《高优指导》2017英语牛津译林版一轮考点规范练1(模块一 UNIT 1) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017英语牛津译林版一轮考点规范练1模块一UNIT 1 WORD版含解析 指导 2017 英语 牛津 译林版 一轮 考点 规范 模块 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、考点规范练1(模块一Unit 1)考点规范练第2页.阅读理解AJackson Language SchoolSummer Opening and Closing TimeThe Jackson Language School is open each day except Sunday.There is an English Corner also available from 6 pm-9 pm at the Bellevue Hall across from the school.Class SizeClasses have a minimum of 10 students and a m
2、aximum of 16 students in one class.Classes are equipped with earphones and an electronically controlled listening.TeachersTeachers are all experienced and have a minimum of 2 years experience and at least a certificate in teaching English as a second language.They are all available for tutoring if y
3、ou need it.LocationThe school is located 15 minutes from central London at 34 Inverleith Row,next to the Marks and Spencer shopping centre.It is near a bus stop and only a 5-minute walk from the tube.AttendanceStudents with student visas are expected to attend regularly.Students who are absent more
4、than 60% of the time will be reported to the Student Office.Moreover,if students attend less than 80%,they will not be able to get a certificate from Jackson Language School.It is also required by the Student Office for a visa extension.Home StayYou are able to stay with a British family if you make
5、 a request.Jackson has a home stay program that matches students with families according to their own requirements and needs.While generally no problems occur,students may move from a home stay household if he or she gives a 2-week written notice to the home stay family school.Language PolicyAs the
6、course is an immersion(沉浸式)program,students are expected to speak English the entire time they are at the school.If they speak any language other than English at the school,they may be asked to leave the school for a day.【语篇导读】本文是一篇广告,主要介绍的是一所语言学校的暑假班的招生信息。1.If you attend less than 80% of your class
7、es,.A.you will be likely to get a certificateB.you will not obtain a visa extensionC.you may be reported to the Student OfficeD.you may not be able to get a certificate答案:D解析:推理判断题。根据Attendance部分中的“Moreover,if students attend less than 80%,they will not be able to get a certificate from Jackson Lang
8、uage School”可知,如果学生上课的时间少于总量的80%,就无法获得结业证书。由此可推断,D项正确。2.The students are expected to speak English .A.part of the time while at the schoolB.the entire time they are at the schoolC.no matter when they want toD.when they are in a home stay family答案:B解析:细节理解题。根据最后一段中的“students are expected to speak Eng
9、lish the entire time they are at the school”可知,这个学校希望学生在学校的全部时间都说英语,故B项正确。3.At Jackson Language School,.A.you cant move out of a home stay familyB.you cant take part in an English CornerC.you can turn to a teacher when you need to be tutoredD.you can study in a class less than 10 students答案:C解析:细节理解
10、题。根据Teachers部分中的“They are all available for tutoring if you need it.”可知,在这个学校,如果需要辅导的话,学生可以向这个学校的老师求助,故C项正确。导学号95480035BAt first glance,Ronny looked like every other kid in the first-grade classroom where I volunteered as the Reading Mom.However,he arrived at school dirty every morning,and along wit
11、h his outward appearance,Ronny stood apart from his classmates in other ways,too.His home was a mess and his parents never settled in one place.He had yet to live a full year in any one place.Every time when it was Ronnys turn to read,he would sit close to me.I watched his fingers move slowly under
12、each letter as he struggled to sound out “Bud the Sub.”It sounded more like“Baw Daw Saw” when he said it because of his speech impediment and his difficulty with the alphabet.The year passed quickly and Ronny had made some progress but hardly enough to bring him up to grade level.A few weeks before
13、the school year ended,I held an award ceremony.It took me a while to figure out where Ronny fit;I needed something positive,but there wasnt really much.I finally decided on “Most Improved Reader.”I presented Ronny with his certificate and a book.A few days later,I returned to the school to visit.I s
14、aw Ronny read the book.His teacher appeared beside me.“He hasnt put that book down since you gave it to him.Its the first book hes ever actually owned.”Fighting back tears,I approached Ronny and asked,“Will you read me your book,Ronny?”He glanced up and nodded.And then,for the next few minutes,he re
15、ad to me with more expression,clarity,and ease than Id ever thought possible for him.When he finished reading,Ronny closed his book and said with great satisfaction,“Good book.”At that moment,I knew I would get serious about my own writing career and do what that author had done,and probably still d
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-564090.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
