分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 120

类型新教材2020-2021学年人教版英语高中选择性必修三课件:模块素养评价 .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:769671
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:PPT
  • 页数:120
  • 大小:305KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2020-2021学年人教版英语高中选择性必修三课件:模块素养评价 新教材 2020 2021 学年 人教版 英语 高中 选择性 必修 课件 模块 素养 评价
    资源描述:

    1、模块素养评价Units 15(120分钟 150分)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1W:Excuse me,is this novel available?My friend told me she bought it here.M:Sorry,I sold the last copy just a moment ago.1.Where does the conve

    2、rsation take place?A.At a bookstore.B.At a library.C.In a classroom.答案:AText 2M:What is Freds new house like?W:Its really nice and not very far from his workplace.But he is tired of hearing the planes flying overhead all day long.2.What upsets Fred every day?A.Working all day long.B.Living in a remo

    3、te house.C.Hearing the noise of planes.答案:CText 3W:Hi,John.Ann invited me to her house for Joes birthday tonight.M:Oh,you havent forgotten my dinner party,have you?W:No,so I didnt accept the invitation.3.Whose party will the woman go to?A.Johns.B.Joes.C.Anns.答案:AText 4M:I hope it doesnt rain tomorro

    4、w.Ill go mountain climbing with Jackson.W:Oh,good idea.The weather will be good.M:Are you sure?W:Yes,its just reported on the radio.4.What will the weather be like tomorrow?A.Rainy.B.Fine.C.Windy.答案:BText 5W:Eric,could you tell me something about your trip to Europe?M:Sure.We spent 4 days in England

    5、,5 days in Italy,and finally one week in France.Most of the journey,we were absorbed with the fascinating sights and views.5.How long did Eric stay abroad in all?A.9 days.B.11 days.C.16 days.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完

    6、后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。Text 6W:Good evening,Mr Smith.May I take your order?M:OK,Ill have two potato cakes,four chicken wings,and six pieces of apple pie.W:All right.Anything to drink?We have orange juice and grape juice tonight.M:Ill have a Coke,please.W:All right.Your total is$1

    7、1.50.M:Can I pay with a bank card?W:Yes,sir.But there is one dollar extra charge to use a card.M:Thats fine.Heres my card.6.What drink does the man order?A.Coke.B.Grape juice.C.Orange juice.答案:A7.How much should the man pay in total?A.$10.50.B.$11.50.C.$12.50.答案:C听第7段材料,回答第8、9题。Text 7W:Excuse me.Can

    8、 you give me some information about the Summer Nights Festival in the first week of July?Which day of the week is it?M:Its usually on Saturday,but this year its on Sunday.W:OK,thanks.What time does it begin?M:It starts at 3:30 in the afternoon and ends at about 11:00 in the evening.W:And which band

    9、will play this year?M:A band thats called Scarlet.W:Ive never heard of them.M:Well,theyre excellent.W:Good!And someone said we can buy special festival T-shirts.Is that right?M:Yes.Were also selling festival flags this year.W:OK.And whats the best way to get there?By car or by bus?M:Coming by subway

    10、 is better.I can e-mail you some more information if you want.W:OK.Thanks.8.When will the Festival be held this year?A.On Saturday.B.On Sunday.C.On Thursday.答案:B9.What can we learn from the conversation?A.The festival lasts a whole day.B.People can buy special T-shirts at the festival.C.The woman li

    11、kes the band very much.答案:B听第8段材料,回答第1012题。Text 8W:Hello,Mr Anderson.Im Linda Jackson,sales representative for Futurist Advertising Company.M:I dont think we have an appointment.W:No,we dont.Im sorry to bother you,but I hope you can give me just a few minutes.M:What can I do for you?W:Well,as far as

    12、 I know,your company was founded five years ago and your business has been good for the past four years.M:If you dont mind,just get straight to the point.W:All right.I believe that you must have seen a lot of commercials designed by us,and if we cooperate,we can certainly make your products better k

    13、nown.Here are some samples of our designs.M:What are your rates like?W:There is no contract,so if youre ever not satisfied with us,well refund your money immediately or do the commercial again until youre satisfied.M:Well,leave your card.I will call you when the next new product is ready to go on th

    14、e market.10.What do we know about the man?A.His business is declining sharply.B.He has a very successful business.C.He has just started his own business.答案:B11.What does the woman want to do?A.Get some samples from the man.B.Make an appointment with the man.C.Become the mans business partner.答案:C12.

    15、What does the man agree to do in the end?A.Try the womans advertising next time.B.Sign a contract with the woman.C.Give the woman a refund.答案:A听第9段材料,回答第1316题。Text 9M:Hi!You seem busy.W:Hi!You cant imagine what I have to finish by next Monday!This literature course is so difficult!I have to read two

    16、 novels by next Monday and hand in a 3,000-word essay by next Friday.M:So you dont want to come to an exhibition with me this Saturday?W:Id love to,but Im already behind with my writing class because I had a cold for a week and missed a few lessons.You seem to have loads of free time.M:Well,we just

    17、dont have as much academic work as you.My college life is colorful compared with yours.Therere varieties of live performances as an art major.W:Yes.Im bored with the life of reading and writing every day.M:Hey.Why dont we stop talking?Just work now.If you have finished everything by the 16th,we coul

    18、d go to that new play.W:OK.Ill try.And I dont want to miss the student party on the 28th,so Id better get working.13.When is the woman supposed to finish her essay?A.By this Saturday.B.By next Monday.C.By next Friday.答案:C14.Why is the woman behind with her writing class?A.The course is too difficult

    19、.B.She was ill.C.She is busy with her reading task.答案:B15.What does the man think of his college life?A.Busy.B.Boring.C.Colorful.答案:C16.What is the woman probably going to do on the 28th?A.Attend a party.B.Visit an exhibition.C.Watch a play.答案:A听第10段材料,回答第1720题。Text 10M:I knew it was going to be a b

    20、ad day when,on the way to the airport,the taxi driver told me we were lost.When we finally arrived,the woman at the reservation desk told me that my name was not on the passenger list.It took fifteen minutes for her to realize that she had spelled my name incorrectly.She gave me my ticket and told m

    21、e Id better check in my luggage quickly or Id miss my flight.I was the last person to get on the plane.The plane took off and everything seemed to be all right.Then,a few minutes later,there was a funnynoise and everything started to shake.I looked out of the window and there wassmoke coming out of

    22、the wing.All I could think was“The engine is on fire.Were going to crash.”Almost immediately,the captain spoke to us in a calm voice,“Ladies and gentlemen.This is your captain speaking.Were having a slight technical problem with one of our engines.There is no need to worry.We will have to return to

    23、the airport.”A few minutes later,we were coming in to land.We were safe.I caught another taxi and went home.But as I closed the front door,I looked down at my suitcase.Somehow I had picked up the wrong one.17.What was the speakers first unhappy experience that day?A.He missed his flight.B.He failed

    24、to get to the airport.C.He lost his way to the airport.答案:C18.Why wasnt the speakers name on the passenger list?A.He didnt reserve a ticket.B.He had mixed up his flight.C.His name had been wrongly spelled.答案:C19.What happened to the plane?A.Its engine broke down.B.It took off late.C.It arrived at a

    25、wrong airport.答案:A20.What did the man find when he got home?A.He had lost his keys to the front door.B.He had picked up a wrong suitcase.C.He didnt take his luggage away.答案:B第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)A The Most Tech Friendly School in the WorldForget a pen and paper!This new-fashio

    26、ned school relies on iPads,touch screens,projectors and even electronic locker keys.The Philadelphia School of the Futures main goal is to equip students with the most knowledge in technology fields.While it struggled back when it opened in 2006,it is now one of the most in-demand schools.Hamburger

    27、UniversityNo,this school isnt about perfecting the hamburger.Actually,it sort of is!The McDonalds training facility is where restaurant managers go to learn the craft(手艺).From making a hamburger to dealing with complaining customers,it takes a lot to handle the running of Micky Ds.Also,imagine havin

    28、g Hamburger University on your resume(简历),now that would make you stand out from the crowd!Real Life Clown(小丑)CollegeWhile movies and television shows love to make fun of kids and adults alike running off to join clown college or the circus but turns out,it wasnt made up.The Ringling Brothers set up

    29、 a number of courses and schools around the UnitedStates to teach willing students the art of clowning around.Its a tough job alright?Imaging wearing a bright red nose while kids scream at you for a balloon animal.Charles Howard Santa Claus SchoolSet up in the 1930s,this famous institution aims to p

    30、roduce the very best Santa claus.Potential Mr Claus will learn how to interact with children and of course,how to laugh like the real deal.While you wouldnt take the course unless you planned on being a professional Santa,it sure would be fun to play dress up for a day!【文章大意】这是一篇应用文。文章简略地介绍了四所值得一去的学

    31、校。21.What do we know about the Philadelphia School of the Future?A.It has been run smoothly since 2006.B.It employs digital device in fruitful ways.C.Its popularity has declined in recent years.D.It aims to spread knowledge in many fields.【解析】选B。细节理解题。由题干关键词the Philadelphia School of the Future可将答案定

    32、位于第一段。由第一段中的This new-fashioned school relies on iPads,touch screens,projectors and even electronic locker keys.(这所新式学校依靠iPad、触摸屏、投影仪甚至电子锁钥匙)和While it struggled back when it opened in 2006,it is now one of the most in-demand schools.(虽然在2006年开学时,它曾一度举步维艰,但现在它是最受欢迎的学校之一)可知,这所新式学校以卓有成效的方式使用数字设备。22.Whic

    33、h school may help you become a comedian?A.The Philadelphia School of the Future.B.Hamburger University.C.Real Life Clown College.D.Charles Howard Santa Claus School.【解析】选C。细节理解题。由第三段中的The Ringling Brothers set up a number of courses and schools around the United States to teach willing students the

    34、art of clowning around.(Ringling兄弟在美国各地开设了许多课程和学校,教有志的学生如何在周围表演小丑)可知,小丑是喜剧演员之一。由此可知,Real Life Clown College可帮你成为喜剧演员。23.Which of the following can best describe the four school?A.Entertaining.B.Ancient.C.Wild.D.Unusual.【解析】选D。推理判断题。由第一段中可知The Philadelphia School of the Future的主要目的是让学生掌握技术领域的大部分知识;由第

    35、二段可知,Hamburger University是教学生做汉堡的学校;由第三段可知,Real Life Clown College是教学生成为喜剧演员的地方;由第四段可知,Charles Howard Santa Claus School是教学生成为圣诞老人的学校。四所学校教授的课程与普通学校教授的课程不一样,是不同寻常的。B How do you kill your time when you go to work?Most of us stare at our cell phones,and refuse to make eye contact with others.We just r

    36、ead,chat with others online or play games online.Or maybe were using the time between stops to do our makeup,catch up on emails,or read a few chapters of a book.However,Dina Alfasi takes a very different approach.Each day she has to travel hours on buses and trains to get to her engineering job at a

    37、 hospital in Israel.Rather than look at her cell phone in silence,she uses one very special way to have connection with strangers.It is portraits of the people she meets on public transport every day that she is taking.The photographs catch those quiet and personal moments of people readying themsel

    38、ves for the day ahead.Some people lean(倚靠)their head against the window and go to sleep,some stare into space and have a daydream,and others sit quietly to read their documents or books.Each picture catches one tiny moment in peoples lives,ripe with potential for your imagination.It is wonderful for

    39、 her to look at someones commute(上下班)and make up an entire story about the rest of their daily existence,from the father travelling with a baby to the woman welcoming a change.“What inspires me very much are the little moments that happen every day,”Dina told MyModern Met.“My work is to tell stories

    40、 through a single portrait,and it proves that all you need is just to look around and find those magic moments.”【文章大意】本文是一篇记叙文,主要讲述了Dina在上下班途中为别人画肖像而不是看手机。24.What will most people do when going to work?A.Enjoy reading a book loudly.B.Make eye contact with others.C.Have face-to-face talks with others

    41、.D.Concentrate on their mobile phones.【解析】选D。细节理解题。根据第一段中的“How do you kill your time when you go to work?Most of us stare at our cell phones,and refuse to make eye contact with others.”(你上班途中怎么打发时间?我们大多数人都盯着手机,拒绝与他人进行眼神交流)可知,大多数人上班途中会专注于看手机。25.What makes Dina different from others?A.Staring into spa

    42、ce and having a daydream.B.Leaning against the window and relaxing herself.C.Using her mobile phone to appreciate pictures she draws.D.Drawing people while travelling on buses and trains to work.【解析】选D。细节理解题。根据第二段内容可知,身为工程师的Dina每天都要坐上几小时的公共汽车和火车才能到以色列的一家医院工作。在途中她没有安静地盯着手机看,而是用一种非常特别的方式与陌生人建立联系为在公交或火

    43、车上遇到的人画肖像,这是Dina与别人的不同之处。26.Which word can best describe Dina Alfasi?A.Cool.B.Careful.C.Generous.D.Considerate.【解析】选B。推理判断题。根据第二段中的“Each picture catches one tiny moment in peoples lives”可知,Dina画的每一张人物肖像都捕捉到了人们生活中的微小瞬间,这说明她很细心。27.What is the main idea of the text?A.Little moments make Dina special.B.

    44、Cell phone is used to take special portraits.C.Dina takes portraits of others when commuting.D.People go to work with different ways to kill time.【解析】选C。主旨大意题。通读全文,特别是根据第二段中的“It is portraits of the people she meets on public transport every day that she is taking.”可知,本文主要讲述了Dina在上下班途中为别人画肖像。C Unders

    45、tanding what teens are talking about has been bothering parents and teachers for ages.One clever high school teacher in Massachusetts found a solution that has people on Twitter saying theyre“willing to pay money for it.”James Callahan of Lowell High School created a spreadsheet of all the colloquia

    46、l(口语的)terms his students have used since September along with his attempt to explain them in plain language,and people on social media are enjoying themselves.On Monday,one of Callahans students posted a photo of a four-page document the sociology teacher created,titled the“Callahans Generation ZDic

    47、tionary.”In the alphabetized green-colored column on the left,the professor typed out phrases like“sis,”“spill the tea,”and“snack.”In the yellow column on the right,he attempt to explain each phrase using a formal translation of what the students say.The student told USA TODAY that she referred to C

    48、allahan as a professor in the tweet because“the word teacher didnt seem dignified enough to describe him.”She also said that students get college credit for taking the introduction to sociology course.Within 24 hours,the tweet received over 300,000 likes and 93,000 Retweets.Some of the people who re

    49、sponded to the tweet applauded the professors interest in teenage culture,others made their own contribution to the list.“Yeet”was a popular suggestionits a versatile word that can be used as an exclamation,a verb,or even a noun,according to the Urban Dictionary.“The typical teacher-student relation

    50、ship involves a rigid power structure,but in my experience,Ive found that students are more engaged and perform better if I am able to reach them where they are,”Callahan said.“Language is changing all the time,and every generation creates their own vocabulary bank of slang,”Callahan said.The studen

    51、ts created it.I am just sort of the archivist(档案管理员)!【文章大意】这是一篇新闻报道。文章介绍了Callahan创造“卡式Z代词典”的目的,词典内容和创造过程及效果。28.What does the underlined word“it”refer to in Paragraph 1?A.Twitter.B.Solution.C.Understanding.D.Attempt.【解析】选B。代词指代题。it可指代上文已提及过的东西,由第一段第二句One clever high school teacher in Massachusetts fo

    52、und a solution that has people on Twitter saying theyre“willing to pay money for it.”(马萨诸塞州一位聪明的高中老师找到了一个解决方案,Twitter上的人说他们“愿意为此付钱”)可知,此处it指代上文的解决方法。29.How does one of Callahans students describe him as?A.Simple.B.Interesting.C.Admirable.D.Hardworking.【解析】选C。细节理解题。由第五段第一句可知,这位学生告诉今日美国说,她在推特上把卡拉汉称为教授

    53、,是因为“老师这个词似乎不够有尊严来形容他”。由此得出,学生们用教授称呼Callahan,因为学生认为Callahan令人敬佩。30.What are peoples reactions after the dictionary was posted online?A.They express their surprise.B.They help translate the words.C.They create more vocabulary.D.They take quite a fancy to it.【解析】选D。推理判断题。由倒数第四段Within 24 hours,the twee

    54、t received over 300,000 likes and 93,000 Retweets.(在24小时内,这条微博收到了超过30万个赞和9.3万条转发)和倒数第三段第一句可知,一些回复微博的人称赞教授对青少年文化的兴趣,另一些人则在榜单上做出了自己的贡献。由此推断,人们非常喜欢Callahan创造的“卡式Z代词典”。故选D项。31.What is the purpose of Callahans efforts?A.To improve students learning efficiency.B.To help students get college credit.C.To le

    55、arn a new popular language.D.To take up a new profession.【解析】选A。推理判断题。由倒数第二段Callahan的话“典型的师生关系涉及一种严格的权力结构,但根据我的经验,我发现如果我能打到学生内部,学生们更能参与进来,并表现得更好”可推断出,Callahan所做的一切努力是为了提高学生的学习效率。D Brain disease research could be sped up using a smartphone-controlled“plug-and-play”neural implant(神经植入管)invented by sci

    56、entists from the USA and South Korea.The researchers,who come primarily from the Korea Advanced Institute of Science and Technology(KAIST)and the University of Washington,designed the soft device to deliver drugs or coloured lights directly to targeted neurons(神经元),with the goal of accelerating disc

    57、overy about addiction,depression and pain.The LEDs involved are smaller than a grain of salt,and the drugs aredelivered by tiny channels with the thickness of a human hair.For researchers,the main advantage of the new wireless implant is ease of use.The inventors describe its replaceable drug tube a

    58、s“lego-like”and“plug-and-lay”,while set-up happens over an“elegant,simple”smartphone interface(界面).For the subjects,in current testing the small,soft device wont impedemovement and is safer to use over time.Current devices used in this field are rigid,so they cause damages in soft brain tissue over

    59、time.With the new devices,scientists can now monitor one area of the brain over much longerperiods,and with the test subjects moving freely.“It allows us to better analyze the neural basis of behavior in various ways,”said Michael Bruchas,a professor at the University of Washington School of Medicin

    60、e who heads the Bruchas Lab.“We are also eager to use the device to help us develop new treatments for pain,addiction and emotional disorders.”The researchers,who published their findings in the journal NatureBiomedical Engineering,created the implant for laboratory use with animals but would like t

    61、o develop the technology for clinical applications in the future,meaning one day a similardevice could be tested on humans.Their invention comes after three years of cooperation between the Jeonggroup at KAIST in Daejeon and the Bruchas Lab in Seattle.The former specializes in soft electronics for w

    62、earable and implantable devices,while the latter is a research laboratory focusing on stress,depression,addiction,pain and other diseases.【文章大意】这是一篇说明文。文章讲述了利用由美国和韩国科学家发明的智能手机控制的神经植入管,脑疾病的研究可以被加快。神经植入管是一种软性装置,小巧、柔软且更安全。32.How does the device work?A.It locates a certain position in neurons.B.It direc

    63、tly cures the damaged neurons.C.It delivers drugs through a human hair.D.It directly controls coloured lights.【解析】选A。细节理解题。由第二段第一句可知,这些研究人员主要来自韩国高级科学技术研究所(KAIST)和华盛顿大学,他们设计了一种软性装置,将药物或彩灯直接传送到靶向神经元,目的是加速发现上瘾、抑郁和疼痛,由此得出,这种装置是在神经元中的某个位置上运作。33.Which is closest in meaning to the underlined word“impede”in

    64、 Paragraph 4?A.Destroy.B.Increase.C.Improve.D.Prevent.【解析】选D。词义猜测题。由第四段句子For the subjects,in current testing the small,soft device wont impede movement and is safer to use over time.(对受试者来说,在目前的测试中,这种小巧、柔软的设备不会impede运动,而且随着时间的推移使用起来更安全)可推知,这种小巧、柔软的设备不会妨碍运动。由此可知,画线词impede意为“妨碍、阻止”。34.What can we lear

    65、n about the device?A.It helps to observe the whole brain work.B.It has been tested on humans to deal with diseases.C.It helps to find new ways to cure some diseases.D.It has been invented by the Bruchas Lab.【解析】选C。细节理解题。由倒数第三段最后一句We are also eager to use the device to help us develop new treatments

    66、for pain,addiction and emotional disorders.(我们也渴望利用这一设备帮助我们开发出治疗疼痛、上瘾和情绪障碍的新疗法)可知,此设备有助于找到治疗某些疾病的新方法。35.What is the best title for the text?A.Brain Neural Implant by SmartphoneB.A New Smartphone That Controls BrainC.The Development in Exploring BrainsD.A New Cure for the Brain Diseases【解析】选A。标题归纳题。由

    67、第一段内容可知,通过使用由美国和韩国科学家发明的智能手机控制的神经植入管,脑疾病的研究可以被加快。由此得出,文章第一段点明了本文主要讲由智能手机控制的神经植入管,后面段落是对此设备的介绍。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。No one has yet proved a connection between napping(小睡)and professional success,but an interesting study published this week claims to find a

    68、 link between daytime nap and good health.Dr.Androniki Naska and Dimitrios Trichopoulos from Harvards School of Public Health followed over 23,000 Greek patients for an average of six years.36The study found that the group of adults who took a 30-minute nap at least three times a week had a third fe

    69、wer deaths from heart disease than an equivalent group who did not sleep at all during the day.37It was also greater for working males than for those who had retired.However,a number of previous studies done in the Mediterranean,where naps remain common,have come up with conflicting results,but Dr.N

    70、aska and Dr.Trichopoulos argue that those studies have often been flawed(有缺陷).38They may have benefited more from napping than healthy individuals do.Given that all of the subjects(被试者)of this new study were Greeks,could the much-celebrated Mediterranean diet deserve credit,rather than the naps?39An

    71、d he is in a good position to say so,for it was he who did the pioneering research that put olive oil and a plant-based diet on the scientific map in the first place.40The earlier findings about the benefits of the Mediterranean diet are confirmed,he says,and napping seems to help on top of that.A.T

    72、he firm answer from Dr.Trichopoulos is“No”.B.The benefit was greater for men than for women.C.Their conclusion:napping just might save your life.D.Some studies have shown that diet is relevant to naps.E.For example,the subjects in some had survived heart attacks.F.Those with heart attacks are also l

    73、ess likely to take naps during the day.G.His study was controlled for diet,smoking,exercise and other relevant factors.【文章大意】这是一篇说明文。文章讲述了一项研究,研究表明白天小睡的人比不小睡的人更健康,寿命更长。36.【解析】选C。由上一句“哈佛大学公共卫生学院的Androniki Naska博士和Dimitrios Trichopoulos博士对23000多名希腊病人进行了平均6年的跟踪调查。”可知,承接上文,C选项“他们的结论是:小睡可能会救你的命。”切题;C选项是对

    74、两位博士研究结果的说明。故选C项。37.【解析】选B。由下文第三段第一句“工作的男性也比退休的男性受益要多。”可知,承接下文,B选项“男性比女性受益更大。”切题;该选项中的greater对应下文中的also greater。故选B项。38.【解析】选E。由下一句“他们可能比健康的人从小睡中获益更多。”可知,承接下文,E选项“例如,有些被试者在心脏病发作后存活下来。”切题;该选项中的the subjects in some指代下一句中的They。故选E项。39.【解析】选A。由上一句“考虑到这项新研究的所有被试者都是希腊人,那么著名的地中海饮食是否值得称赞,而不是小睡呢?”可知,承接上文,A选项

    75、“Trichopoulos博士坚定的回答是不。”切题;该选项中的No是对上文的回答。故选A项。40.【解析】选G。由上一句“他很有资格这么说,因为正是他做了开创性的研究,把橄榄油和植物性饮食放在了科学地图的首位。”可知,承接上文,G选项“他的研究是控制饮食、吸烟、运动和其他相关因素。”切题;该选项中的His study对应上一句中的it was he who did the pioneering research。故选G项。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)Early morning,Tyler,Zoe and I headed out for

    76、 a walk.First,though,we visited the local 41shop to get a cup of tea to drink as we walked.I 42Tyler and Zoe to a metal table.I turned to look at them before going in and said,“Be good.Ill be right 43.”After44my tea,I went over to the door.Suddenly,a man 45,“Someone own those 46out there?”I rushed o

    77、utside,Tyler,Zoe and the 47were gone.They were running along the street as if a tiger waschasing them.The metal table kept 48and making a loud noise,which caused Tyler and Zoe to run 49.I ran after them,50their names.I was soon exhausted,and I had no 51how long the“table chase”would last.When I felt

    78、 almost 52,I noticed a young man 53to chase after the dogs and stop them just as they were about to cross a 54road filled with cars.From that point on,Tyler and Zoe were always tied to an55object,such as a lamppost,when we went to the coffee shop.【文章大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了作者的两条狗在大街上失去控制,在她不知所措的时候,一位年轻人帮助了

    79、她。41.A.milkB.coffeeC.fruitD.food【解析】选B。考查名词。根据文章最后一句中的when we went to the coffee shop可知,我们先去了当地的咖啡店,这样我可以买杯茶边走边喝。42.A.took B.setC.fastenedD.freed【解析】选C。考查动词。根据空后的Tyler and Zoe to a metal table可知,我把泰勒和佐伊拴(fasten)在一张金属桌子上。43.A.inB.away C.aroundD.out【解析】选D。考查介词。根据前文中的before going in和后文中的I rushed outsid

    80、e可知,作者说会很快从咖啡店出来。44.A.gettingB.drinkingC.makingD.offering【解析】选A。考查动词。根据前文中的to get a cup of tea to drink as we walked可知,作者是买茶带走而不是在店里喝。45.A.shoutedB.laughedC.whisperedD.cheered【解析】选A。考查动词。句意:突然,一名男子喊道。46.A.carsB.dogs C.childrenD.shops【解析】选B。考查名词。根据后文中的I noticed a young man to chase after the dogs可知,有

    81、人问谁是那些狗的主人。47.A.ownerB.sellerC.tableD.baby【解析】选C。考查名词。根据空后的were gone可知,两只狗带着拴着它们的桌子不见了。48.A.dancingB.jumpingC.circlingD.tearing【解析】选B。考查动词。句意:金属桌子(在狗后面)不停地跳动,发出很大的声响。49.A.slowerB.closerC.fasterD.further【解析】选C。考查副词。句意:这使得泰勒和佐伊跑得更快了。50.A.yellingB.findingC.pickingD.making【解析】选A。考查动词。句意:我追着它们,喊着它们的名字。51

    82、.A.ideaB.choiceC.luckD.doubt【解析】选A。考查名词。句意:我也不知道这场“追桌子游戏”会持续多久。52.A.doubtful B.confidentC.thankfulD.hopeless【解析】选D。考查形容词。句意:我几乎陷入绝望的时候53.A.get down B.set outC.hang outD.wake up【解析】选B。考查动词短语。句意:我注意到一个年轻人开始追这两只狗。54.A.quietB.familiarC.emptyD.busy【解析】选D。考查形容词。句意:在它们将要穿过一条繁忙的满是汽车的街道之前让它们停了下来。55.A.unknown

    83、 B.irregularC.immovableD.invaluable【解析】选C。考查形容词。从那以后,我们去咖啡店的时候,泰勒和佐伊总是被绑在一个固定的物体上,比如一根灯柱。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。We can live for weeks without food,days without water,but only a few minutes without air.The quality of the air we breathe is 56._(extreme)important for ov

    84、erall health and wellbeing.Air pollution is a major cause of death 57._illness in the world.While there are several natural sources of air pollution,human activities,among 58._industry,heating and transport are the most severe,have made a significant contribution 59._air pollution over centuries,par

    85、ticularly after the beginningof the industrial revolution in the late 1700s.Nowadays,outdoor air pollutants include fine particles from industry,agriculture or burning fossil fuels,60._(harm)gases,ozone,and tobacco smoke.Indoor air pollution levels are partly 61._(relate)to how well ventilated(通风)in

    86、door spaces are.Indoor air pollutants include gases and very tinny matter from 62._(cook),various household chemicals,building materials,tobacco smoke,and mould spores.Air pollution is best 63._(deal)with at the regional or national level.The move to renewable energy sources 64._(have)the potential

    87、to completely reduce air pollution levels by avoiding one of themajor 65._(cause)of air pollution:burning fossil fuels.【文章大意】这是一篇说明文,本文主要讲述空气的重要性,并列出了室外和室内的主要污染物。56.【解析】extremely。考查词性转换,此处为副词修饰形容词important.57.【解析】and。考查连词,此处上下文为并列关系。58.【解析】which。考查关系代词,此处为“介词+which”引导的定语从句。59.【解析】to。考查介词,make a cont

    88、ribution to为固定搭配。60.【解析】harmful。考查形容词,此处列举有害的污染物,意为“有害的气体”。61.【解析】related。考查过去分词,be related to为固定搭配。62.【解析】cooking。考查动名词,此处为动名词作宾语。63.【解析】dealt。考查被动语态,此处pollution 与deal with为被动关系。64.【解析】has。考查主谓一致,此句主语the move为单数。65.【解析】causes。考查名词复数,此处为“one of+复数名词”结构。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,你校将于4月18日上午9

    89、:00开设有关中国戏剧的线上专家讲座。请你给交换生Jack写一封邮件,邀请他到你家一起观看,共同感受中国传统文化。注意:1.词数80个左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Jack,_Yours,Li Hua【参考范文】Dear Jack,Im glad to tell you that an online lecture about Chinese operas will be given by an expert at 9:00 a.m.on April 18,which is aimed to enrich our school life.Id like to invite

    90、 you to my home that morning to attend the lecture.Chinese operas have a history of thousands of years.There are many local operas around China.Im sure the lecture will be helpful to you.I expect you to come and learn more about this special Chinese culture.Looking forward to your early reply.Yours,

    91、Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。It was a sunny summer day in Brooksville,where a 19-year-old girl named Cindy was packing for her trip to go hiking with her dog,Ruffles.Ruffles was a Golden Retriever with smooth,silky fur as gold as honey.Cindy had black,straight hair and ocean

    92、blue eyes.She had been planning to go hiking for the second time in her life.The first time went well,she walked through the forests with her friends Julia and Rachel.Anyway,she was packing plenty of water,juice,a cap and sunglasses for the sun.She grabbed a black leash and called out to Ruffles.The

    93、y were ready to start their trip.Cindy drove about an hour to go to her destination,which was luckily pretty empty.She parked her silver car and grabbed her backpack,and off she went with Ruffles.“Oh,how lovely the sun looks today!”Cindy said.The sun was bright and was beaming through the forests tr

    94、ees.The trees were nice and tall and also very green.She walked for about five minutes and was enjoying the warm light wind.“Ah,how relaxed I feel.Dontyou think?”she asked Ruffles.Ruffles replied with a bark.Cindy was searching for the perfect spot to get a better view of the beautiful place she was

    95、 at.She wanted to get a beautiful picture.So,she hiked some more until she got a good view;then she took a picture with her iPhone.The view was very far down from where she was walking;it had a gorgeous blue river near some trees.She got a picture of that and kept hiking.What she didnt realize while

    96、 she was taking a picture of her view was that there was a pathway leading to the river and Ruffles had gone down there for a swim.She ran down the pathway to Ruffles.“Ruffles!Ruffles!”she yelled.“Get over here;youre not supposed to be in there!”She cried.Ruffles swam even farther.注意:续写词数应为150左右。Not

    97、 knowing what to do,Cindy made up her mind to hike on without Ruffles._It started to rain._【参考范文】Not knowing what to do,Cindy made up her mind to hike on without Ruffles.She left him swimming in the river and thought he would know she was gone.She then hiked for a few minutes when a sweet smell came

    98、 to her.Looking around,she saw a number of red flowers a short distance away.She was attracted and went there immediately.They were wild beautiful roses,above which bees were buzzing and some colored butterflies were flying.Cindy was busy taking pictures when she felt a cold breeze and a drop of wat

    99、er.It started to rain.Cindy ran down to Ruffles,and he finally decided to come back.It was now raining and windy.Cindy was worried because it was sunny a few minutes ago,and now it was raining.She knew she was in trouble.Cindy ran down to her car with Ruffles leading the way.Luckily,they got to the car and drove home safely.From that day on,whenever she went hiking,she would check the weather report before she left.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2020-2021学年人教版英语高中选择性必修三课件:模块素养评价 .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-769671.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1