2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2 SECTION A READING AND THINKING WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 2SECTION AREADING AND THINKING WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 人教版
- 资源描述:
-
1、Unit 2LOOKING INTO THE FUTURESection AReading and Thinking课后篇巩固提升基础训练.单词拼写1.I just want you to answer the question in a concrete and believable (短语).答案phrase2.Her father tried to p her to go back home with him,but in vain.答案persuade3.Mary told me that she spent her childhood in the r mountain area.答
2、案remote4.It is said that this heating system has an a temperature control.答案automatic5. (使融合) the kids with the community as well as finding them a role,is essential.答案Integrating6.They include the floor exercises as a regular part of their fitness (常规).答案routine7.The Official Guide App is (可获得的) fo
3、r free in both the App Store and Google Play.答案available8.We have suffered a serious setback.N,we must not be discouraged.答案Nevertheless.短语填空early on,in addition,in this sense,keep track of,catch fire,switch off1.The central heating had been and the room was as cold as ice.答案switched off 2.,I am mor
4、e in awe of Confucius than ever before.答案In this sense3.Team members get gratification and valuable learning experiences.答案early on4.,youd better bring some gifts,such as a book or a Chinese knot.答案In addition5.With eleven thousand employees,its very difficult to them all.答案keep track of 6.That wood
5、en house on top of the hill because it was hit by lightning.答案caught fire.完成句子1.你离开教室时,不要忘了关电灯。Dont the light when you leave the classroom.答案forget to switch off2.尽管很小,但这个装置会为我们节省能量和金钱。Though it is small,this device will and money.答案save us energy3.对不起,你找的那个人不再住在这所房子里了。I am sorry that the man you ar
6、e looking for in this house.答案no longer lives4.直升机一着陆,汤姆就冲了出去,紧紧地拥抱了简。Tom dashed out the helicopter landed and hugged Jane tightly.答案the instant5.布朗先生到家的时候,发现晚饭已经准备好了。When Mr Brown got home,he found his dinner already him.答案prepared for6.我们要再两年才中学毕业。 two years before we finish middle school.答案It wil
7、l take us能力提升.阅读理解ACan you imagine a cloud floating in the middle of your room?Do you want to know what it feels like to fly like a bird?Find your answers in Time Magazines 25 “Best Inventions”.Here,we have picked out the most interesting 4 to share with you.Talking GlovesEver felt confused by the s
8、ign language used by disabled people?Here is the “helping hand” you need.Four Ukrainian students have created a pair of gloves that helps people with hearing and speech problems communicate with others.The gloves are equipped with sensors that recognize sign language and translate it into text on a
9、smartphone.Then the smartphone changes the text to spoken words.Google GlassesGoogle Glasses are like a computer built into the frame of a pair of glasses.With its 1.3-centimeter display,the glasses allow you to surf the Internet and make calls without even lifting a finger.The glasses also have a c
10、amera and GPS mapping system.Users can take and share photos,check maps and surf the Internet just by looking up,down,left and right.Indoor CloudsIts not virtual.Thats a real world.Dutch artist Smilde managed to create a small but perfect white cloud in the middle of a room using a fog machine.But i
11、t required careful planningthe temperature,humidity(湿度)and lighting all had to be just right.Once everything was ready,the cloud formed in the air with the machine.But it only lasted for a short while.WingsuitsThe suit fulfills your dreams of flying like a bird.Well,not exactly flying,but gliding(滑翔
12、)through the air.It increases the surface area of the human body,which makes it easier for people to float in the air.Fliers wearing wingsuits can glide one kilometer in about 30 seconds.【语篇解读】本文讲述了一些有趣的发明:会说话的手套、谷歌眼镜、室内云彩和翼服等。1.Who will probably be the users of “Talking Gloves”?A.Disabled people.B.
13、Normal people.C.Trained people.D.Working people.答案B解析推理判断题。根据第二段中“The gloves are equipped with sensors that recognize sign language and translate it into text on a smartphone.”可知,这个手套上装有传感器,能把手语转换为智能手机短信。由此推测,它是为正常人设计的。2.How can users of Google Glasses surf the Internet?A.By moving the mouse.B.By ta
14、pping the keyboard.C.By pressing the button.D.By moving the eyeballs.答案D解析细节理解题。根据第三段中“Users can take and share photos,check maps and surf the Internet just by looking up,down,left and right”可知,用户通过上下左右看就可以照相、查看地图和上网。3.Which of the following can help you fly?A.Talking Gloves.B.Google Glasses.C.Wings
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-580245.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
