分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 21

类型湖北省武汉市第一中学2021-2022学年高一上学期10月月考英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:566694
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:21
  • 大小:134.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    湖北省武汉市第一中学2021-2022学年高一上学期10月月考英语试题 WORD版含解析 湖北省 武汉市 第一 中学 2021 2022 学年 上学 10 月月 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、武汉市第一中学2021-2022学年上学期10月月考高一英语试卷试卷满分: 150分注意事项:1. 答题前, 先将自己的姓名、准考证号填写在试卷和答题卡上并将准考证号码帖贴在答题卡上的指定位置2. 选择题的作答每小题选出答案后, 用2B铅笔把答题卡上对应题目的标号涂黑写在试卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效3. 非选择题的作答用黑色签字笔直接答在答题卡上对应的答题区域内. 写在试卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效4. 考试结束后, 请将本试卷和答题卡一并上交第卷(选择题共95分)第一部分 听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话

    2、. 每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷 的相应位. 听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题每段对话仅读一遍. 1. What will the woman do next?A. Fix a meeting time. B. Wait for Mr. Brown. C. Make a phone call.2. What would the man like to do?A. Swim. B. Play basketball. C. Fish.3 Where are the speakers?A. In a librar

    3、y. B. in a classroom. C. In a bookstore.4. Why wont the woman see a film?A. Because she has no ticket.B. Because she will go to a concert.C. Because she wants to stay with her mother5. What are the speakers discussing?A. A person. B. The weather. C. An apartment.第二节 听下面5段对话成独白. 每段对话或独白后有几个小题. 从题中所给的

    4、A、B、C三个选项中选出最佳选项. 听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间. 每段对话或独白读两遍.听第6段材料, 回答第6、7题.6. What is the relationship between the speakers?A. Doctor and patient. B. Husband and wife. C. Boss and clerk.7. How many days will the woman take off?A. Two days. B. Three days. C. Four days.听第7段材料, 回

    5、答第8、9题8. What do we know about the woman?A. She is overweight. B. She has a heart disease. C. She likes lemon juice a lot.9. What can the woman eat besides vegetable salad?A. Sugar. B. Seafood. C. Beef.听第8段材料, 回答第10至12题.10. When will the man go to the Greek island?A. On Friday. B. On Thursday. C. On

    6、 Monday.11. How will the man go to the Greek island from Piraeus?A. By plane. B. By boat. C. By train.12. What does the woman offer to do?A. Lend a guidebook to the man.B. Take the man to the airport.C. Buy a postcard for the man.听第9段材料, 回答第13至16题13. What was the mans problem about learning French?A

    7、. Learning grammar rules.B. Remembering new words.C. Understanding native speakers.14. What does the man think of learning French?A. Boring. B. Hard C. Important.15. How does the man learn French?A. By listening to tapes. B. By attending classes. C. By reading the BBC books.16. What does the woman s

    8、uggest the man do?A. Use French often. B. Try different books. C. Watch some TV programs.听第10段材料, 回答第17至20题17. Where did the race take place?A. In city streets. B. On mountain roads. C. By lake.18. What did the speaker and his wife do during the race?A. They did rock climbing.B. They took many pictu

    9、res.C. They enjoyed the scenery.19. What did the speaker spend some time doing in the race?A. Looking for his watch. B. Checking his foot injury. C. Encouraging his wife to run.20. Who won a special award?A. The speakers son. B. The. speaker. C. The speakers wife.第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小每小25分, 满分3

    10、75分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C和四个选项中, 选出最项AStudents, teachers, and local community members are strongly encouraged to register online to receive real-time information of emergency events from Columbia University.Text message warnings will only be used in rare cases where ongoing events cause an immediate t

    11、hreat or have a significant influence. Possible situations include severe weather conditions, emergency campus closures, crimes in progress that may endanger the community, and major transportation interruptions.Read instructions on how to sign up for emergency notifications(通知).Columbia studentsCol

    12、umbia students can easily register for text message notifications. Simply enter Student Services Online, click on Text Message Enrollment and add your cellphone number. Students can register parents or family members by following the instructions for the public below.Columbia teachersColumbia teache

    13、rs can register for text message notifications by following the step by step instructions below: Register with your UNI and password at my.columbia.edu. Select Faculty & Staff at the top of the page. Select Contact Details. Click the + under Phone. Select Campus Alert 1. Enter your mobile number.To

    14、receive emergency information on additional mobile phones, you may follow the above instructions for Campus Alert 2 and Campus Alert 3 for a total of three.Community/General PublicCommunity/General Public interested in receiving emergency information from Columbia can sign up by clicking on the Regi

    15、ster button on the registration page and entering their email and mobile number. Users will receive confirmation code(密码)on their phone and will need to confirm their account via email.Users can choose not to use the Emergency Text Alert System at any time by texting STOP to 226787, calling 226789 o

    16、r sending an email to lr27682.cumc.columbia.edu.1. Which is a possible situation where a text message will be sent?A. The temperature will drop slightly tomorrow.B. The campus will be closed during Christmas.C. The main railway system of the city is interrupted.D. A bank robber is being sentenced in

    17、 the court of the city.2. Which step comes before the others when teachers register?A. Selecting Campus Alert.B. Entering mobile numbers.C. Clicking + under Phone.D. Selecting Faculty& Staff.3. How can users stop receiving text messages?A. By sending an email.B. By texting STOP to 226789.C. By manag

    18、ing information online.D. By making a phone call to 226787.【答案】1. C 2. D 3. A【解析】【分析】这是一篇应用文。文章主要是关于注册紧急短信通知的说明。1题详解】细节理解题。根据文章第二段“Possible situations include severe weather conditions, emergency campus closures, crimes in progress that may endanger the community, and major transportation interrupti

    19、ons.(可能的情况包括恶劣的天气条件、校园紧急关闭、可能危及社区的正在进行的犯罪以及严重的交通中断。)”可知,城市的主要铁路系统中断是一种发送紧急短信提醒的情况。故选C。【2题详解】细节理解题。根据Columbia teachers部分的“Select Faculty & Staff at the top of the page.(选择页面顶部的“教职员工”。)”可知,教师注册时,先选“教职员工”。故选D。【3题详解】细节理解题。根据文章最后一段“Users can choose not to use the Emergency Text Alert System at any time b

    20、y texting STOP to 226787, calling 226789 or sending an email to lr27682.cumc.columbia.edu.(用户可以通过发短信STOP to 226787、拨打226789或发邮件至lr27682.cumc.columbia.edu,随时选择不使用紧急短信警报系统。)”可知,可以通过发送邮件的方式随时选择不使用紧急短信警报系统。故选A。BA smiling panda and a walking Chinese lantern will be the mascots of the 2022 Winter Olympics

    21、 and Paralympics (残奥会)in Beijing .The mascots were known to the public on Sept.17, 2019 at a ceremony in Beijing . Beijing Mayor Chen Jining described them as adorable, unique , and exquisite (精致的)。He said they shows Chinese peoples longing for the 2022 Beijing Winter Olympics in a visually appealin

    22、g way and extends Chinese peoples warm invitation to friends throughout the world .The panda, named Bing Dwen Dwen , is the Olympic mascot. Colourful circles around its face symbolize skating tracks and 5G technology, according to the website of the Beijing organizing committee . Bing , the Chinese

    23、word for “ ice “, shows purity and strength, while Dwen Dwen means sincerity , liveliness, and health , the website said. The choice of the iconic animal , considered the national treasure , is not a surprise to people in China . While many applaud Bing Dwen Dwen for its cuteness on social media , s

    24、ome are not favourably impressed by the lack of creativity in choosing a panda . The giant panda was one of the five mascots of the 2008 Beijing Summer Olympics , and it was also the symbol for the Asian Games in Beijing in 1990.“Today is an important step on a milestone in Beijings journey to make

    25、history as the first ever , in Olympic history , to host both summer and winter editions of the Olympic Games , International Olympic Committee (IOC) president Thomas Bach said at the ceremony .Based on a traditional red lantern , Paralympic mascot Shuey Rhon Rhon creates a cheerful atmosphere of th

    26、e Chinese Lunar New Year ,which will fall around the time of the Winter Games , the organizing committee said . It is sporting(穿戴)a yellow scarf, a circle of yellow doves around its head , and a traditional Chinese paper-cut . “Shuey “ means snow in Chinese and “Rhon Rhon” means “inclusiveness ”and

    27、“harmonization”, implying that the world civilizations communicate with each other and live in harmony , the committee said .The two mascots were selected from more than 5800 submission from 35 countries .4. What does Chen Jining think of Bing Dwen Dwen and Shuey Rhon Rhon ?A. They represent the IOC

    28、.B. They have great artistic value.C. They show Chinese peoples hospitality.D. They have much room for improvement.5. Why are some people not satisfied with choosing Bing Dwen Dwen ?A. Because pandas are the national treasure .B. Because it is too colourful for the Olympics.C. Because its design is

    29、lacking in creativity .D. Because a panda has been chosen as a mascot three times .6. What record will Beijing set after hosting the 2022 Winter Olympics ?A. The most athletes joining in the event .B. The first Asian city to host the Olympics .C. The first city to host two editions of the Olympics .

    30、D. The longest time in history.7. What can we learn about Shuey Rhon Rhon from the text ?A. It is symbol of Chinese culture .B. It is designed by a foreign artist .C. It is a representative of competitionD. It is a mixture of 35 different cultures.【答案】4. C 5. D 6. C 7. A【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章介绍了2022年背景

    31、冬奥会的吉祥物“冰墩墩”和冬残奥会吉祥物“雪容融”。【4题详解】推理判断题。根据第二段“He said they shows Chinese peoples longing for the 2022 Beijing Winter Olympics in a visually appealing way and extends Chinese peoples warm invitation to friends throughout the world .(他说,这些作品以极具吸引力的视觉效果表达了中国人民对2022年北京冬奥会的向往,也向世界各国朋友发出了中国人民的热情邀请。)”可推断,北京市

    32、市长陈吉宁认为“冰墩墩”和“雪容融”这两个吉祥物代表了中国人民的好客。故选C。【5题详解】细节理解题。根据第三段“The choice of the iconic animal , considered the national treasure , is not a surprise to people in China . While many applaud Bing Dwen Dwen for its cuteness on social media , some are not favourably impressed by the lack of creativity in cho

    33、osing a panda . The giant panda was one of the five mascots of the 2008 Beijing Summer Olympics , and it was also the symbol for the Asian Games in Beijing in 1990.(大熊猫被认为是中国的国宝,选择它们对中国人来说并不意外。社交媒体上,许多人都为“冰墩墩”的萌态喝彩,但也有一些人对选择熊猫缺乏创意并不满意。大熊猫是2008年北京夏季奥运会的五个吉祥物之一,也是1990年北京亚运会的象征。)”并结合“The panda, named B

    34、ingDwenDwen,is the Olympic mascot.(这只熊猫名叫冰墩墩,是奥运会的吉祥物。)”可推知,有些人对选择熊猫这种缺乏创造力的行为不满意,因为熊猫已经三次被选作吉祥物。故选D。【6题详解】细节理解题。根据第四段“Today is an important step on a milestone in Beijings journey to make history as the first ever , in Olympic history , to host both summer and winter editions of the Olympic Games ,

    35、(今天是北京历史上第一次举办夏季和冬季奥运会的里程碑上的重要一步。)”可知,北京将会是首个举办夏季和冬季奥运会的城市。故选C。【7题详解】推理判断题。根据第五段中的“a traditional red lantern(传统的红灯笼)”和“a traditional Chinese paper-cut(中国传统剪纸)”,可推断,雪容融是中国文化的象征。故选A。CRecently,as I watched my son Nathan play basketball for his high school team,I was starting to feel sorry for myself an

    36、d for himHis team was facing adversity(逆境)on the court and he was playing in a hostile environment-it was the opponents home gym filled with their supporters,and Nathans team was trailing(落后)for three quarters of the gameAs for me,I had been dismissed from my job earlier in the dayDuring my drive ho

    37、me,I kept telling myself that I will find work again in a short time-I am confident in my experience and abilitiesThis is the same belief that I tried to instill in my sonThe basketball game entered the fourth quarter with Nathans team still trailingI saw the determination on his,as well as his team

    38、matesfaces as they fought back to not only tie the game(平局),but then go ahead by three pointsThen,a player from the other team made an unbelievable shot to tie the game up againWith a tie game and seconds on the clock,Nathan found himself with the ball and with skill and confidence,he proceeded to m

    39、ake the basket with a defender hanging all over himThe other player was called for a foul(犯规)As Nathan stood at the foul line preparing for a shot that would put his team up by three points,I saw the focus and determination on his face,there was no room for self doubtNathan was able to tune out all

    40、the distractions and nail the free throw with such skill,it was as if he had done it a thousand timesAs I sat there,my heart bursting with pride,it dawned on meI had taught him perseverance in the face of adversity,and he had just taught me the same lessonThat brief moment of self-doubt and feeling

    41、sorry for myself was blown away by the actions of my son on the basketball courtHe will play in the finals,but it doesnt matter if he wins or loses,at this moment,we both won8. What did the author estimate his sons team would be like at first? _A. The team would lose at home courtB. The team would f

    42、inally winC. The team would win the championshipD. The team would lose at visiting court9. Which of the following words can best describe the author? _A. Self-doubting and pessimisticB. Self-confident and optimisticC. Hardworking and intelligentD. Easy-going and warmhearted10. What does the underlin

    43、ed phrasetune outin Paragraph 4 mean? _A. AvoidB. FocusC. CreateD. Receive11. Which of the following is the best title for the text? _A. Life Goes Just Like Playing BasketballB. It Matters Whether to Win or LoseC. A Lesson in Life and BasketballD. Father And Son in Life【答案】8. D 9. B 10. A 11. C【解析】【

    44、分析】这是一篇记叙文。本文讲述了作者在观看儿子篮球比赛过程中,看到儿子球队在比赛临近尾声并处于劣势的情况下,依然满怀信心、坚持不懈,最后获得了胜利。这番情景让刚刚失业正处于沮丧不自信中的作者消除了自我怀疑,重新燃起了生活的斗志。【8题详解】推理判断题。根据文章第一段中的“Recently, as I watched my son Nathan play basketball for his high school team, I was starting to feel sorry for myself and for him. His team was facing adversity on

    45、 the court and he was playing in a hostile environment-it was the opponents home gym filled with their supporters, and Nathans team was trailing for three quarters of the game.(最近,当我看到我儿子Nathan为他的高中队打篮球时,我开始为自己和他感到难过。他的球队在球场上正面临着逆境,他在一个充满敌意的环境中打球,对手的主场体育馆里挤满了他们的支持者,Nathan的球队落后了3分比赛的四分之一。)”可知,一开始的时候,

    46、作者认为自己儿子所在的球队会失败,结合选项,故选D。【9题详解】推理判断题。根据文章第二段中的“During my drive home, I kept telling myself that I will find work again in a short time-I am confident in my experience and abilities. This is the same belief that I tried to instill in my son.(在开车回家的路上,我一直告诉自己,我会在短时间内重新找到工作,我对自己的经验和能力充满信心,这和我试图灌输给儿子的信

    47、念是一样的。)”可知,作者对于自己是充满了信心,同时对生活也是积极乐观的态度。结合选项,故选B。【10题详解】词义猜测题。“and”前后为两个并列的短语,由短语“nail the free throw with such skill(用这样的技术把罚球钉住)”可知,Nathan能够把所有的分心都解除。故可推知划线单词意为:避免。A. Avoid避免;B. Focus集中注意力;C. Create创造;D. Receive接收。故选A。【11题详解】主旨大意题。根据文章内容,本文讲述了作者在观看儿子篮球比赛过程中,看到儿子球队在比赛临近尾声并处于劣势的情况下,依然满怀信心、坚持不懈,最后获得了胜

    48、利,这番情景让刚刚失业正处于沮丧不自信中的作者消除了自我怀疑,重新燃起了生活的斗志。所以选项C中的life与作者的生活状况呼应,其中的basketball与作者的孩子的比赛呼应,lesson与作者的体会呼应。故选C。【点睛】主旨大意题是篇章阅读一个主要的考查方式,最佳标题题(best title)是其一个典型的考点,也是高考阅读中每年的必考题。主旨大意题解题技巧是不要被文章细节所干扰。一般有两种方式解题:一是看首尾段,根据首尾段内容总结主题思想;二是看每段段首句,根据所有段首句总结主题思想。例如本文中的第四题,这是一篇记叙文,根据文体特点可知,记叙文一般会在文章最后点名文章中心,所以由文章最后

    49、一段中的“That brief moment of self-doubt and feeling sorry for myself was blown away by the actions of my son on the basketball court. ”可知作者重新燃起了生活的斗志。且选项C中的life与basketball两个关键词都与故事情节紧密相关,故选C。DNowadays medical technology seems to be advanced enough for doctors to perform brain transplants (移植). Though t

    50、his procedure (程序) has only been successfully performed on animals so far, doctors are still hoping to perform this procedure on humans. However, in my opinion, brain transplants should not be performed at all, especially not on humans because of the large number of problems and side effects that co

    51、uld come along with. Hopefully these dangerous side effects will convince doctors not to perform this procedure on humans.Despite many benefits technology brings. I do not think this medical technology of brain transplants will help. We were all born with one brain and through childhood to adults ou

    52、r mind developed into who we are, so if with a different brain we would no longer be unique. A person with a different brain would seem to be a total stranger and in many ways they would be. No one should steal our identity from us, even if we are seriously injured, and change it to a completely new

    53、 one. Also for the people who have died with healthy brains, that was their identity and it should not be given to anyone else.Another problem with brain transplants is how doctors can choose what are “healthy” or “normal” brains. An elderly person who has died would have an aged brain that would no

    54、t be as efficient as younger persons brain. Then would doctors have to find healthy brains of the same age as the person who needs it? This could also bring up other factors such as intelligence, sex, or physical problems that a person might have had before death. Also another problem might be how l

    55、ong a brain can be kept “alive” after death and how it can be kept “alive” without damage.Overall. my feelings about this operation are that it should not be done on humans until doctors have overcome all the problems and challenges that stand in their way of making human brain transplants successfu

    56、l.12. Why does the author think brain transplants should not be performed at all?A. The cost of the operation is extremely high.B. Doctors are not able to perform brain transplants.C. A good many problems and side effects may arise.D. This procedure has only been successful on animals13. What is the

    57、 second paragraph mainly about?A. People shouldnt give their healthy brains to others.B. Having a brain transplant means losing ones identity.C. Transplanting brains is changing old brains into new ones.D. Having brain transplants indicates stealing identity from others.14. What is the writers attit

    58、ude towards brain transplants an humans?A. indifferentB. favorableC. disapprovingD. objective15. What is the authors purpose in writing the passage?A. To encourage brain donation.B. To stress the importance of brain operation.C. To argue against brain transplants on humans.D. To introduce the techno

    59、logy of brain transplants.【答案】12. C 13. B 14. C 15. C【解析】【分析】这一篇议论文。虽然医疗技术越来越发达,在动物身上已经成功实施了脑部移植,但是作者认为不应该进行脑部移植,尤其是人类脑部移植。【12题详解】细节理解题。根据第一段中“However, in my opinion, brain transplants should not be performed at all, especially not on humans because of the large number of problems and side effects t

    60、hat could come along with.”(然而,在我看来,大脑移植根本不应该进行,尤其是对人类,因为大量的问题和副作用可能会随之而来)可知,作者认为完全不应该做脑部移植手术,尤其是在人类身上,因为可能会随之而来大量的问题和副作用。故选C项。【13题详解】主旨大意题。根据第二段内容,尤其是“We were all born with one brain and through childhood to adolescence our mind developed into who we are, so if with a different brain we would no lo

    61、nger be unique.(我们生来都只有一个大脑,从童年到青年,我们的思想逐渐形成现在的自己,所以如果我们有个不同的大脑,我们将不再独特)”及“Also for the people who have died with healthy brains, that was their identity and it should not be given to anyone else.(同样,对于有健康大脑而去世的人,那是他们的身份,不应该给其他任何人)”可知,第二段主要讲做脑部移植意味着失去自己的身份,故选B项。【14题详解】推理判断题。第一段中 “in my opinion, brai

    62、n transplants should not be performed at all, especially not on humans(我认为,完全不应该做脑部移植手术,尤其是在人类身上)”可知,作者反对在人类身上做脑部移植手术。A. indifferent 冷漠的;B. favorable 支持的;C. disapproving 反对的;D. objective 客观的。故选C项。【15题详解】推理判断题。通读全文可知,第一段中作者提出自己的观点“in my opinion, brain transplants should not be performed at all, espec

    63、ially not on humans(我认为,完全不应该做脑部移植手术,尤其是在人类身上)”,接下来具体分析为什么不赞成脑部移植,最后一段作者再次强调“it should not be done on humans(它不应该在人类身上实施)”,所以本文的目的是反对人类脑部移植。故选C项。第二节(共5小题; 每小题2. 5分, 满分125分)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项中有两项为多余选项.Getting along with people can be tough. The following are some suggestions that can help

    64、you in some way.Accept human nature. Humans make mistakes. People arent always nice. They also have all of the problems that you have in your life. _16_ This is important to remember when youre trying to get along with people who are very difficult or seem to be ignoring you; everyone is just doing

    65、the best that they can._17_ People are all very different: thats what makes life interesting. And just like people are all different, the world is also very complex. Every situation is different, always. Just because someone doesnt make the choice that you would make or just because they take a less

    66、 efficient or smart path to get where theyre going doesnt make them wrong.Practice forgiveness Forgive people when they do make mistakes. Sometimes you just have to stop and give people the benefit of the doubt (to believe someone even though you are not sure whether what the person is saying is tru

    67、e). They might really be sorry or they might really not know that what they did was bad. _18_Keep an open mind. Sometimes you have to give people the benefit of the doubt. _19_ For example, when people invite you to parties, really consider going instead of just brushing the invitation aside because

    68、 you dont think theyre serious.Do something together. _20_ You can work together on a project for school or work. You can also try a new activity together. These activities will give you more to talk about and lots of chances to interact and get to know each other.A. Think about what your words real

    69、ly mean.B. Respect that there are lots of reasonable choices.C. Everyone is dealing with their own set of problems.D. Co-operation is a great way to develop relationship with people and make friends.E. You have to forgive them so that you can move on to happier feelings.F. You might think that they

    70、hate you but they might be honestly trying to be nice to you.G. Even when someones making you mad, thank them for their suggestions or their efforts.【答案】16. C 17. B 18. E 19. F 20. D【解析】【分析】本文为一篇说明文。文章介绍了与人交往时的几个方法。【16题详解】根据前文“Humans make mistakes. People arent always nice. They also have all of the

    71、 problems that you have in your life.(人都会犯错,人不是完美的,你有的问题别人也会有)”可知,人人生活在都会遇到各种问题,都会犯错误。C项内容 Everyone is dealing with their own set of problems. (每个人都在处理自己的一系列问题)承接上文,与前文的problems相呼应。故选C项。【17题详解】根据后文“Just because someone doesnt make the choice that you would make or just because they take a less effic

    72、ient or smart path to get where theyre going doesnt make them wrong.( 仅仅因为某人没有做出你会做出的选择,或者仅仅因为他们选择了一条效率更低或更聪明的道路去他们要去的地方,并不意味着他们是错的)”可知,与自己不一样的选择不代表别人就是错的,B项内容 Respect that there are lots of reasonable choices. (尊重有很多合理的选择)符合语境,choices与后文相对应。故选B项。【18题详解】本段首句也是本段主题句“Practice forgiveness.(练习宽恕)”可知,本段内

    73、容主要与原谅有关。E项 You have to forgive them so that you can move on to happier feelings. (你必须原谅他们,这样你才能有更快乐的感觉)符合本段主旨,forgive与中心句呼应。故选E项。【19题详解】根据下文“For example, when people invite you to parties, really consider going instead of just brushing the invitation aside because you dont think theyre serious.(例如,

    74、当人们邀请你参加聚会时,要考虑去,而不要因为你认为他们不是认真的而把邀请置之不理)”推知,空处陈述了一种你可能误解他人善意的情况。F项You might think that they hate you but they might be honestly trying to be nice to you. (你可能认为他们恨你,但他们可能真的想对你好)与后文中的例子相呼应,故选F项。【20题详解】根据前文“Do something together.(共同完成某事)”可知,本段的主要是与他人合作。D项内容 Co-operation is a great way to develop rela

    75、tionship with people and make friends. (一起做事是与人交往和交朋友的好方法)解释前文,cooperation与前文dotogether并与下文work together前后呼应。故选D项。第三部分语言运用(共两节, 满分30分)第一节(共15小题; 每小题1分, 满分15分)阅读下面短文, 从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项.Scott Poore is an animal lover. He moves into the shelter kennel (犬舍) with the _21_ of helping u

    76、nwanted young dogs get adopted. Queen, a 3-year-old dog, has just gotten the most _22_ roommate despite the narrow living room.Since Poore is a(n) _23_ visitor at the shelter, he is familiar with all of the _24_. However, little Queen in particular has really _25_ his heart. Poore says that he recen

    77、tly began to notice that Quen seemed to be “losing _26_” in finding a forever home. “I have been visiting Queen every single day for over a year now and I can _27_ see her giving up. She used to get so _28_ when I would arrive and now she just lies in her bed.”So to raise awareness of Queens situati

    78、on. Poore packed a suitcase and moved into the dogs kennel to keep it _29_. Poore says it has been _30_ managing his work while also living at the shelter, but hie is _31_ to stay in the kennel until someone adopts Queen. Since he _32_ the kennel earlier this week, he and his new puppy roommate have

    79、 been _33_ the headlines of dozens of national news stories, although no possible _34_ have stepped forward.Delightfully, this dog has eventually been given a loving home after his path _35_ with that of a woman living on the other side of the country.21. A. registrationB. intentionC. exceptionD. ad

    80、diction22. A. organizedB. devotedC. talentedD. experienced23. A. patientB. confidentC. adorableD. regular24. A. survivorB. partnersC. animalsD. kennels25. A. brokenB. lostC. understoodD. stolen26. A. hopeB. freedomC. happinessD. energy27. A. obviouslyB. adventurouslyC. curiouslyD. accidentally28. A.

    81、 annoyedB. amazedC. excitedD. disappointed29. A. organizationB. companyC. campusD. experiment30. A. contentB. significantC. impressiveD. challenging31. A. inspiredB. determinedC. honoredD. satisfied32. A. settled intoB. cleaned upC. cared forD. met with33. A. debatingB. hearingC. encouragingD. hitti

    82、ng34. A. visitorsB. adoptersC. customersD. volunteers35. A. madeB. revisedC. crossedD. explored【答案】21. B 22. B 23. D 24. C 25. D 26. A 27. A 28. C 29. B 30. D 31. B 32. A 33. D 34. B 35. C【解析】【分析】本文是一篇记叙文。Scott Poore是一个动物爱好者。他搬进了收容所的狗舍,目的是帮助那些没人要的小狗被收养。文章讲述了他为Queen最终找到一个充满爱的家庭的故事。【21题详解】考查名词词义辨析。句意:

    83、他搬进了收容所的狗舍,目的是帮助那些没人要的小狗被收养。A. registration注册;B. intention目的;C. exception例外;D. addiction瘾。由“moves into the shelter kennel”和“helping unwanted young dogs get adopted”可知,他搬进了收容所的狗舍,目的是帮助那些没人要的小狗被收养,因此空格处是 “目的”。故选B。22题详解】考查形容词词义辨析。句意:Queen是一只3岁的狗,尽管客厅狭小,但它还是成为了最忠实的室友。A. organized有组织的;B. devoted忠诚的;C. ta

    84、lented有才能的;D. experienced有经验的。根据“a 3-year-old dog”及常识可知,狗一般被认为是忠诚的朋友。故选B。【23题详解】查形容词词义辨析。句意:由于Poore是动物收容所的常客,他对所有的动物都很熟悉。A. patient耐心的;B.confident自信的;C.adorable可爱的;D. regular定期的,有规律的。根据后面的“every single day for over a year now”可知,Poore是这家动物收容所的常客,a regular visitor “一名常客”。故选D。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:由于Poor

    85、e是动物收容所的常客,他对所有的动物都很熟悉。A. survivor幸存者;B. partners搭档;C. animals动物;D. kennels狗屋。根据后面的“every single day for over a year now”可知,Poore是这家动物收容所的常客,因此对所有的动物都很熟悉。故选C。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:然而,Queen真的博得了他的欢心。A. broken折断,打碎;B. lost丢失;C. understood明白,理解;D. stolen偷。由后面的“he recently began to notice that”可知,Queen却特别让

    86、Poore上心。 steal sb s heart“博得某人的欢心”,在这里表示Poore喜欢Queen。故选D。【26题详解】考查名词词义辨析。句意:Poore说,他最近开始注意到,Queen似乎对找到一个永远的家“失去了希望”。A. hope希望;B. freedom自由;C. happiness幸福;D. energy能量。由下文的“see her giving up”可知,他开始注意到Queen似乎对找到一个永远的家“失去了希望”。故选A。【27题详解】考查副词词义辨析。句意:这一年多来,我每天都去看望Queen,显然我看到它放弃了。A. obviously明显地;B. adventu

    87、rously冒险地;C. curiously好奇地;D. accidentally偶然地。根据后面的“She used to get so _8_ when I would arrive and now she just lies in her bed”可知,他很明显地看到它放弃了,因为它只是躺在床上。故选A。【28题详解】考查形容词词义辨析。句意:以前它一看到我来就很兴奋,现在它只是躺在床上。A. annoyed生气的;B. amazed惊讶的;C.excited兴奋的;D. disappointed感到失望的。根据“when I would arrive”以及上文可知,他们是好朋友,它看到

    88、我“感到兴奋”。故选C。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:Poore收拾了一个手提箱,搬到狗窝里陪伴它。A. organization组织;B. company陪伴;C. campus校园;D. experiment实验。由“moved into the dogs kennel to keep it”可知,Poore收拾了一个手提箱,搬到狗窝里陪伴它。故选B。【30题详解】考查形容词词义辨析。句意:Poore说,在收容中心生活的同时管理自己的工作很有挑战性,但他决定留在狗舍,直到有人收养Queen。A. content满足的;B. significant有意义的;C. impressive

    89、给人印象深刻的;D. challenging有挑战性的。由“managing his work while also living at the shelter”可知,Poore在收容中心生活的同时还要管理自己的工作,这是很有挑战性的。故选D。【31题详解】考查形容词词义辨析。句意:Poore说,在收容中心生活的同时管理自己的工作很有挑战性,但他决定留在狗舍,直到有人收养Queen。A. inspired能力卓越的;B. determined坚决的;C. honored感到荣幸的;D. satisfied感到满意的。由“until someone adopts Queen”可知,他下定决心要留

    90、在狗舍,直到有人收养Queen,因此空格处是 “坚决的”。故选B。【32题详解】考查动词短语词义辨析。句意:自从他在本周早些时候入住狗舍以来,他和他的新室友已经登上了几十条全国新闻的头条,尽管还没有人愿意收养它。A. settled into迁入,住进;B. cleaned up清除;C. cared for关心,喜爱;D. met with遭遇。由前面的“moved into the dogs kennel”可知,他是入住狗舍,因此空格处是 “住进”。故选A。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:自从他在本周早些时候入住狗舍以来,他和他的新室友已经登上了几十条全国新闻的头条,尽管还没有人愿意

    91、收养它。A. debating辩论;B. hearing听见;C. encouraging鼓舞;D. hitting击打。由“the headlines of dozens of national news stories”可知,他和他的新室友已经登上了几十条全国新闻的头条,hit the headlines意为“成为新闻头条”。故选D。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:自从他在本周早些时候入住狗舍以来,他和他的新室友已经登上了几十条全国新闻的头条,尽管还没有人愿意收养它。A. visitors参观者;B. adopters收养人;C. customers顾客;D. volunteers志

    92、愿者。根据although引导让步状语从句和语境可知,此处谈及没有收养者。故选B。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:令人高兴的是,这只狗最终被赋予了一个充满爱的家,在它的道路上遇到了一个住在这个国家的另一边的女人。A. made制作;B. revised修改;C. crossed交叉;D. explored探索。由“this dog has eventually been given a loving home”可知,这只狗最终被收养了,它遇到了一个女人,因此是她们的道路交叉。故选C。第卷 (非选择题共55分)第三部分 语言运用(共两节, 满分30分)第二节(共10小题; 每小题1. 5分

    93、, 满分15分)阅读下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式.Teenage life is full of adventures and challenges. Doing voluntary work is popular among some teenagers and extra-curricular activities _36_ (prefer) by others, such as organizing debates, studying literature, dancing ballet and cleaning up the greenhouses. B

    94、ut more people sign up for advanced courses out of _37_ (curious). Actually, some teenagers feel confused in their youth, and their behaviors are sometimes confusing. They think there is a generation gap between _38_ (they) and adults, so experts are trying to find a suitable solution.Johnson, _39_

    95、outgoing freshman, is so attracted to Chinese literature that he _40_ (quit) his studies in Chicago and come to China. Obviously, with the help of his teacher, his Chinese has improved greatly and he can speak fluent Chinese _41_ campus now. As _42_ (schedule), he will graduate next year. _43_ he is

    96、 concentrating on is the ancient Chinese Literature and he is fascinated with Tang poetry. The topic of his research content is “the differences between Eastern and Western literature”. An editor that acts _44_ (responsible) has recommended him _45_ (read) some classical Chinese literature first. Th

    97、e recommendation means a lot to him.【答案】36 are preferred 37. curiosity 38. themselves 39. an 40. has quit 41. on 42. scheduled 43. What 44. responsibly 45. to read【解析】【分析】本文为一篇说明文。文章以约翰逊为例讲述了一些青少年所面临的机遇与挑战。【36题详解】考查被动语态。句意:一些青少年喜欢做志愿工作,而另一些人则喜欢课外活动,比如组织辩论、学习文学、跳芭蕾舞和打扫温室。分析句子结构可知此处缺少谓语动词,主语与动词之间为被动关系

    98、,因此需要使用被动语态;此处描述的是一件事实,因此需要使用一般现在时,主语为复数。故填are preferred。【37题详解】考查名词。句意:但更多的人是出于好奇而报名参加高级课程的。空格前为介词,因此需要填入名词,curious的名词为curiosity,不可数。故填curiosity。【38题详解】考查代词。句意:他们认为他们和成年人之间有代沟,所以专家们正在试图找到一个合适的解决办法。分析句子结构可知此处需要填入代词,结合句意宾语和主语所指相同,因此宾语需要使用反身代词。故填themselves。【39题详解】考查冠词。句意:约翰逊是一名性格开朗的大一新生,他对中国文学非常感兴趣,以至

    99、于放弃了在芝加哥的学业来到中国。分析句子结构可知此处位于可数名词freshman前,因此需要填入不定冠词,且outgoing发音为元音音素开头。故填an。【40题详解】考查时态。句意:约翰逊是一名性格开朗的大一新生,他对中国文学非常感兴趣,以至于放弃了在芝加哥的学业来到中国。根据后句“他来到中国”可知,他已将放弃了在芝加哥的学业,表示过去动作对现在的影响,需要使用现在完成时,主语he是第三人称单数,助动词用has。故填has quit。【41题详解】考查介词。句意:显然,在老师的帮助下,他的中文有了很大的进步,现在他可以在校园里说流利的中文了。此处表示在“校园里”固定短语为on campus,

    100、故填on。【42题详解】考查固定短语。句意:按计划,他将于明年毕业。根据句意可知,此处表示“按照计划,他明年会毕业”;as scheduled按照计划,为固定短语。故填scheduled。【43题详解】考查宾语从句。句意:他所专注的是中国古代文学,他对唐诗着迷。分析句子结构可知,此处是主语从句,从句中缺少介词on的宾语;空格处描述事情,因此用what。故填What。【44题详解】考查副词。句意:一位负责任的编辑建议他先读一些中国古典文学。分析句子结构可知,此处修饰动词,因此需要使用副词。故填responsibly。【45题详解】考查动词不定式。句意:一位负责任的编辑建议他先读一些中国古典文学。

    101、此处位于动词recommend之后,做宾补。推荐某人做某事,为recommend sb to do sth.。故填to read。第四部分写作(共两节, 满分40分)第一节(满分15分)46. 假定你是李华, 你的新西兰朋友 Terry将去中国朋友家做客, 发邮件向你询问有关习俗。请你回复邮件, 给他一些建议, 内容包括: (1)到达时间; (2)合适的礼物词数80左右, 可适当增加细节, 以使行文连贯.Dear Terry,How are you doing?_Yours,Li Hua【答案】Dear Terry,How are you doing? Learning that you ar

    102、e about to pay a visit to a Chinese friend and confused about the Chinese customs, I am writing to put forward some advice.First of all, I would like to suggest that you arrive 5 to 10 minutes earlier, which is common in Chinese traditional culture. Besides, if I were you, I would bring some appropr

    103、iate gifts with me, such as souvenirs from my own country. Whats more, table manners are also what you should pay attention to. For example, you are not supposed to stick your chopsticks into your food. Instead, laying them on your dish is a smart choice.If you have any other problems, please dont h

    104、esitate to contact me.Yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生给新西兰朋友 Terry提供一些在中国朋友家做客的有关习俗的建议。【详解】1.词汇积累困惑的:puzzledconfused提供:provideput forward另外:in addition besides应该:should/ought to=be supposed to 2.句式拓展简单句变复合句原句:For example, you are not supposed to stick your chopsticks into your food. 拓展句:For exam

    105、ple, it is vital that you are not supposed to stick your chopsticks into your food. 【点睛】高分句型1First of all, I would like to suggest that you arrive 5 to 10 minutes earlier, which is common in Chinese traditional culture (运用了which引导的非限制性定语从句)高分句型2 Besides, if I were you, I would bring some appropriate

    106、 gifts with me, such as souvenirs from my own country. (运用了if引导的虚拟语气)第二节读后续写(满分25分)47. 阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。There Are No VansTo me, what Thanksgiving really means is giving good thanks, not eating turkey. By the time I was 18 I had created my Thanksgiving ritual (惯例). I would go out shoppin

    107、g and buy enough food for one or two families. Then I would dress like a delivery boy, go to the poorest neighborhood and just knock on a door, and would always include a note saying “All that I ask in return is that you take good enough care of yourself so that someday you can do the same thing for

    108、 someone else.” I have received more from this annual ritual than I have from any amount of money Ive ever earned, especially one such experience in New York City.Several years ago I was in New York City with my newly married wife during Thanksgiving. She was sad because we were not with our family.

    109、 Normally she would be home decorating the house for Christmas, but we were stuck here in a hotel room. I said, “Honey, look, why dont we decorate some lives today instead of some trees?” When I told her what I always do on Thanksgiving, she got excited. I said, “Lets go someplace where we can reall

    110、y appreciate who we are, what we are able to do and what we can really give. Lets go to the poor neighborhood Harlem and feed some people there in need. Well go buy enough food for six or seven families for 30 days. Weve got enough. Lets go do it!”We started by getting a van (货车), but there seemed n

    111、o vans in all of New YorkCity. The rent-a-car places were all out of vans. My wife was disappointed, and I said, “Look, the bottom line is that if we want something, we can make it happen! All we have to do is take action. There are plenty of vans here in New York City. Look down at the street. Do y

    112、ou see all those vans? Lets go get one!” My wife agreed and we took action.Para1:We tried stopping vans as they were driving down the street. _Para 2:Eventually a van drove up and the driver said yes._【答案】Para1:We tried stopping vans as they were driving down the street. I learned something about Ne

    113、w York drivers that day: They dont stop; they speed up. Then we tried waiting by the light. Wed go over, knock on the window and the driver would roll it down, looking at us in alarm, and Id ask if he would drive us to Harlem so we could help some people. Every time the driver would look away quickl

    114、y, furiously roll up the window and pull away without saying anything. My wife was ready to give up, but I said, “Its the law of averages: somebody is going to say yes.”Para 2:Eventually a van drove up and the driver said yes. We were wild with joy and climbed onto the van. Upon arrival, he led us t

    115、o a store where we bought lots of food and some baskets. Together we packed them up, carried them onto the van and went to buildings where there were even people living without electricity. It was a truly fulfilling experience to make even a small difference. You see, you can make anything happen if

    116、 you commit to it and take action. Miracles like this happen every day even in a city where “there are no vans.”【解析】【分析】这是一篇读后续写作文。【详解】通过阅读所给文章可知,上文提到了作者每当感恩节时,就会出去购物,为一两个家庭买足够的食物,然后穿得像一个送报员,去最贫穷的社区敲门,还总是附上一张纸条。然而几年前,作者和新婚的妻子在纽约过感恩节时,被困在了酒店,妻子提议去贫穷的哈莱姆区,给那里一些需要帮助的人提供食物。但是他们发现似乎整个纽约都弄不到一辆货车,妻子很失望,但是提

    117、议去下面的街道上拦一辆货车。续写部分分为两段,第一段开头是:我们试着拦住沿街行驶的货车。所以后文应该是讲述作者和妻子在路边拦货车的经过,他们被许多司机拒绝了;第二段开头是:最后一辆货车开了过来,司机答应了。本段应该写作者和妻子如何拦到了车,去买了许多东西送给穷人,作者认为这是一个真正令人满意的经历,即使是一个小的改变。这样的奇迹每天都在发生即使是在一个“没有货车”的城市。【点睛】本文描写详略得当,使用了高级词汇和高级句子。如:speed up,furiously,roll up the window,be ready to,pack up, make even a small differen

    118、ce等高级词汇;Wed go over, knock on the window and the driver would roll it down, looking at us in alarm, and Id ask if he would drive us to Harlem so we could help some people.宾语从句;Together we packed them up, carried them onto the van and went to buildings where there were even people living without electricity.定语从句等高级句式。听力答案:1-5CBABC 6-10 CAACA 11-15 BACBB 16-20 ABCAB

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:湖北省武汉市第一中学2021-2022学年高一上学期10月月考英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-566694.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1