分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 22

类型湖北省武汉市第一中学2022届高三上学期十月月考英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:566702
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:22
  • 大小:624KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    湖北省武汉市第一中学2022届高三上学期十月月考英语试题 WORD版含解析 湖北省 武汉市 第一 中学 2022 届高三 上学 十月 月考 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、2022届湖北省武汉市第一中学高三上学期十月月考英语试题本试卷共11页,分为第1卷(选择题)和第1卷(非选择题), 全卷满分150分,考试用时120分钟注意事项:1. 答卷前,考生务必将自己的姓名和座位号填写在答题卡上2. 回答选择题时,选出每小题答案后,用2B铅笔把答题卡对应的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题:每小题1. 5分,满分75分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,

    2、你都有1秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. How does the girl usually talk to Tara?A. Through text messages. B. Through phone calls. C. Through the Internet.2. What does the man need help with?A. The small box. B. The wide box C. The tall box.3. What does the womans teacher suggest about paragraphs?A. They

    3、should be roughly the same lengthB. They should have dramatic effect.C. They can be of any length.4. What are the speakers probably going to do?A. Buy some bread. B. Have dinner together. C. Make a sandwich5. What are the speakers mainly talking about?A. Sausages. B. Apples. C. Cheese第二节(共15小题;每小题1.

    4、 5分,满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟。听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍听第6段材料,回答第6至7题。6. How old was the woman when they played the game last time?A. 6 B. 21. C. 117. Which ball was worth the fewest points?A. The red one. B. The green one C.

    5、 The blue one听第7段材料,回答第8至10题。8. What does the man need from the woman?A. A signature. B. A package. C. A phone number9. Who is Ronald Fields?A. The mans brother. B. The womans neighbor. C. The womans brother.10. Where are the speakers probably?A. At the post office. B. At the police station. C. At t

    6、he womans house听第8段材料,回答第11至13题。11. What is the man looking for?A. A restaurant. B. A hotel. C. A gym12. How much will the man probably pay per month at the new gym?A. 30 B. 22. 50 C. 2513 What is a benefit of the new gym?A. Discounted hotel rooms. B. Views of the bridge. C. Free breakfast.听第9段材料,回答

    7、第14至17题。14. What does the man want to be?A. An astronaut B. An engineer. C. An astronomer.15. What does the man want to save mankind from?A. Climate change. B. The virus. C. The aging problem16. How can the womans tone be described?A. Sad. B. Indifferent. C. Nervous17 What is the probable relationsh

    8、ip between the speakers?A. Teacher and student. B. Mother and son. C. Scientist and assistant听第10段材料,回答第18至20题18. Which region is Nicola Sturgeon the leader of?A. Scotland. B. England. C. Wales19. How many First Ministers have there been in total?A. One. B. Five. C. Four.20. who- is Peter Murrell?A.

    9、 A news reporter. B. A former First Minister. C. An executive officer.第二部分阅读理解 (共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2. 5分,满分37. 5分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、和D)中选出最佳选项,并在答题卡上将该 项涂黑。AOnline courses offers people abundant opportunities to learn. Try some of the Harvard online courses about humanities. The Path to Happ

    10、inessFrom Confucianism to Daoism, the philosophies developed over two thousand years ago are among the most powerful in human history. This course brings voices from the past into modern contexts to explore the path to a good life today.Duration: June 16, 2021 June 14, 2022 Fees: Free of chargePace:

    11、 Self-pacedDifficulty: IntroductoryIntroduction to the Ancient Greek WorldThis course is about ancient Greece with its unique places, ways of life and historical changes. We survey the most important social institutions and cultural traditions. We also study everyday features such as food and dress.

    12、Duration: June 21 August 6, 2021 Fees: $3400+Pace: Instructor-ledDifficulty: IntroductoryBiotechnology and the Human GoodBiotechnology offers exciting and promising prospects for healing the sick and relieving the suffering. In this course we consider possible functions beyond common treatments like

    13、 making people look younger, perform better and become perfect.Duration: June 21 August 6, 2021 Fees: $ 3400+Pace: Instructor-ledDifficulty: IntermediateSuperheroes and PowerWhat makes superheroes popular? How can they help us think about super powers? In this course, we explore those questions in M

    14、arvel and DC favorites (especially the X-Men) as well as independent comics novels.Duration: June 22 August 6, 2021Fees: $ 3400+Pace: Instructor-ledDifficulty: Intermediate1. Which course can you take if you are free in Oct. 2021?A. The Path to HappinessB. Introduction to the Ancient Greek WorldC. B

    15、iotechnology and the Human GoodD. Superheroes and Power2. What does Biotechnology and the Human Good deal with?A. Powers of superheroes.B. Ways to increase happiness.C More uses of biotech.D. Clinical practices of biotech.3. What do the four courses have in common?A. They are of the same level.B. Th

    16、ey are free of charge.C. They are instructor-led.D. They belong to the same subject.【答案】1. A 2. C 3. D【解析】【分析】这是一篇应用文。文章介绍了哈佛大学的一些人文学科的在线课程。【1题详解】细节理解题。根据The Path to Happiness部分“Duration: June 16, 2021 June 14, 2022 ”可知如果2021年10月你有空,你可以上“幸福之路”课程。故选A。【2题详解】细节理解题。根据Biotechnology and the Human Good部分“B

    17、iotechnology offers exciting and promising prospects for healing the sick and relieving the suffering.”(生物技术为治愈病人和减轻痛苦提供了令人兴奋和有希望的前景)可知Biotechnology and the Human Good研究的是更多地使用生物技术。故选C。【3题详解】细节理解题。根据第一段“Online courses offers people abundant opportunities to learn. Try some of the Harvard online cour

    18、ses about humanities. ”(网络课程为人们提供了大量的学习机会。 试试哈佛大学的一些人文学科的在线课程)结合四个课程的介绍,可知这四门课程的共同点是它们属于同一个学科。故选D。BA struggling Waffle House employee who was trying to serve nearly 30 people by himself after midnight got a full serving of kindness when some customers jumped behind the counter to help him.Ethan Cris

    19、po, 24, witnessed the inspiring scene in the early hours of Nov. 3 at a Waffle House in Birmingham, Alabama.Crispo told TODAYs Kerry Sanders that he had come to the 24-hour restaurant from a friends birthday party and saw the struggling employee, identified only as Ben, trying to cook the food, serv

    20、e it, bus tables and wash dishes while more than 25 people were waiting to eat.“The look on his face was just confusion,” Crispo told Sanders.An unidentified male customer then decided to help him out, grabbing an apron and going behind the counter to wash dishes.Another customer, Alison Stanley, we

    21、nt behind the counter to make some coffeestill dressed from a night out on the town.“I dont think its anything special,” Stanley told Sanders. “He needed help, so I got up and helped out.”Crispo took some photos of the scene as multiple customers worked to bus tables and wash dishes while Ben focuse

    22、d on taking orders and preparing the food.Waffle House told TODAY that Ben was left to support himself due to a scheduling issue.“We had two associates scheduled to leave, however, due to a communication mix-up, their relief did not show up on time,” Waffle House director of PR Pat Warner said in a

    23、statement. “That left Ben, our cook, alone in the restaurant with hungry customers. He worked the grill (烤架) and got the orders out.”The company was also thankful for the customers who joined in and helped Ben out.“We are grateful that many of our customers feel like they are part of our Waffle Hous

    24、e family,” Warner said. “There is a sense of community in each and every one of our restaurants, and we appreciate the fact that they consider our associates like family.”“We are also very thankful for Ben, who kept the restaurant open. He is a representative of our Waffle House culture by always pu

    25、tting the customers first.”Crispo had his usual order double plain waffle, as he took in the scene of strangers helping out Ben on his shift.“Humanity truly isnt good, its great!” he said.4. Ben was left to work alone during his midnight shift because _.A. his associates asked for a leaveB. there wa

    26、s a scheduling mistakeC. few customers needed to be servedD. the restaurant was scheduled to close5. Some customers helped Ben out by _.A. washing dishesB. taking photosC. taking ordersD. cooking food6. Why did the customers lend a helping hand according to Pat Warner?A. They shared the same communi

    27、ty spirit.B. They were family members of Ben.C. They wanted to serve themselves.D. They were too hungry to wait.7. How did Crispo feel as a witness of the scene?A. Lucky and excited.B. Moved and inspired.C. Relieved and hopeful.D. Content and unbelievable.【答案】4. B 5. A 6. A 7. B【解析】【分析】本文是一篇新闻报道,主要讲

    28、述了一家华夫饼屋由于人员安排的失误,导致只剩一名员工招待顾客,鉴于此,顾客们纷纷主动帮助员工。【4题详解】推理判断题。由第十段“We had two associates scheduled to leave, however, due to a communication mix-up, their relief did not show up on time,” Waffle House director of PR Pat Warner said in a statement. “That left Ben, our cook, alone in the restaurant with

    29、hungry customers. He worked the grill (烤架) and got the orders out.”可知,华夫饼屋公关总监帕特沃纳在一份声明中称:“我们有两名员工计划离开,但由于沟通失误,他们换班着没有及时出现。这就剩下我们的厨师本和饥饿的顾客们在餐厅里。他既要负责烤架还要负责订单了。”由此判断出,因为换班人员的安排出了问题,导致Ben一个人在工作,故选B项。【5题详解】细节理解题。由第五段“An unidentified male customer then decided to help him out, grabbing an apron and goi

    30、ng behind the counter to wash dishes.”和第八段“Crispo took some photos of the scene as multiple customers worked to bus tables and wash dishes while Ben focused on taking orders and preparing the food.”可知,“一位身份不明的男性顾客决定帮他一把,抓起围裙,跑到柜台后面洗盘子。”“克里斯波拍下了现场的一些照片,当时许多顾客都在清理桌子和洗碗,而本则在专心点单和准备食物”。由此可见,一些顾客帮忙洗盘子,收拾

    31、桌子。故选A项。【6题详解】推理判断题。由第十二段“We are grateful that many of our customers feel like they are part of our Waffle House family,” Warner said. “There is a sense of community in each and every one of our restaurants, and we appreciate the fact that they consider our associates like family.”可知,“很多顾客觉得自己是我们华夫饼

    32、屋的一份子,对此我们很感激,”华纳说。“我们的每一家餐厅都有一种社区意识,我们很感激他们把我们的员工当成家人。”由此可见,店里的顾客将自己视为华夫饼屋的成员,大家都有一种社区意识,彼此互相帮忙。故选A项。【7题详解】推理判断题。由第二段“Ethan Crispo, 24, witnessed the inspiring scene in the early hours of Nov. 3 at a Waffle House in Birmingham, Alabama.”11月3日凌晨,24岁的克里斯波在阿拉巴马州伯明翰的一家华夫饼屋目睹了这令人振奋的一幕。最后一段“Humanity trul

    33、y isnt good, its great!”可知,克里斯波认为:人性不是好,是伟大!由此判断出他目睹了这一切,被感动,被激励,发出了对人性的感叹。故选B项。【点睛】细节理解题顾名思义要抓住细节,将原文的细节信息跟题目和题干进行比对,选出正确选项。例如第2题,题目问:一些顾客怎样帮助本?由第五段“An unidentified male customer then decided to help him out, grabbing an apron and going behind the counter to wash dishes.”和第八段“Crispo took some photo

    34、s of the scene as multiple customers worked to bus tables and wash dishes while Ben focused on taking orders and preparing the food.”可知,“一位身份不明的男性顾客决定帮他一把,抓起围裙,跑到柜台后面洗盘子。”“克里斯波拍下了现场的一些照片,当时许多顾客都在清理桌子和洗碗,而本则在专心点单和准备食物”。由此可见,一些顾客帮忙洗盘子,收拾桌子。故选A项。CA new study, published in The Journal of Experimental Ps

    35、ychology found that communication interactions that included voice, like a phone call or video chat, created stronger social bonds than communication through typing, like text messaging or email.In the study, researchers used various experiments to gauge connectedness. In one, they asked 200 people

    36、to make predictions about what it would be like to reconnect with an old friend by email or by phone and then assigned people at random to do one or the other. Although people anticipated that a phone call would be more awkward, hearing someones voice actually made the experience better. However, pe

    37、ople who participated in the experiment reported that they did form a significantly stronger bond with their old friend on the phone versus email, and they did not feel more awkward.In another experiment, the researchers had strangers connected by either texting, talking over video chat, or talking

    38、using only audio. They found that both forms of voice communication whether video or audio only made the strangers feel significantly more connected than when they communicated via text.Sabrina Romanoff, a Harvard trained clinical psychologist based in New York City, says people tend to text or emai

    39、l instead of calling because of convenience, as they see it as a controlled form of communication where they can correspond information exactly in the way they intend without unexpected additions by the other person.Romanoff says that in reality, texting can make it hard to determine the true meanin

    40、g behind a conversation. A phone call is actually more convenient when considering the net effects of the message. Each party is more present, and therefore, able to gauge the meaning behind the content without ruminating on the endless possible meanings behind words and punctuation.8. What is the p

    41、urpose of the study?A. To encourage people to let their fingers do the talking.B. To introduce the effects of verbal and non-verbal communications.C. To demonstrate the strengths and weaknesses of making phone calls.D. To compare connectedness of communication through voice and typing.9. Which way w

    42、ill make you feel more connected if you miss a friend far away?A. Typing a letter.B. Sending an email.C. Having a video chat.D. Texting a message.10. What does a controlled form of communication refer to in Paragraph 4?A. A way to talk about controlled topics.B. A way to communicate without time lim

    43、it.C. A way to explain something without delay.D. A way to express thoughts without being disturbed.11. What advantage does making phone calls over texting?A. Being more formal.B. Being less awkward.C. Being more straightforward.D. Being less expensive【答案】8. D 9. C 10. D 11. C【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要说明了

    44、一项研究发现,包括语音在内的交流互动,如电话或视频聊天,比打字,如短信或电子邮件,能产生更强的社会联系。文章还介绍了这项研究的开展过程以及研究发现。【8题详解】推理判断题。根据第一段“A new study, published in The Journal of Experimental Psychology found that communication interactions that included voice, like a phone call or video chat, created stronger social bonds than communication th

    45、rough typing, like text messaging or email.(发表在实验心理学杂志上的一项新研究发现,包括语音在内的交流互动,如电话或视频聊天,比打字,如短信或电子邮件,能产生更强的社会联系)”以及第二段中“In the study, researchers used various experiments to gauge connectedness.(在这项研究中,研究人员使用了各种实验来衡量连通性)”可知,这项研究的目的是比较语音和打字沟通的连通性。故选D。【9题详解】细节理解题。根据第二段中“In one, they asked 200 people to m

    46、ake predictions about what it would be like to reconnect with an old friend by email or by phone and then assigned people at random to do one or the other. Although people anticipated that a phone call would be more awkward, hearing someones voice actually made the experience better.(在一项研究中,他们让200人预

    47、测通过电子邮件或电话与老朋友重新联系是什么感觉,然后随机分配这些人去做其中之一。虽然人们认为打电话会更尴尬,但听到别人的声音实际上会让通话感觉更好)”可知,如果你想念远方的朋友,视频聊天这种方式会让你们感觉更亲近。故选C。【10题详解】词义猜测题。根据画线词后文“correspond information exactly in the way they intend without unexpected additions by the other person(完全按照自己的意图对应信息,而不会被对方意外补充)”可知,“一种受控制的交流形式”指的是一种不受干扰的表达思想的方式。故选D。【1

    48、1题详解】细节理解题。根据最后一段“Romanoff says that in reality, texting can make it hard to determine the true meaning behind a conversation. A phone call is actually more convenient when considering the net effects of the message. Each party is more present, and therefore, able to gauge the meaning behind the con

    49、tent without ruminating on the endless possible meanings behind words and punctuation.( Romanoff说,在现实生活中,发短信会让人很难判断谈话背后的真实意思。考虑到信息的净效应,打电话实际上更方便。每一方都更在场,因此,能够衡量内容背后的意义,而不必推敲词和标点背后的无尽可能含义)”可知,相比发短信,打电话的优势在于更直截了当。故选C。DAn estimated 5. 7 million people in the U. S. have Alzheimers disease. The most comm

    50、on type of dementia(痴呆) -and that number is expected to more than double by 2050. Early diagnosis (诊断) is fundamental for patients to benefit from the few therapies available. But no scans can deliver a conclusive diagnosis while a person is alive; instead doctors have to conduct numerous and compli

    51、cated clinical and neuropsychological tests. So there is growing interest in developing artificial intelligence to identify Alzheimers based on brain imaging.Researchers at the University of Califormia, San Francisco have now successfully trained an AI algorithm (算法) to recognize one of the early si

    52、gns of Alzheimers-a reduction in the brains glucose(葡萄糖) consumption- in positron emission tomography(pet) imaging.The algorithm accurately predicted an eventual Alzheimers diagnosis in nearly all the test cases, d according to the study. In PET imaging, a very small amount of a radioactive compound

    53、 are injected into the body, producing three-dimensional- images of metabolism(新陈代谢) circulation and other cellular activities. PET is well suited for an Al diagnostic tool because Alzheimers leads to subtle changes in the oad0 brains metabolism that begin years before neural tissue starts to go dow

    54、nhill, says study co-author Jae Ho Sohn, a radiologist at UCSF. These changes are very hard for radiologists to pick up. he notes.The algorithm was trained and tested on 2, 100 PET brain images from about 1, 000 people 55 years and older. The images came from a 12-year study that tracked people who

    55、were bound to be diagnosed with Alzheimers, as well as those with mild memory declines and healthy control participants. The algorithm was trained on 90 percent of the data and tested on the remaining 10 percent. It was then retested on a second, independent data set from 40 patients monitored for 1

    56、0 years. The algorithm was highly sensitive and was able to recognize 81 percent of the patients in the first test group and 100 percent in the second who would be diagnosed with Alzheimers six years later, on average. The findings were published in February in Radiology.The algorithm is based on de

    57、ep learning, a machine-learning technique that uses artificial neural networks programmed to learn from examples. This is one of the first promising, initial applications of deep learning to the diagnosis of Alzheimers, says Christian Salvatore, a physicist at Italys National Research Council, who w

    58、as not involved in the study. The model performs very well when identifying patients with mild or late diagnoses, he says, but catching it in the earliest st ages remains one of the most critical open issues in this field. 12. People are increasingly interested in using to identify Alzheimers becaus

    59、e _.A. the number of people suffering from dementia is more than doublingB. there are only a limited number of effective therapies for the patientsC. diagnosing Alzheimers disease through Al is still an unexplored areaD. diagnostic methods that are both reliable and convenient are in need13. Whats t

    60、he best title for the text?A. An AI Diagnostic ToolB. Alzheimers AlC. PET ImagingD. Artificial Neural Networks14. According to Paragraph 4, _.A. 90% of the people in the study were trained on the algorithmB. the algorithm managed to recognize all the patients in the second test groupC. 81% of the pe

    61、ople in the first test group were diagnosed with AlzheimersD. the participants in the study consist of people both young and old15. What can be inferred from Paragraph 5?A. The algorithm serves as a promising treatment of Alzheimers.B. Deep learning has been widely applied in diagnosing Alzheimers.C

    62、. Whether to use the model to detect Alzheimers remains a critical issue.D. To detect Alzheimers in its earliest stages calls for more exploration.【答案】12. D 13. B 14. B 15. D【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了利用人工智能诊断老年痴呆症能够较早确诊。【12题详解】推理判断题。根据第一段“But no scans can deliver a conclusive diagnosis while a person

    63、is alive; instead doctors have to conduct numerous and complicated clinical and neuropsychological tests. So there is growing interest in developing artificial intelligence to identify Alzheimers based on brain imaging.”(但是,在一个人活着的时候,没有扫描可以给出结论性的诊断;相反,医生必须进行大量复杂的临床和神经心理测试。因此,人们对开发人工智能来根据大脑成像来识别阿尔茨海默

    64、病越来越感兴趣)由此判断出,人们越来越热衷于用人工智能来鉴别老年痴呆症,因为需要一种既可靠又方便的诊断方法。故选D。【13题详解】主旨大意题。根据第一段中“An estimated 5. 7 million people in the U. S. have Alzheimers disease. The most common type of dementia(痴呆) -and that number is expected to more than double by 2050. Early diagnosis (诊断) is fundamental for patients to bene

    65、fit from the few therapies available.(估计美国有5千7万人患有老年痴呆症。这是最常见的痴呆症类型,预计到2050年这一数字将增加一倍以上。早期诊断是患者受益于少数可用治疗方法的基础)”和“So there is growing interest in developing artificial intelligence to identify Alzheimers based on brain imaging.(因此,人们对开发人工智能来根据大脑成像来识别阿尔茨海默病越来越感兴趣。)”由此可知,主要介绍了利用人工智能诊断老年痴呆症能够较早确诊。所以短文的最

    66、佳标题为“治疗阿尔茨海默病的人工智能”故选B。【14题详解】细节理解题。根据第四段“The algorithm was highly sensitive and was able to recognize 81 percent of the patients in the first test group and 100 percent in the second who would be diagnosed with Alzheimers six years later, on average.(该算法高度敏感,平均能识别第一组81%的患者和第二组6年后被诊断为阿尔茨海默氏症的患者,识别率为

    67、100%)”可知,根据第4段,算法成功识别出第二组测试中的所有患者。故选B。【15题详解】推理判断题。根据第五段中“but catching it in the earliest st ages remains one of the most critical open issues in this field.(但是,在最早的年代捕捉到它仍然是这个领域中最关键的未决问题之一)”可知,从第五段可以推断出“要在早期发现阿尔茨海默病,还需要进行更多的探索”。故选D。第二节(共5小题;每小题2. 5分,满分12. 5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑

    68、。选项中有两项为多余选项。For the first time in 10 years, the United States government has changed its guidance on how much exercise people need to stay healthy and when they should start.For children and teensThe new guidance states that the most important time for children to begin exercising is between the ag

    69、es of 3 and 5. _16_ That could be light activities, moderate activities, or even vigorous(剧烈的)activitiesDoctors say it is important to start young. They add that from birth to age 5, a childs brain develops more than at any other time in life. _17_ Also, children who start exercising at a young age

    70、are more likely to establish healthy behaviors they will continue into adulthood.But that does not mean putting a small kid on a treadmill (跑步机) or other exercise equipment. _18_ After all, its a kids nature to play freely and happily._19_ But it shouldnt be less than one hour a day three times a we

    71、ek. Their activities should mostly be aerobic (有氧的) exercise, such as biking, swimming or running, which can strengthen the heart and lungs, Such exercise should also include muscle and bone strengthening activities: such as climbing trees or playground equipment and playing sports.For adultsFor adu

    72、lts, the guidelines recommend exercising 150 minutes a week. That could be walking. gardening, dancing, etc. _20_ Experts say that even short amounts of aerobic exercise can provide health benefits, such as lowering blood pressure, reducing anxiety and improving sleep.A. Attaining the health benefit

    73、s from exercise may be harder than earlier thought.B. Aerobic activity works only if it lasts for at least 10 minutes.C. Children above 5 can have a relatively shorter time for dally exercise.D. Any kind of activity that gets people exercising will do.E. These developments have a lasting effect on a

    74、 childs ability to succeed in life.F. Children in this age range require about three hours active activities daily.G. Simply giving a kid the time and space to play actively is enough.【答案】16. F 17. E 18. G 19. C 20. D【解析】【分析】这是一篇说明文,作者主要向孩子和成人两个不同年龄段的人提出有益健康的建议和注意事项。【16题详解】根据空格前一句“The new guidance s

    75、tates that the most important time for children to begin exercising is between the ages of 3 and 5. (新的生活指南表明,孩童最重要的培养运动习惯的年龄是3到5岁之间)”可知,F选项中的“in this age range (在这个年龄段)”正是指3到5岁,且承接上文,进而具体指出每天孩子最佳的运动时间时长为3个小时。故选F项。【17题详解】根据空格后一句“Also, children who start exercising at a young age are more likely to e

    76、stablish healthy behaviors they will continue into adulthood. (并且,从小就开始运动的孩子 更有可能将健康的生活习惯延续至成年阶段)”可知,后句陈述从小培养运动习惯的积极益处,由该句中的并列连词also可知,空格选项句也应表述积极意义。E项“These developments have a lasting effect on a childs ability to succeed in life. (这些大脑发育的方面会对一个孩子未来的成功有深远的影响)”符合文意,故选E项。【18题详解】根据前文“But that does no

    77、t mean putting a small kid on a treadmill (跑步机) or other exercise equipment. (但那并不意味着你要把小孩放在跑步机上或其他运动器械上)”可知,该处空格句应明确指出让孩子运动的注意事项。G项“Simply giving a kid the time and space to play actively is enough. (给孩子时间和空间让他们开心地玩耍就足够了)”指让孩子自由地玩耍,而不是强硬地要求他们做具体运动,是最好的帮助孩子培养运动习惯的方式。故选G项。【19题详解】根据第三段段尾句“After all, i

    78、ts a kids nature to play freely and happily. (毕竟,自由快乐的玩耍时孩子的天性)”可知,第二、三段主要针对0到5岁的孩子关于运动的建议。且后文“But it shouldnt be less than one hour a day three times a week. Their activities should mostly be aerobic (有氧的) exercise, (但日常运动时间不能少于一个小时,且每周不得少于三次。他们应主要以有氧运动为主)”可知,该段空格处应针对5岁以上的孩子运动时间方面的建议。故选C项。【20题详解】根据

    79、空格后一句“Experts say that even short amounts of aerobic exercise can provide health benefits, (专家建议说,甚至少量的有氧运动形式都能带来健康的益处)”可知,该处指任何运动形式,哪怕强度不大,也是有益的。而D项“Any kind of activity that gets people exercising will do. (任何让人得到锻炼的运动形式都是适合的)”符合上下文关联,后一句具体指出少量有氧运动即可。故选D项。第三部分英语知识应用(共两节,满分30分)第一节:完形填空(共15小题每小题1分,满

    80、分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑It has been difficult to sit on the bench most of the time, watching my team from the sideline. I always wonder why I am not good enough to be on the floor. After endless hours of work and devotion, _21_ myself through drill after drill, th

    81、e last thing I want is to be a cheerleader. The feeling of being _22_ is sometimes too much and drives me to _23_ on the spot. I often feel as though my efforts are wasted and my time Is eaten away, devoted to _24_. It is heartbreaking to be a spectator(观看者) for the game love, knowing that no one ha

    82、s enough faith to give me the chance to _25_ on the floor. Tears well up, but I _26_ them back. I shouldnt be so upset over something so sillyAway from the game, its easier to put my thoughts together, rather than letting my _27_ drive my reasoning. I consider _28_ I am where I am. I have played bas

    83、ketball my whole life. I have a strong passion for the sport and always have. There is nothing like the _29_ of playing: the swish (嗖嗖声) of the net, the sweat rolling off my cheeks, even the bruise are battle wounds worn _30_ after every game.Even If I dont play much, I participate in every game. I

    84、am part of a team of girls who _31_ together like a family. I am there for them, _32_ they are for meShould I move on? Or should I stay with my team and continue playing basketball with great passion just a little longer? The _33_ isnt difficult when I consider the joy that being a part of a team _3

    85、4_ me- not just any team, but my team. I love basketball and my teammates. When I think about that, my _35_ from the bench really isnt so bad after all21. A. followingB. supportingC. pushingD. discovering22. A. carelessB. worthlessC. selflessD. homeless23. A. stayB. struggleC. delayD. quit24. A. not

    86、hingB. somethingC. anythingD. everything25. A. respondB. identifyC. surviveD. perform26. A. callB. holdC. giveD. take27. A. hardshipsB. possessionsC. feelingsD. achievements28. A. thatB. whyC. whenD. whether:29. A. encouragementB. embarrassmentC. excitementD. disappointment30. A. bravelyB. regretful

    87、lyC. painfullyD. proudly.31. A. stickB. fixC. addD. argue.32. A. ifB. asC. forD. though33. A. decisionB. conflictC. patienceD. challenge34. A. cheatsB. bringsC. urgesD. controls.35. A. requestB. intentionC. ambitionD. view【答案】21. C 22. B 23. D 24. A 25. D 26. B 27. C 28. B 29. C 30. D 31. A 32. B 33

    88、. A 34. B 35. D【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章讲述了作者作为一名篮球运动员一直坐在替补席上的心路历程,最终她想到了团队精神,觉得坐在板凳上的感觉其实并不是那么糟糕。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:在无数个小时的工作和付出之后,推动自己通过一个又一个的训练,我最不想做的事情就是成为一个拉拉队长。A. following跟随;B. supporting支持;C. pushing推;D. discovering发现。分析文中句意可知,作者经过长时间地努力付出,推动自己通过一个又一个的训练。故选C项。【22题详解】考查形容词词义辨析。句意:这种毫无价值的感觉有时太强烈了,迫使

    89、我当场放弃。A. careless粗心的;B. worthless一文不值的;C. selfless无私的;D. homeless无家可归的。分析文中句意可知,作者经过长时间地努力付出,推动自己通过一个又一个的训练,却不能上场只能作为一个啦啦队长,所以作者感到自己的付出是毫无价值的。故选B项。【23题详解】考查动词词义辨析。句意:这种毫无价值的感觉有时太强烈了,迫使我当场放弃。A. stay待;B. struggle斗争;C. delay延迟;D. quit放弃。分析文中句意可知,作者刻苦训练却没有得到上场的机会,所以她感到自己的付出是毫无价值的,因此想到了放弃。故选D项。【24题详解】考查不

    90、定代词词义辨析。句意:我常常觉得我的努力被浪费了,我的时间被吞噬了,毫无意义。A. nothing什么也没有;B. something一些;C. anything任何东西;D. everything一切。分析句意可知,作者觉得她的努力被浪费了,她的时间被吞噬了,没有对任何东西做出贡献。故选A项。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:知道没有人有足够的信念给我上场表现的机会,成为一名我热爱的一项运动的观看者是令人心碎的。A. respond回应;B. identify识别;C. survive生存;D. perform执行,表现。分析句意可知,没有人相信她给她上场表现的机会。故选D项。【26题详

    91、解】考查动词词义辨析。句意:眼泪涌出,但是我将它们忍回来。A. call打电话;B. hold持有,控制;C. give给;D. take带。分析句意可知,前半句讲眼泪涌出,但后面出现转折连词but,所以作者把眼泪忍回去了。故选B项。【27题详解】考查名词词义辨析。句意:离开比赛后,我更容易理清自己的想法,而不是让我的情感驱动我的推理。A. hardships艰难,困苦;B. possessions财产;C. feelings感情;D. achievements成就。分析上文句意可知,作者刻苦训练却没有得到上场的机会,她感情上过不去这道坎,所以比赛后,她更容易理清自己的想法,而不是让她的情感驱

    92、动她的推理。故选C项。【28题详解】考查连接词词义辨析。句意:我考虑我为什么在这里。A. that引导宾语从句没有实际意义;B. why为什么;C. when当;D. whether是否。分析句子结构及句意可知,此处引导宾语从句,从句缺少原因状语,应用why引导。故选B项。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:没有什么比打篮球更兴奋了:投篮的嗖嗖声,汗水从我的脸颊滚下,即使是打篮球留下青肿创伤后仍然骄傲地穿过每一场比赛。A. encouragement鼓励;B. embarrassment尴尬;C. excitement兴奋;D. disappointment失望。根据后文“the swish

    93、 (嗖嗖声) of the net, the sweat rolling off my cheeks, even the bruise (青肿) are battle wounds worn 14 after every game.(投篮的嗖嗖声,汗水从我的脸颊滚下,即使是打篮球留下青肿创伤后仍然骄傲地穿过每一场比赛)”可知,这里指的是没有什么比打篮球更兴奋了。故选C项。30题详解】考查副词词义辨析。句意:没有什么比打篮球更兴奋了:投篮的嗖嗖声,汗水从我的脸颊滚下,即使是打篮球留下青肿创伤后仍然骄傲地穿过每一场比赛。A. bravely勇敢地; B. regretfully遗憾地;C. pai

    94、nfully痛苦地;D. proudly骄傲地;分析上下文句意可知,作者即使是打篮球留下青肿创伤后仍然骄傲地穿过每一场比赛。故选D项。【31题详解】考查动词词义辨析。句意:我是一个像家人一样团结在一起的女孩团队的一员。A. stick粘贴;B. fix修复;C. add添加;D. argue争论。分析后面短语“like a family(像家人一样)”可知,所以空处应填在一起,stick together意为“在一起,团结一致,相互支持”。故选A项。【32题详解】考查连接词词义辨析。句意:我陪着她们,就像她们陪着我一样。A. if如果;B. as就像;C. for为;D. though虽然。分

    95、析句子结构及句意可知,此处应用as引导方式状语从句。故选B项。【33题详解】考查名词词义辨析。句意:当我想到作为团队的一员带给我的快乐时,做出这个决定并不困难不仅仅是任何团队,而是我的团队。A. decision决定;B. conflict冲突;C. patience耐心;D. challenge挑战。分析句意可知,空处表示做出留下来地决定。故选A项。【34题详解】考查动词词义辨析。句意:当我想到作为团队的一员带给我的快乐时,做出这个决定并不困难不仅仅是任何团队,而是我的团队。A. cheats欺骗;B. brings带来;C. urges敦促;D. controls控制。分析句意可知,空处表

    96、示作为团队的一员带给我的快乐。故选B项。【35题详解】考查名词词义辨析。句意:当我想到这一点时,我坐在板凳上的感觉其实并不是那么糟糕。A. request请求;B. intention意图;C. ambition野心;D. view意见,想法,观点,感觉。根据“When I think about that”可知,经过自己的一番思考,作者的观点发生了变化。故选D项。第二节(共10小题每小题1. 5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填写1个适当的单词或用括号内单词的正确形式。In China, people like to joke that there is no problem _36_

    97、 a hot pot cannot solve. The fire from a hot pot can melt just about any icy disagreement and warm just about any heart. Over a hot pot, people can talk and share not just food, _37_ friendship.The most popular kind of hot pot is the Sichuan hot pot. _38_ makes Sichuan hot pot different from other h

    98、ot pots is the use of huajiao. This spice is hard to describe. Some people say it has no taste at all, and others think it _39_ (taste) bad. It has the strange effect of mouth-numbing,making red peppers taste even _40_ (hot).Other famous hot pots include Beijing hot pot, Northeast hot pot and Guangd

    99、ong hot pot. The Beijing hot pot has lighter taste, using just plain water as its broth (高汤). The pot is also different _41_ (make) of brass(黄铜) and with chimney in the middle.The northeast hotpot usually contains pork and cabbage _42_ the Guangdong hot pot uses a chicken or a fish broth, known for

    100、its wide range of ingredients, including seafood.With a hot pot, you can put in whatever ingredient you like. The same pot can serve all the people _43_ (sit) around the table. No one _44_ (leave) out, and everyone gets to eat as much-or as little-as they want. This shows the Chinese cultural _45_ (

    101、value) of openness.【答案】36. that 37. but 38. What 39. tastes 40. hotter 41. made 42. while 43. sitting 44. is left 45 values【解析】【分析】本文是说明文。文章介绍了中国的火锅饮食文化。【36题详解】考查定语从句。句意:在中国,人们喜欢开玩笑说,没有火锅解决不了的问题。problem是先行词,在定语从句中做宾语,当先行词被no修饰时,关系代词只能用that。故填that。【37题详解】考查连词。句意:通过火锅,人们不仅可以分享食物,还可以分享友谊。not just.but表示

    102、“不只是,还有”。故填but。【38题详解】考查主语从句。句意:四川火锅与其他火锅的不同之处在于它使用了花椒。主语从句缺少主语,指物,故填What。【39题详解】考查时态和主谓一致。句意:有些人说它一点味道都没有,而另一些人则认为味道很差。根据think可知,这是一般现在时,taste是感官系动词,it是第三人称单数,谓语动词用单数。故填tastes。【40题详解】考查形容词比较级。句意:它有一种奇怪的使嘴巴发麻的效果,让红辣椒尝起来更辣。even后加形容词比较级。故填hotter。【41题详解】考查非谓语动词。句意:中间有一个烟囱铜制成的火锅也是不同的。is是谓语动词,两个动词之间没有连词,

    103、这是非谓语动词,pot和制成是被动关系,用过去分词作状语,故填made。【42题详解】考查连词。句意:东北火锅通常含有猪肉和卷心菜,而广东火锅则使用鸡汤或鱼汤,以其广泛的食材而闻名,其中包括海鲜。前后表示对比用while。故填while。【43题详解】考查非谓语动词。句意:同一锅可以为桌子周围所有的人服务。serve是谓语动词,两个动词之间没有连词,就坐和人们是主动关系,做后置定语,用现在分词。故填sitting。【44题详解】考查时态语态。句意:没有人会被遗漏,每个人都可以想吃多少就吃多少。文章基础时态为一般现在时,人和遗漏是被动关系,用被动语态,主语是单数。故填is left。【45题详解

    104、】考查名词。句意:这体现了中国开放的文化价值。具体的价值是可数名词,指多种价值用复数。故填values。【点睛】第四部分写作(共两节,满分40分)第一节应用文写作(满分15分)46. 书面表达假设你是李华,福建省某中学高中学生,今年暑假将前往澳大利亚参加主题为WATER FOR LIFE“的交流活动。请你以参访代表的身份,根据以下图片提示,用英语写一篇发言稿。注意:根据图片的内容适当展开,以使行文连贯;开头与结尾已写好,不计入总词数;文中不能出现考生的具体信息;词数:120左右参考词汇:短缺 shortage ; 资源 reaourceLadies and gentlemen, Good mo

    105、rning, Im Li Hua from Fujian,China,Its my great honor to be here to say something about the global water shortage and ways of dealing with it._ Thats all. Thank you.【答案】One possible versionLadies and gentlemen,Good morning. Im Li Hua from Fujian, China. Its my great honor to be here to say something

    106、about the global water shortage and ways of dealing with it.As we know, the global water shortage is becoming increasingly severe mainly due to global warming, environmental pollution and the ever-increasing population. Therefore, its high time we did something about it.Firstly, an effective way, I

    107、think, is to reserve water in a scientific way for future use. Secondly, new methods need to be developed to use the existing water resources, for example, turning sea water into fresh water. Thirdly, we must stop water opllution by law. Last but not least, its everyones responsibility to make good

    108、use of water, such as recycling and saving water in our daily life.In conclusion, people around the world should be aware of the real situation of water shortage, protect the present water resources and explore potential ones scientifically.Thats all. Thank you.【解析】【分析】本篇书面表达属于图画类应用文。要求考生写一篇发言稿。【详解】

    109、第一步:审题。体裁:应用文。时态:根据提示,时态应为一般现在时为主。要点:图画显示内容。第二步:列重点词语,词组(注意好词的使用)如:due to,environmental pollution,effective,scientific,existing water resource,responsibility,make good use of,such as,in conclusion,be aware of等.第三步:连词成句(注意好句型的使用,如非谓语动词,复合句,注意拼写和时态问题)第四步:连句成篇(注意衔接词的使用)1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/F

    110、irst, Secondly/Second, Finally, In the end, At last;2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition, As well as, not onlybut (also);3.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result 连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡。第五步:润色修改。【点睛】本文内容完整,要点齐全,语言规范,词数适当,段落分布合理。作者在文中使用了主从复合句,如“As we kno

    111、w, the global water shortage is becoming increasingly severe mainly due to global warming, environmental pollution and the ever-increasing population.”使用了定语从句,“Therefore, its high time we did something about it.”使用了虚拟语气,主从复合句的使用,使得文章的句式灵活多变,为文章增加了色彩。此外,作者还使用了衔接词“Firstly, Secondly, Thirdly,Last but n

    112、ot least等衔接词的使用,使得文章层次分明。第二节读后续写(满分25分)47. 阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。所续写短文的字数应为150字左右.Mary waited anxiously for her turn in the empty dressing room. Never had she been so nervous before. This competition was of vital importance to her comeback .“If I can win today,” she said to herself, “I can d

    113、ance on the national stage next month.” Three months ago, her left arm was seriously injured in a car accident. After the medical treatment , she began to recover slowly. She practiced over and over again in order to regain her dancing skills.“Hi, Mary,” in rushed her friend Jessica. “How is your ar

    114、m? Is it going to influence your performance?”“I guess it can be tolerated for I am to win the match . ” said Mary with a determined look.“Admirable! But I hear that a girl called Linda is really gifted and strong. She can be your real well-matched competitor. Come on!”After Jessica left, Mary decid

    115、ed to practice her most difficult spin . “If I dont try harder, I wont grasp this chance.” She thought. But her arm began to hurt, making her worried. “Mary, what makes you think you have a chance tonight?” she said to herself. After the pain was gone, she continued to warm up.A slim girl hurried in

    116、 and put down an equipment bag on the chair. Then, she took out her dance dress quickly and put it on skillfully. Seeing Mary, she smiled politely and said “Hi, Im Linda. I am the next one!” Mary nodded in reply but felt uncomfortable. “This is just my competitor. Because of her, I may lose tonight.

    117、” Her mind was wandering when Linda let out a scream, “Oh, God, I cant find my music tape!” Linda searched her bag but in vain . “It may be missing on the way.” With these words, she then rushed out.Paragraph 1:Suddenly, Mary caught sight of a black box under the chair where Linda put her bag._Parag

    118、raph 2:Hearing her name called, Mary walked on the stage with her heart beating faster and faster._【答案】读后续写范文1Suddenly, Mary caught sight of a black box under the chair where Linda put her bag. She went over and then opened the box to find Lindas tape was just inside. At that time, she was in a dile

    119、mma, “This is my chance to defeat her.” But on a second thought, she changed her mind, “If I hide it, I will win the competition but I may lose something.” She placed it on the chair carefully, leaving a note saying “Take it easy, we are the best.” Soon, its her turn to come on the stage.Hearing her

    120、 name called, Mary walked on the stage with her heart beating faster and faster. She kept reminding herself, “I have been practicing for so long, and I will certainly make it.” But the serious pain in her arm came again when she was performing the most difficult spin. She fell down on the stage. At

    121、that moment, Linda came back in low spirits. To her surprise and relief she saw the tape and Marys note. With Marys kindness and encouragement, Linda finished her performance calmly and skillfully. Finally, Mary lost the game but she believed she had won everything.读后续写范文2Suddenly, Mary caught sight

    122、 of a black box under the chair where Linda put her bag. She bent over to pick it up. “Lindas music tape!” She cried out in surprise. “It must have rolled out of her bag, while she got changed here.” At this moment, an idea flashed through her mind, which made her rooted to the spot. “Without her mu

    123、sic tape, Linda will surely lose; without this real competitor, I will definitely win.” At the thought of this, Mary shivered slightly. She was in a dilemma, wondering what to do next. “Do I really want to win so much?” She hesitated for a second and then hurried out to give the music tape to Linda

    124、,who was extremely anxious in the corridor. Linda was so grateful to Mary, and finished her dancing successfully.Hearing her name called, Mary walked on the stage with her heart beating faster and faster. Nervous as she was, she stepped onto the stage with a big smile. She danced skillfully to the m

    125、usic and completed her most difficult spin smoothly. “Good,” she thougt to herself, “my injured arm is awesome today.” As the music ended, thunderous applause filled the stadium. With the final marks announced, Mary knew she achieved her goal and tears began to well up in her eyes . (Possible ending

    126、 1)As she headed back to the dressing room, Linda came up to her cheerfully and held her hand tightly, “Congratulations! Youve done an amazing performance! You win!” Mary smiled happily, “I win.” (Possible ending 2)As she headed back to the dressing room, she thought about the music tape. “No one wi

    127、ll know how close I really came to losing,” Mary said softly to herself.【解析】【分析】这是一篇读后续写。文章讲述了舞蹈表演参赛者Mary在赛前发生的故事,正在她紧张的准备参赛的时候,竞争对手却找不到音乐磁带。【详解】从原文可以看出,比赛前Mary正在紧张的准备,这时竞争对手却找不到自己的音乐磁带。续写分为两部分,结合续写的两段首句,可知第一段应该写Mary发现竞争对手遗落的音乐磁带后,复杂矛盾的心理斗争。第二段应该写Mary登上舞台后,紧张参赛的过程和结果以及结束后的心情。续写也可以写其他合理的情节,但一定要和文章主题有

    128、关。【点睛】两篇范文描写详略得当,使用了许多高级词汇和高级句子。第一篇有:in a dilemma,kept reminding,in low spirits,To her surprise and relief等高级词汇;leaving a note saying非谓语动词作状语; With Marys kindness and encouragement复合结构等高级句式。第二篇有:in surprise,Without her music tape, without this real competitor等高级词汇;She hesitated for a second and then hurried out to give the music tape to Linda, who was extremely anxious in the corridor.非限制性定语从句;Nervous as she was, she stepped onto the stage with a big smile.让步状语从句等高级句式。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:湖北省武汉市第一中学2022届高三上学期十月月考英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-566702.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1