分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 21

类型江苏省苏北重点中学2021届高三第三次适应性考试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:564470
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:21
  • 大小:142.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省苏北重点中学2021届高三第三次适应性考试英语试题 WORD版含解析 江苏省 苏北 重点中学 2021 届高三 第三次 适应性 考试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、2021届江苏省苏北重点中学高三第三次适应性考试英语试题注意事项:1. 答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。2. 回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。3. 考试结束后,请将答题卡交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项

    2、,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15.答案是C.1. Why does the man change the skirt?A. The color is too dark. B. The size is not proper. C. The style is out of date.2. Who is reading in the study?A. Jenny. B. Tom. C. John.3. How often do

    3、es the man work out now?A. Once a week. B. Twice a week. C. Every other day.4. Whats the probable relationship between the speakers?A. Teacher and student. B. Husband and wife. C. Mother and son.5. What does the man plan to do?A. Read some books. B. Build a garden. C. Plant vegetables.第二节(共15小题,每小题1

    4、.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. When did the man begin to feel pain?A. This morning. B. Last night. C. Yesterday afternoon.7. What will the woman do first?A. Cook for the man. B. Give the mans fr

    5、iend a call. C. Send the man to hospital.听第7段材料,回答第8至10题。8. What does the woman think of drums?A. They are exciting. B. They are noisy. C. They are boring.9. Where does the man practice drums now?A. In the school. B. In the park. C. At home.10. Where does the man want to play in the future?A. In a c

    6、lassical band. B. In a rock band. C. In a jazz band.听第8段材料,回答第11至13题。11. What is the woman doing?A. Seeing a house. B. Choosing a school. C. Arranging a trip.12. Where is the nearest department store?A. Across the street. B. One block away. C. Two blocks away.13. When will the woman call the man mos

    7、t probably?A. Tonight. B. Tomorrow morning. C. The day after tomorrow.听第9段材料,回答第14至17题。14. What course does the woman get into this term?A. Criminal behavior. B. Psychology. C. Ecology.15. How many courses is the man taking next term?A. Three. B. Four. C. Five.16. What does the man probably want to

    8、be in the future?A. A policeman. B. A math teacher. C. An engineer.17. What is the womans attitude to her professors?A. She admires them. B. She is afraid of them. C. She is disappointed at them.听第10段材料,回答第18至20题。18. What is the speaker talking about?A. A plastic robot. B. A waste-eating robot. C. T

    9、he future of Waste Shark.19. Why is the robot created?A. To keep birds free from waste.B To make use of plastic waste.C. To collect waste in the ocean.20. How long can Waste Shark work on a single charge at most?A. 8 hours. B. 18 hours. C. 80 hours.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,

    10、从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AThe Costa Book Awards consistently pick winners that are both of the moment and subsequently endure. Its our pleasure to confirm this years Category Winners.First Novel Award WinnerBook: Eleanor Oliphant is Completely Fine Author: Gail HoneymanEleanor is 31 years old; work

    11、finishes on a Friday and begins again on a Monday. Between, her only company will be two bottles of vodka and her own solitary, unique wit (机智). It is contentment, of a kind, but an unexpected shared experience suddenly opens the door to possibility. Challenging reader expectations with a living, br

    12、eathing character, Gail Honeymans debut (初次登台、开张)is a funny and moving diamond.Biography Award WinnerBook: In the Days of Rain Author: Rebecca Stott The Exclusive Brethren were a closed community who believed the world is ruled by Satan. Into this is born Rebecca. Her father had been an influential

    13、Brethren Minister. As her father lay dying, he begged her to help him write the memoir. He wanted to tell the story of their family who for generations had all been members of a fundamentalist Christian sect.Poetry Award WinnerBook: Inside the Wave Author: Helen Dunmore To be alive is to be inside t

    14、he wave, always travelling until it breaks and is gone. These poems are concerned with the borderline between the living and the dead the underworld and the human living world and the acutely intense being of both. Childrens Award WinnerBook: The Explorer Author: Katherine Rundell, Hannah Horn Four

    15、children survive their aircraft plunging into the Amazon jungle, but for Fred and his friends its only the beginning of a cruel battle for survival. Brimming with adventure and a real command of character and incident, Rundell has few peers in superb childrens fiction.1. What kind of life does Elean

    16、or lead?A. boring and lonely.B. funny and touching.C. exciting and complex.D. ordinary and happy.2. Why did Rebecca Stott write In the Days of Rain?A. To introduce beliefs of the Exclusive Brethren.B. To help her father fulfill his last wish.C To share the life of fundamentalist Christians.D. To pas

    17、s on her family traditions.3. For a young adventurous soul, which book seems more appealing?A. Eleanor Oliphant is Completely FineB. In the Days of RainC. Inside the WaveD. The Explorer【答案】1. D 2. B 3. D【解析】【分析】这是一篇应用文。文章给读者介绍了四本获奖的书籍,包括它们的书名、作者以及内容等。【1题详解】推理判断题。根据First Novel Award Winner部分的Eleanor

    18、is 31 years old; work finishes on a Friday and begins again on a Monday. (31岁的Eleanor,周五结束一周的工作,星期一又开始。)和It is contentment, of a kind, but an unexpected shared experience suddenly opens the door to possibility.(这是从某方面来说是一种满足,但是一个意外的分享经历突然打开了可能性的大门)可推测,Eleanor过着平淡而幸福的生活。D. ordinary and happy.(普通而幸福)符

    19、合以上说法,故选D项。【2题详解】细节理解题。根据Biography Award Winner部分的Her father had been an influential Brethren Minister. As her father lay dying, he begged her to help him write the memoir. (她的父亲曾是一位有影响力的牧师,当她的父亲在弥留之际,他恳求她帮他写回忆录)可知,Rebecca Stott 写In the Days of Rain 是为了完成父亲的遗愿。B. To help her father fulfill his last

    20、wish.(为了帮助她的父亲实现最后的愿望)符合以上说法,故选B项。【3题详解】推理判断题。根据Childrens Award Winner部分的Four children survive their aircraft plunging into the Amazon jungle, but for Fred and his friends its only the beginning of a cruel battle for survival. (飞机坠入亚马逊丛林,四个孩子幸免遇难,但对弗雷德和他的朋友们来说,这只是残酷的生存之战的开始)可知,The Explorer这本书主要讲述了四个

    21、孩子的冒险生存的经历。由此推测,The Explorer对喜欢冒险的孩子来说有吸引力。D. The Explorer符合以上说法,故选D项。BWe are in lack of enough sleep, according to Arianna Huffington, the co-founder and editor-in-chief of The Huffington Post. And this has great consequences on our health, our job performance, our relationships and our happiness.

    22、What is needed, she boldly declares, is nothing short of a sleep revolution. Only by renewing our relationship with sleep can we take back control of our lives.In her bestseller Thrive, Arianna wrote about our need to redefine success through wellbeing, wisdom, wonder, and giving. Her discussion of

    23、the importance of sleep as a gateway to this more fulfilling way of living struck such a powerful chord (弦) that she realized the mystery and transformative power of sleep called for a fuller investigation (调查).The result is a scientifically sweeping and personal exploration of sleep from all angles

    24、, from the history of sleep, to the role of dreams in our lives, to the consequences of sleep deprivation (剥夺), and the new golden age of sleep science that is showing the vital role sleep plays in our every waking moment and every aspect of our health from weight gain, diabetes, and heart disease t

    25、o cancer and Alzheimers.In The Sleep Revolution, Arianna shows how our cultural removal of sleep as time wasted damages our health and our decision-making and our work lives and shortens our personal lives. She explores all the latest science on what exactly is going on while we sleep and dream. She

    26、 decides the dangerous sleeping pill industry, and all the ways of our addiction to technology disturb our sleep. She also offers a range of recommendations and tips from leading scientists on how we can get better and more restorative sleep.In todays fast-paced, always-connected and sleep-deprived

    27、world, our need for a good nights sleep is more important than ever. The Sleep Revolution both sounds the alarm on our worldwide sleep crisis and provides a detailed road map to the great sleep awakening that can help transform our lives, our communities, and our world.4. What is the first paragraph

    28、 mainly about?A. The importance of sleep.B. The necessity of improving sleep.C. The way to improve our sleep.D. The effect of sleep on health.5. What can be inferred about Ariannas attitude to success?A. She thinks good sleep is more important.B. She doesnt think much of becoming successful.C. She t

    29、hinks it wrong to sacrifice health to success.D. She is concerned about the nature of success.6. What can be said about Ariannas investigation?A. It is really of great value.B. It is scientific and historical.C. It costs Ariannas sleep in practice.D. It covers all necessary aspects scientifically,7.

    30、 What influence does The Sleep Revolution have on society?A. It helps to slow down the pace of modern life.B. It warns people against taking sleeping pills.C. It warns the harm of inadequate sleep of people.D. It helps to stress the value of sleep to success.【答案】4. B 5. D 6. D 7. C【解析】【分析】这是一篇说明文。文章

    31、讲述了Arianna Huffington的睡眠革命,分析了缺乏睡眠对健康、生活等的危害,呼吁人们重视睡眠。【4题详解】主旨大意题。根据文章第一段“We are in lack of enough sleep, according to Arianna Huffington, the co-founder and editor-in-chief of The Huffington Post. And this has great consequences on our health, our job performance, our relationships and our happines

    32、s. What is needed, she boldly declares, is nothing short of a sleep revolution. Only by renewing our relationship with sleep can we take back control of our lives.(赫芬顿邮报联合创始人兼主编阿里安娜赫芬顿表示,我们睡眠不足。这对我们的健康、工作表现、人际关系和幸福感都有很大影响。她大胆地宣称,我们需要的是一场睡眠革命。只有恢复与睡眠的关系,我们才能重新掌控自己的生活。)”可知,第一段主要讲述了改善睡眠的必要性。故选B。【5题详解】推

    33、理判断题。根据文章第二段“In her bestseller Thrive, Arianna wrote about our need to redefine success through wellbeing, wisdom, wonder, and giving.(阿里安娜在她的畅销书茁壮成长中写道,我们需要通过幸福、智慧、奇迹和给予来重新定义成功。)”可推知,她对于成功的态度是关注成功的本质。故选D。【6题详解】推理判断题。根据文章第三段“The result is a scientifically sweeping and personal exploration of sleep f

    34、rom all angles, from the history of sleep, to the role of dreams in our lives, to the consequences of sleep deprivation (剥夺), and the new golden age of sleep science that is showing the vital role sleep plays in our every waking moment and every aspect of our health from weight gain, diabetes, and h

    35、eart disease to cancer and Alzheimers.(其结果是从各个角度对睡眠进行了科学全面和个人的探索,从睡眠的历史,到梦在我们生活中的作用,再到睡眠剥夺的后果,睡眠科学的新黄金时代表明,睡眠在我们醒着的每一刻和健康的每一个方面都扮演着重要的角色从体重增加、糖尿病、心脏病到癌症和阿尔茨海默病。)”可推知,Arianna的调查科学覆盖了所有必要的方面。故选D。7题详解】推理判断题。根据文章最后一段“The Sleep Revolution both sounds the alarm on our worldwide sleep crisis and provides a

    36、 detailed road map to the great sleep awakening that can help transform our lives, our communities, and our world.(睡眠革命为世界范围内的睡眠危机敲响了警钟,并为伟大的睡眠觉醒提供了详细的路线图,有助于改变我们的生活、我们的社区和我们的世界。)”可推知,睡眠革命警告人们没有充足睡眠的危机。故选C。CCalifornia bums every year. But among a record-breaking heatwave, 2020 is the worst burning y

    37、ear yet. As of the September 2020, more than 7,600 fires burned over 2.5m acres of land. The season ran for more than several months.That fits a long-term trend, for Californias wild fires are getting steadily worse. Large fires in the 2010s burned 6.8m acres on average, up from 3.3m acres in the 19

    38、90s. The fire season in 2020 lasted nearly three months longer than it did in the 1970s. Over the past decade, the state has spent an average of $3.7bn a year fighting fires. Add the cost of rebuilding, treating victims and restoration, and that is perhaps a tenth of the total cost.The reason is a d

    39、ouble blow of climate change and development. More homes are being built next to forests, in what experts call the wild-land-urban interface (WUI). A 2018 study estimated that roughly a third of American homes were in the WUL Pricey housing has pushed people in California onto cheaper land close to

    40、the wilderness. At the same time, climate change is lengthening the dry season, which stores up fuel for fires. In California, a “huge drought - in which dry years become more common and wet ones scarcer (稀少)- is making matters even worse.Since neither trend shows much sign of turning around, people

    41、 on Americas west coast will have to learn to co-exist with more and more frequent fires. Its not that different to building on an earthquake active region, says Max Moritz, a wildfire expert at the University of California at Santa Barbara. He suggests that houses should be built near water or open

    42、 agricultural lands, which can offer a useful barrier.8. How does the second paragraph develop?A. By giving examples.B. By analyzing causes.C. By providing statistics.D. By following time order.9. Why are more houses being built next to forests?A. People can get closer to nature.B. California advoca

    43、tes forest development.C. Low-income people cant afford urban houses.D. Climate change has made the dry season longer.10. What does Max Moritz imply?A. Life is hopeless for people on Americas west coast.B. Great potential danger goes with the houses in WULC. Wildfire experts should study where to bu

    44、ild houses.D. People should live away from earthquake active regions.11. What is the authors purpose in writing the text?A. To instruct.B. To warn.C. To persuade.D. To inform.【答案】8. C 9. C 10. B 11. D【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章介绍了2020年美国加州的火灾严重的现象,原因以及措施。【8题详解】推理判断题。根据第二段“Large fires in the 2010s burned 6.8

    45、m acres on average, up from 3.3m acres in the 1990s. The fire season in 2020 lasted nearly three months longer than it did in the 1970s. Over the past decade, the state has spent an average of $3.7bn a year fighting fires. Add the cost of rebuilding, treating victims and restoration, and that is per

    46、haps a tenth of the total cost.”(2010年代的大型火灾平均烧毁了680万英亩,比1990年代的330万英亩有所增加。2020年的火灾季节比上世纪70年代持续了近3个月。在过去10年里,该州每年平均花费37亿美元救火。加上重建、治疗受害者和恢复的费用,这可能只占总费用的十分之一。)可推断,第二段是通过提供数据展开的。故选C项。【9题详解】细节理解题。根据第三段“A 2018 study estimated that roughly a third of American homes were in the WUL Pricey housing has pushe

    47、d people in California onto cheaper land close to the wilderness.”(2018年的一项研究估计,大约三分之一的美国家庭居住在伍尔。昂贵的住房迫使加州人搬到靠近荒野的廉价土地上。)可知,低收入人群买不起城市住房是越来越多的房子建在森林旁边的原因。故选C项。【10题详解】推理判断题。根据最后一段“He suggests that houses should be built near water or open agricultural lands, which can offer a useful barrier.”(他建议房屋应该

    48、建在水边或开阔的农田附近,这可以提供有用的屏障。)可推断,乌尔的房屋有潜在风险。故选B项。【11题详解】推理判断题。根据第一段“California bums every year. But among a record-breaking heatwave, 2020 is the worst burning year yet. As of the September 2020, more than 7,600 fires burned over 2.5m acres of land. The season ran for more than several months.”(每年都有加州流浪

    49、汉。但在破纪录的热浪中,2020年是迄今为止最严重的一年。截至2020年9月,7600多起火灾烧毁了250万英亩土地。这一季持续了好几个月。)和最后一段“Since neither trend shows much sign of turning around, people on Americas west coast will have to learn to co-exist with more and more frequent fires.(由于这两种趋势都没有好转的迹象,美国西海岸的人们将不得不学会与越来越频繁的火灾共存。)”可推断,本文的目的是告诉人们2020年美国加州的火灾严重

    50、的现象,原因以及措施。故选D项。DTeens who have good, supportive relationships with their teachers enjoy better health as adults, according to research published by an American research center.“This research suggests that improving students relationships with teachers could have positive and long-lasting effects be

    51、yond just academic success, said Jinho Kim, a professor at Korea University and author of the study. It could also bring about health implications in the long run.”Previous research has suggested that teens social relationships might be linked to health outcomes in adulthood. However, it is not clea

    52、r whether the link between teen relationships and lifetime health is causal (因果的)-it could be that other factors, such as different family backgrounds, might contribute to both relationship problems in adolescence and to poor health in adulthood. Also, most research has focused on teens relationship

    53、s with their peers (同龄人), rather than on their relationships with teachers.To explore those questions further, Kim analyzed data on nearly 20,000 participants from the Add Health study, a national study in the U.S. that followed participants from seventh grade into early adulthood. The participant p

    54、ool included more than 3,400 pairs of siblings(兄弟姐妹). As teens, participants answered questions, like “How often have you had trouble getting along with other students and your teachers? As adults, participants were asked about their physical and mental health.Kim found that participants who had rep

    55、orted better relationships with both their peers and teachers in middle and high school also reported better physical and mental health in their mid-20s. However, when he controlled for family background by looking at pairs of siblings together, only the link between good teacher relationships and a

    56、dult health remained significant.The results suggest teacher relationships are more important than previously realized and that schools should invest in training teachers on how to build warm and supportive relationships with their students. This is not something that most teachers receive much trai

    57、ning in, Kim said, “but it should be.”12. What does the underlined word “implications in Paragraph 2 refer to?A. Recipes.B. Habits.C. Benefits.D. Risks.13. What is Paragraph 3 mainly about?A. Poor health in adolescence.B. Limitations of the previous research.C. Teens relationships with their peers.D

    58、. Factors affecting health in adulthood.14. What does Kims research show?A. Good adult health depends on teens good teachers.B. Good family background promises long-term adult health.C. Healthy peer relationships leads to students academic success.D. Positive student-teacher relationship helps stude

    59、nts adult health.15. Where does this text probably come from?A. A health magazine.B. A medical report.C. A term paper.D. A family survey.【答案】12. C 13. B 14. D 15. A【解析】【分析】本文是说明文。文章介绍根据美国研究中心发表的一项研究,与老师有良好的支持性关系的青少年成年后健康状况更好。【12题详解】词义猜测题。根据第二段“This research suggests that improving students relations

    60、hips with teachers could have positive and long-lasting effects beyond just academic success, said Jinho Kim, a professor at Korea University and author of the study. It could also bring about health implications in the long run.”(该研究的作者、高丽大学教授Jinho Kim说:“这项研究表明,改善学生与老师的关系除了学业上的成功之外,还能产生积极而持久的影响。”“从

    61、长远来看,它还会对健康产生影响)得知,此处说的是提升与老师关系融洽对学生健康有益,由此可知画线词词义为“益处”,故选C。【13题详解】主旨大意题。根据第三段“However, it is not clear whether the link between teen relationships and lifetime health is causal (因果的)-it could be that other factors, such as different family backgrounds, might contribute to both relationship problems

    62、 in adolescence and to poor health in adulthood.”(然而,目前尚不清楚是否青少年人际关系和终身健康之间的联系是因果的)可能是其他因素,如不同的家庭背景,可能导致关系问题在青春期和成年健康状况不佳)得知,第三段主要在说先前研究的局限性,故选B。【14题详解】细节理解题。根据第五段“Kim found that participants who had reported better relationships with both their peers and teachers in middle and high school also repo

    63、rted better physical and mental health in their mid-20s.”(Kim发现,那些在初中和高中与同龄人和老师关系都较好的参与者,在他们25岁左右的时候,身体和心理健康状况也较好)得知,积极的师生关系帮助学生成年时健康,故选D。【15题详解】推理判断题。根据第二段“Teens who have good, supportive relationships with their teachers enjoy better health as adults, according to research published by an American

    64、 research center.”(根据美国研究中心发表的一项研究,与老师有良好的支持性关系的青少年成年后健康状况更好)得知,关于学生身心健康的研究可能来自健康杂志,故选A。【点睛】第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中两项为多余选项。Both men and women usually smile and shake hands when greeting. Good friends and family members may hug when they meet, especially after a lon

    65、g absence. _16_Americans may greet strangers on the street by saying “Hello” or “Good morning”, although they may pass without any greeting.Except on formal occasions, people usually address one another by their first names once they know each other, and often do so on first meeting. _17_ When greet

    66、ing someone for the first time, Americans commonly say, “Please to meet you” or “how do you do?” A simple “Hello” or “Hi” is also common. _18_ Americans do not usually except any further answer to the question unless there is a close relationship. Visiting friends and family plays a big part of soci

    67、al life in American. People will travel long distances by car, bus, train, or plane to do so. People are generally expected to be on time for appointments or when they are invited to someones home. _19_ But the visitor should make a call in advance to inform them of the delay. Guests are expected to

    68、 sit where they like, and to enjoy themselves. It usually does not cause anger if a guest refuses refreshment. Gifts are not expected when visiting. _20_ Close friends may offer, or be asked, to bring an items of food to serve with the meal.A. however if a guest is late, Americans will not be angry.

    69、B. It is very impolite for you to visit your friends unexpectedly.C. But many guests bring flowers or wine when invited for a meal.D. On informal occasions, a wave may be used instead of a handshake.E. Friends often greet each other with “How are you?” and respond “Fine, thanks”.F. However, combing

    70、a title (such as “Dr.” or “Ms.”) with a family name shows respect.G. Most Americans are friendly and helpful, so they are ready to offer their help when asked for.【答案】16. D 17. F 18. E 19. A 20. C【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要介绍了美国一些人际交往的习俗和文化。【16题详解】根据上文“Both men and women usually smile and shake hands when

    71、greeting. Good friends and family members may hug when they meet, especially after a long absence.(男人和女人打招呼时通常都微笑并握手。好朋友和家人见面时可能会拥抱,尤其是久别之后)”可知,此处承接上文说明日常的一些问候体态语,故D选项“在非正式场合,可以用挥手代替握手”符合语境,故选D。【17题详解】根据上文“Except on formal occasions, people usually address one another by their first names once they

    72、know each other, and often do so on first meeting.(除了在正式场合,人们通常在认识对方后就称呼对方的名字,通常是在第一次见面时)”可知,本句承接上文说明关于称呼的一些习俗,故F选项“然而,将头衔(如“博士”或“女士”)与姓氏结合是一种尊重”符合语境,故选F。【18题详解】根据上文“When greeting someone for the first time, Americans commonly say, “Please to meet you” or “how do you do?” A simple “Hello” or “Hi” is

    73、 also common.(当第一次和别人打招呼时,美国人通常会说,“很高兴见到你”或“你好吗?”简单的“Hello”或“Hi”也很常见)”以及后文“Americans do not usually except any further answer to the question unless there is a close relationship.(美国人通常不进一步回答这个问题,除非有密切的关系)”可知,上文提到了日常的问候语,后文则说不进一步回答某个问题,推测本句是在说明这个问题是什么。故E选项“朋友们经常互相问候你好吗?,并回答很好,谢谢”符合语境,故选E。【19题详解】根据上文

    74、“People are generally expected to be on time for appointments or when they are invited to someones home.(人们通常都应该准时赴约或应邀去别人家)”以及后文“But the visitor should make a call in advance to inform them of the delay.(但游客应提前打电话通知他们会迟到)”可知,上文提到了人们通常会准时赴约,后文则说会提前打电话通知迟到的事情,可知本句是在说明客人迟到的情况。故A选项“但是,如果客人迟到了,美国人不会生气”符

    75、合语境,故选A。【20题详解】根据上文“Gifts are not expected when visiting.(拜访时不需要礼物)”以及后文“Close friends may offer, or be asked, to bring an items of food to serve with the meal. (亲密的朋友可能会主动提供或被要求带一份食物)”可知,上文提到拜访不需要带礼物,后文则说亲密的朋友会带一份食物,推测本句与上文构成转折,说明带礼物的情况。故C选项“但是很多客人被邀请吃饭的时候会带花或酒”符合语境,故选C。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小

    76、题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可填入空白处的最佳选项。Exercise and I have never had a good relationship due to my fear of sports. From a young age, my dad _21_ me into a dozen sports. I didnt like any of them, _22_.When I entered University of Regina, my dad _23_ telling me “You have to find a way to

    77、 stay _24_” or “You dont want to get the Freshman 15, do you?” So I _25_ to give swimming a shot, but I _26_ managed to go to the pool twice during the fall semester (学期). Worse still, I was _27_ to convince myself that “Yeah, thats OK.”Spring semester came. A friend of mine _28_ me one day asking i

    78、f I wanted to go to Zumba with her. All I knew about Zumba was that it was basically exercise dancing to Latin and pop songs. It didnt sound too bad, but I couldnt be _29_.I went, and that was it. Zumba became my _30_ of tea. The instructor would always say: “Dont worry about the steps. Have fun. Do

    79、 your own thing.” That removed my _31_ about sports. I didnt have to be _32_. I didnt even have to be good. I just need to _33_ the music and move. Zumba did _34_ me from the Freshman 15, but it also did so much more. It let me make _35_ with my unpleasant past with physical fitness, and enjoy stayi

    80、ng healthy.21. A. expectedB. allowedC. forcedD. invited22. A. thereforeB. thoughC. insteadD. besides23. A. avoidedB. riskedC. regrettedD. kept24. A. in shapeB. for funC. at easeD. on business25. A. refusedB. happenedC. botheredD. decided26. A. hardlyB. merelyC. constantlyD. gradually27. A. eagerB. c

    81、ontentC. embarrassedD. disappointed28. A. teasedB. comfortedC. approachedD. annoyed29. A. happyB. proudC. carefulD. sure30. A. cupB. partC. shareD. mouth31. A. curiosityB. passionC. scareD. confidence32. A. perfectB. enthusiasticC. adorableD. ambitious33. A. acceptB. feelC. displayD. compare34. A. w

    82、itnessB. separateC. discourageD. save35. A. troubleB. senseC. peaceD. contact【答案】21. C 22. B 23. D 24. A 25. D 26. B 27. B 28. C 29. D 30. A 31. C 32. A 33. B 34. D 35. C【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章主要讲述了作者从小开始就不喜欢运动,甚至产生了恐惧地心理,但是一次偶然地机会,作者接触到了尊巴,这种舞蹈使作者克服了对运动地恐惧,并且使身体获得了健康。【21题详解】考查动词辨析。句意:从很小的时候起,我爸爸就强迫我从事十几

    83、项运动。A. expected期待;B. allowed允许;C. forced强迫,迫使;D. invited邀请。根据I didnt like any of them可知,作者不喜欢这些运动,都是爸爸强迫他做的。故选C。【22题详解】考查副词辨析。句意:不过,我一项也不喜欢。A. therefore因此;B. though尽管;C. instead反而,代替;D. besides此外。上文提到作者从小就接触了很多项运动,再结合I didnt like any of them可知,上下文形成转折关系。故选B。【23题详解】考查动词辨析。句意:当我进入Regina大学时,我爸爸一直对我说:“你

    84、必须找到保持身材的方法”或者“你不想让一个新生重15磅,是吗?” A. avoided避免;B. risked冒险;C. regretted后悔;D. kept保持。根据“You dont want to get the Freshman 15, do you?”可知,此处表示爸爸不停地叮嘱作者要保持体重。故选D。【24题详解】考查介词短语辨析。句意:当我进入Regina大学时,我爸爸一直对我说:“你必须找到保持身材的方法”或者“你不想让一个新生重15磅,是吗?” A. in shape在外形上,处于良好状态;B. for fun开玩笑地,为了好玩;C. at ease安逸,自在;D. on

    85、business因公,出差办事。根据“You dont want to get the Freshman 15, do you?”可知,此处表示要保持体形。故选A。【25题详解】考查动词辨析。句意:所以我决定尝试一下游泳,但在秋季学期,我只去了两次游泳池。A. refused拒绝;B. happened发生;C. bothered使烦恼;D. decided决定。由于爸爸不停地叮嘱,作者决定尝试游泳来保持体形。故选D。【26题详解】考查副词辨析。句意:所以我决定尝试一下游泳,但在秋季学期,我只去了两次游泳池。A. hardly几乎不;B. merely仅仅;C. constantly;D. g

    86、radually逐渐地。But前后为转折关系,上文提到作者决定通过游泳来保持体形,此处表示只去了两次。故选B。【27题详解】考查形容词辨析。句意:更糟糕的是,我满足于说服自己“好吧,没关系。”A. eager渴望的;B. content满足的;C. embarrasses尴尬的;D. disappointed失望的。根据“Yeah, thats OK.”可知,作者对自己地现状表示满足。故选B。【28题详解】考查动词辨析。句意:一天,我的一个朋友建议我,问我是否想和她一起去尊巴舞。A. teased嘲笑;B. comforted安慰;C. approached建议,接近;D. annoyed使厌

    87、烦。根据I went, and that was it.可知,朋友建议作者去跳尊巴舞。故选C。【29题详解】考查形容词辨析。句意:听起来不太糟,但我不能肯定。A. happy开心的;B. proud骄傲的;C. careful小心的;D. sure确定的。根据上文All I knew about Zumba was that it was basically exercise dancing to Latin and pop songs可知,作者对尊巴舞不太了解,因此此处表示不确定。故选D。【30题详解】考查名词辨析。句意:尊巴成了我的最爱。A. cup杯子;B. part部分;C. shar

    88、e一份,份额;D. mouth嘴巴。Ones cup of tea为固定短语,意为“钟爱地事物,恰合口味 ”。故选A。【31题详解】考查名词辨析。句意:这消除了我对体育运动的恐惧。A. curiosity好奇心;B. passion激情;C. scare害怕;D. confidence自信。根据上文due to my fear of sports可知,此处对应地信息词使fear(害怕)。故选C。【32题详解】考查形容词辨析。句意:我不必事事完美。A. perfect完美的;B. enthusiastic热情的;C. adorable可爱的,讨人喜爱的;D. ambitious有雄心的。根据I

    89、didnt even have to be good可知,作者觉得不必事事完美。故选A。【33题详解】考查动词辨析。句意:我只需要感受音乐,动起来。A. accept接受;B. feel感觉;C. display陈列,展示;D. compare比较。根据Dont worry about the steps. Have fun. Do your own thing.可知,指导员教导作者不必在意其他的东西,因此只要感受音乐动起来即可。故选B。【34题详解】考查动词辨析。句意:尊巴确实把我从一年级新生的15磅重中拯救了出来,但它的作用还不止这些。A. witness目击,见证;B. separate

    90、使分开,使分离;C. discourage使泄气;D. save拯救,节省。根据but it also did so much more可知,尊巴舞帮助作者避免了增重15磅。故选D。【35题详解】考查名词辨析。句意:它让我用身体的健康与不愉快的过去和解,享受健康。A. trouble麻烦;B. sense感觉,意识;C. peace和平;D. contact联系。Make peace with为固定短语,意为“与言归于好”。故选C。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。To raise snails well, you

    91、need to spray water to the container every morning and evening, _36_(change) soil every two weeks, and feed them with cabbages and sweet fruits-this is _37_Sun Youxiang, a fourth-grade primary school student in Hangzhou, capital city of east Chinas Zhejinang province, concluded after raising snails

    92、for one year.From three white jade snails at the very beginning to more than 60 snails of four generations now, he has done a great job in his assignment for his science class. Witnessing the reproduction of animals _38_ (be) a precious experience for kids. Their _39_(create), patience, and respect

    93、for life will be stimulated as they learn to take care of animals on their own. Suns teacher said the assignment served _40_ a good example of life education. Practice is an essential step in learning,which will benefit the kids for a life time.Life education allows kids to know how _41_ (live) with

    94、 nature and creatures in a friendly way. Starting from this year, science will become an _42_(equal) important subject as Chinese and Math in primary schools, _43_aims to improve students knowledge about the surroundings. _44_ (draw) by curiosity, more kids will be willing to observe and think throu

    95、gh practicing,which will add to our recognition of the world in _45_ long run.【答案】36. change 37. what 38. is 39. creativity 40. as 41. to live 42. equally 43. which 44. Drawn 45. the【解析】【分析】这是一篇说明文。文章介绍了一个小学生饲养蜗牛的例子,说明了科学课变得越来越重要。【36题详解】考查非谓语动词。句意:为了养好蜗牛,你需要每天早晚给容器喷水,每两周换一次土壤,给它们喂白菜和甜水果。need to do为固

    96、定用法,意为“需要做”,空处和spray,feed并列,需填动词原形和to构成动词不定式。故填change。【37题详解】考查表语从句。句意:这是中国东部浙江省省会杭州市一名四年级小学生孙有祥在养蜗牛一年之后得出的结论。空处引导表语从句,在表语从句中作动词concluded的宾语,需用连接代词what引导。故填what。【38题详解】考查动词时态和主谓一致。句意:从最开始的3只白玉蜗牛,到现在4代的60多只蜗牛,他在科学课的作业中完成得非常出色。结合语境可知,此处陈述客观事实,使用一般现在时,主语为动名词短语Witnessing the reproduction of animals,谓语动词

    97、使用第三人称单数形式。故填is。【39题详解】考查名词。句意:他们的创造力、耐心和对生命的尊重将被激发,因为他们学会了自己照顾动物。their为形容词性物主代词,修饰名词,空处和patience, respect并列,需填名词作主语,create的名词形式是creativity,是不可数名词。故填creativity。【40题详解】考查介词。句意:孙有祥的老师说,这个作业是生命教育的一个很好的例子。serve as为固定短语,意为“用作,充当”。故填as。【41题详解】考查非谓语动词。句意:生命教育让孩子懂得如何与自然和生物友好相处。“疑问词+to do”为固定用法,此处需填动词不定式to l

    98、ive和how一起作know的宾语。故填to live。【42题详解】考查副词。句意:从今年开始,科学将成为小学中与语文和数学同等重要的学科,旨在提高学生对周围环境的认识。空处修饰形容词important,需填副词作状语。故填equally。【43题详解】考查定语从句。句意:从今年开始,科学将成为小学中与语文和数学同等重要的学科,旨在提高学生对周围环境的认识。空处引导非限制定语从句,先行词是前面整个句子,在定语从句中作主语,需用关系代词which引导。故填which。【44题详解】考查非谓语动词。句意:在好奇心的驱使下,更多的孩子会愿意通过练习去观察和思考,这从长远来看会增加我们对世界的认知。

    99、句子的谓语动词是will be willing to observe and think,空处需填非谓语动词作状语,more kids和draw是逻辑动宾关系,需填过去分词形式,位于句首,首字母需大写。故填Drawn。【45题详解】考查冠词。句意:在好奇心的驱使下,更多的孩子会愿意通过练习去观察和思考,这从长远来看会增加我们对世界的认知。in the long run为固定短语,意为“从长远来看”。故填the。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)46. 假定你是李华。你校阅读俱乐部定于下周三举办英文阅读交流会。请你写封邮件,邀请你校外教Adam参加。内容包括:1.活动时间、

    100、地点;2.活动目的;3.活动安排。注意:1.词数80左右;2.开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear Adam_Yours,Li Hua【答案】Possible VersionDear Adam,I am writing to invite you to join in the read-and-share activity by our school reading club.The activity is to be held in the lecture hall at 3 p.m. next Wednesday. It is intended to awake the student

    101、s interest in English literature and broaden their mind. In the activity, the club members will take their turns to share their favorite classic English books and some effective reading methods.We sincerely hope that you can join us and give us some guidance on English reading.Yours, Li Hua【解析】【分析】本

    102、篇书面表达属于应用文,要求考生给外教Adam写封邮件,邀请他参加下周三学校阅读俱乐部举办的英文阅读交流会。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态主要为一般现在时和一般将来时。结构:总分法总分法指把主题句作为总说,把支持句作为分说,并以这种方式安排所写内容。要求:1. 告知活动时间、地点;2. 说明活动目的;3. 介绍活动安排。第二步:列提纲 (重点词组)to be held; be intended to do; awake the students interest; broaden their mind; take their turns to do sth.; effect

    103、ive reading methods; give us some guidance on English reading第三步:连词成句1. I am writing to invite you to join in the read-and-share activity by our school reading club.2. The activity is to be held in the lecture hall at 3 p.m. next Wednesday.3. It is intended to awake the students interest in English

    104、literature and broaden their mind. 4. In the activity, the club members will take their turns to share their favorite classic English books and some effective reading methods.5. We sincerely hope that you can join us and give us some guidance on English reading.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇

    105、(衔接词)1.表文章结构顺序:(供参考)Firstly, Secondly, And then, Finally2.表并列补充关系:(供参考)Furthermore, In addition, not onlybut (also)连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰。【点睛】高分句型1The activity is to be held in the lecture hall at 3 p.m. next Wednesday. (不定式的被动形式作句子的表语)高分句型2We sincerely hope that you can join us and gi

    106、ve us some guidance on English reading.(that引导宾语从句)第二节(满分25分)47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。“Once there was a ship travelling on the tough sea and on the ship there was a pair of couple. All of a sudden, the ship met with an accident and the couple had no choice but to run to the life boat

    107、 without delay. After reaching there, they realized that there was space only for one person. At that very moment, the husband pushed his wife behind him and jumped onto the lifeboat himself, leaving his wife standing on the sinking ship, shouting something desperately to her husband eyes filled wit

    108、h tears.”The teacher stopped her story-telling and asked her students, “Guys, guess what it was that she shouted.”Most students answered. “I hate you!”After listening to all this reply, the teacher glanced through the whole class again and noticed that there was a boy sitting silently throughout. Th

    109、en she asked him the same question.The boy answered, “I believe she would have shouted-Take care of our child.”Listening to his remarks, the teacher was surprised and asked the boy doubtfully. “Have you heard of this story before?”Shaking his head, the boy said softly and sadly, “No, I havent. But t

    110、hats what my mother said to my father before she died of a deadly disease.”Moved and feeling sad, the teacher replied. “Your answer is absolutely right!”Then she continued, “Lets take up the story. The ship sank eventually and the husband went home and brought up their daughter alone. Many years lat

    111、er after the death of the man, their daughter was tidying up all his belongings when she found his diary. In his diary she found that when her parents were on the ship, her mother had already been diagnosed (诊断) with advanced illness and at the critical moment, the father rushed to the only chance o

    112、f survival.”注意:1. 续写词数应为150左右;2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。In his diary, the man mentioned he wished to sink to the ocean with his wife but for their daughter he had to live. _The story was finished and the class was silent._【答案】One possible version:In his diary, the man mentioned he wished to sink to the o

    113、cean with his wife but for their daughter he had to live. Without him, their baby daughter would become an orphan. After drowning himself in sorrow for a short time, he uplifted himself and learned how to raise baby. Whenever faced with hardships, he would inspire himself with his wife words“Take ca

    114、re of our child.” Seeing the little girl grow into a sunny, pretty girl with double love from both parents, the man knew he made it to keep his promise.The story was finished and the class was silent. Nobody talked or laughed as usual. Instead, it seemed that every student was lost in deep thought,

    115、tasting the moving life story. The teacher was sure that the students were reflecting on their replies and that they had understood the moral of the story. Of the Good and Evil in this world, there are hidden secrets behind them. So we should not really focus on the surface and judge anyone without

    116、understanding them first. Put yourself in others shoes and then you can really understand their behavior.【解析】【分析】这是一篇读后续写作文。通过阅读所给文章可知,文章主要讲述了老师在课堂上给学生们讲了一个故事:故事的大致内容是一对夫妇在海上遇到事故,但是救生艇只能容纳一个人,最后,丈夫推着身后的妻子,自己跳上了救生艇,留下妻子站在正在下沉的船上,绝望地对着丈夫喊着什么。老师让学生猜想妻子说了什么,大多数学生的回答是“我恨你!”,但是一位学生却回答说妻子让丈夫照顾好孩子。老师继续说故事,多

    117、年以后,他们的女儿在整理遗物时发现了父亲的日记,原来母亲已经被诊断出病情严重,在关键时刻,父亲冲向了唯一的生存机会。【详解】续写部分分为两段,第一段开头是:在他的日记中,他提到他希望和妻子一起沉入大海,但为了他们的女儿,他必须活下去。接下来可以写没有他,他们的宝贝女儿会变成孤儿。在短暂的悲伤之后,他提升了自己,学会了如何抚养孩子。每当遇到困难时,他都会用妻子的话激励自己“照顾好我们的孩子。”看着小女孩成长为一个阳光明媚、漂亮可爱、受到父母双爱的女孩,这个男人知道他这样做是为了履行自己的诺言。第二段的开头是:故事讲完了,全班安静下来。接下来可以写没有人像往常一样说话或大笑。相反,每个学生似乎都陷

    118、入了沉思,品味着动人的人生故事。老师确信学生们正在反思他们的回答,并且他们已经理解了这个故事的寓意。这个世界上的善与恶,背后都隐藏着秘密。所以我们不应该只关注表面,在不了解任何人之前就对他们进行评判。设身处地为别人着想,你就能真正理解他们的行为。【点睛】续写内容得当,使用了固定短语和高分句型。如:be faced with;take care of;make it;keep ones promise;reflect on;focus on;put oneself in others shoes等固定短语。Seeing the little girl grow into a sunny, pretty girl with double love from both parents, the man knew he made it to keep his promise.中使用了现在分词seeing作状语;The teacher was sure that the students were reflecting on their replies and that they had understood the moral of the story.中that引导的是宾语从句。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省苏北重点中学2021届高三第三次适应性考试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-564470.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1