分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2020新教材高中英语Unit5THEVALUEOFMONEYSectionBReadingandThinking练习新人教版必修第三册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:590131
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:2.27MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 新教材 高中英语 Unit5THEVALUEOFMONEYSectionBReadingandThinking 练习 新人 必修 第三
    资源描述:

    1、Section B Reading and Thinking课后篇巩固提升基础训练.单句填空1.Our school sports meeting has already (postpone) three times.答案been postponed2.We can buy all (sort) of specially created gifts for our friends.答案sorts3.It is great honor for me to be invited to speak at the meeting.答案a4.The two brothers saw a man in r

    2、ags (walk) in the street at that time.答案walking5.Mr Smith found the windows (break) when he got home from the holiday.答案broken6.It was when I was traveling to Beijing I met my friend Li Ping.答案that7.Do you mind my (open) the windows?It is hot in the room.答案opening8.Please be quick!The meeting is abo

    3、ut (begin).答案to begin9.If you have trouble learning French,you had better (turn) to me.答案turn10.He knew nothing about what had happened I told him.答案until.短语填空(注意动词的适当形式)be upset with,end with,worry about,by accident,make a bet,as a matter of fact,care about,take part in1.The two brothers that the b

    4、rown horse would win the race.答案made a bet2.,every moment of the dancer was of thrilling interest to her.答案As a matter of fact3.As long as the green hills are there,one need not firewood.答案worry about4.I found the key when I was cleaning the room.答案by accident5.A selfish person does not other people

    5、s problem.答案care about6.You had better the physical exercises and build up your strength.答案take part in7.I dont want you falling behind or your father will me.答案be upset with8.This conversation a new peace based on this agreement.答案ended with.完成句子1.这是我第一次去海南旅游。that I have made a trip to Hainan.答案Thi

    6、s is the first time2.我正要去接电话,突然听到了敲门声。I the phone when I heard a knock at the door.答案was about to answer3.那个男孩从自行车上掉下来后,他发现他的胳膊受伤了。After the boy fell off his bike,he .答案found his arm injured4.我路过操场的时候看见他们在踢足球。I when I passed the playground.答案saw them playing football5.老师进到教室里时,学生们好像在做作业。The students

    7、 seemed their homework when the teacher entered the classroom.答案to be doing6.等你下班回来我再走。until you come back from work.答案I wont leave7.他许诺要努力学习英语。He that he would study English hard.答案made a promise8.你最好不要到河边去,太危险了。You to the bank of the river;its too dangerous.答案had better not go能力提升.阅读理解What makes p

    8、eople happier:money or having happy friends and neighbors?Researchers from Harvard University have found an answer as part of a study.Nicholas Christakis and James Fowler based the study on the emotional health of almost five thousand people.They used information gathered over a period of twenty yea

    9、rs,until 2012,in the Framingham Heart Study.That study began sixty years ago in Framingham,Massachusetts,to learn more about the risks of heart attack and stroke.The new study found that friends of happy people had a greater chance of being happy themselves.And the smaller the physical distance betw

    10、een friends,the larger the effect they had on each others happiness.For example,a person was twenty percent more likely to feel happy if a friend living within one and a half kilometers was also happy.Having a happy neighbor who lived next door increased an individuals chance of being happy by thirt

    11、y-four percent.The effects of friends happiness lasted for up to a year.The researchers found that happiness really is contagious.Sadness also spread among friends,but not as much as happiness.People removed by as much as three degrees of separation still had an effect on a persons happiness.Three d

    12、egrees of separation means the friend of a friend of a friend.The study showed that having an extra five thousand dollars increased a persons chances of becoming happier by about two percent.But the researchers found that the influence of a friend can be greater than that.The study is described as t

    13、he first to demonstrate the indirect spread of happiness.In other words,your emotions can be affected by someone you do not directly know.Earlier studies by the two researchers described the effects of social networks on obesity and efforts to stop smoking.The new study shows that happiness spreads

    14、through social networks like an emotional virusa virus people would be happy to catch.【语篇解读】是什么让人们更快乐:金钱或者有快乐的朋友和邻居?哈佛大学的研究人员在一项研究中找到了答案。1.What was the two researchers aim when they began the study at first?A.To research the emotional health of people.B.To learn more about the cause of peoples happi

    15、ness.C.To learn more about the risks of heart attack and stroke.D.To gather information of 5,000 unhealthy people.答案C解析细节理解题。根据“ThatstudybegansixtyyearsagoinFramingham,Massachusetts,tolearnmoreabouttherisksofheartattackandstroke.”可知,最初的研究就是想更多地了解心脏病和中风。2.What can we infer from the second paragraph?A

    16、.Physical distance between friends affected each others happiness.B.Happiness had nothing to do with physical distance between friends.C.Friends of happy people might not be happy themselves.D.The smaller the distance,the happier friends might be.答案A解析推理判断题。根据“Andthesmallerthephysicaldistancebetween

    17、friends,thelargertheeffecttheyhadoneachothershappiness.”可知,朋友之间的距离对幸福感有影响。3.What does“happiness really is contagious” most probably mean?A.Happiness can last for a long time.B.Happiness can spread quickly.C.Happiness reduces with the time.D.Happiness never affects other.答案B解析句意理解题。根据下文的“Sadnessalsos

    18、preadamongfriends,butnotasmuchashappiness.”中的alsospread可知,B项与该句意思相符。4.What does the passage mainly deal with?A.The difference between money and having friends.B.Ways to make more friends.C Money can bring people happiness.D.The thing that makes people happier.答案D解析主旨大意题。根据短文的第一句可知,文章主要讲述了“什么能使人们更幸福”

    19、,所以选D项。.七选五When it comes to film,people usually favor good over evil,focus on the hero and ignore the supporting characters.1Originally comedic background characters in the film DespicableMe(神偷奶爸)series,these yellow pill-shaped nuts,have totally stolen the show and turned into a popular figure.Recen

    20、tly,McDonalds has been including Minion(小黄人) toys with kids meals in some areas,causing loyal fans to flock to the restaurant to collect them all.2The movies huge popularity even surprised its writers.“We never knew the Minions were going to be so popular.It just became a force of nature,” the films

    21、 co-writer Cinco Paul told the LosAngelesTimes.3For many,the appeal is obviously their cuteness.Their simple nature can easily surpass cultures and age groups.Even children can draw them.Thousands of examples of fan-made Minion art from fingernails to Halloween clothes are visible on global social m

    22、edia platforms.But theres more to the phenomenon than just cuteness.US entertainment website HitFix explains that their way of communicating makes the creatures influential as well.4 But it seems everyone can understand them through their exaggerated(夸张的) movements and expressions.More importantly,t

    23、heir childlike mannerisms is a brand of humor that wins hearts.“Clumsy,foolish Minions are recognised as the ultimate personalities,” wrote Peter Debruge of US entertainment magazine Variety.They desire nothing more than to serve their most despicable master.5“Perhaps we love Minions because they re

    24、mind us of ourselves,”Huffington Post associate Web editor Sara Boboltz wrote,“or an evil version of ourselves.”A.So what makes the banana-loving Minions a big hit?B.Besides,their childlike manner entertains fans more.C.And this evil characteristic arouses sympathy among humans.D.Related video games

    25、,toys and other goods are sweeping the world.E.Minions is a 2015 American 3D computer-animated family comedy film.F.But when it comes to the Minions,these conventions go right out the window.G.The largely speak in nonsense words with the occasional recognisable terms like “potato”.答案与解析【语篇解读】一谈到电影,人

    26、们总是想到影片的主角,而忽视了配角。但是,在电影神偷奶爸中,小黄人们却抢尽了风头。1.F根据上文提到电影观众一般都会喜欢好人,厌恶坏人;关注主角,忽视配角。F项“但是小黄人的出现,却把这一定律抛到了九霄云外”符合语境。2.D上文提到,最近,很多地区的麦当劳也在儿童套餐中加入了小黄人玩偶,铁杆粉丝们蜂拥而至,希望收集到所有的玩偶。D项“电子游戏、玩具等其他周边产品也风靡全球”语意相符。3.A上文提到对于很多人来说,“萌”是小黄人最显著的吸引力。A项“那么,是什么让这些热爱香蕉的小黄人们成为大明星呢?”顺接了上文。4.G根据上文的“美国娱乐网站HitFix解释道,小黄人的沟通方式同样让他们具有感染力”可知,G项“他们通常讲的都是一些没有意义的词汇,偶尔可以识别出potato这样的字眼”语境相符。5.C上文提到小黄人们别无他求,只是为了服务于他们最卑鄙的主人,C项“而这个反面角色却引人共鸣”语意相符。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020新教材高中英语Unit5THEVALUEOFMONEYSectionBReadingandThinking练习新人教版必修第三册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-590131.html
    相关资源 更多
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案(名师系列).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案(名师系列).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【精选题】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【精选题】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【精品】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【精品】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【真题汇编】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【真题汇编】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【最新】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【最新】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【易错题】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【易错题】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【夺冠系列】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【夺冠系列】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【夺冠】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【夺冠】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【基础 提升】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【基础 提升】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【名校卷】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【名校卷】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【名师系列】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【名师系列】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【各地真题】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【各地真题】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【历年真题】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【历年真题】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【典优】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【典优】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【全国通用】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【全国通用】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【全优】.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案【全优】.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案1套.docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及答案1套.docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(考点梳理).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(考点梳理).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(网校专用).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(网校专用).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(精选题).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(精选题).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(精品).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(精品).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(有一套).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(有一套).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(易错题).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(易错题).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(必刷).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(必刷).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(夺冠).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(夺冠).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(名校卷).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(名校卷).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(名师系列).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(名师系列).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(历年真题).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(历年真题).docx
  • 二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(典优).docx二年级上册道德与法治 期末测试卷及完整答案(典优).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1