分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 108

类型新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册课件:单元形成性评价 UNIT 4 LOOKING GOODFEELING GOOD .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:770295
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:PPT
  • 页数:108
  • 大小:350.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册课件:单元形成性评价 UNIT LOOKING GOODFEELING GOOD 新教材 2021 2022 学年 译林版 英语 必修 一册 课件 单元
    资源描述:

    1、单元形成性评价(四)Unit 4(120分钟 150分)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M:How much are these bags?W:The red ones sell for$5.5 each and the green ones for$6.8 each.M:Ill take two of the cheaper ones then.1.What is

    2、 the man going to buy?A.$5.5 for a red one.B.$11 for two red ones.C.$13.6 for two green ones.Text 2M:Mr Chengs briefing seems to go on forever.I was hardly able to stay awake.W:How could you sleep through that?I think it was very important for the work we are going to carry out.M:Sorry!I promise Ill

    3、 listen carefully.2.What was the feeling of the man?A.He was tired of listening.B.He stayed awake.C.The work was important.Text 3W:What do you plan to do on your vacation?M:Im just going to be lazy at home.I will probably do some gardening,watch TV and work on my stamp collection.However,I once volu

    4、nteered to protect our plants in the west.3.What is the man going to do for his holiday?A.Stay at home.B.Collect coins.C.Volunteer in the west.Text 4M:Sarah,Ive heard that you want to move into a home-stay family,is it true?W:Yes.Ive been staying with my aunt and now my cousin is arriving from Singa

    5、pore and my aunt needs to serve a room for him.4.What can we know from the dialogue?A.Sarah will stay with her cousin.B.Sarah will serve a room for her aunt.C.Sarah will move into a homestay family.Text 5W:I had a strange dream last night.I dreamed of my teeth falling out!M:Then it means you will ha

    6、ve good communication with people.Its a good indication that you allowed something out of your mouth.5.What does the man mean?A.The woman must examine her teeth.B.The woman will quarrel with somebody soon.C.The woman doesnt need to worry about the dream.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有

    7、几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。Text 6W:Hi,Steven.What are you up to?M:I was just concerned about Jack.He hasnt been himself lately.He took the civil service exam and failed.W:He must feel depressed.M:Yeah.Hes been sitting in his

    8、room every day for the last 4 days.W:Why dont we take him out?We can try to take his mind off it and show him that were there for him.M:Thats a great idea.Why dont you call him,Alice?I have already talked to him a couple of times and it might be good for him to hear from somebody else.W:OK.Ill call

    9、you back after Im done.M:Sounds good.6.What made Jack sad?A.Failing in the exam.B.Staying at home alone.C.Losing contact with Alice.7.What will the woman do next?A.Take Jack out.B.Give Jack a call.C.Stay with Jack.听第7段材料,回答第810题。Text 7M:I was thinking of starting my own business.I know you wanted me

    10、 to take over your restaurant business,but I cant stand working in the food industry.W:OK.But what do you really want to do?M:I want to sell skateboards,clothing,and shoes.W:You want to run a clothing shop?M:No.Its actually a skateboarding shop.W:What would make your shop different from all the othe

    11、rs?M:I thought we could make our own T-shirts.Maybe you and dad could lend me some money first.W:Sounds OK to me,but youll have to talk to your dad about this,too.8.What does the woman probably do for a living?A.She works in a shoe store.B.She runs a clothing shop.C.She owns a restaurant.9.What does

    12、 the man want the woman to do?A.Lend him some money.B.Talk to his father for him.C.Buy him some new T-shirts.10.Whats the relationship between the speakers?A.A couple.B.Mum and son.C.Friends.听第8段材料,回答第1113题。Text 8W:Hows your first day on the job going?M:Fine.W:Im glad to hear that.Tell me,have you e

    13、ver used a floor-polishing machine before?M:No,I havent.Could you show me how?W:Certainly.First,spray the wax on the floor.M:I see.W:Then,press here to turn the machine on.Okay so far.M:I follow you.W:Then,polish the floor with a back-and-forth motion like this.Do you think youve got that?M:Yes,Im s

    14、ure I wont have any trouble.W:Make sure and let me know if you have any questions.M:OK.Thanks.11.What does the man think of his new job?A.Boring.B.Tiring.C.Nice.12.What is needed for his job?A.A rag.B.A floor-polishing machine.C.A copying machine.13.Whats the possible relationship between them?A.Wor

    15、kmates.B.Teacher and student.C.Employer and employee.听第9段材料,回答第1417题。Text 9W:Hello,Mr Jan Erick Friedman.Youre a frequent traveler.And we also know that you eat out twice a day.How come you are so fond of eating out?M:When I got my first job back in 1982 and started traveling,I had no other choice b

    16、ut to eat out.I found that I felt different due to what I was eating,so I tried to find places that served food that made me feel good.The secret was the quality of the food and how well the food was prepared.I made an effort to find good restaurants as well as nice dishes.W:How did you manage to ma

    17、ke a list of 218 favorite restaurants?M:I have lived in many cities,and when I moved back to Sweden from the United States,people asked me where to go and eat when they went to cities I knew.I got a lot of ideas.Then I wrote about restaurants for the Swedish Clubs magazine,and someone suggested I ga

    18、ther the information about the restaurants together.Since I had all the facts about the restaurants I had been to,I started to do that.W:How do you find restaurants?M:The best way is to ask the people there.I may talk to people at a street market or take a walk and look for a place myself.I never as

    19、k a hotel clerk or a taxi driver.I dont go to empty restaurants or places with menus difficult to understand.14.What does Jan consider most important when he judges a restaurant?A.Where the restaurant is.B.Whether the prices are low.C.How well the food is prepared.15.When did Jan begin to write for

    20、a magazine?A.Before he went to the United States.B.After he came back to Sweden.C.As soon as he got his first job in 1982.16.What may Jan do to find a good restaurant?A.Talk to people in the street.B.Speak to taxi drivers.C.Ask hotel clerks.17.What do we know about Jan?A.He cooks for a restaurant.B.

    21、He travels a lot for his work.C.He prefers American food.听第10段材料,回答第1820题。Text 10And now for the weather report for the following 72 hours.The national weather map shows a high-pressure area all along the eastern coastline,which will bring them very pleasant,sunny weather from New York to Florida.Bu

    22、tshowers and thunderstorms are happening from the Ohio River all the way south to the Gulf coast,pouring down heavy amounts of rain over the Southernstates.By far the worst of the storms has happened in and around Texas.Some Texas stations have reported up to fifteen inches of rain in a 24-hour peri

    23、od withhigh winds and thunderstorms.Two typhoons were reported along the Gulf coast of Texas,but we havent got the exact information about any damage or injuries.Heavy amounts of snow were reported in the Rocky Mountain area with record cold temperatures in Denver and Boulder.As much as a foot of sn

    24、ow has fallen in some of the mountain stations.In contrast,temperatures in Arizona and the desert Southwest went over the 100-degree mark again under bright,sunny skies.18.What is the weather like in the Southern states?A.Rainy.B.Snowy.C.Sunny.19.In which state is the temperature rather high accordi

    25、ng to the talk?A.Florida.B.Arizona.C.Texas.20.What can we know about the weather in the USA?A.The weather in the USA is very pleasant now.B.The weather conditions are very poor in the USA.C.The weather conditions vary greatly in the USA.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、

    26、D四个选项中选出最佳选项。AOur bodies need a healthy diet which should include all the things you need to develop normallyproteins,carbohydrates,fats,minerals and vitamins.Cutting out things you might see as fattening,such as carbohydrates or fats,can slop your body from developing normally.There are some simple

    27、 rules which can help you to stay a healthy and normal weight.They sound quite easy but might be more difficult to put into practice.You can ask your family and friends to help you to stick to these rulesand it might even help them to be a bit healthier!Eat regular mealsbreakfast,lunch and dinner.In

    28、clude carbohydrate foods such as bread,potatoes,rice or pasta with every meal.Eat at roughly the same time each day.Long gaps between meals can make you so hungry that,when you do eventually eat,you eat far more than you need.Get enough sleep.Avoid sugary or high fat foods and junk foods.If you have

    29、 a lunch of crisps,chocolate and a soft drink,it doesnt feel as if youre eating very much,but it will pile on the pounds.A sandwich or roll with fruit and milk or juice will make you feel fuller,but you are much less likely to put on weightand its better for your skin.If you follow these suggestions

    30、 you will find it easier to control your weight,and you wont find yourself wanting sweet foods all the time.【文章大意】这是一篇说明文。文章主要给读者提供了一些保持健康和正常体重的方法。21.What does the underlined word“They”refer to?A.Your family and friends.B.Our bodies.C.Regular meals.D.The simple rules.【解析】选D。词义猜测题。根据文章第二段的There are s

    31、ome simple rules which can help you to stay a healthy and normal weight.They sound quite easy but might be more difficult to put into practice.并结合句意可知They指代上文出现的simple rules。22.What doesnt help you to keep fit?A.Taking regular exercise.B.Not having carbohydrate foods.C.Avoiding high fat foods and ju

    32、nk foods.D.Eating at roughly the same time each day.【解析】选B。细节理解题。根据文章第二段的it might even help them to be a bit healthier和下文Include carbohydrate foods such as bread,potatoes,rice or pasta with every meal.可知摄入碳水化合物有助于保持健康,反过来,如果不摄入碳水化合物就不能保持健康。23.Whats the main idea of the passage?A.How to stay healthy.

    33、B.How to keep a healthy diet.C.How to stay a healthy and normal weight.D.Who will be more helpful for you to stick to the simple rules.【解析】选C。主旨大意题。根据文章的主要内容,尤其是第二段的There are some simple rules which can help you to stay a healthy and normal weight.可知本文主要给读者提供保持健康和正常体重的方法。BWe are the CEOs.We are the

    34、head designers.We are the top engineers.We are the senior creators.We are the inventors.We are the only maker of our own happiness.However,we still have learned that peoples views on happiness often change with many outside things.Some people smile happily beside their new cars and homes.Students fe

    35、el excited when they get better grades.Babies laugh loudly when they get new toys.Maybe true happiness has been lost in these things.How could we have allowed ourselves to be cheated for so long?Something outside may give us happiness,but what directs us to real happiness is inner(内在的)spirit.Our spi

    36、rit is so easily broken,yet it is the single strongest thing we own.Why do people with terrible diseases still smile?Why do those with a broken heart still find joy?The inner spirit is powerful,and it is the only thing on earth that can be broken into pieces but can perfectly mend itself with time.T

    37、hink about those who suffer a lot but still feel happy.Their inner spirit is very strong.Our inner spirit will be the greatest gift that we give ourselves.It is our compass(指南针)to happiness,but we are the tour guides.【文章大意】本文是一篇议论文。论述了快乐的真正所在内心的精神。24.What is the authors view about happiness?A.It can

    38、 be bought from others.B.It has been lost.C.We create it ourselves.D.It belongs to successful persons.【解析】选C。推理判断题。根据第一段最后一句得知作者认为,快乐只能由我们自己创造。25.What does Paragraph 2 mainly talk about?A.Babies want to buy more toys.B.People like smiling beside their new cars.C.Students feel happy after getting goo

    39、d grades.D.Peoples views on happiness change with outside things.【解析】选D。段落大意题。根据第二段第一句可知,我们知道人们对于快乐的看法会随着许多外界事物而改变。26.What is the guide to getting happiness according to the author?A.A compass.B.Peoples inner spirit.C.Other peoples views.D.Things people can buy.【解析】选B。细节理解题。根据文章最后一段中“It is our compa

    40、ss to happiness,but we are the tour guides.”可知It指代前句中“Our inner spirit”,因此我们内在的精神是我们快乐的向导。27.Why does the author mention those who suffer a lot but still feel happy?A.To stress the power of inner spirit.B.To introduce the direction of happiness.C.To explain the importance of happiness.D.To tell read

    41、ers the meaning of the joy.【解析】选A。推理判断题。本文论述了快乐来源于内在的精神,以那些遭受了很多苦却仍然快乐的人为例就是为了强调快乐来自内在,而不是外在。CDo a countrys people get happier as it gets richer?Most governments seem to believe so,given their continuous focus on increasing GDP year by year.Reliable,long-term evidence linking wealth and happiness is

    42、,however,lacking.And measuring well-being is itself filled with problems,since it often relies on surveys that ask participants to assess their own levels of happiness subjectively.Daniel Sgroi of the University of Warwick and Eugenio Proto of the University of Glasgow,both in Britain,think,neverthe

    43、less,that they have an answer.By examining millions of books and newspaper articles published since 1820 in four countries(America,Britain,Germany and Italy),they have developed what they hope is an objective measure of each places historical happiness.And their answer is that wealth does bring happ

    44、iness,but some other things bring more of it.In Britain,for example,happiness fell sharply during the two world wars.It began to rise again after 1945,peaked in 1950,and then fell gradually,including through the so-called Swinging Sixties,until it reached a nadir around 1980.Americas national happin

    45、ess,too,fell during the world wars.It also fell in the 1860s,during and after the countrys civil war.The lowest point of all came in 1975,at the end of a long decline during the Vietnam war,with the fall of Saigon and Americas humiliating defeat.Overall,then,Dr.Sgroi and Dr.Proto found that happines

    46、s does vary with GDP.But the effect of health and life expectancy is larger,even when the tendency of wealth to improve health is taken into account.A one-year increase in longevity,for example,has the same effect on national happiness as a 4.3%increase in GDP.And,as the grand historical sweep sugge

    47、sts,it is warfare that causes the biggest drops in happiness.On average it takes a 30%increase in GDP to raise happiness by the amount that a year of war causes it to fall.The upshot appears to be that,while increasing national income is important to happiness,it is not as important as ensuring the

    48、population is healthy and avoiding conflict.【文章大意】这是一篇说明文。经过大量的调查和研究,科学家认为幸福感和很多因素有关,例如健康、生命长度、战争等,不仅仅是大多人认为的金钱。28.According to the passage,why do most governments continuously focus on increasing GDP year by year?A.To increase peoples wealth.B.To strengthen peoples health.C.To improve peoples happi

    49、ness.D.To improve overall national strength.【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段的Do a countrys people get happier as it gets richer?Most governments seem to believe so,given their continuous focus on increasing GDP year by year.可知,大多数政府致力于提高GDP的原因是他们认为人们越富裕就越幸福。29.What do Daniel and Eugenio probably agree?A.Warfare

    50、 has no effect on happiness.B.Happiness has nothing to do with GDP.C.GDP is the most important factor in improving peoples happiness.D.Health and life expectancy bring more happiness than GDP does.【解析】选D。细节理解题。根据文章倒数第三段可知,Daniel和Eugenio认为健康和预期寿命带来的幸福感比GDP多。30.What can we know from the passage?A.Happ

    51、iness rose to the top in Britain around 1980.B.Americas national happiness fell to the bottom in 1975.C.A one-year increase in longevity has the same effect as GDP on happiness.D.The fall of happiness caused by war takes a 30%increase in GDP to raise.【解析】选B。细节理解题。根据文章第五段的The lowest point of all came

    52、 in 1975,at the end of a long decline during the Vietnam war,with the fall of Saigon and Americas humiliating defeat.可知,美国人幸福感的最低点出现在1975年。31.Whats the best title for the text?A.What on earth can bring peoples happiness?B.Why wealth cant bring peoples happiness?C.What effect can war have on peoples

    53、happiness?D.Why health can bring happiness to people?【解析】选A。标题归纳题。根据本文第一段的第一、三句和第二段可知,幸福可能与财富的联系并不密切,那什么才和幸福有关呢?下文给出了一些相关的调查研究结果。DA handsome man can earn a fifth more than a plainer colleague(同事)but a beautiful woman is not paid a penny more than her average-looking colleague,new research has shown.

    54、The study by senior economists(经济学家)found that being good-looking meant male workers could earn 22 percent more than average-looking colleagues.Researchers said good looks did not give women a similar advantage.Andrew Leigh,the former economics professor at the Australian National University who co-

    55、authored the report,said,“beauty can be a double-edged sword for women.”“Some people still believe good looks and intelligence(智慧)are incompatible(矛盾的)in women so a good-looking woman cant be that productive,but it doesnt affect mens pay.”He said that although he believed good-looking women may also

    56、 earn more,the research did not support his theory.The research found that handsome men in all jobs,from manual labour to highly-paid professional careers,can earn 22 percent more than their colleagues doing the same work.Men with below-average looks face a battle in the office,with ugliness reducin

    57、g a mans earnings by 26 percent compared to an average-looking worker.Former male model Ian Mitchell,28,who has a first class degree in history from Edinburgh University and now works for a cosmetics(化妆品)company,told the Sunday Times,“It gives you confidence,and I suspect people tend to warm to you

    58、more quickly.”The study,named Unpacking the Beauty Premium,was the largest exercise of its kind and repeated a survey from 1984 to see if the beauty premium had changed.Leigh said the research showed people in the workplace were“lookist(以貌取人的)”and he hoped the findings would encourage employers to r

    59、emove their prejudice(偏见).【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了一项调查,结果显示在职场中外貌出众的男性挣钱更多,然而长得漂亮的女性并不被认可。32.What has the research found?A.Handsome men have an advantage in their jobs.B.Appearance plays an important role at work.C.Male workers pay more attention to their appearance.D.The more beautiful a female is,the

    60、lower their intelligence is.【解析】选A。细节理解题。根据第二段第一句可知,长得好看的男性在工作中挣钱更多,有很大的优势。33.What did Andrew Leigh learn through the research?A.Beauty is a double-edged sword for workers.B.Good-looking females are likely to earn more.C.Employers have prejudice in employing workers.D.More attention is paid to appea

    61、rance now than before.【解析】选C。推理判断题。根据第四段和第五段可知,现在很多人仍然认为女性的智慧和外貌是相互矛盾的,老板在雇用员工的时候有偏见。34.We can learn from the text that men who are below average in appearance _.A.earn 26%less than handsome menB.earn 26%less than average-looking menC.earn as much as average-looking menD.earn 22%less than average-lo

    62、oking men【解析】选B。细节理解题。根据文章第七段可知,相貌低于平均水平的员工比普通长相的员工少挣26%。35.What is the main idea of the text?A.Good-looking men are more likely to earn more.B.Men and women should be treated equally in interviews.C.People should pay more attention to their appearance.D.Beautiful female interviewees arent popular i

    63、n interviews.【解析】选A。主旨大意题。本文是一篇说明文,文章介绍了一项调查,结果显示在职场中外貌出众的男性挣钱更多,然而长得漂亮的女性并不被认可。文章并没有提及在面试中要公平对待所有人的内容,没有涉及人们要更关注外貌以及漂亮的女性在面试中不受欢迎的内容。故A项正确。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Being overweight is one of the biggest problems that many men and women of all ages suffer fr

    64、om.Although everyone wants to lose weight quickly,burning fat is no easy task.36Dont expect to just read these tips and expect to lose weight while you sleep.It will take a lot of effort on your part to succeed.Its very important to drink lots of water while reducing the use of salt.37Try not to eat

    65、 the foods that contain high amounts of fats and instead focus on eating foods rich in fiber.38This is the best way to lose weight,as playing a sport can give a person a sense of confidence.Avoid taking medicines that help reduce your appetite,as they usually have many side effects and can do you mo

    66、re harm than good.Also,you shouldnt follow unusual diets such as those that focus on drinking large amounts of vitamin-concentrated liquids.39Finally,everyone should know and understand that being overweight will eventually lead to bigger and more dangerous diseases and conditions,so it is best for

    67、us to stay fit before we gain weight while we still have a chance.40Its better for you to take things slowly and start with losing just a few pounds a month and then increasing that.A.Just stick to the most popular diets.B.Here are a few tips on weight loss.C.Exercise regularly while youre on a diet

    68、.D.Salt tends to store water in the body leading to weight again.E.And in case you feel hungry you should eat low-calories foods.F.Also,make sure you dont try reducing too much weight too fast.G.When in doubt,dont be afraid to ask your doctor for suggestions.【文章大意】这是一篇说明文。超重是当今最大的健康问题之一,超重也会带来很多的问题。

    69、文章给出了避免超重的一些做法和建议。36.【解析】选B。设空处下一句出现了词汇these tips,选项B中a few tips与之同义,词汇复现,选项B“这里有一些关于减肥的建议”切题。37.【解析】选D。设空处前一句中的salt,water与选项D中的Salt,water相同,词汇复现,选项D“盐会在体内储存水分,导致体重再增加”切题。38.【解析】选C。选项C中的Exercise做运动与设空处下文的playing a sport做运动为同义词汇,符合同段落主旨内容,选项C“节食期间要经常锻炼”切题。39.【解析】选A。设空处前shouldnt follow unusual diets不要

    70、按着不寻常的饮食来吃,双重否定,表肯定。选项A 中的popular diets大众饮食,符合作者提倡的饮食要求,选项A“只要坚持大众饮食”切题。40.【解析】选F。设空处后一句(你最好慢慢来,从每月减掉几磅开始)也就是不要减得太快,选项F“另外,要确保你不要尝试太快减掉太多的体重”切题。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Confidence has nothing to do with your figure.I learned this recently.Ever

    71、y day Id look in the mirror,hate what I see,and repeat the words41,“I am beautiful.”Sometimes Id even grit my teeth(咬紧牙关)to 42the words out.But I 43saying it,no matter what.It was at the request of my friend that I began this 44.He said he wanted to be friends with me because of my 45and gentle char

    72、acter.Besides,he also saw me as beautiful and it 46him that I couldnt see it in myself.For a long time,I had47that my weight made me a second-rate person.Years of being fat and years of being 48had caused me to build a cocoon(茧)around myself.I 49thought that if I stayed quiet,maybe I would be safe.I

    73、 put myself in layers of fear,my heart breaking a little more with each wedding invitation.I 50hoping for my true love,believing I wasnt good enough.It wasnt until I met him that I was determined to be happy on my own and things began to change.He pointed out my 51personalities and excellent qualiti

    74、es and made me repeat them out loud.I laughed at first because it felt 52,but I kept at it every day.Then,one day,a(n)53thing happened.Staring into the mirror,I realized with a shock that I believed it!He wasnt 54and it was true-Im beautiful!The layers of my cocoon suddenly disappeared.And nowadays,

    75、I learn to love myself and keep 55no matter what my dress size is.Indeed,confidence comes from inside.【文章大意】本文是一篇记叙文。文章中作者由于自己的肥胖而感到自卑、恐惧,后来在朋友的帮助下,通过不断的自我暗示,最终找到了自信。41.A.hopefullyB.unusuallyC.excitedlyD.unwillingly【解析】选D。句意:每天我看着镜子,我讨厌所看到的自己,我不情愿地重复这句话:我很漂亮。根据下句(有时我甚至咬紧牙关哭喊出这些词)可知作者很不情愿说这句话。故选D。42.

    76、A.sleepB.cryC.tellD.find【解析】选B。由上文可知我讨厌所看到的自己,不情愿地重复这句话:我很漂亮,所以这里用cry out“哭喊出”最符合语境。43.A.stoppedB.regrettedC.continuedD.considered【解析】选C。根据上文可知我不情愿地重复这句话:我很漂亮。且本句由转折连词But连接,因此continue能够体现作者的不情愿,但是还要继续说的矛盾。44.A.hobbyB.planC.ideaD.habit【解析】选D。根据上文可知作者每天都这么做,已经成为了习惯。45.A.wealthB.kindnessC.successD.cold

    77、ness【解析】选B。句意:他说他想和我交朋友,因为我的善良和温柔的性格。下文He pointed out my _personalities and excellent qualities提到好的品行。46.A.delightedB.embarrassedC.worriedD.frightened【解析】选C。作者的朋友对于她的自卑心理应该是很担忧。worry sb.使某人担忧。47.A.believedB.doubtedC.forgotD.forgave【解析】选A。句意:长久以来,我相信我的体重让我成了一个二等人。根据上文的叙述,我们可以得知作者一直以来很自卑,缺乏自信。所以此处beli

    78、eve符合语境。48.A.looked upB.stared atC.shouted atD.laughed at【解析】选D。由于作者很胖,所以应该是遭到了别人的嘲笑。49.A.similarlyB.mistakenlyC.suddenlyD.intelligently【解析】选B。从上下文可知作者习惯把自己藏起来,而这证明是错误的。50.A.stoppedB.enjoyedC.riskedD.preferred【解析】选A。根据前文可知,作者的自卑、恐惧让作者不再期望获得真爱。stop doing sth.停止做某事。51.A.goodB.negativeC.strangeD.funny【

    79、解析】选A。句意:他指出了我的好的性格和优良的品质,并让我大声重复说出来。此处的good与句中的excellent相一致。52.A.helplessB.dangerousC.sillyD.meaningless【解析】选C。句意:刚开始的时候我笑个不停,因为这感觉很愚蠢。由句中的laughed可知silly符合语境。53.A.interestingB.amazingC.terrifyingD.challenging【解析】选B。根据下句可知作者很震惊地发现自己相信自己很漂亮,这与之前作者的自卑形成鲜明对比。54.A.lyingB.listeningC.dreamingD.waiting【解析】

    80、选A。句意:他没有撒谎,这是真的我是很漂亮。lie(撒谎)与后面的it was true相呼应。55.A.curiousB.quietC.confidentD.healthy【解析】选C。由文章最后一句可知,无论作者的裙子尺码是多少作者都会保持自信。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Dear Amy,My computer was broken so I couldnt read your two 56._(e-mail)until today.Im so sorry 57._(hear)about your pro

    81、blem,but Im glad youre feeling better and are recovering.You are right.We shouldnt be embarrassed about our weight.I think you look great as you are,58._ youre a wonderful person.I know that the pressure to stay slim is a problem,59._(especial)for an actress.However,your mother 60._(know)best:nothin

    82、g is 61._(important)than health.Its the same in Chinamany people,some of 62._ are not overweight at all,are always going on a diet or 63._(take)weight-loss pills,which are often 64._(danger).I hope they can learn 65._ your story.Love,Zhou Ling【文章大意】这是一篇应用文。作者在给朋友的回信中表达了自己对朋友减肥致使身体出现问题的关心,并分析了这一情况在中国

    83、的现状。56.【解析】e-mails。考查名词复数。分析句子可知,此处应表示“两封电子邮件”,因电子邮件前有two修饰,故填e-mails。57.【解析】to hear。考查固定用法。句意:听到你的问题我很难过。be sorry to do sth.固定用法,意为“做某事感到难过”,故填to hear。58.【解析】and。考查连词。句意:我觉得你目前这个样子看起来就很好,而且你是一个美好的人。分析句意可知,设空前后表示并列关系。故填and。59.【解析】especially。考查副词。句意:尤其是对一个女演员来说。分析句子可知,especially放在此处修饰整个句子。故填especiall

    84、y。60.【解析】knows。考查时态。分析句子可知,此句的主语是your mother;分析文章可知,文章使用的是一般现在时。故此处应填knows。61.【解析】more important。考查比较级。句意:没有什么比健康更重要。分析句子以及由表示比较的连词than可知,此处应当用形容词的比较级more important。62.【解析】whom。考查定语从句。句意:在中国也一样,很多人,其中一些根本不超重,总是节食或吃减肥药。分析句子可知,逗号后是一个非限制性定语从句,先行词是many people,在从句中作of的宾语,故填whom。63.【解析】taking。考查动词。此处表示正在节

    85、食或吃减肥药,应用现在进行时。故填taking。64.【解析】dangerous。考查形容词。分析句子可知,系动词are后面缺少表语,应填danger的形容词形式,故填dangerous。65.【解析】from。考查介词。learn from是固定搭配,意为“从学到”。故填from。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你叫李华,你的美国笔友Sara 给你写信,提到自己偏胖,想节食减肥,征求你的意见。请你给她回一封信,谈谈你对该问题的见解。内容要点如下:1.健康的重要性;2.学生的任务;3.给Sara合理的健康减肥的建议。要求:1.词数80个左右;2.开头和结尾已给出,但

    86、不计入总词数。Dear Sara,I have received and read your letter,in which you mentioned that you wanted to lose weight by dieting._Yours,Li Hua【参考范文】Dear Sara,I have received and read your letter,in which you mentioned that you wanted to lose weight by dieting.It is only natural that young girls at your age ho

    87、pe to look beautiful.However,in my opinion,health is more important than beauty.If a person has lost his health,whether physically or mentally,chances are that he will be anxious and depressed,not to mention of aiming to work hard.Whats more,for a student,studying is the first task to do while appea

    88、rance is the second,so dont let others opinions affect your normal life.However,if you want to lose weight,it is a good idea to do it by taking more exercise and changing unhealthy eating habits.The most important thing is that you keep a healthy state of mind as it will help with your study,and wil

    89、l also help you overcome difficulties in dieting.I hope my advice will be helpful to you and Im looking forward to your next letter.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。(2021合肥高一检测)My name is John and I must share with you an event which took place on Flight 1553 out of DCA.My

    90、wife and I were traveling to Miami to celebrate an achievement for her and as you can imagine,we were looking forward to fun,sun and laughter.We boarded the aircraft,without a care in the world.It was cold in Washington and we were ready for Florida.Shortly after taking my seat,I began to feel sick.

    91、I knew something wasnt right but just couldnt find out what was happening.Being a doctor and a stubborn man,I resisted efforts by my wife to call for assistance.As the aircraft began its departure roll,I lost consciousness for a short amount of time.As I came around,I quickly realized a few things.F

    92、irstly,something very bad had happened to me.Secondly,the aircraft was too heavy with the fuel to go back home.Thirdly,my loss of consciousness had been so deep that I found myself out of control.So not only did I have a medical issue to deal with,but I also had to figure out how to deal with an emb

    93、arrassing experience.My wife gathered the crew as soon as it was safe to move about and I made my way to the washroom to attempt to clean up.I did my best and the flight crew members were so supportive,checking on me often and reassuring me that there was nothing to be embarrassed about.It was their

    94、 sympathy and support that helped me so much.During the flight they kept watching over me and I suddenly had a small group of nurse,bringing blankets,food,drinks and caring and smile.I was thankful to them.注意:续写词数应为150左右。Upon landing,I remained in my seat,allowing other people to go first._Hearing t

    95、hat,the captain left and returned a couple minutes later with a pair of his own blue jeans._【参考范文】Upon landing,I remained in my seat,allowing other people to go first.As I was in my seat,I looked up and saw the captain standing with a warm smile.“What can I do for you?”the captain asked.I told him I

    96、 was OK.I was very embarrassed and concerned because of the previous things.He said,“What sizes of pants do you wear?”His voice was full of care.I was puzzled and replied,“34*34.Why do you ask this?”Hearing that,the captain left and returned a couple minutes later with a pair of his own blue jeans.T

    97、he man opened his own luggage and gave a complete stranger his pants.I didnt know what to say.Then I looked at my wife,who smiled and,without saying a word,which let me know it was OK.I made my way to the exit and he said,“Change on the aircraft.It is fine.”Because of the experience,I was thankful t

    98、o him for his kindness.I made up my mind to treat others with kindness.概要写作阅读下面短文,根据其内容写一篇60词左右的内容概要。A group of scientists led by Song Mingyang at the Massachusetts General Hospital analyzed data from two major studies involving more than 150,000 participants to determine whether people who consumed

    99、 protein(蛋白质)from red and processed meats had a significantly higher death rate than those who got their protein from plants.The analysis of the 32-year Nurses Health Study,followed by the Health Professionals Follow Up Study at Harvard University,didnt just look at the diets of the participants ove

    100、r a year.It stared repeatedlyspecifically how often they consumed portions of particular types of food during the previous yearsevery four years.Songs team found that a 10 percent increase generally in proteins from animals resulted in a 2 percent increase in death,and an 8 percent rise in death ris

    101、k from heart disease.But a 3 percent increase in protein from plants led to a 10 percent decrease in death and a 12 percent drop in risk of death from cardiovascular related(心血管相关的)death.“The findings are clear,”said Song.“A research fellow at the hospitals Clinical and Translational Epidemiology Un

    102、it concluded that plant-based proteins from sources such as beans,nuts,quinoa and seeds are a healthier choice than steaks or beef products such as hot dogs.I wouldnt suggest that everyone switch to people not eating any animal products.Thats because certain meatschicken and fish,for examplealso res

    103、ult in a much lower death risk overall and from heart disease.”“But the traditional American diet,popular with animal products such as burgers,meatballs,meatloaf,steaks,eggs and dairy,is associated with a variety of bad outcomes,”Song said.In some cases,its not just that meat is bad and plants are g

    104、ood.Processed meats are filled with potentially unhealthy additives(添加剂).Song said he set about the study because while others have suggested healthy benefits from a plant-based diet,none looked at the source of protein.“We were able to link information over the years.The data from the two large,lon

    105、g-term studies provided a unique opportunity to look at long-term health outcomes,”he said._【参考范文】Some researchers surveyed many people for years to find whether protein from meat or plants brings a higher death rate to humans.Researchers have found that protein from plants works better at reducing death rate.But a balanced amount of meat is also good at reducing death rate.Songs study has stated the source of proteins and figured out the benefits of animal products.本课结束

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册课件:单元形成性评价 UNIT 4 LOOKING GOODFEELING GOOD .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-770295.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1