分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 124

类型新教材2020-2021学年高中英语外研选择性必修三配套课件:单元素养评价UNIT 4 A GLIMPSE OF THE FUTURE .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:770020
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:PPT
  • 页数:124
  • 大小:416.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2020-2021学年高中英语外研选择性必修三配套课件:单元素养评价UNIT 4A GLIMPSE OF THE FUTURE 新
    资源描述:

    1、单元素养评价(四)Unit 4(120分钟 150分)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M:To be honest,I dont like Bob.He is unfriendly.W:Well,hes only strict with us.My mother thinks he is the best math teacher in our school.1.W

    2、hat are the two speakers talking about?A.A teacher.B.A school librarian.C.The womans mother.答案:AText 2W:I went shopping without an umbrella yesterday afternoon.It rained cats and dogs.M:Yesterday morning was beautiful.I thought the sunny weather was going to continue.2.What does the man mean?A.The w

    3、oman should take an umbrella with her.B.He didnt expect it would rain.C.It was rainy yesterday morning.答案:BText 3M:Pardon me,would it be possible to get a table by the window?My co-workers and I are celebrating a colleagues promotion,and wed like the nicest view.W:Let me check the reservation book t

    4、o make sure that the table is free.M:OK.3.Where are the speakers?A.In a restaurant.B.In the mans office.C.In a theater.答案:AText 4M:Shelly,my nephew is coming for a visit.But Im on duty all day.Could you meet him at the airport and drive him to the hotel?W:Sure,with pleasure.4.Hows the mans nephew co

    5、ming for a visit?A.By air.B.By car.C.By bus.答案:AText 5M:Were moving very slowly again now.Im going to miss my meeting if we dont speed up soon.W:Yes,we seem to be late most days at the moment.5.How does the man feel?A.Relieved.B.Worried.C.Angry.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,

    6、从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。Text 6W:How is it going,Jeremy?I havent seen you for this whole week.You want to have some coffee?M:No,thanks.I have signed some real big contracts with my foreign customers.W:Some real big contracts.Hmm

    7、,Im sure Mr Parker will give you a big reward when its all done.A salary rise or a promotion maybe.M:He promoted me a paid vacation.Im tired and should really take a break.6.What is the man busy doing these days?A.Signing contracts.B.Receiving local customers.C.Designing new advertisements.答案:A7.Wha

    8、t will the man get as a reward?A.A salary rise.B.A paid vacation.C.A job promotion.答案:B听第7段材料,回答第8、9题。Text 7M:Ted Harris.W:Ah,its Diana Shaw.M:How are things going?W:Fine.M:Im ringing about Mr Browns visit.Has he arrived?W:Yes.He arrived yesterday morning.I picked him up at the airport.M:Ah,have you

    9、 shown him around the company?W:Yes,I have.I did that yesterday afternoon.M:And hes met the marketing manager?W:Yes,they met in the morning and they had lunch together.M:Right,how about the meeting with the quality manager?Have you arranged the meeting?W:No,Im afraid not.You see,the quality manager

    10、went to the factory yesterday.Ill do that as soon as I can.8.When did the woman show Mr Brown around the company?A.Yesterday morning.B.Yesterday afternoon.C.Yesterday evening.答案:B9.Where did the quality manager go yesterday?A.To the restaurant.B.To the hospital.C.To the factory.答案:C听第8段材料,回答第1012题。T

    11、ext 8M:That was a cool exhibition.W:I knew youd like it!I believe itll help us with our school cloth project.Ive got lots of ideas now.M:I was really interested in the designer wear section.Its totally special.W:Yes,itd be great to wear something so special.But what impressed me most was the part th

    12、at showed you how to recycle clothes.M:Yeah,but I cant see myself wearing any of my dads old things just now!I didnt expect the show to be so interesting.W:I enjoyed seeing the live models,though Im not sure whether it lived up to my expectations.10.What is the relationship between the speakers?A.Co

    13、lleagues.B.Schoolmates.C.Brother and sister.答案:B11.What does the woman think of the show?A.Inspiring.B.Unusual.C.Cool.答案:A12.Which part did the woman like best about the show?A.Designer wear.B.Clothes recycling.C.Live models.答案:B听第9段材料,回答第1316题。Text 9M:Can you tell me a little about yourself?W:Yes.I

    14、 finished school in 2012.Then I worked as a volunteer during the Olympics.Six months later,I started working for an advertising company.M:I see that you did well in the College Entrance Examinations.Why not go to university after graduation?W:My parents have three children to bring up and I am the o

    15、ldest.So at that time,I wanted to get a job to support my family.M:I see you are now a junior designer in the company.Can you design posters?W:Sure,I have designed quite a lot of individual works.My head designer admired them very much.M:Why do you want to leave your job there?W:Id like a job where

    16、I can get more experience and learn about different kinds of work.M:Can you work on Saturdays or Sundays if we need you?W:Yes,I can.M:If we offer you a job,when can you start?W:I must give a months notice before I leave my present job.M:I see.Please fill in this form now.If anything turns up,Ill con

    17、tact you.13.When did the woman finish her school?A.In 2009.B.In 2010.C.In 2012.答案:C14.What does the woman do now in the advertising company?A.She is a junior designer.B.She is a senior designer.C.She is the head designer.答案:A15.Why does the woman want to leave the advertising company?A.She wants to

    18、get more money.B.She wants to get more experience.C.She doesnt want to work on weekends.答案:B16.What do we know about the woman?A.She will start her new job immediately.B.She is the youngest child in her family.C.She doesnt have a university degree.答案:C听第10段材料,回答第1720题。Text 10M:Did you know that Albe

    19、rt Einstein could not speak until he was four years old and could not read until he was seven?His parents and teachers were worried about his mental ability.Beethovens music teacher said this about him,“As a composer,he is hopeless.”What if this young boy had believed it?When Thomas Edison was a you

    20、ng boy,his teachers said he was so stupid that he could never learn anything.He once said,“I remember I was always at the bottom of my class.my father thought I was stupid.”What if young Thomas had believed what they said about him?When the sculptor Auguste Rodin was young,he had difficulty learning

    21、 to read and write.His father said of him,“My son is stupid.”Walt Disney was once fired by a newspaper editor because he was thought to have no“good ideas”.What if these people had listened and become discouraged?Where would our world be without the music of Beethoven,the art of Rodin,or the ideas o

    22、f Albert Einstein and Thomas Edison?You have great potential.When you believe in what you can be,rather than all you cannot become,you will find what youre meant to do.17.How many examples of famous people are given to prove the point?A.Four.B.Five.C.Six.答案:B18.What did Rodin become famous for?A.Scu

    23、lptures.B.Paintings.C.Music.答案:A19.Why was Walt Disney fired?A.Because he was lazy and inefficient.B.Because he argued with the editor.C.Because he lacked creative ideas.答案:C20.What does the speaker hope we will do?A.Work harder in school.B.Trust our parents and teachers.C.Have confidence in ourselv

    24、es.答案:C第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ABeijing Daxing Airport is Finally OpenBeijing Daxing International Airport(PKX),also known as Beijing New Airport,is the biggest airport in the world.It is also the second international airport of Beijing along with

    25、Beijing Capital International Airport.The airports design is pioneering while its location on Daxing District(the southern suburbs of Beijing)is perfect in order to serve the Chinese capital and the neighboring areas of Hebei and Tianjin.The new mega-airport hub(大型枢纽机场)is expected to handle up to 45

    26、 million passengers per year by 2021 and reach an outstanding 100 million in the future.How big is Daxing Airport?The gigantic Daxing Airport,with the impressive shape which has given it the nickname“Starfish”,has enormous dimensions.There are 4 runways at present(with the hope of becoming 7 in the

    27、future)and a vast terminal building(航站楼)covering a 700,000m2 area while the ground transportation centre extends to 80,000m2.How many runways does Daxing Airport have?For the time being,Daxing Airport has four runways and 79 airport stands.The 4 runways size is impressive while the airport stands ar

    28、e suitable both for one twin-aisle(双通道)and two single-aisle planes.Eventually,the airport will have 7 runways in total and will be able to serve about 620,000 flights every year.Who designed Daxing Airport?Daxing Airports terminal building is the impressive outcome of the cooperation between ADP Ing

    29、enierie(ADPI)and the architecture team of ZahaHadid(ZHA)who tragically passed away in 2016.As a result,in August 2018,Hong Kong design studio Lead 8 undertook the design of the new commercial terminal which is expected to meet every passengers needs.How much did Daxing Airport cost?The construction

    30、of the mega-airport,which is expected to eventually become the busiest airport in the world,cost an unsurprisingly large amount.The Chinese government is estimated to have paid about US$17.47 billion for this great project.【文章大意】这是一篇应用文。文章主要介绍了位于北京南郊的大兴机场。21.Daxing Airport is built_.A.to serve Beiji

    31、ng,Hebei and TianjinB.only for the Chinese capital,BeijingC.as the second biggest airport in the worldD.to handle up to 45 million passengers per year【解析】选A。细节理解题。根据第一段的The airports design is pioneering while its location on Daxing District(the southern suburbs of Beijing)is perfect in order to serv

    32、e the Chinese capital and the neighboring areas of Hebei and Tianjin.(这个机场的设计是开创性的,而它的位置在大兴区(北京南部郊区)是完美的,以服务于中国首都和临近的河北和天津。)可知,大兴机场的建立是为了给北京、河北以及天津提供服务。故选A。22.What did the Hong Kong design studio Lead 8 undertake?A.The runways.B.The airport stand.C.The terminal building.D.The commercial terminal.【解析

    33、】选D。细节理解题。根据Who designed Daxing Airport?部分下的Hong Kong design studio Lead 8 undertook the design of the new commercial terminal which is expected to meet every passengers needs.可知,香港设计工作室Lead 8承担了商务航站楼的设计,它希望可以满足每位乘客的需求。故选D。23.What is the purpose of the passage?A.To introduce Daxing Airport.B.To info

    34、rm how Daxing Airport was built.C.To attract people to visit Daxing Airport.D.To discuss importance of Daxing Airport.【解析】选A。推理判断题。根据文章的四个小标题How big is DaxingAirport?(大兴机场有多大?);How many runways does Daxing Airport have?(大兴机场有多少条飞机跑道?);Who designed Daxing Airport?(谁设计了大兴机场?)和How much did Daxing Airpo

    35、rt cost?(大兴机场花费多少?)可推测,本文的主要目的是介绍北京新建的大兴机场。故选A。B(2020重庆高二检测)The 3D-printing industry is accelerating its efforts to help fight the 2019-nCoV and the disease it causes,COVID-19.On Tuesday,HP announced its working with those who bought its 3D printers to make medical face shields,hands-free door opene

    36、rs and an adjuster for face masks for medical staff who often must wear them for hours.Its also testing“hospital-grade”face masks meeting the higher-end FFP3(过滤式面罩)standard and parts for simple emergency ventilators(呼吸机)and its lookinginto nasal swabs to test for COVID-19 infection.HP also is offeri

    37、ng free downloads of its 3D-printed medical equipment designs.Carbon,whose 3D printers are used to make everything from bicycle seats to teeth straighteners,said it plans to send face shield designs to its network of customers whove bought its 3D printers.Carbon co-founder and Executive Chairman Jos

    38、eph DeSimone said on Monday the company expects to send the designs by early Tuesday.3D-printer makers typically sell their products to others that actually do the 3D printing.One such customer,Ford,said Tuesday that its made 1,000 face shields and shipped them to Michigan hospitals,with plans to ma

    39、ke 100,000face shields a week.It is also working with 3M and General Electric on respirator masks and ventilator designs.The effort is one of several to apply 3D-printing technology to the fight against coronavirus.3D printing isnt as fast at churning out products as conventional mass production met

    40、hods.But 3D printers are flexible and able to make many different parts anywhere theres a printer and raw materials like the plastic resins Carbon printers use.Some 3D-printing efforts have focused on ventilators,which expected to be in short supply with a surge of COVID-19 patients suffering from r

    41、espiratory(呼吸器官)problems.Also in short supply are N95 masks that can be useful in reducing the likelihood a wearer will spread COVID-19 to others.Carbons DeSimone is cautious about the enthusiasm,though,saying that regulatory approval is important and that 3D-printer enthusiasts shouldnt be making c

    42、omponents not intended for close human contact that might release unhealthy gases.【文章大意】这是一篇说明文。本文主要讲述了3D打印被应用在医疗领域用于抗击新冠肺炎所产生的影响。24.What is the passage mainly about?A.An introduction about 3D-printing.B.The 3D-printing industrys efforts to help fight COVID-19.C.The products that 3D-printing makers

    43、sell.D.How 3D-printing makers produce medical equipment.【解析】选B。主旨大意题。根据文章内容3D打印被应用在医疗领域用于抗击新冠肺炎所产生的影响,尤其是文章第一段The 3D-printing industry is accelerating its efforts to help fight the 2019-nCoV and the disease it causes,COVID-19.可知,3D打印行业正在加快努力,帮助抗击新型冠状病毒及其引发的疾病新冠肺炎。由此可知,本篇文章主要是介绍3D打印行业为抗击新冠肺炎所做的努力。故选B

    44、。25.HP announced to help its customers to make the following products except for _.A.medical face shieldsB.hands-free door openersC.an adjuster for face masksD.emergency ventilators【解析】选D。细节理解题。根据第二段可知,惠普宣布将与购买其3D打印机的公司合作,生产医用面罩、免提开门器和口罩调节器,供经常需要戴上几个小时的医护人员使用。由此可知,惠普并不能帮助其客户生产紧急呼吸机。故选D。26.Which of t

    45、he following is true according to the passage?A.Carbons company will finish its design after Tuesday.B.Ford has made 1,000 face shields and plans to make 10,000 more in a week.C.3D printers are more flexible than traditional mass production methods.D.Most 3D-printings focus on making ventilators and

    46、 N95 because of their short supply.【解析】选C。细节理解题。根据第五段可知,但是3D打印机更灵活并且能够在任何地方打印不同的部分,只要那里有打印机和打印机要用的原材料,比如塑料树脂。由此可知,3D打印机比传统的大规模的商品生产方法更灵活。故选C。27.What can be inferred from the last paragraph?A.3D-printing may release unhealthy gases.B.DeSimone is cautious about 3D-printing.C.Carbons company didnt gain

    47、 regulatory approval of making medical equipment.D.3D printers arent enthusiastic about making components designed for close human contact.【解析】选A。推理判断题。根据最后一段内容:碳公司的德西蒙对这种热情持谨慎态度,他说,监管部门的批准很重要,3D打印爱好者不应该制造可能会释放有害气体的非人类亲密接触的组件。由此推知,3D打印可能会释放不健康的气体。故选A。CThe U.S.is still out in front of global competit

    48、ors when it comes to innovation(革新),but American universitieswhere new ideas often spreadhave reason to look over their shoulders.Thats especially true for technologies like 5G phone networks and artificial intelligence.In President Donald Trumps opinion,theyre exactly the fields where the U.S.has t

    49、o lead and also the ones where Asia,especially China,is catching up.Universities from China get more patents than their U.S.peers in wireless communications,according to research firm GreyB Services.In AI,17 of the top 20 universities and public research organizations are in China,with the Chinese A

    50、cademy of Sciences topping the list,says the World Intellectual Property Organization in Geneva.Theres a special place for universities in the development of science.Universities educate future scientists and can be incubators(孵化器)for pie-in-the-sky ideassome of which turn out to be game-changers.Th

    51、e list ranges from Googles search engine to DNA technology thats behind a whole industry of gene-manipulating(基因编辑)treatments.However,government aids to universities havent been growing for more than a decade,meaning theyve declined in real terms and as a share of the economy,leading to the cost inc

    52、rease for universities and meanwhile somehow discouraging the teaching staff from putting all their hearts into their scientific research.“If you look at the federal dollars,theyve not really changed considerably,”says Stephen Susalka,head of AUTM,a technology transfer association whose members incl

    53、ude 800 universities.“Other countries are catching up.We cant be satisfied with what we have achieved.”【文章大意】这是一篇说明文。全文主要介绍了大学在科技发展过程中的重要作用,也强调了美国的大学在发展5G电话网络和人工智能等领域在慢慢地失去优势地位,以及产生这一现象的原因。此外还有人表达了对这种现象的担心。28.What does the underlined phrase“look over their shoulders”in Paragraph 1 mean?A.Watch out.B

    54、.Take off.C.Stand up.D.Hide away.【解析】选A。词义猜测题。根据上文可知当谈论到革新的时候,美国仍然处于全球竞争者的前面,但是美国的大学,这里作为新观点经常传播的地方,现在却有点谨小慎微起来了。but表示转折,说明美国的大学如今在科技方面变得谨小慎微了。第二段中提到的中国的大学在无线通信领域获得的专利比美国的大学多也证明了这一观点。故画线短语look over their shoulders意为“小心”。故选A。29.The author mentions 5G phone networks in Paragraph 2 to show.A.Chinese un

    55、iversities have obtained more patents than other countriesB.the Chinese government provides aids to Chinese universitiesC.wireless communications are changed dramatically these yearsD.U.S.universities may lose their lead in some high-tech fields【解析】选D。推理判断题。根据第二段可知,研究公司GreyB Services的数据显示,中国的大学在无线通信

    56、领域获得的专利比美国的大学多。位于日内瓦的世界知识产权组织表示,在人工智能领域,排名前20的大学和公共研究机构中有17个在中国,中国科学院位居榜首。由此可推知,作者在第二段中提到了5G电话网络,是为了表明美国的大学可能会失去在一些高科技领域的领先地位。故选D。30.What is the main idea of Paragraph 3?A.Universities can be birthplaces of game programmers.B.Pie-in-the-sky ideas from universities can be revolutionary.C.Universities

    57、 play an important role in science development.D.Gene-manipulation helps to develop DNA technology.【解析】选C。段落大意题。根据第三段可知大学在科学发展中占有特殊的地位。大学可以培养未来的科学家,也可以成为空想的孵化器,其中一些最终会成为游戏规则的改变者。由此可知,第三段的主旨大意是大学在科学发展中起着重要的作用。故选C。31.Whats Stephen Susalkas attitude towards the future development of U.S.universities?A.

    58、Worried.B.Disapproving.C.Positive.D.Unconcerned.【解析】选A。推理判断题。最后一段意为:“如果你看一下联邦的美元,它们实际上并没有发生很大的变化,”技术转让协会(AUTM)的负责人Stephen Susalka说,该协会的成员包括800所大学。“其他国家正在迎头赶上。我们不能满足于我们已取得的成就。”由此可推知,Stephen Susalka对美国的大学未来的发展感到担忧。故选A。D(2020武汉高二检测)Ever called a movie theater to find out showtime?Or called a customer s

    59、ervice center for help?Chances are you didnt speak to a human being.You probably gave commands to an Automated Speech Recognition(ASR)system.These types of systems are efficient money-saving tools that allow companies to address many customer concerns with minimum human intervention.The technology f

    60、or such a system has advanced greatly since its appearance in the 1950s.One significant recent achievement is the launching of virtualpersonal assistants(VPAs)on mobile phones.The most well-known of these is Apples iPhone VPA,Siri.If you tell Siri that you want to schedule lunch with a friend,“she”c

    61、an set the appointment on your phone in seconds.The VPA can also hold a basic“conversation”with a sense of humor.However,it can only be set off when the human user speaks certain key phrases or words.While the potential for communication between a human and a machine may seem exciting,this possibili

    62、ty concerns some people.Some experts worry about peoples attachment to these machines and fear that the art of successful human-to-human conversation will be undeveloped in younger generations.They worry that people wont be able to display the right emotion or tone inconversations because they haven

    63、t been practicing those skills.Others fear that machines will take over functions that were traditionally performed by humans,such as customer service.Another concern often associated with the development of new technology is the invasion of privacy.When people use certain speech recognition applica

    64、tions,they leave behind an audio track of their speech.When you ask a VPA for directions,your speech is often sent and saved to a remote server for processing.This digital information may lead to data mining,or the collection of large quantities of personal data.For now,however,the continuing evolut

    65、ion of ASR software is thrilling to behold.Asking for and acquiring information from an automated source has never been easier.Leading companies in the speech recognition world will make human communication with machines as seamless as possiblein other words,just like communicating with another huma

    66、n.【文章大意】这是一篇议论文。文章在开头提到了ASR(Automated Speech Recognition)自动语音识别的概念,进而在下文的论述中提到了该技术在使用中存在的问题和前景。32.What can we say about Apples Siri?A.Its a helpful VPA.B.It first appeared in the 1950s.C.Its the most advanced ASR system.D.It has the same sense of humor as humans.【解析】选A。细节理解题。根据第二段第三句和第四句可得出Siri对手机使用

    67、者具有帮助意义。故选A项。33.What are Paragraphs 3 and 4 mainly about?A.The broad definition of ASR.B.Potential problems with ASR.C.The fast development of ASR.D.Movements against using ASR.【解析】选B。主旨大意题。第三段首句为本段的主题句,本段接下来讲的就是一些人机相互交流存在的问题;第四段首句为本段的主题句,同样解释的是人机相互交流存在的问题。所以两段可以作为同一个话题来讲述,即讲述人机相互交流存在的问题。故选B项。34.Wha

    68、t is the authors attitude towards the future of ASR?A.Worried.B.Doubtful.C.Hopeful.D.Indifferent.【解析】选C。推理判断题。根据最后一段第一句可以看出,尽管上文提到了ASR的使用中存在的问题,但其未来的发展是光明的。由此可知,作者对ASR的未来充满希望。故选C项。35.What is the best title for the text?A.Talking to TechnologyB.The Application of SiriC.The Art of ConversationD.VPAs o

    69、n Mobile Phones【解析】选A。主旨大意题。文章在开头提到了ASR(Automated Speech Recognition)自动语音识别的概念,进而在下文的论述中提到了该技术在使用中存在的问题和前景。选项A“和科技对话”充分说明了文章的重点,适合作为文章题目。故选A项。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。(2020海南高二检测)If something that youre doing doesnt challenge you,then it doesnt change you.We

    70、all need some normal stress in our lives,after all.36So challenge the following limits:1.Figure out what youre scared of and do it continuously.If youre a salesman,and youre scared of talking to people personally or over the phone now,instead of being scared and thinking youll fail,spend atleast fiv

    71、e minutes a day to pick up the phone and make a call.37But dont stop on the first try!Eventually,you can look at fear in the eyes and say,“Go on.Im not scared!”2.Take a class for a hobby youve been wanting to develop.Make sure this hobby is not linked to your career;you have to relax and relieve you

    72、r stress while performing this.38Apart from helping you challenge yourself,taking a class for your hobby may also give you extra income.3.Set aside at least nine minutes a day for physical exercise.39A simple 9-minute run around your neighborhood can do wonders for yourself.Exercise can not only hel

    73、p you maintain your regular weight,but also make you feel better about yourself.4.Travel and allow yourself to be interested in new people.Dont just limit yourself to your fellow travelerstry to connect with the service staff.You never know what kind of people theyre going to be.Get out of your hous

    74、e or go online right now to book your class.40A.You should do it continuously.B.Someone may hang up on you.C.You dont need to go to the gym.D.Running in the gym may be a better choice.E.Start to travel now and learn to challenge yourself.F.Some examples might be cooking,sewing,painting and so on.G.Y

    75、ou can never see any improvement if you stick to your comfort zone.【文章大意】这是一篇说明文,介绍了如何走出自己的舒适区,挑战自己的几点建议。36.【解析】选G。由“We all need some normal stress in our lives,after all._So challenge the following limits.”可知,毕竟,我们的生活中需要一些压力,所以挑战以下的极限。所以此处所填句子应起到承上启下的作用。故G选项“如果你坚持待在自己的舒适区,你永远看不到任何进步。”切题。37.【解析】选B。由

    76、“But dont stop on the first try!”可知,但不要打一次电话就停下来。所以此处所填句子应与后一句为转折关系。故B项“有人可能会挂断你的电话。”切题。38.【解析】选F。由“Make sure this hobby is not linked to your career;you have to relax and relieve your stress while performing this.”可知,确保这个爱好与你的职业无关,做它的时候你必须感到放松和减轻压力。所以此处要举例说明是哪些爱好。故F选项“例如烹饪、缝纫、绘画等。”切题。39.【解析】选C。由“A

    77、simple 9-minute run around your neighborhood can do wonders for yourself.”可知,在社区附近跑9分钟就可以为你自己创造奇迹。所以此处所填句子与后一句为并列关系,来说明运动的地点和时间,进而说明标题。C项“你不需要去健身房。”切题。40.【解析】选E。由“Travel and allow yourself to be interested in new people.”可知,这句话意为:旅行并且敞开心胸去结识新朋友。此处讲的是关于旅行方面的内容,所以此处要总结性地说明现在就开始旅行,学会挑战自己。故E项“现在就开始旅行,学会

    78、挑战自己。”切题。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(2020北京高二检测)Dear Wang Shi,How is it going?Thank you for your interest in joining the school 41team.As you know,our 42has a great reputation,but we are always 43new talent to sharpen the team for the future.It

    79、is not usual for a freshman student to be selected,44it is wonderful to hear that you are finding strength in teamwork and that basketball is giving you a 45in life.If you are 46for the school team,this is what our talent scouts are always looking for.Firstly,you need to show us that you can 47inten

    80、se,focused and effective basketball.This means that you are always concentrating on the play,moving on the court,running for loose balls,and strong in both defense and attacking 48.We need to see that you can take charge of the ball,control your opponents,take shots and 49goals for our team.So,you w

    81、ill need to work on your skills in these areas.Trust me,this hard work will really 50off when we are searching for new players.Secondly,the tallest players are not always the ones that get 51.We are looking for strength,speed and skills,but we also want people who have good 52,who are humble(谦逊的)and

    82、 who can act as team players.No individual can win a basketball match;its the team who gets to the winning podium,and our coaches are always emphasizing 53and cooperation both on and off the court.These are the 54that make for an outstanding basketball player.I hope these 55can help you become a qua

    83、lified basketball player and hope to see you when we start to recruit new members.Welcome to our school basketball team!Yours Sincerely,Michael Jack【文章大意】这是一篇书信。文章主要给申请加入学校篮球队的王石提出了两点成为优秀篮球运动员的建议和提示。41.A.footballB.basketballC.volleyballD.baseball【解析】选B。考查名词词义辨析。句意:感谢你对加入学校篮球队感兴趣。football足球;basketbal

    84、l篮球;volleyball排球;baseball棒球。结合后文that basketball is giving you a.可知是加入篮球队。故选B。42.A.classB.schoolC.clubD.team【解析】选D。考查名词词义辨析。句意:如你所知,我们的团队享有很高的声誉,但我们一直在寻找新的人才来加强我们的团队,以迎接未来。class班级;school学校;club社团;team队伍。结合上文team可知此处是指篮球团队享有很高的声誉。故选D。43.A.investigatingB.questioningC.seekingD.testing【解析】选C。考查动词词义辨析。句意:

    85、如你所知,我们的团队享有很高的声誉,但我们一直在寻找新的人才来加强我们的团队,以迎接未来。investigating调查;questioning询问;seeking寻找;testing测试。结合后文new talent to sharpen the team for the future可知是寻找新的人才来加强团队,迎接未来。故选C。44.A.butB.orC.forD.so【解析】选A。考查连词辨析。句意:新生被选中并不常见,但很高兴听说你在团队合作中找到了力量,篮球给了你人生的一个目标。but但是;or或者;for为了;so因此。结合上下文语境可知为转折关系,故用but。故选A。45.A.

    86、possibilityB.lessonC.awardD.goal【解析】选D。考查名词词义辨析。句意:新生被选中并不常见,但很高兴听说你在团队合作中找到了力量,篮球给了你人生的一个目标。possibility可能性;lesson课程;award奖;goal目标。结合后文in life可知是指篮球给了人生一个目标。故选D。46.A.callingB.aimingC.answeringD.acting【解析】选B。考查动词词义辨析。句意:如果你的目标是校队,这就是我们的人才发掘者一直在寻找的。calling打电话;aiming以为目标,瞄准;answering回答;acting行动。结合后文for

    87、 the school team可知是指申请人的目的是加入校队,短语aim for意为“以为目标”。故选B。47.A.playB.buyC.makeD.borrow【解析】选A。考查动词词义辨析。句意:首先,你需要向我们展示你可以打激烈、专注和有效的篮球。play玩耍;buy购买;make制作;borrow借。结合后文basketball可知此处是指“打篮球”,短语play basketball。故选A。48.A.posesB.bouncesC.movesD.shots【解析】选C。考查名词词义辨析。句意:这意味着你总是专注于比赛,在球场上移动,带球跑动,防守和进攻都很强。poses姿势;bo

    88、unces弹回;moves移动;shots射击。打篮球时球员是随时在移动的,防守和进攻时的移动也必须都很强。此处不能选pose“姿势”,pose是指静止状态的姿态或摆姿势。故选C。49.A.kickB.setC.keep D.score【解析】选D。考查动词词义辨析。句意:我们需要看到你能控球、控制对手、投篮、为我们的球队进球得分。kick踢;set设置;keep保持;score得分。结合上文take shots可知投篮的目的就是进球得分。故选D。50.A.takeB.keep C.pay D.switch【解析】选C。考查动词词义辨析。句意:相信我,当我们在寻找新球员的时候,这些努力将会得到

    89、回报。take带走;keep保持;pay支付;switch改变。结合上文this hard work will really可知球队不辞辛苦地寻找好的新球员,最后找到的优秀球员会对整个球队有益,因此他们的努力也将会得到回报。短语pay off意为“得到好结果”。故选C。51.A.chosenB.awardedC.promotedD.fired【解析】选A。考查动词词义辨析。句意:其次,最高的球员并不总是被选中的。chosen选择;awarded授予;promoted促进;fired点火。后文提到了除了身体上的要求,优秀篮球运动员还有其他方面的要求,故此处是说身高最高的球员并不总是会被球队选中。

    90、故选A。52.A.talentB.characterC.shapeD.intelligence【解析】选B。考查名词词义辨析。句意:我们在寻找有力量,速度和技能的人,但我们也想要有良好的性格,谦逊,能发挥团队精神的人。talent才能;character性格;shape形状;intelligence智力。结合后文who are humble可知谦逊是一个人的良好性格,故选B。53.A.hardworkB.heroismC.individualismD.teamwork【解析】选D。考查名词词义辨析。句意:没有个人能赢得篮球比赛;只有球队才能登上领奖台,而我们的教练总是强调团队合作,无论是在场上

    91、还是场下。hardwork勤奋;heroism英雄主义;individualism个人主义;teamwork团队合作。根据后文and cooperation可知是强调团队合作。故选D。54.A.rulesB.qualitiesC.traditionsD.conditions【解析】选B。考查名词词义辨析。句意:这些品质造就了一名优秀的篮球运动员。rules规则;qualities品质;traditions传统;conditions条件。结合上文who are humble and who can act as team players提到了优秀的运动员必须有良好的性格,谦逊和懂得团队合作,可知

    92、这都是优秀篮球运动员的品质。故选B55.A.tipsB.warningsC.requirementsD.announcements【解析】选A。考查名词词义辨析。句意:我希望这些建议可以帮助你成为一个合格的篮球运动员,并希望在我们开始招募新成员时看到你。tips提示,建议;warnings警告;requirements要求;announcements公告。结合上文分别说明了想要成为合格运动员的一些要求,可知作者是希望这些提示可以帮助王石成为一个合格的篮球运动员。故选A。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。The Fin

    93、ancial Times gave part of my job to a robot named Amy last week.For years I have been making podcast version(播客)of my column,56._ now I am faced with a tough competition.To be fair,Amy does something going for her.She has a great voice,smooth as velvet.Her 57._(two)advantage is that shes practically

    94、 free.She is part of a new service from Amazon that turns text 58._ speech,costing nearly nothing.Even more 59._(impress)is her speed.Less than two seconds after receiving my 60._(write)text,which means when I just start to read,“Yesterday the Finan.”,she has already finished.Yet once I got over my

    95、distress and listened to her work,I felt 61._(good).I know its early days for her,but at the moment Amy is no match for me.Listening to her is not like listening to 62._non-English speaker read aloud,but to someone without brain,or heart,or sense of humor.Her 63._(deliver)is so poor that I dont even

    96、 understand.Amy never reads with understanding,never 64._(know)when to pause,and never does irony.She continues to get it wrong.Finally,Im not afraid Amy is about to steal my job.Only people possess human touch.It is the heart-to-heart communication 65._ makes us special,beautiful and irreplaceable.

    97、【文章大意】这是一篇记叙文。讲述了作者一开始因为自己的部分工作分给机器人而感到焦虑,后来在工作中意识到人与人之间的沟通交流是机器人无法替代的后,不再忧虑的故事。56.【解析】but。考查连词。句意:多年来,我一直在制作我的栏目的播客,但是现在,我面临着一个艰难的竞争。分析句子结构可知,此处需要一个连词;再由此空前一句中的关键词“For years”、“have been making”和此空后一句中的关键词“now”、“a tough competition”可知,前后两句为转折关系。故填but。57.【解析】second。考查形容词。前一句讲到她的声音很棒,表示她的第一个优点。此处指她的第二

    98、个优点。此空后是名词,形容词修饰名词,因此将数词two变成形容词second。故填second。58.【解析】into。考查动词与介词搭配。句意:她是亚马逊一项新服务的一部分,这项服务将文本转换为语音,成本几乎为零。固定短语turn.into.意为“把变成”。故填into。59.【解析】impressive。考查形容词。此空前有more,比较级结构为:more+形容词,因此将动词impress变成形容词impressive。故填impressive。60.【解析】written。考查形容词。此空修饰名词,动词write与所修饰的名词text之间是被动关系,因此变成过去分词written,作定语

    99、修饰名词text。故填written。61.【解析】better。考查形容词比较级。Yet表转折关系,前文提到机器人Amy有很多优点,现在我克服了忧虑,因此此处表示我比之前感觉好多了,应该用形容词比较级。故填better。62.【解析】a。考查冠词。此处泛指一个不是以英语为母语的人,用不定冠词;non-English是以辅音音素开头的单词,因此用a。故填a。63.【解析】delivery。考查名词。分析句子可知,“Her_”在句中作主语,应该用名词。因此将动词deliver变成名词delivery。故填delivery。64.【解析】knows。考查主谓一致。分析句子可知,and并列三个谓语动

    100、作,时态为一般现在时;另外句子的主语是Amy,是第三人称单数,根据主谓一致原则,谓语动词也应该用动词的一般现在时的第三人称单数形式。故填knows。65.【解析】that。考查强调句。分析句子结构,去掉It is 和此空,剩下的“the heart-to-heart communication makes us special,beautiful and irreplaceable.”是一个完整的句子,符合强调句的判定。因此此空考查强调句型:It is+被强调的部分+that+其他。故填that。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)(2020潍坊高二检测)假定你是李华,在美

    101、国加利福尼亚(California)参加夏令营期间寄宿在MrSmith家里。回国后,你发现你的英语词典遗落在他家,想请他帮忙寄回。请给Mr Smith写一封邮件,内容包括:1.陈述写邮件的原因;2.词典可能遗落在何处;3.邮资由你来付。注意:1.词数80左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear Mr Smith,How is it going?Im back home in China now._ _Yours,Li Hua【参考范文】Dear Mr Smith,How is it going?Im back home in China now.An

    102、d I would like to express my thanks for your care during my visit to California.Today Im writing to ask you for a favor.It seems that I have left behind an English dictionary at your house.It is given to me as a gift by my American teacher.It is such a meaningful gift that I cant bear losing it.I su

    103、ppose that it might have been left on the bookshelf in the bedroom I stayed in.If it is found,could you send it back to me please?Ofcourse,the postage will be covered by me.Thank you again and I hope you can come to China one day.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面短文,根据其内容写一篇60词左右的内容概要。(2020镇海高二检测)Scientists

    104、 in London say they have found the best diet for both humans and the planet.If the world followed the so-called“planetary health”diet,the scientists told Reuters that each year more than 11 million early deaths could be prevented.Scientists say that the way we produce and eat food is very bad for th

    105、e planet.For the health of the planet,they claim the same diet would reduce greenhouse gases and save more land,water and animals.Tim Lang,a professor at Britains University of London,co-led the research.He told Reuters,“The food we eat and how we produce it determines change what we eat and the way

    106、 we eat by improving food production and reducing food waste.”Well,what do you eat on the planetary health diet?The scientists who created this diet say it is largely plant-based but still has small amounts of dairy,fish and meat.The diet calls for cutting red meat and sugar by 50 percent and doubli

    107、ng the amount of nuts,fruits,vegetables and legumes.Food situations around the world are not equal.In certain areas,this would mean great changes.People in North America,for example,eat 6.5 times therecommended amount of red meat.On the other hand,people in South Asia eat only half the amount sugges

    108、ted by the new planetary health diet.Meeting the targets for vegetables would need big changes in other areas.In sub-Saharan Africa,people on average eat 7.5 times the suggested amount of vegetables like potatoes and cassava.The scientists admit their goal will be difficult to achieve.But for them d

    109、oing nothing is also not an option.Willet said,“If we cant quite make it,its better to try and get as close as we can.”_ _ _ _【参考范文】Scientists claim they have obtained the best diet benefiting both humans and the planet.Tim Lang,the leader of the research,emphasized the significance of changing the

    110、food and the way we eat.In other words,it is more scientific for diet to be more based on plants than animals.However,the food condition is not globally balanced.Tough as the target is to realize,it is worth trying.【文章大意】这是一篇说明文。科学家们宣称他们找到了对人类和地球来说最好的饮食。文章对这种健康饮食的内容和可能产生的影响做了介绍。该题要求考生写一篇60词左右的内容概要,概

    111、括文章的主要意思。【解析】在进行内容概要时,可以将文章每段主要意思综合到一起,最终概括出文章主要内容。第一段的中心为第一句(Scientists in London say they have found the best diet for both humans and the planet.伦敦科学家称他们已经找到了对人类和地球来说最好的饮食。)第二段通过Tim Lang教授所说的话,进一步强调了这种健康饮食的重要意义:我们吃的食物和我们生产食物的方式决定了我们吃什么和怎么吃。第三段进一步解释“健康饮食”包括以下内容:主要是植物性的,但仍然有少量的奶制品、鱼和肉。红肉和糖的量减少50%,坚

    112、果、水果、蔬菜和豆类的摄入量增加一倍。下一段介绍了这种饮食可能产生的影响:人们在饮食的数量和结构方面都会发生巨大改变。最后一段强调要尽力实现该目标。根据上述内容,可以将文章主要内容概括为:Scientists claim they have obtained the best diet benefiting both humans and the planet.Tim Lang,the leader of the research,emphasized the significance of changing the food and the way we eat.In other words

    113、,it is more scientific for diet to be more based on plants than animals.However,the food condition is not globally balanced.Tough as the target is to realize,it is worth trying.【点睛】所给范文内容齐全,条理清楚,完整地概括了文章的主要内容。第一句(Scientists claim they have obtained the best diet benefiting both humans and the planet

    114、)点明文章中心。in other words,however等词的使用使得文章条理明确,逻辑分明。读后续写(2020辽阳高二检测)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。I have seen amazing things.My first visit was to a space station considered the most modern in space.Described as an enormous round plate,it spins slowly in space to imitate the pull of the earths g

    115、ravity.Inside was an exhibition of the most up-to-date inventions of the 31st century.A guide showed us around along a moveable path.Guide:Good morning to all our visitors from 2008.First were going to examine one of the latest forms of communication among our space citizens!Messages can now be sent

    116、 using a“thoughtpad”.You place the metal band over your head,clear your mind,press the sending button,think your message and the next instant its sent.Its stored on the“thoughtpad”of the receiver.Its quick,efficient and environmentally friendly.The only limitation is if the user does not think his o

    117、r her message clearly,an unclear message may be sent.But we cannot blame the tools for the faults of the user,can we?During the explanation I looked at the pair of small objects called“thoughtpad”on a table.They just looked like metal ribbon.So ordinary but so powerful!While I was observing them,the

    118、 path moved us on.Guide:And now ladies and gentlemen,we are in the“environment area”.People used to collect waste in dustbins.Then the rubbish was sent to be buried or burned,am I right?(We nodded.)Well,now theres a system where the waste is disposed of using the principles of ecology.A giant machin

    119、e,always greedy for more,swallows all the waste available.The rubbish is turned into several grades of useful material,such as“fertilizer”for the fields and“soil”for deserts.Nothing is wasted,and everything,even plastic bags,is recycled.A great idea,isnt it?I stared at,the moving of the waste machin

    120、e,absorbed by its efficiency.But again we moved on.注意:续写词数应为150左右。Our third stop shows the changes that have happened to work practices.Manufacturing no longer takes place on earth but on space stations like this one._My mind began to wander.What job would I do?My motivation increased as I thought o

    121、f the wonderful world of the future._【参考范文】Our third stop shows the changes that have happened to work practices.Manufacturing no longer takes place on earth but on space stations like this one.A group of engineers programme robots to perform tasks in space.The robots produce goods such as drugs,clo

    122、thes,etc.There is no waste,no pollution and no environmental damage!However,the companies have to train their representatives to live and work in space settlements.They have to monitor the robots and the production.When the goods are ready they are transported by industrial spaceship back to earth.M

    123、y mind began to wander.What job would I do?My motivation increased as I thought of the wonderful world of the future.In the future,I can operate the robot to do some more complicated and dedicate work.It would be much safer for our doctors and nurses to avoid direct contact with patients in a situat

    124、ion like this one.And I think I can also design more meaningful things.As soon as I thought about that I realize that the future technology needs us to master,we should study harder to walk in front.I have seen amazing things in space,we are sure to make the world amazing in real life tomorrow.【文章大意

    125、】本篇书面表达是读后续写。本文介绍了作者在未来世界的一次奇妙的旅游经历。【解析】通过阅读所给文章可知,文章在开头向我们谈起了作者在太空站里看到的展出的31世纪一些最前沿的发明最新的通讯方式:一种“思想仪”就可以传递信息。其次,到了“环保地带”。在这里,有一种装置,能利用生态学原理来处理掉废弃物。一架巨大的机器,能把所有能获得的废弃物分解成几种有用的物质。接着到了文章的续写部分。续写部分分为两段,第一段开头是:第三站要展示给我们的是工作实践方面的一些变化。批量生产不再在地球上进行,而是转移到了像这样的太空站里。所以应该写进入到这里后,批量生产是如何操作的。比如使用机器人进行操作生产,人类代表只是进行监控机器人和生产过程等。续写部分的第二段开头是:我的思绪开始漫游。我能从事什么工作呢?当我想到这个奇妙的未来世界时,我兴趣倍增、干劲十足。本段应该写作者在未来的世界中工作的场景。作者操作机器人进行复杂且精细的工作。进而提醒我们,未来的科技需要我们去掌握,我们应该更努力地学习以走在前面。作者在太空中看到了惊人的东西,我们明天一定会让现实生活中的世界也变得惊人。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2020-2021学年高中英语外研选择性必修三配套课件:单元素养评价UNIT 4 A GLIMPSE OF THE FUTURE .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-770020.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1