分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 20

类型2020年高一英语下学期期末考点练习七选五pdf含解析.pdf

  • 上传人:a****
  • 文档编号:604985
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:PDF
  • 页数:20
  • 大小:227.37KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 年高 英语 学期 期末 考点 练习 七选五 pdf 解析
    资源描述:

    1、2020 年高一英语下学期期末七选五练习讲解练习Directions:Read the following passages.Fill in each blank with a proper sentencegiven in the box.Each sentence can be used only once.Note that there are twomore sentences than you need.(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)第一篇Teachers are finding it hard to pay no attention to the changing

    2、 technologythats consuming their students.1For students,technology like socialnetworking,smart phones and the Internet gets into their daily lives.And this is justthe beginning.However,a growing concern with teachers is that these devices(设备)are a distraction(分心)to students.2We can accept technology

    3、 and use itto our advantage.For example,by training students to use their own devices on an appropriatebasis,teachers create a situation where students are engaged in what theyrelearning.Also teachers can provide students with opportunities to use technology aspart of their daily activities.3Take ad

    4、vantage of the technology they love,and put it to use.Social media sites have been viewed as bad for keeping our youth busy incommunicating with one another.4Twitter and Facebook can be used todevelop writing skills,as well as learn how to communicate with professionals.5Instead of having students r

    5、aise their hand,students can give us theiropinions with a polling(投票)application on their iPad.Millions of applications canalso be used to keep students interested in topics they would have never beeninterested in if they were reading about them in a textbook.With todaystechnology,teachers have an a

    6、dvantage in keeping their students engaged likenever before.A.Technology is growing at a rapid pace.B.Instead of ignoring it,theyre choosing to accept it.C.For example,students can read articles on the Internet.D.Many schools are allowing students to bring their own devices into the classroom.E.Teac

    7、hers can manage the enthusiasm students already have for moderntechnology.F.Fortunately,what some view as a distraction can actually be turned into anopportunity.G.Instead of criticizing,teachers can show students how these sites can be usedeffectively.【答案】BFCGE【解析】本文主要介绍了科技在教学中的运用。1.B。教师发现很难忽视日益发展的

    8、科技对学生的影响,因此就不再忽视而是选择接受它。2.F。本空承上启下。有的教师担心科技会使学生分心,幸运的是,这些可能使学生分心的科技可以被转变成一种机会。3.C。本空是对上句的解释说明。教师可以让学生将科技运用于日常活动中,例如让学生在网上阅读文章。4.G。本空承上启下。社交网站通常被认为对学生有坏处,其实,不应该批评这些网站,而应告诉学生怎么有效运用它们。5.E。本空为本段的主旨。由本段内容可知,教师可以充分利用学生对科技的热情。第二篇2019 年全国 II 卷根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Imagine a child standing

    9、 on a diving board four feet high and asking himself thequestion:Should I jump?This is what motivation or the lack of it can do.Motivationand goal setting are the two sides of the same coin.36Like the child on thediving board,you will stay undecided.37More than that,how should you stay motivated to

    10、achieve the goal?First,you need to evaluate yourself,your values,your strengths,your weaknesses,your achievements,your desires,etc.Only then should you set your goals.You also need to judge the quality and depth of your motivation.This is quiteimportant,because it is directly related to your commitm

    11、ent.There are times whenyour heart is not in your work.38So,slow down and think what you really wantto do at that moment.Clarity(清晰)of thoughts can help you move forward.Another way of setting realistic goals is to analyze your short and long termobjectives,keeping in mind your beliefs,values and st

    12、rengths.Remember that goalsare flexible.39They also need to be measurable.You must keep these pointsin mind while setting your goals.Your personal circumstances are equally important.For example,you may wantto be a pilot but cant become one because your eyesight is not goodenough.40You should reasse

    13、ss your goals,and motivate yourself to set a freshgoal.You will surely need to overcome some difficulties,some planned,but mostunplanned.You cannot overcome them without ample motivation.Make sure thatyou plan for these difficulties at the time of setting your goals.A.This can affect your work.B.So

    14、how should you motivate yourself?C.However,this should not discourage you.D.So why should we try to set specific goals?E.They can change according to circumstances.F.Motivation is what you need most to do a good job.G.Without motivation,you can neither set a goal nor reach it.【答案】GBAEC【解析】这是一篇有关于社会生

    15、活的说明文。主要介绍了动机和目标的关系以及如何激发动机并设定切实可行的目标。解题步骤:通读全文和选项,明确短文主要讲述了没有动力,既无法设定也无法实现目标,并就如何保持动力来实现目标提出了一些建议;抓住关键词,读懂选项;联系上下文选出正确选项并划掉;全部选择完毕后,依据所选项带入文中检验,确保语句通顺,逻辑清晰。36.G。根据上文语意,Motivation and goal setting are the two sides of the same coin.这是在讲述动力和目标设定之间的关系,紧接上文,G 项 Without motivation,you canneither set a g

    16、oal nor reach it.对二者的关系进行了进一步阐述。37.B。过渡句的考查,承上启下。第一段阐述了动机和设定目标的关系,由后文 More than that,how should you stay motivated to achieve the goal?可知此空应与后文形成递进关系。38.A。联系前一句,There are times when your heart is not in your work.A 项“会影响你的工作”符合语境。39.E。联系前一句中 goals are flexible“目标是可变动的”,E 项“它们可以根据情况发生改变”与之相呼应,符合语境。40

    17、.C。转折关系,承上启下,联系前一句,“想当飞行员,但是因为视力不好,不能实现目标”;抓住后一句的关键词 reassess“再评估”,可知 C 项符合语境。第三篇Going to university is a hugely exciting time:Youll meet new and interestingpeople,live independently,and no doubt have experiences that will stay with youfor the rest of your life.But making such a big move can also be

    18、 stressful.36._It is helpful to know about the town,city or area youre going to live in beforeyou arrive.Work out where the center of town is in relation to your accommodationand the university campus.37._ If not,its a good idea to explore the localpublic transport so you know what to expect ahead o

    19、f arriving.Technology is yourfriend here.38._ You can join social media groups,chat to other students,find outwho is in your halls,and prepare for your course before youve even finishedpacking.And if you can,keep active.Regular exercise can improve your confidence andhelp you concentrate,sleep bette

    20、r and feel better.Exercise keeps the brain andother vital organs healthy.39._ Exercise doesnt have to be running milesand miles on a treadmill.Street dance,rock and roll class,self-defense and playinga competitive sport can keep you in shape.40._ Both of them can have a long lasting effect on physic

    21、al andmental health.A healthy diet should include different types of fruit and vegetables,wholegrain(全麦的)breads,nuts and seeds,oily fish and plenty of water.A.Is it within walking distance?B.Eating and drinking well are also important.C.Fortunately,there are a few easy steps you can take to prepare

    22、yourself for yournew life.D.University should be a time of growth,both mentally and academically.E.In addition,it is a significant benefit to your mental health.F.Social media is also a great way for students to stay connected with their parents.G.Spend time building networks and meeting like-minded

    23、 people.【答案】CAGEB【解析】这是一篇说明文:上大学是人生中的一个转折点,那么怎样才能顺利过渡到大学生活呢?本文共 5 段,第一段的段尾提出本文的主题句:你可以采取下面的一些步骤准备好面对新生活。后面四段分别说明一种方法,整篇文章的结构为总分。每一种方法都用了祈使句。这样在 38,40 题中就非常容易判断段落主题句。36.本题为文章的主题句,答案为 C37.第二段是作者提出的第一种方法,熟悉周边的环境。设空后面为 If not,its a goodidea to explore the local public transport,如果没有,你最好探索一下当地的公共交通。所以答案为

    24、 A。38.第三段的段落主题句,如何建立新的社交圈及和家人朋友保持联系。答案为 G。39.第四段作者提出要保持运动,设空为段中上下文理解题,根据上句 Exercise keeps thebrain and other vital organs healthy.运动能让大脑和其他器官健康,而且对心理健康也有好处。答案为 E。40.根据后面的内容,水果蔬菜全麦面包等,可知此题答案为 B第四篇What is the difference between happy people and unhappy people?36Read the following list of things that H

    25、APPY people do differently from UNHAPPYpeople and you will know.Well,I can tell you for sure that those people who are really happy,FEAR less andLOVE a lot more.They see each moment,each challenge,each person as anopportunity to discover more about themselves and the world around them.37Happy people

    26、 understand that you cant really change a situation by resisting(反抗)it.But they can feel better by understanding that there might be a reason forits existence(存在).38But rather,they ask themselves questions like:What canI learn from this?How can I make this better?They always seem to be pleasantand h

    27、opeful no matter what happens to them.They do the things they do becauseof the meaning it brings into their lives and because they get a sense of purpose bydoing so._39They care more about living a life full of meaning rather than,what inour modern society we would call,living a successful life.The

    28、fact here is that most ofthe time they get both,success and meaning,just because they choose to focus ondoing the things they love the most._40They make sure that their actions bring meaning and happiness in thelives of many.They look for ways to give and to share the best of themselves with theworl

    29、d and to make other people happy.A.They have an ideal living and a balanced life.B.What are the things that these people do differently?C.They are kind to themselves and others and they understand the power of love.D.The things happy people do are not for themselves,but for the good of others.E.They

    30、 are ready to embrace whatever lies in front of them.F.They understand that“Doing what you love is the most important for living a fulllife”.G.When something unpleasant happens to them,they dont try to fight it,knowingthat this will make the situation even worse.【答案】BEGFD【解析】这是一篇说明文,快乐的人和不快乐的人之间的区别是

    31、什么?快乐的人和不快乐的人做的事情有什么区别?本文共五段,第一段提出问题,段尾为本文的主题句:快乐的人做事与不快乐的人做事有如下不同,后面四段分别说明不同的地方在哪里。36,37,38 题为段中上下文理解,39,40 题为段落主题句。36.B。由前一句的疑问及后面的 you will know 可知,此处应该是接着的另一个问题。37.E。本段是关于对外界事情快乐的人热爱多于恐惧,因此不管面对他们的是什么,他们都积极地面对。38.G。快乐的人知道外在环境不一定会因为反抗就发生改变,因此当不愉快的事情发生时,他们不是与之抗争。39.F。快乐的人做事情不是为了野心,钱或我们所谓的成功,而是因为自己真

    32、正的爱好,因此做自己真正喜欢的才是生活的意义所在。40.D。快乐的人不自私,因为他们做的事情是为了他人而不是自己。第五篇What is Britpop?1You can often recognize a Britpop song as soon as youhear it.Some of the biggest Britpop bands include Oasis,Blur,Suede and Pulp.However,bands like Oasis that are considered Britpop have more of a rock style.So how do we re

    33、cognize the difference between Britpop and regular rock orpop?Well,Britpop mixes a number of different pop and rock styles with interestinglyrics and attitudes.But its not just about the music.2If you watch their music videos,youll see how fashionable Britpop singers are.3English artist Damien Hurst

    34、,for example,produced some of Blurs music videos.As for politics,former UK Prime Minister Tony Blair has talked about how much heenjoys Britpop.Perhaps he was just trying to sound cool to win more votes fromyoung people!Britpop came and went in the 1990s.4Pulps most famous song isCommon People.Blurs

    35、 Country House is about a wealthy man who lives a boringlife in a big house in the countryside.Blur and Oasis were probably the most popularbands.5By the end of the 1990s,Britpop was no longer fashionable.Fewer songswere produced,and most Britpop bands broke up.A.Some of them hire famous artists to

    36、help them make more creative videos.B.However,Britpop didnt stick around for long.C.How did Britpop come into style?D.The music is certainly very catchy.E.Generally speaking,Britpop is popular among young people.F.Britpop bands had some big hits at the time.G.Britpop is also about fashion,art and po

    37、litics.【答案】DGAFB【解析】这是一篇说明文,介绍了英式摇滚的音乐特点,经典的乐队,人们对英式摇滚的喜爱,英式摇滚的兴衰。1.设空为上下文理解题,文章开篇提出,什么是英式摇滚?设空后面的提示为 You canoften recognize a Britpop song as soon as you hear it.你一听到就会识别出来,所以设空答案为 D,它好听易记。这个题有一个干扰项,稍不注意就会错,就是 C 选项:英式摇滚是如何流行起来的?它和后面的句子完全不能接上,所以不能选 C2.第二段谈论的是英式摇滚和普通的摇滚有什么不同,设空是过渡句,前面说英式摇滚是混搭风,不仅是关于音

    38、乐,后面顺理成章在说,还关于时尚,艺术和政治。因为后面一段就在说与艺术,政治有关的内容。答案为 G。3.根 据 后 面 的 提 示,English artist Damien Hurst,for example,produced some ofBlurs music videos.答案为 A。4.这一段说明了英式摇滚在上个世纪 90 年代兴起,介绍了最著名的乐队的代表作。所以此处答案为 F,英式摇滚乐队在当时有一些脍炙人口的歌曲。5.根据后面的提示,By the end of the 1990s,Britpop was no longer fashionable.答案为B第六篇Do you o

    39、ften listen to music at loud volumes?You should know that this habit isbad for your hearing,according to the World Health Organization(WHO).Over 1billion young people are at risk of hearing loss due to listening to loud noises for longperiods of time,WHO said.1The United Nations has standards for sa

    40、fe listening.It is not safe to listen to soundsthat are louder than 85 decibels(dB,分贝)for eight hours or 100 dB for 15 minutes.The sound of a busy road is about 85 dB and the sound of a rock concert can beabout 100 dB.2Most of us are born with about 16,000 hair cells(听毛细胞)in our innerears.These cell

    41、s detect sounds.However,listening to loud noises for a long time canmake these cells work too hard and cause some of them to die.3Some people might think that their music isnt all that loud.4Forexample,if you are in a noisy place like the subway,you might turn up your musictoo loud without realizing

    42、 it.Later,when you listen to it at the same volume in a quietplace,it may sound uncomfortably loud.WHO said the“safe level”for most soundis below 80 decibels for up to 40 hours a week.5A.This is what causes hearing loss.B.But this can depend on where you are.C.Loud noises are harmful to the inner ea

    43、r.D.There are different ways to protect your hearing.E.A level of 80 decibels is roughly equal to the noise of a subway.F.Young people are more sensitive to different sounds than elder people.G.Listening to music or watching a TV show at loud volumes can harm your hearing.【答案】GCABE【解析】这是一篇说明文,介绍了音量太

    44、高的音乐对听力的伤害。1.第一段提出问题,并且点明主题:听音量太高的音乐对你的听力有害。设空为本文的主题句,答案为 G2.设空为段落主题句,根据后面的说明 Most of us are born with about 16,000 hair cellsin our inner ears.提到的内耳,我们可以知道答案为 C3.设空为上下文理解题,前面的提示为 listening to loud noises for a long time can makethese cells work too hard and cause some of them to die.这种情况就造成了听力损伤。答案

    45、为 A4.设空为段中上下文理解题,根据后面举的例子,可知答案为 B,你对音量高低的感知取决于你身处的环境。5.世界卫生组织界定的安全水平为“不超过 80 分贝,每周不多于 40 小时”,后面解释 80分贝是一个什么样的情况。答案为 E。我们可以用排除的方法排除掉 D 选项和 F 选项。第七篇Have you ever heard of Queen?1The film called Bohemian Rhapsody(波西米亚狂想曲),which is named after their most famous song,tells the story of thebands rise to f

    46、ame as well as the early death of the bands lead singer.2One of the biggest reasons is the influence they had on bands thatcame after them.Their sound was quite unique for their time,as their music washeavily influenced by classical music.Their guitarist,Brian May,was known for hispowerful and elega

    47、nt style of playing.He used a special guitar amplifier(音箱)torecord his playing.3But it was their singer,Freddie Mercury,who reallymade the band stand out.He is known as one of the greatest rock singers in history.His style of singing was clean and melodic(旋律优美的)while still being very powerful.4If yo

    48、u look online,you can find videos of Mercury performing in front ofhuge crowds tens of thousands of people,at times.And yet,everyone there feltlike Mercury was paying attention to them personally.He really connected with hisfans.His confidence and charm have not been matched by any singer since him.

    49、When Mercury was performing,he owned the stage.Sadly,Mercury died at the age of 45.5A.The film made a great hit around the world.B.Theyre one of the most famous and important rock bands in history.C.But he has continued to inspire singers to this day.D.Many singers learned singing skills from Mercur

    50、y.E.It gave his guitar a very unique sound.F.Why was Queen so important?G.But it was his onstage performances that really moved people.【答案】BFEGC【解析】这是一篇说明文,接受了英国的皇后乐队的成员,音乐,对后来乐队影响,以及主唱Mercury。1.第一段提出文章的主题:皇后乐队,地球人都知道,皇后乐队是非常有影响力的一个摇滚乐队。所以答案为 B。2.设空为段落主题句,而且后面的提示为:原因之一就是对后来的乐队的影响,所以答案为F,皇后乐队为什么重要?3.

    51、设空为段中上下文理解题,前面介绍了吉他手吉他手布赖恩梅因为独特的吉他演奏而闻名,设空前面提及 He used a special guitar amplifier(音箱)to record his playing.这使得他的吉他演奏别具风格。所以答案为 E。4.设空为段落主题句,本段主要介绍主唱 Mercury,根据后面的内容,Mercury 在舞台上的表演打动了人们:他面对千万的观众,每位观众都觉得 Mercury 面对的是自己。答案为 G。5.根据上文提示,此空答案为 C第八篇How long does a year last?1Your parents might say that a

    52、whole year canpass“in the blink of an eye”.Why does time seem to pass faster as we get older?2This physical change causes the rate at which we take in and process newinformation to decline.Babies,for example,move their eyes much more often thanadults because theyre processing images at a faster rate

    53、.They take in a lot ofinformation and do many things in a single day.3However,as peoplesbrains degrade over time,fewer images are processed in the same amount of time.Therefore,older people receive less information during a day than younger people.This causes things to seem as though theyre happenin

    54、g more quickly.4People may measure time by the number of memorable events thatcan be recalled within a certain period.Have you ever noticed that when you recallyour firsts,they seem to be in slow motion?Thats because when something is a“first”,there are many exciting things to remember.Recalling the

    55、se memoriesmakes you feel like they took forever.For many adults,life is routine.When they look back,they might feel like thereare not many novel(新奇的)things to remember.5A.Therefore,time seems to be moving faster to them.B.Different people have different feelings toward time.C.Children might say tha

    56、t a year lasts forever.D.As we grow older,we become less interested in new things.E.This makes them feel like a single day lasts for a long time.F.In addition,people may also“feel”time differently due to psychologicalreasons.G.According to scientists,our brains degrade and change over time.【答案】CGEFA

    57、【解析】这是一篇说明文,科学家解释了为什么我们年龄增长,会觉得时间过的更快?1.第一段提出本文的主题:Why does time seem to pass faster as we get older?开篇提问:一年到底有多长?设空后面提示为:父母觉得一年一眨眼就过去了,紧跟着提出主题句,为什么我们变老时间就过得更快,设空应该是一个比较,在我们还没有老的时候,答案为 C,孩子们会觉得一年漫长的永远也过不完。2.设空为段落主题句,后面说我们的大脑处理信息的速度变慢了,答案为 G,我们的大脑随着时间而退化。3.设空为段中上下文理解题,提示在上句,They take in a lot of info

    58、rmation and domany things in a single day.小孩在一天中吸取大量信息,做很多的事情,所以他们觉得一天时间非常漫长。答案为 E。4.设空为段落主题句,造成对时间快慢感知不同的第二个原因,是由于心理原因。人们可以通过在一定时期内回忆起来的值得纪念的事件的数量来衡量时间,当某事是“第一次”时,有许多令人兴奋的事情要记住。这些记忆让你觉得它们持续了很长的时间。答案为 F。5.设空为段尾总结句,答案为 A。第九篇From red apples and yellow lemons to blueberries and green melons,fruit comes

    59、in many different colors.1According to scientists,fruit colors actually come from their different pigments(色素),such as red or yellow carotenoid(类胡萝卜素)and blue or purple anthocyanin(花青素).These pigments appear in different amounts,depending on the fruitsenvironment.This causes the fruit to turn a cert

    60、ain color.2They found that red fruit tends to grow in cooler places.Instead of justgrowing in one place,you can find them growing in many places around the world.Blue and purple fruit mostly grows in warm places.3The scientists also found that the closer the fruit is to the equator,the darkerits col

    61、or will be.4Animals eat fruit and drop the seeds in other places later.This helps thefruit spread and grow in different places.However,animals see colors in a differentway.Therefore,in order to attract animals,some fruit develop colors that are easyfor animals to see.For example,birds can see red mo

    62、re easily than humans can.5The lemurs(狐猴)of Madagascar are red-green color blind.Many yellowfruit can be found in their habitats,as they can easily see this color.A.Why do different kinds of fruit have so many colors?B.Animals have also had an impact on the evolution of fruit colors.C.How does tempe

    63、rature influence fruit colors?D.However,a darker color doesnt mean a better kind of fruit.E.These fruits tend to grow a lot in just one specific area.F.So there tends to be more red fruit in areas where birds live.G.Scientists studied more than 280 different fruit colors to find out how environmenta

    64、ffects fruit colors.【答案】AGEBF【解析】这是一篇说明文,探讨了果实为什么会有不同的颜色,周围的环境对颜色的形成有影响吗?1.文章主题句,开篇提出问题,同时也是本文的主题句,为什么果实会有不同的颜色,答案为 A。2.第二段提出科学家的发现:不同的颜色来源于不同的色素,不同的色素根据环境不同所含数量不同,所以果子呈现出不同的颜色。第三段介绍了科学家的研究过程,可以用代词提示的方法解题,设空答案为 G。3.红色的果子在世界各地都有,但是蓝色和紫色的果子只出现在某些特定的地域,这个空可以在最后用排除的方法选出,在最后剩下的 C、D、E 选项中,只能选 E 选项。4.第四段说明

    65、动物对果子颜色进化的影响,动物吃完果子,把种子丢在其他地方,这就帮助了种子的传播,指物为了吸引动物来吃自己的果子,就会进化出对动物来说具有吸引力的颜色。设空答案为 B。5.根据上文提示,For example,birds can see red more easily than humans can.设空答案为 F。第十篇Khalid Mohsin Shaeri,a Saudi man,has been unable to leave his bedroom forthe past two and a half years.1His situation drew the attention o

    66、f Saudi Arabias King Abdullah and heshowed great concern about him.Six months ago,he asked for Khalid to be takento the hospital.2Finally on Monday the 20-year-old patient was successfully taken to King FahdMedical City in Riyadh after the Saudi King arranged(安 排)for his special airtransportation fr

    67、om the southern city of Jazan.Saudi government organizationsworked with Shaeris construction department to accomplish this task.3A forklift(铲车)was also used to carry him to an ambulance(救护车)whichtook him to a local airport in Jazan.An aircraft then flew him to Riyadh.“We have been waiting for this m

    68、oment for a long time.4“Naser Makke,the patients cousin,told Reuters excitedly.“The Kinghad given his orders to the government of health to do all the arrangements totransfer the patient for treatment in a safe way.May God protect our King and givehim the long life.”According to Reuters,Shaeri was r

    69、eported to have a brother and sister who arealso overweight.5Local media reported that the Saudi Health Ministry has already dealt with otherover-weight patients this year,including two sisters who weighed 661 pounds and771 pounds.A.But compared to Shaeri,what makes them better is that they are able

    70、 to walk.B.He had been in hospitals for several times but that didnt save him from gettingfatter.C.His weight,610 kilograms,made him unable to move and forced him to stay inbed.D.Part of his home was broken down so he could be brought down from the secondfloor.E.And I do hope he can lose some weight

    71、 and can walk and can look after himselfafter the treatment.F.But treatment had to wait until a special medical bed was made for him in theUnited States.G.His family had a traditional fat disease and his parents were also very fat.【答案】CFDEA【解析】英国媒体报道,沙特政府多部门联动,在 8 月 19 日将一名体重约 610 公斤不能下床走路的沙特男子空运到首都

    72、利雅得治疗。1.C。由上一句话“has been unable to leave his bedroom for the past two and a halfyears.”可知,接下来应该是解释他不能下床的原因。2.F。由上一句话以及“Finally on Monday the 20-year-old patient was successfullytaken to King Fahd Medical City”可知,六个月前他被安排去医院治疗,但那时他并没有去医院,因此接下来解释他没有去医院的原因。3.D。由上一句两个单位联合完成这个任务,下一句使用叉车把他送到急救车上可知,这里应该是讲述如何把他弄出房子送到医院的。4.E。由上一句“We have been waiting for this moment for a long time.”他们等待这一时刻把 Khalid Mohsin Shaeri 送到医院治病很久了可知,接下来应该是他对 KhalidMohsin Shaeri 的治疗的美好的祝愿。5.A。上文介绍他的姐姐和弟弟也是过于肥胖,因此接下来应该还是介绍他们的情况,他们能够走动。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020年高一英语下学期期末考点练习七选五pdf含解析.pdf
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-604985.html
    相关资源 更多
  • 人教版七年级下册生物4.7.3《拟定保护生态环境的计划》【教案】.docx人教版七年级下册生物4.7.3《拟定保护生态环境的计划》【教案】.docx
  • 人教版七年级下册期末课堂检测题 B卷练习题 word版本.docx人教版七年级下册期末课堂检测题 B卷练习题 word版本.docx
  • 人教版七年级下册期中考试专题--单项选择(无答案).docx人教版七年级下册期中考试专题--单项选择(无答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第十章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第十章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第六章实数检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第六章实数检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第六章《实数》单元测试(扫描版无答案).docx人教版七年级下册数学第六章《实数》单元测试(扫描版无答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx
  • 人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx
  • 人教版七年级下册数学第五章课后练习:5.2.2 平行线的判定.docx人教版七年级下册数学第五章课后练习:5.2.2 平行线的判定.docx
  • 人教版七年级下册数学第九章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第九章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.4 平移.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.4 平移.docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.2 命题、定理、证明.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.2 命题、定理、证明.docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.1 平行线的性质.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.1 平行线的性质.docx
  • 人教版七年级下册数学期末复习--实数(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学期末复习--实数(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学教案:9.1.2不等式的性质.docx人教版七年级下册数学教案:9.1.2不等式的性质.docx
  • 人教版七年级下册数学教案9.3 一元一次不等式组.docx人教版七年级下册数学教案9.3 一元一次不等式组.docx
  • 人教版七年级下册数学教案8.3实际问题与二元一次方程组(第4课时).docx人教版七年级下册数学教案8.3实际问题与二元一次方程组(第4课时).docx
  • 人教版七年级下册数学教案 9.3一元一次不等式组和它的解法 (1).docx人教版七年级下册数学教案 9.3一元一次不等式组和它的解法 (1).docx
  • 人教版七年级下册数学学案10 (2)无答案.docx人教版七年级下册数学学案10 (2)无答案.docx
  • 人教版七年级下册数学学案10 (1)无答案.docx人教版七年级下册数学学案10 (1)无答案.docx
  • 人教版七年级下册数学 5.4平移 教案.docx人教版七年级下册数学 5.4平移 教案.docx
  • 人教版七年级下册平行线的判定教案.docx人教版七年级下册平行线的判定教案.docx
  • 人教版七年级下册小题之完形填空专项练习(无答案).docx人教版七年级下册小题之完形填空专项练习(无答案).docx
  • 人教版七年级下册小题之任务型阅读试题集锦及答案.docx人教版七年级下册小题之任务型阅读试题集锦及答案.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.3《撒哈拉以南非洲》.docx人教版七年级下册地理教案:8.3《撒哈拉以南非洲》.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.2《欧洲西部》.docx人教版七年级下册地理教案:8.2《欧洲西部》.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.1《中东》.docx人教版七年级下册地理教案:8.1《中东》.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1