《走向高考》2017版高考英语(外研版)一轮总复习习题 必修5 MODULE 6WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 走向高考 走向高考2017版高考英语外研版一轮总复习习题 必修5 MODULE WORD版含解析 走向 高考 2017 英语 外研版 一轮 复习 习题 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第一部分必修五Module 6 .阅读理解(2015贵州七校联考)The largest land animal remaining on the earth, the African elephant, is of much importance to the African ecosystem. Unlike other animals, the African elephant is to a great extent the builder of its environment. As a giant planteater, it significant
2、ly shapes the forestandsavanna surroundings in which it lives, therefore deciding the conditions of existence for millions of other animals that live in its habitat.It is the elephants great desire for food that makes it both a disturber of the environment and an important builder of habitat. In its
3、 continuous search for the 300 pounds of plants it must have every day, it kills small trees and bushes, as well as pulls branches off big trees. This results in numerous open spaces in not only deep tropical forests but also the woodlands that cover part of the African savannas. In these open space
4、s, there are numerous plants in various stages of growth, which attract a variety of other planteaters.Take the rain forests for example. In their natural states, the spreading branches overhead shut out sunlight and prevent the growth of plants on the forest floor. By pulling down trees and eating
5、plants, elephants create open spaces, allowing new plants to grow on the forest floor. In such situations, the forests become suitable for largehoofed planteaters to move around and for smallsized planteaters to obtain their food as well. Scientists are worried now that the African elephant has beco
6、me an endangered species. If the elephant dies out, scientists say, many other animals will also disappear from vast areas of forests and savannas, greatly changing and worsening the whole ecosystem.语篇解读:本文是一篇说明文,文章主要介绍了非洲象对非洲大草原生态系统的巨大影响。1It can be inferred from the passage that the African elephan
7、t _.Ais now the largest animal on the earthBdetermines the living conditions of millions of other animals in its habitatChas farreaching impacts on its habitat as a giant animaleaterDmakes great contributions to its environment like other animals答案:B推理判断题。根据文章第一段中第三句的“As a giant planteater, it signi
8、ficantly shapes the forestandsavanna surroundings in which it lives, therefore deciding the conditions of existence for millions of other animals that live in its habitat”可推知,非洲象作为巨大的食草动物,它决定着栖息地的许多其他动物的生活条件,即B项正确。2The African elephant influences the ecosystem in the following ways except that _.Ait
9、 creates open areas in deep tropical forests as well as woodlandsBit pulls off the branches and leaves, shutting out the sunshineCits eating habit can be made use of by largehoofed and smallsized animalsDit encourages the growth of some plants答案:B细节理解题。根据第三段第二句中的“In their natural states, the spreadi
10、ng branches overhead shut out sunlight and prevent the growth of plants on the forest floor”可知,应选B项。3According to the passage, which of the following statements is true?ANumerous grown plants are the favorites of planteaters.BThe extinction of the African elephant has nothing to do with the ecosyste
11、m.CQuantities of plants are consumed by African elephants, including branches and bushes.DThe forest floor in tropical forests is scarcely dotted with new shoots.答案:C正误判断题。根据第二段第二句中的“In its continuous search for the 300 pounds of plants it must have every day, it kills small trees and bushes, as wel
12、l as pulls branches off big trees.”可知,C项正确。4The passage is developed mainly by _.Apresenting the changes in time orderBmaking comparisons and giving examplesCclassifying similarities and differencesDshowing the effect and then explaining the reasons答案:D文章结构题。全文的内容结构为:首段概括介绍非洲象对非洲大草原生态系统的巨大影响,第二、三段具体
13、说明在哪方面,怎样影响了生态环境,第四段科学家对非洲象已成为濒危物种的担心呼应首段的内容,故选D项。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。If you were to see a cold, hungry cat in front of your house, would you feed it or walk away? Most people would walk away instead of taking the time to make sure the cat is okay. _1_ They usually have so m
14、uch to deal with in their daily life as to ignore their surroundings.Now heres another question: If you see a group of kids hitting and abusing an animal, would you stop them? _2_Some people do not believe that animal abuse is a big issue. Every day animals are abused in their homes or on the street
15、s. It seems as if politicians do nothing to stop this issue. Everyone is worried about education and global warming. What about animals? _3_ These are the rights that allow animals a place to stay, a shelter if they have no place to stay, the right not to be abused and many other rights. Are we taki
16、ng away animals right by not giving them a place to stay? Yes, we are. Since I was born, my mother, my sister and I have taken in over fifty homeless cats, fed them, cleaned them and sent them to good families.Some people probably give different views, saying,“_4_” Its true. There are people in the
17、world that need help but we cannot forget the animals. We are all living on this Earth together, why not help each other? _5_ You can volunteer at your local animal shelter, raise money for animal shelters, and inform your community about animal abuse. You can easily buy a cheap box of dry cat/dog f
18、ood to feed the animals.AAgain people would walk away.BThere are many things you can do to help animals around.CMany people have little knowledge about old animals.DAnimals, like us Americans, have rights.EThe problem is that people generally live busy lives.FIm only one person and I cant make a dif
19、ference.GThere are people in the world who need more help than old animals.语篇解读:本文是篇说明文。作者讲述了动物与人类的关系,提倡关爱身边的动物,因为这是我们每个人的责任。1E下一句表明在日常生活中人们经常有如此多的事情要处理,从而忽视了周围的这些可怜的动物,与E项中的“busy lives”相吻合。2A下一个句子表明“有些人并不认为虐待动物是一个大问题”,因此他们会走开,故选A,也与第一段中的“walk away”对应。3D上一句的问句“What about animals?”和下文的“These are the
20、rights that allow animals.”表明,作者认为动物像人一样也是有权利的。故选D项“Animals, like us Americans, have rights”。4G上一句的“different views”与下文的“There are people in the world that need help.”说明,这些人认为有人比动物更需要帮助。5B下文讲述了“你可以在当地动物收容所做志愿者,为动物收容所筹集资金”等内容,表明你可以为帮助周围的动物做很多事情。.完形填空(2015江苏百校调研)With the help of Gloria, his wife, Tom
21、Peterson worked for many years to build a solid business selling television sets, stereo systems, and home appliances. Tom developed an excellent _1_ with their full satisfaction guarantee and friendly service. He was proud of his high percentage of repeat_2_.About five years ago, Tom was _3_ by the
22、 owners of a competing company, Stereo Super Stores. They wanted him to _4_ them out. The price was very attractive. Everything looked good. Before making his final _5_ Tom asked Gloria what she thought about the purchase. She told him that _6_ the numbers looked good it didnt feel _7_ to her. Howev
23、er, Tom was so selfconfident and so convinced that this was a rare _8_, he went ahead and made the _9_. Within months he discovered that he had made a big _10_. He had paid too much for a _11_ company. He tried as hard as he could to make it work out, but he couldnt turn things _12_. He was forced i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561693.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
小学必刷题一年级上册数学人教版阶段素养评价卷.pdf
