分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021-2022学年新教材高中英语 Unit 1 Life Choices Section Ⅲ Writing WorkshopViewing Workshop .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:598209
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:21.02KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 Unit Life Choices Section Writing WorkshopViewing Workshop 2021 2022 学年 新教材 高中英语
    资源描述:

    1、Unit 1 Life ChoicesSectionWritingWorkshop,ViewingWorkshop&ReadingClub一、用适当的介词或副词填空1.Thanks his timely help,I finished the work on time.2.If you stay at home all day,you will find yourself cut from the outside world.3.A good student connects what he reads what he sees around him.4.My home is close my

    2、 school,so I always go to school on foot.5.The small shop is often full people on Sundays.6.It is reported that the new novel is popular young people.7.I wrote to him to ask if he had adapted the new company.二、用方框中所给短语的适当形式填空at the momentlook forward toas a resultcome up withplay an important part i

    3、nbecause ofcut offmake a differencecome acrossrather than1.The old man prefers to stay at home go out on Sundays.2.It was that I realised that I had made such a big mistake.3.If you some new words,you may look them up in the dictionary.4.All of us are a long holiday to relax ourselves.5.What you do

    4、will to the childrens life in this village.6.He was often late for work.,he lost his job.7.Who such a good idea for the old man?8.The man is old,but he the club.9.The village was from the outside due to the earthquake.10.She had to give up the game her serious illness.三、阅读理解ANow many young people ar

    5、e travelling around the world on their own,not because they have no one to travel with,but because they prefer to go alone.Kristina Wegscheider from California first travelled alone when she was at college.She believes that it is something everyone should do at least once in their life.“It opens up

    6、your mind to new things and pushes you out of your comfort zone.” Wegscheider has visited 46 countries covering all seven continents.In foreign countries,with no one to help you read a map,look after you if you get ill,or lend you money if your wallet is stolen,it is challenging.This is what drives

    7、young people to travel alone.It is seen as character building and a chance to prove that they can make it on their own.Chris Richardson decided to leave his sales job in Australia to go travelling last year.He set up a website to document his adventures.He said he wished he had travelled alone earli

    8、er.“The people you meet,the places you visit,or the things you do,everything is up to you and it forces you to grow as a person,”he said.Richardson describes travelling alone like “a shot in the arm”,which “makes you a more confident person that is ready to deal with anything”.He said,“The feeling o

    9、f having overcome something on my own is a major part of what drives me each day when Im dealing with a difficult task.I walk around with my head up because I know deep down inside that nothing is impossible if you try.”The great 19th century explorer John Muir once said,“Only by going alone in sile

    10、nce can one truly get into the heart of the wilderness.”1.Which of the following will Kristina Wegscheider probably agree with?A.It is comfortable to travel around without a friend.B.It is more meaningful to travel in foreign countries.C.Travelling alone is a necessary experience for everyone.D.Trav

    11、elling abroad helps people to find new things.2.Travelling alone is challenging because .A.you can only depend on yourself whatever happensB.it is hard for you to prove yourself to othersC.you have to make things on your ownD.it will finally build your character3.What can we learn about Chris Richar

    12、dson from the passage?A.He started travelling alone at an early age.B.He was once shot in the arm.C.His website inspires others a lot.D.He used to work as a salesman.4.What is the best title for the passage?A.Travel Abroad B.Travel LightC.Travel AloneD.Travel Wide and FarBIf you are a teenager witho

    13、ut a job,you probably do not have much extra money.Sometimes parents will give their children weekly pocket money for doing small housework,but it is often not enough once the children grow into teenagers and want to do things with their friends.How to make money is an important thing for teens to l

    14、earn.If youre wondering how can a teenager make good money,some ideas might be:Getting a part time job at a local restaurant or store is always a sure way to make money as a teen.But getting a job somewhere like this might be hard,considering many jobs in local stores are being taken by adults more

    15、and more often.Babysitting is always a good way to make money as a teenager,and finding jobs as a babysitter is often easier than finding a job at a store.Doing landscaping is something that most adults do not like to do,and teens can usually find jobs around their neighbourhood doing landscaping fo

    16、r friends and family.Some teens are good at something such as writing or photography.These teens can make money by doing things such as writing articles for newspapers or magazines or selling their photos online.Teens who live in a country area can earn money by helping out on farms,or they can try

    17、raising their own animals such as chickens,and selling them or their products.Looking for jobs can seem hard at first,but if you have a try,it should not be too hard to find a job or way to make money.5.What problem do teenagers have to face when finding a job in local stores?A.Low pay.B.Heavy work.

    18、C.Long working hours.D.Competition with grown-ups.6.Which of the following is easier for teens from the country if they want to earn extra money?A.Babysitting.B.Doing landscaping.C.Selling photos online.D.Raising animals.7.What can we learn from the text?A.Most grown-ups hate doing landscaping.B.Get

    19、ting a part-time job is hard for teens.C.Pocket money from parents is often enough for teens.D.Looking after babies is easier than serving customers in a restaurant.8.What can be the best title for the text?A.The Necessary Skills to Make Money.B.How Important Is Money to a Teenager?C.How Can a Teena

    20、ger Make Extra Money?D.Teenagers Should Depend on Themselves.四、七选五阅读理解1 One of the best things you can possibly do is to start your own club.Its great fun especially if you are the sort of person who feels theres never anything to do during the school holidays.The first thing you need to come up wit

    21、h is an idea for your club.2 Pets,clothes,pop music or dancing groups,sports,making things?The list is endless.Next you need some friends to be in your club with you.3 All you need is three or four other people who are interested in the same things as you.4 You should all sit down somewhere together

    22、 with lots of pieces of paper and write down every name you can think up.That will keep you busy for ages.At your first meeting you should make up a rule book.And the first rule should be no grown-ups or little/big brothers or sisters! The best clubs are always secret!Now you have just almost everyt

    23、hing you need,except membership cards.These are very important and again you can spend a lot of time making them.5 Why not leave some space for a photo of yourself?That will make the membership card really look like it.So there you areget clubbing! Once you get started youll think of loads of more i

    24、nteresting things to do!A.Thats easy.B.Enjoy your own club!C.Invite a designer to join you.D.What are you interested in?E.Summer vacation is just around the corner.F.Then you need to pick a name for your club.G.Use bright thick pens to make a special design.五、语篇填空I dreamed of becoming a teacher when

    25、 I was little.However,I didnt go to college after high school because my family was poor.Instead,I found 1. job and started working.But I didnt want to give up my dream.In order to make my dream 2.(come) true,I returned to college.When I was 28 years old,I 3.(final) obtained my college degree.One da

    26、y,I 4.(give) an opportunity for an interview at a primary school.I thought Id surely get the job,but the fact that I lost the job made me 5.(surprise).I called the head teacher,6. gave me the interview,and asked why.He said he thought highly 7.me until the end of the interview.He noticed a hole in o

    27、ne of my socks.He said,“If someone doesnt take the time 8.(present) her best image at an interview,what kind of teacher is she going to be?” Because of carelessness,I failed 9.(get) the job I wanted.Meanwhile,I remembered the head teachers words.So far I 10.(find) another job and I love it very much

    28、.六、选词创境运用下列写作词汇,自己创设一个语境,形成一个小语段。confident,graduate,stress,apply for,come up with,contribution,make a difference,challenge,all in all,voluntary答案:一、1.to2.off3.with4.to5.of6.with7.to 二、1.rather than2.at the e across4.looking forward to5.make a difference6.As a result7.came up with8.plays an important

    29、 part in9.cut off10.because of三、1.C细节理解题。根据第二段中的“KristinaWegscheiderfromCaliforniafirsttravelledalonewhenshewasatcollege.Shebelievesthatitissomethingeveryoneshoulddoatleastonceintheirlife.”可知选C项。2.A推理判断题。根据第三段中的“Inforeigncountries,withnoonetohelpyoureadamap,lookafteryouifyougetill,orlendyoumoneyifyo

    30、urwalletisstolen,itischallenging.”可知,独自旅行之所有具有挑战性,是因为没有人可以依靠,凡事只能靠自己。故选A项。3.D细节理解题。根据第四段中的“ChrisRichardsondecidedtoleavehissalesjobinAustraliatogotravellinglastyear.”可知选D项。4.C标题归纳题。本文在第一段点出“独自旅行”这个主题,下文进行了详细介绍。故选C项。5.D细节理解题。根据第二段中的“Butgettingajobsomewherelikethismightbehard,consideringmanyjobsinloca

    31、lstoresarebeingtakenbyadultsmoreandmoreoften.”可知选D项。6.D细节理解题。根据倒数第二段中的“Teenswholiveinacountryareacanearnmoneybyhelpingoutonfarms,ortheycantryraisingtheirownanimalssuchaschickens”可知选D项。7.A细节理解题。根据第三段中的“Doinglandscapingissomethingthatmostadultsdonotliketodo”可知选A项。8.C标题归纳题。根据第一段内容,尤其是“Ifyourewonderingh

    32、owcanateenagermakegoodmoney,someideasmightbe”可知选C项。四、15 EDAFG五、1.ae3.finally4.was given5.surprised6.who7.of8.to present9.to get10.have found六、My brother graduated from a key university.He appliedfor a job in a large company.At first,he was under great stress.However,he was confident and always faced the challenges bravely.He often cameupwith some creative ideas.Allinall,he made a great contribution to his company.In addition,he did some voluntary work,for he hoped to makeadifference to others life.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 Unit 1 Life Choices Section Ⅲ Writing WorkshopViewing Workshop .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-598209.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合题).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合题).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(精练).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(精练).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(突破训练).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(突破训练).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(研优卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(研优卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(最新).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(最新).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(新).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(新).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(巩固).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(巩固).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(实用).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(实用).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(完整版).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(完整版).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(夺分金卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优B卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优B卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优A卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优A卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(名师推荐).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(名师推荐).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(典型题).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(典型题).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(B卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(B卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(A卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(A卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案解析.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案解析.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【黄金题型】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【黄金题型】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【达标题】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【达标题】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【轻巧夺冠】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【能力提升】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【能力提升】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【考试直接用】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【考试直接用】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合题】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合题】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合卷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合卷】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【突破训练】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【突破训练】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【研优卷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【研优卷】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【满分必刷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【满分必刷】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1