2020-2021学年高中新教材外研版英语选择性必修第二册练习:UNIT 5 SECTION C DEVELOPING IDEAS .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中新教材外研版英语选择性必修第二册练习:UNIT 5SECTION CDEVELOPING IDEAS 2020 2021
- 资源描述:
-
1、Section CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.They had low social(地位) at that time.答案status2.The Norman (入侵) stopped its development.答案invasion3.(另外),his own life situation influenced his poetry greatly.答案Additionally4.Let us take you deep into the ocean,and discover m w
2、ildlife.答案 mysterious5.In my opinion,I agree to clone the e animal but disagree with cloning human.答案endangered.短语填空on behalf of,a variety of,thanks to,add.to,in return,be regarded as,result in,due to1.We offer an excellent education to our students., we expect students to work hard.答案In return2.Thi
3、s accident was the drivers carelessness.答案due to3.Calling the police the most efficient way to solve such a problem.答案is regarded as4.This decision can problems.答案result in5. everyone here,I wish you a pleasant journey back to your country.答案On behalf of6.Pleasesome sugar the milk to make it more de
4、licious.答案add;to7.Snowshoes have been a common form of transport in this country for hundreds of years the creativity of the native people.答案thanks to8.Community colleges offerlanguage classes.答案a variety of.翻译句子1.我们的产品和我们竞争者的产品比较起来质量更好,价格更低。(compare with)答案Our products are of higher quality and low
5、er prices when compared with those of our competitors.2.我想我之所以长寿而且精力充沛,要归功于我的健康生活。(due to)答案I think my long and active life must be due to the healthy life I live.3.多亏你不断地鼓励,我在学习上取得显著的进步。(thanks to)答案Thanks to your constant encouragement,I have been making remarkable progress in my studies.4.我昨天在博物馆
6、遇到了汤姆。(强调句)答案It was in the museum that I met Tom yesterday.5.如果可能的话, 您能帮我个忙吗?(省略句)答案If possible,could you please do me a favour?素养提升.阅读理解Birds in eastern North America are picking up the pace along their yearly migratory(迁移的) paths.The reason,according to researchers,is rising temperatures due to cl
7、imate change.Using migration information collected in eBird,a citizen science program database containing 10 years worth of observations from amateur birdwatchers,assistant professor of biology Allen Hurlbert,Ph.D.,and his team analysed when 18 different species of birds arrived at various points ac
8、ross their migration journeys.Pushing migration earlier in the year could negatively affect birds over the long term,Hurlbert said.“Timing of bird migration is something critical for the overall health of bird species,” he said.“They have to time it right so they can balance arriving on breeding(繁殖)
9、 grounds after theres no longer a risk of severe winter conditions.If they get it wrong,they may die or may not produce as many young.”Hurlbert said,the speed at which a species migrates is the biggest influence on how strongly it responds to increasing temperatures.Slow migrators were the most adap
10、table to changes.Additionally,the length of the migration path affects how quickly birds move from one location to another.“It makes sense that if you take your time to move north,youre sort of checking out the surroundings around you,” he said.“If the conditions seem too cold,you can decide theres
11、no point in moving on that day.Species that tended to advance quickly,as well as those migrating from greater distances,such as Central or South America,were less able to adapt to temperature changes.”However,being a slow traveller does not free a species from all climate change-induced migration ch
12、allenges.Because they stay in one spot longer,such birds have heavier habitat and food requirements,making them more dependent upon the resources that are available along their paths.That reliance could become a greater problem if climate projections for the next 50 years to 75 years hold true,Hurlb
13、ert said.Climatologists predict the Northeast will continue to warm at a faster pace than the Southeast,potentially forcing slow migrators to move even slower and put greater difficulty on their migratory routes.【语篇解读】这是一篇议论文。文章主要讲述了科研人员对北美洲东部的鸟类的迁徙进行了研究,研究人员发现,鸟类迁徙速度加快的原因是气候变化导致气温上升。从数据库的分析来看,鸟类迁徙的
14、时机对鸟类的整体健康至关重要,此外研究人员还对影响鸟类迁徙速度的因素进行了探究。1.The rising temperatures led to .A.the speed-up of birds migrationB.the weakness of the birds physical healthC.the birds less demand for foodD.the variation of breeding grounds答案A解析细节理解题。根据文章第一段可知,气温上升会导致鸟类迁徙速度加快。结合选项,故选A项。2.According to Hurlbert,wrong timing
15、 of bird migration can lead to .A.a risk of wrong migration pathsB.change in life habitsC.a lack of natural resourcesD.decrease in bird population答案D解析细节理解题。根据文章第三段中“ If they get it wrong,they may die or may not produce as many young.”可知,赫尔伯特说不正确的鸟类迁徙时间会导致鸟的数量减少。结合选项,故选D项。3.What is the most importan
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-582352.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
