《金版教程》2017英语外研版一轮演练:7-2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金版教程 金版教程2017英语外研版一轮演练:7-2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析 教程 2017 英语 外研版 一轮 演练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解(建议用时16)A2016河南开封检测Johnny was three when he ran away from home for the first time. Somebody left the garden gate open. Johnny wandered out, crossed some fields and two hours later, reached the next village. He could only give his name and address. By the time he was seven, Johnn
2、y used to disappear from home two to three times a year. Sometimes he covered quite long distances on foot. Sometimes he got on a bus or even a train, and simply sat there until someone asked for his ticket. Generally the police brought him home. “Why do you do it?” they used to ask. “I just want to
3、 see new places in the world, which makes me very happy.” Johnny told them.Johnny continued to “see new places” although everyone tried to stop him. His parents used to watch him closely, and so did his teachers; but sooner or later Johnny managed to slip away. Sometimes he travelled hundreds of mil
4、es before anyone discovered him.It is hardly surprising that Johnny managed to board a plane with lots of goods. He was only twelve at that time. A few hours later, Johnny found himself in Cairo. How did he get on board? No one knows. According to Johnny himself, it was easy: he just went into the a
5、irport, walked along some passages and got on board the nearest plane.In spite of all this, Johnny did well at school. He enjoyed mathematics and languages and, perhaps not surprisingly, he was especially good at geography. “What do you want to be when you grow up?” his teachers asked him. “I want t
6、o be an explorer!” he answered. “But its difficult to become an explorer in this modern age,” they tried to tell him.But it was no use: Johnny knew what he wanted!Just before he left school, Johnny saw a notice in a daily paper. A long journey was about to go to Brazil to travel up the Amazon River.
7、 There were jobs for three young people “willing to work hard and with a sense of adventure”. Johnny applied, and two months later, he was on his way to Brazil. 本文讲述的是一个有探险精神的小孩Johnny,从小到大,总是用多种方式离家出走去探险,并最终实现了自己的愿望。1Why did Johnny frequently leave home?AHe enjoyed seeing new places.BHe liked geogra
8、phy very much. CHe was tired of going to school.DHis parents were strict with him.答案:A细节理解题。根据第二段“I just want to see new places in the world, which makes me very happy.”可知。2What did Johnny parents and teachers do with him?AKeep following him to get him back. BEncourage him to travel abroad.CTry to s
9、top him from slipping away. DBook tickets for him if necessary.答案:C细节理解题。根据第三段“His parents used to watch him closely, and so did his teachers.”可知。3What was Johnny going to do?AWork for a daily paper. BHave a holiday abroad.CTravel to Brazil alone. DExplore the Amazon River.答案:D细节理解题。根据最后一段“A long jo
10、urney was about to go to Brazil to travel up the Amazon River.”可知。4Which of the following best describes Johnny?ANaughty. BAdventurous. CDisappointing. DGenerous.答案:B推理判断题。根据每一段讲述的Johnny的经历,可知Johnny爱好探险,故答案是B。1wander vi. 游荡;徘徊 2.generally adv. 一般;通常3manage vt. 管理;设法 4.geography n. 地理5apply vt./vi. 申
11、请;应用;请求1sooner or later 迟早;早晚 2.in spite of 尽管;不管;不顾原文:His parents used to watch him closely, and so did his teachers.(so助动词主语用法)译文:他的父母过去紧紧地看着他,他的老师也如此。仿写:They went to the zoo yesterday and so did we.他们昨天去了动物园,我们也去了。B2016山东师大附中模拟Here is an astonishing and significant fact:Mental work alone cant mak
12、e us tired.It sounds absurd. But a few years ago, scientists tried to find out how long the human brain could labor without reaching a stage of fatigue (疲劳). To the amazement of these scientists, they discovered that blood passing through the brain, when it is active, shows no fatigue at all! If we
13、took a drop of blood from a day laborer, we would find it full of fatigue toxins at and fatigue products.But if we took blood from the brain of an Albert Einstein, it would show no fatigue toxins at the end of the day.So far as the brain is concerned, it can work as well and swiftly at the end of ei
14、ght or even twelve hours of effort as at the beginning.The brain is totally tireless.So what makes us tired?Some scientists declare that most of our fatigue comes from our mental and emotional attitudes. One of Englands most outstanding scientists, JA.Hadfield, says, “The greater part of the fatigue
15、 from which we suffer is of mental origin.In fact, fatigue of purely physical origin is rare.” Dr Brill, a famous American scientist, goes even further. He declares, “One hundred percent of the fatigue of sitting worker in good health is due to emotional problems.”What kinds of emotions make sitting
16、 workers tired? Joy? Satisfaction? No! A feeling of being bored, anger, anxiety, tenseness, worry, a feeling of not being appreciatedthose are the emotions that tire sitting workers. Hard work by itself seldom causes fatigue. We get tired because our emotions produce nervousness in the body.本文介绍的是一项
17、新的研究成果:单独的脑力劳动不会使我们感到疲倦,真正让我们感到累的原因是我们的情绪。5What surprised the scientists a few years ago?AFatigue toxins could hardly be found in a laborers blood.BAlbert Einstein didnt feel worn after a days work.CThe brain could work for many hours without fatigue.DA mental workers blood was filled with fatigue t
18、oxins.答案:C细节理解题。根据第一段“To the amazement of these scientists, they discovered that.when it is active, shows no fatigue at all!”可知。6According to the author, which of the following can make sitting workers tired?AChallenging mental work. B.Unpleasant emotions.CEndless tasks. D.Physical labor.答案:B细节理解题。根
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-562108.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
部编版九年级语文下册第一单元写作 学习扩写【教案匹配版】推荐❤.ppt
