分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021-2022学年高中人教版英语选修6测评:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGE USING LANGUAGE SUMMING UP .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:599958
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:30.52KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中人教版英语选修6测评:UNIT 4SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGE USING SUMMING UP
    资源描述:

    1、Unit4GlobalwarmingSectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、单句改错1.As the whole,your plan is quite practical.答案AsOn2.He isnt the best;he is just on the average.答案onabove3.An average of 100 letters is answered by the secretary every day.答案isare4.I am greatly honored to m

    2、ake a speech here on behalf for our school.答案forof5.The company advocates all the employees need do some physical exercise during the break.答案needshould或省略need6.What I cant put up is his coldness during our stay there.答案up后加with7.Every citizen should make a contribution to protect the image of our c

    3、ity.答案protectprotecting8.Under any circumstances will we let out his secret.答案anyno二、用方框中所给短语的适当形式填空put up withunder no circumstanceson behalf ofabove averageand so onon the wholeso long asmake a differencebe casual aboutinstead of1.He made a speech at the conference his school.答案on behalf of2.I don

    4、t know how you can their endless quarrels every day.答案put up with3.If you know a foreign language you can tell your foreign friends about your family,your hobbies .答案and so on4. will China be the first country to use nuclear weapons.答案Under no circumstances5.You can borrow my car you promise not to

    5、drive too fast.答案so long as6.He pretended to the result of the competition,even though he cared about it so much.答案be casual about7. focusing on your own feelings,learn to look for the love,beauty and kindness around you.答案Instead of8.It would have if you had told me this two days earlier.答案made a d

    6、ifference9.He was a good student and scored in most subjects.答案above average10.,the damage to the house is not serious and it could be repaired.答案On the whole三、阅读理解ASometimes we may find that every week there are a lot of new stories about how climate change is affecting the planet,or new plans to b

    7、attle its effects like the one announced by the former US President Barack Obama the other day.But the concept itself isnt new at all in fact,scientists have been exploring questions about climate change for almost 200 years.The idea of “greenhouse gases” goes back to 1824,when Joseph Fourier wonder

    8、ed what was regulating the earths temperature.Fourier concluded that the atmosphere must be responsible for containing the heat absorbed from the sun and described it as a box with a glass lid:As light shines through the glass,the inside gets warmer as the lid traps the heat.As Fouriers ideas spread

    9、,it came to be called “the greenhouse effect”.Scientists continued to study the greenhouse effect.Until a Swedish chemist named Svante Arrhenius came along,scientists understood how global warming actually works.After years of work,Arrhenius determined that the level of carbon dioxide in the atmosph

    10、ere did in fact have a direct effect on global temperature.Arrhenius found that CO2,and other gases trap radiation,which warms the atmosphere.Arrhenius was the first to suspect that burning coal could contribute to the greenhouse effect.But Arrhenius welcomed the warming effect on the planet.At a le

    11、cture later that year,Arrhenius noted that creatures of a warmer earth “might live under a milder sky and in less barren surroundings”.While Arrhenius findings won him the 1903 Nobel Prize in Chemistry,scientists kept debating whether the greenhouse effect was increasing until 1950,when researchers

    12、finally began to find strong data to support it.By the end of the 1950s,American scientists had been sounding the alarm on the long-term consequences of climate change.Climate change research has come a long way since Fourier first described the greenhouse effect.Maybe Arrhenius should have been mor

    13、e careful of what he wished for.1.What can we know from Paragraph 1?A.Climate change has caused terrible disasters.B.The topic of climate change has been talked a lot.C.Scientists should work harder to research climate change.D.The whole world should cooperate to protect the environment.答案B解析细节理解题。根

    14、据第一段中的“Sometimeswemay.theotherday.”可知,第一段讲述的是“关于气候变化的话题已经讨论了很多”。故选B项。2.Whatdoestheunderlinedword“it”inParagraph2referto?A.Theatmosphere.B.Theidea.C.Theearth.D.Theearthstemperature.答案A解析代词指代题。根据第二段可知,Fourier的结论是,大气层负责吸收来自太阳的热量,并将其描述为一个有玻璃盖子的盒子:当光线穿过玻璃时,内部温度会随着盖子吸收热量而升高。由此可知此处it指的是大气层。故选A项。3.WhatdidAr

    15、rheniusthinkofthegreenhouseeffect?A.Itwasbeneficialforcreaturesonearth.B.Itwastotallyresponsibleforclimatechange.C.Itbroughtmoretroublesthanbenefitstohumanbeings.D.Itworkedasapunishmentforharmfulhumanactivities.答案A解析推理判断题。根据第四段中的“ButArrheniuswelcomedthewarmingeffect.surroundings.”可知,Arrhenius认为温室效应对

    16、地球上的生物有益。故选A项。4.WhatstheauthorsattitudetowardsArrheniusexpectation?A.Cautious.B.Defensive.C.Positive.D.Negative.答案D解析推理判断题。根据最后一段中的“Climatechangeresearchhascomealongway.Arrheniusshouldhavebeenmorecarefulofwhathewishedfor.”可知,作者对Arrhenius的预测的态度是消极的。故选D项。BThe Antarcticas snow-white environment is goin

    17、g green and facing other unexpected threats.Scientists say that as temperatures go up in the polar area,invading (入侵) plants and insects,including the flies,cause a major threat.More and more of these invaders,in the form of larvae (幼虫) or seeds,are surviving in coastal areas around the South Pole,w

    18、here the temperature has risen by more than 3C over the past three decades.Glaciers have melted,exposing more land which has been occupied by mosses that have been found to be growing more quickly and thickly than ever before providing potential green homes for invaders.“The common house flies are a

    19、 perfect example of the problem the Antarctica now faces from invading species,” said Dominic Hodgson of the British Antarctic Survey.“They come in on ships,where they exist in kitchens and then at bases on the continent.They now have an increasing chance of surviving in the Antarctica as it warms u

    20、p,and that is a worry.Insects like the house flies carry bacteria that could have a deadly effect on native life forms.”The Antarctica has several native species of insects.Together with its native mosses,these are now under increased threat from three major sources:visiting scientists,increasing nu

    21、mber of tourists and global warming.However,it is global warming that is the main driver of the greening of Antarctica.In 2015,more than 38,000 tourists visited the Antarctica.“These tourists are often very careful about not leaving waste or having mud.But they could carry seeds or larvae on their b

    22、oots when they set foot on the Antarctica,” said Hodgson.More and more invasive insects and plants have been found on the Antarctica and have required removal.“The insects and plants that are native to the Antarctica have survived there for thousands of years,” said Hodgson.“We have to act now if we

    23、 want to save the environment.”5.What does the underlined word “mosses” in Paragraph 2 refer to?A.House flies.B.Coastal areas.C.A kind of plant.D.A kind of animal.答案C解析词义猜测题。根据第二段中的“Glaciershavemelted,exposingmorelandwhichhasbeenoccupiedbymossesthathavebeenfoundtobegrowingmorequicklyandthicklythanev

    24、erbeforeprovidingpotentialgreenhomesforinvaders.”可知,画线词指的是一种植物,故选C项。6.WhatisthemaincauseoftheAntarcticagoinggreen?A.Thearrivalofscientists.B.Theincreasingnumberofvisitors.C.Therapidspreadofnativeplanting.D.Therisingtemperaturearoundtheworld.答案D解析细节理解题。根据倒数第三段最后一句可知,南极变绿的主要原因是“全球气温上升”。故选D项。7.Whatdowe

    25、knowaboutthehousefliesintheAntarctica?A.TheyarenativespeciestotheAntarctica.B.Theywilldieoutbecauseofthefreezingweather.C.TheycometotheAntarcticafromnearbyislandsontheirown.D.Theyseverelyinfluencedplants,insectsandothersnativetotheAntarctica.答案D解析细节理解题。根据第三段最后一句可知,南极的家蝇严重影响了南极当地的其他物种。故选D项。8.Whatsthe

    26、besttitleforthetext?A.TheAntarcticaIsBecomingGreenandEnergeticB.VariousThreatsArePuttingtheAntarcticaatRiskC.MoreandMoreScientistsGettoExploretheAntarcticaD.GlobalWarmingHasCausedtheTemperatureintheAntarcticatoRiseUp答案B解析主旨大意题。通读全文可知,本文讲述的是由于全球气温上升,各种各样的威胁正置南极于危险之中。故选B项。四、七选五阅读理解Reading books is one

    27、 of the best hobbies.It not only helps you pass your time but also helps you increase your knowledge in a meaningful manner.1 Here we will give you a few tips that can help you.Fall into the habit of borrowing books to read.This is a very old school practice but still it can be highly effective.When

    28、 you borrow a book,there is obviously a deadline set.2Read everywhere.Keep a book in your bag and read it anywhere you go.This will help you to pass your time in a very productive manner.3 Anyway,you can read your book 24 hours a day.4This can easily be described as a new school technique.You can re

    29、ad out to your brother or sister and this will enable you to finish your book as well as increase the knowledge and understanding of your brother or sister.Choose your books very carefully.5 Thus choose your books very carefully in order to enjoy your time and also finish your book effectively.If yo

    30、u choose a good book that can keep you interested for a longer period of time,there is no way that you are going to leave it incomplete.A.Read out to someone else.B.Realize the importance of reading books.C.Therefore,it is necessary to develop the reading habit.D.Find an excuse to read every day jus

    31、t by visiting book clubs.E.Yes,life is too short to read a book that doesnt impress you.F.It doesnt matter whether you are travelling or are about to sleep.G.This can encourage you to read it often to finish the book on time.答案15 CGFAE五、语篇填空Traffic jams(堵塞) are a common problem in larger cities.In s

    32、ome cities,traffic jams get so bad during rush hour that it is sometimes 1.(fast) to walk than to drive.Traffic accidents are also a problem.Sadly these problems are not easy to solve.However,a traffic system (系统) being tested in several cities in Northern Europe has led to some surprising 2.(result

    33、).The system 3.(call) “shared streets”.It is a system that has very few traffic laws.As a result,shared street areas have no traffic lights or street signs.Although most people would expect this to cause the number of traffic jams and accidents 4.(go) up,until now 5. has been a great drop in both.On

    34、e reason 6. (be) that the shared streets system encourages people to be more 7. (care).Without traffic rules, people slow down and pay more attention 8. each other.Normal traffic systems,on the other hand,depend on signs,9. people often miss or dont follow,leading to accidents.Also,the shared streets system decreases(减少) traffic jams because without fixed(固定的) parking spaces,it is easier for cars to move around 10.(free) when there is a lot of traffic.答案1.faster2.results3.is called4.to go5.there6.is7.careful8.to9.which10.freely

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中人教版英语选修6测评:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGE USING LANGUAGE SUMMING UP .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-599958.html
    相关资源 更多
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1