分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年高中新教材外研版英语选择性必修第二册练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:582348
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:33.35KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中新教材外研版英语选择性必修第二册练习:UNIT 2SECTION ASTARTING OUT 2020 2021 学
    资源描述:

    1、Unit 2Improving yourselfSection AStarting out & Understanding ideas课后篇素养升华基础夯实.单句填空1.Whenever he fails in the business,it is always his father who (pick) up the pieces.答案picks2.When you travel by car or train an unclear image of the countryside (constant) smears the windows.答案constantly3.When times

    2、were difficult,he (rely)on friends for financial assistance.答案relied4.All the sites are free to the public and (access) to anyone with an Internet connection.答案accessible5.She made students comfortable and (persuade)us to work to our best level.答案persuaded6.To avoid such an (embarrass) situation,peo

    3、ple should learn more about different table manners of the world.答案embarrassing7.All the light bars were (turn) on which filled the room with these rotating beams of light.答案turned.短语填空switch on;rely on;on reflection;on average;such as;in the end;give in1.,a powerful earthquake happens less than onc

    4、e every two years.答案On average2.,she collected $650 in cash donations and more than $1,000 worth of supplies for the shelter.答案In the end3.The argument went on for hours because neither side would .答案give in4.Many people the television simply to stave off boredom over the Christmas break.答案switch on

    5、5.If we expect people to give up the habit of driving,we must give them an alternative they can .答案rely on6.At first I thought it was a bad idea,but I realised she was right.答案on reflection7.Some people will do the strangest things for this excitement, going round the world in a balloon or walking t

    6、o the North Pole.答案such as.完成句子1.我们必须努力抓住和充分利用生活中的每一次机会来提高自己。We must strive to seize and every opportunity to improve ourselves.答案make full use of2.老实说,如果你不戒烟,这种病是治不好的。 ,if you dont stop smoking you cannot be cured of the disease.答案To be honest3.看来我们的生活越来越方便了。 our life is getting more and more conve

    7、nient.答案It seems that4.我希望今天能和大家分享我一路上学到的策略。I hope to which I learned along the way with you today.答案share the strategies5.我发现节前是鼓励孩子们捐赠较少用过的东西的好时机,而且很管用。I found the pre-holidays a good time to donate less-used things,and it worked.答案encourage children to素养提升.阅读理解A主题语境:个人成长Alice Moore is a teenager

    8、entrepreneur(创业者),who in May 2015 set up her business AilieCandy.By the time she was 13,her company was worth millions of dollars with the invention of a super-sweet treat that could save kids teeth,instead of destroying them.It all began when Moore visited a bank with her dad.On the outing,she was

    9、offered a candy bar.However,her dad reminded her that sugary treats were bad for her teeth.But Moore was sick of missing out on candies.So she desired to get round the warning,“Why cant I make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it?” With that in mind,Moore aske

    10、d her dad if she could start her own candy company.He recommended that she do some research and talk to dentists about what a healthier candy would contain.With her dads permission,she spent the next two years researching online and conducting trials to get a recipe that was both tasty and tooth-fri

    11、endly.She also approached dentists to learn more about teeth cleaning.Consequently,she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners,which can reduce oral bacteria.Moore then used her savings to get her business off the ground.Afterwards,she and her father secured their first bus

    12、iness meeting with a supermarket owner,who finally agreed to sell Moores productCanCandy.As CanCandys success grows,so does Moores credibility as a young entrepreneur.Moore is enthusiastic about the candy she created,and shes also positive about what the future might bring.She hopes that every kid c

    13、an have a clean mouth and a broad smile.Meanwhile,with her parents help,Moore is generally able to live a normal teenage life.Although she founded her company early on in life,she wasnt driven primarily by profit.Moore wants to use her unique talent to help others find their smiles.She donates 10% o

    14、f AilieCandys profits to Big Smiles.With her talent and determination,it appears that the sky could be the limit for Alice Moore.【语篇解读】这是一篇记叙文。文章主要讲述了Alice Moore,一个年轻有为的创业者的故事,故事告诉我们:积极的思考和行动会带来成功。1.How did Moore react to her dads warning?A.She argued with him.B.She tried to find a way out.C.She pai

    15、d no attention.D.She chose to consult dentists.答案B解析推理判断题。根据第二段的“But Moore was sick of missing out on candies.So she desired to get round the warning,Why cant I make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it?”及下文她想方设法最终制作出了叫CanCandy的糖果可知,她对父亲的警告的反应是:她试图找到一条出路,解决问题。

    16、故选B项。2.What is special about CanCandy?A.It is beneficial to dental health.B.It is free of sweeteners.C.It is sweeter than other candies.D.It is produced to a dentists recipe.答案A解析细节理解题。根据第三段的“Consequently,she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners,which can reduce oral bac

    17、teria.”可知,这种糖只使用天然甜味剂,可以减少口腔细菌,因此它对牙齿有益。故选A项。3.What does Moore expect from her business?A.To earn more money.B.To help others find smiles.C.To make herself stand out.D.To beat other candy companies.答案B解析细节理解题。根据最后一段的“Moore wants to use her unique talent to help others find their smiles.”可知,Moore想用她独

    18、特的才能帮助其他人找到自己的笑容。故选B项。4.What can we learn from Alice Moores story?A.Fame is a great thirst of the young.B.A youth is to be regarded with respect.C.Positive thinking and action result in success.D.Success means getting personal desires satisfied.答案C解析推理判断题。文章主要讲述了Moor的创业故事,她之所以能成功,是因为面对问题和困难时,她乐观地看待问

    19、题,积极地想方设法去解决问题。因此,通过她的故事我们懂得积极的思考和行动会带来成功。故选C项。B主题语境:个人活动A year back I received a full scholarship to attend the University of San Francisco.All of my hard work had paid off.My mom had spent a lot in my attending a private high school,so I made sure to push myself: I volunteered,got involved in vari

    20、ous clubs,and graduated with honours.I was so excited to start a new chapter(篇章)of my life.I had totally packed two weeks before it was time to leave.Soon enough,the big day came,but it wasnt like what I had thought.The first two weeks were the most difficult days of my entire life.Every night I wou

    21、ld cry myself to sleep.I was so homesick and I didnt know how to deal with my broken heart.To distract myself,I threw myself into my studies and I applied for a ton of jobs.In any remaining free time,I started forcing myself to the gym.I wanted to keep every part of my day busy so I wouldnt think ho

    22、w lonely I felt.Soon after,I began to limit food,and then I became worse.Finally,I went to see a doctor.When the doctor weighed me,I was crazy about the number of my weight.So I continued to lower my goal,and convinced that controlling this number was the solution for my homesickness.But when I was

    23、told that I had no choice but to spend time on my studies,I quickly started recovery in my mind.How could I do?I told myself that school was what I was best at.I decided to get rid of my homesickness and took exercise actively.My first term of college had passed by at last and I had gotten straight

    24、As.Thats why I want to share my storyto help other students feel less lonely.【语篇解读】这是一篇记叙文。文章记叙了作者刚开始上大学的经历,从上大学前的两周非常激动迫不及待,到进入大学后最初的想家,再到后来为了转移注意力而全身心地投入到学习中,申请工作,在剩下的空闲时间里强迫自己去健身房。这篇文章的目的是为了帮助孤独的大学生。5.How was the author during the two weeks before she left for the college?A.She was as normal as b

    25、efore.B.She couldnt wait to leave for the college.C.She was afraid to leave her home.D.She didnt enjoy her mothers company.答案B解析细节理解题。根据第一段中的“I was so excited to start a new chapter of my life.I had totally packed two weeks before it was time to leave.”可知去上大学前的两周,作者已经等不及要去上大学了。故选B项。6.What was the au

    26、thors problem at the beginning of studying in the university?A.Her weight.B.Her bad study habit.C.Her diet.D.Her homesickness.答案D解析细节理解题。根据第二段中的“I was so homesick and I didnt know how to deal with my broken heart.”可知作者在大学学习之初的问题是想家。故选D项。7.Which can best replace the underlined phrase “distract myself

    27、” in paragraph 2?A.Achieve my dream.B.Improve my studies.C.Take my attention away.D.Earn money by myself.答案C解析词义猜测题。根据上文“I was so homesick and I didnt know how to deal with my broken heart.”可知作者起初很想家,因此为了转移自己的注意力,作者开始专心致志地学习,申请了一大堆工作。故画线短语意思为“转移注意力”,故选C项。8.What is the main purpose of the authors writing the passage?A.To look back at her past life.B.To help girls to lose weight.C.To increase her own confidence.D.To help lonely college students.答案D解析推理判断题。根据文章最后一句“Thats why I want to share my storyto help other students feel less lonely.”可知作者写这篇文章的主要目的是帮助孤独的大学生。故选D项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中新教材外研版英语选择性必修第二册练习:UNIT 2 SECTION A STARTING OUT .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-582348.html
    相关资源 更多
  • 专题04 统计概率(解答题11种考法)(精练)(解析版).docx专题04 统计概率(解答题11种考法)(精练)(解析版).docx
  • 专题04 统计概率(解答题11种考法)(精练)(原卷版).docx专题04 统计概率(解答题11种考法)(精练)(原卷版).docx
  • 专题04 细胞膜和细胞核(精练)(解析版).docx专题04 细胞膜和细胞核(精练)(解析版).docx
  • 专题04 细胞膜和细胞核(精练)(原卷版).docx专题04 细胞膜和细胞核(精练)(原卷版).docx
  • 专题04 细胞膜和细胞核(串讲)(解析版).docx专题04 细胞膜和细胞核(串讲)(解析版).docx
  • 专题04 细胞膜和细胞核(串讲)(原卷版).docx专题04 细胞膜和细胞核(串讲)(原卷版).docx
  • 专题04 细胞的生命历程(含细胞增殖)-【新题速递】2023届江苏高三生物模拟试卷分类汇编(5月刊).docx专题04 细胞的生命历程(含细胞增殖)-【新题速递】2023届江苏高三生物模拟试卷分类汇编(5月刊).docx
  • 专题04 细胞的生命历程-【新题速递】2022届江苏高三生物模拟试卷分类汇编(4月刊).docx专题04 细胞的生命历程-【新题速递】2022届江苏高三生物模拟试卷分类汇编(4月刊).docx
  • 专题04 细胞的生命历程-【口袋书】2022年高考生物备考系列(必备知识清单 思维导图).docx专题04 细胞的生命历程-【口袋书】2022年高考生物备考系列(必备知识清单 思维导图).docx
  • 专题04 细胞怎样构成生物体(知识清单)- 2023-2024学年七年级生物上学期期末考点大串讲(人教版).docx专题04 细胞怎样构成生物体(知识清单)- 2023-2024学年七年级生物上学期期末考点大串讲(人教版).docx
  • 专题04 细胞分裂过程中的相关曲线图-冲刺2022年高考生物热点图片题型提分攻略.docx专题04 细胞分裂过程中的相关曲线图-冲刺2022年高考生物热点图片题型提分攻略.docx
  • 专题04 简答题【专项训练】-2020-2021学年八年级道德与法治下册期中专项复习(部编版).docx专题04 简答题【专项训练】-2020-2021学年八年级道德与法治下册期中专项复习(部编版).docx
  • 专题04 第4天-字母GHI开头.docx专题04 第4天-字母GHI开头.docx
  • 专题04 立体几何(解析版).docx专题04 立体几何(解析版).docx
  • 专题04 立体几何(原卷版).docx专题04 立体几何(原卷版).docx
  • 专题04 立体几何-【大题精做】冲刺2023年高考数学大题突破 限时集训(新高考专用)(原卷版).docx专题04 立体几何-【大题精做】冲刺2023年高考数学大题突破 限时集训(新高考专用)(原卷版).docx
  • 专题04 科学的测量 -2024年浙江省科学中考一轮复习 .docx专题04 科学的测量 -2024年浙江省科学中考一轮复习 .docx
  • 专题04 离子反应的应用-【题高分】2022-2023学年高一化学同步教学专题讲义(人教版2019必修第一册).docx专题04 离子反应的应用-【题高分】2022-2023学年高一化学同步教学专题讲义(人教版2019必修第一册).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(讲义)(解析版).docx专题04 碳和碳的化合物(讲义)(解析版).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(练习)(解析版).docx专题04 碳和碳的化合物(练习)(解析版).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(练习)(原卷版).docx专题04 碳和碳的化合物(练习)(原卷版).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(测试)(解析版).docx专题04 碳和碳的化合物(测试)(解析版).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(测试)(原卷版).docx专题04 碳和碳的化合物(测试)(原卷版).docx
  • 专题04 知识点复习-2022-2023学年高一英语上学期期中复习查缺补漏冲刺满分(人教版2019).docx专题04 知识点复习-2022-2023学年高一英语上学期期中复习查缺补漏冲刺满分(人教版2019).docx
  • 专题04 相关点法确定圆的轨迹-2021-2022学年高二数学培优辅导(人教A版2019选择性必修第一册).docx专题04 相关点法确定圆的轨迹-2021-2022学年高二数学培优辅导(人教A版2019选择性必修第一册).docx
  • 专题04 相似遇到二次函数(解析版).docx专题04 相似遇到二次函数(解析版).docx
  • 专题04 相似遇到二次函数(原卷版).docx专题04 相似遇到二次函数(原卷版).docx
  • 专题04 直线的倾斜角与斜率(原卷版)-【重难点突破】2021-2022学年高二数学上册常考题专练(人教A版2019选择性必修第一册).docx专题04 直线的倾斜角与斜率(原卷版)-【重难点突破】2021-2022学年高二数学上册常考题专练(人教A版2019选择性必修第一册).docx
  • 专题04 电离平衡 水的电离和溶液的pH(解析版).docx专题04 电离平衡 水的电离和溶液的pH(解析版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1