分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型Unit 6 单元话题阅读理解专项练习-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:782833
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:221.91KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解专项练习-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练人教版 单元 话题 阅读 理解 专项 练习 2022 2023 学年 年级 英语 上册 难点 易错题 精练
    资源描述:

    1、Unit 6单元话题阅读理解专项练习(2022安徽八年级阶段练习)I am 15 years old. I am not sure what job I want to do when I am older, but I do know that I want to go to university. I am going to study English, Italian and math in Grade 12 and then go to a good university to study languages. Maybe I will become a famous writer.I

    2、 am 17 years old. I have a 16-year-old sister and her name is Lucy. I am going to be a doctor when I am older. I love to study and will try to go to a medical (医学的) school when I am 20. Before this, I am going to travel to Africa and volunteer (当志愿者) in hospitals. I know it will be difficult, but I

    3、will be strong and wont get scared even if things get hard. I want to be the best!When I am older, I am going to travel more. I came to the UK from Italy when I was five and I will go back there when Im 20. It will be 2 years from now. As I am going to travel, I will learn as many new languages as I

    4、 can at school. I really want to learn Chinese and Russian, but the school doesnt teach them now. However, the teachers say our school will start another four subjects next year! 1 Lance is going to study all the following courses EXCEPT_.AEnglishBItalianCmathDmedicine2Rosie will go to Africa to _.A

    5、travel aroundBbuild a schoolClearn languagesDvolunteer in hospitals3Next year Laurents school will _.Ahave four new teachers Bhave a trip to other countriesCstart more subjects Dteach students Chinese4_ is the oldest of the four students in the passage.ALanceBRosieCLucyDLaurent5According to the pass

    6、age, we can know that _.ALance is sure to be a writer in the futureBLaurent comes from a small village in EnglandCRosie is a kind and brave girl who loves to help othersDLance and Rosie are interested in studying languages(2022全国八年级单元测试)People often talk about jobs. But when I tell others what I do

    7、for a living, they can hardly believe this career exists(存在). But I m not joking at all. I spend my days at work eating chocolate! I taste chocolate to make sure that people can get excellent chocolate from our factory.Every week, I receive chocolate from our factory. I have to check it for taste an

    8、d smell. I also have to taste raw materials(原材料) we usually use. I spend days choosing the best ones to go into the chocolate.Just beside my office, I have a kitchen. I test and taste chocolate I make there. My kitchen is full of machines. Its wonderful to work there during the day.No two days are t

    9、he same in this job. Sometimes I am in the kitchen. Sometimes Im out of the country buying the raw materials we need and because I have a young family, that can be difficult. But I love this job. The question is that many people ask me if I get bored of chocolate. Ive worked with it for a long time,

    10、 but Ive never felt I didnt want to eat it. In fact, I often eat some more in the morning at home!6When the writer tells people about his job, they _.Athink he is joking.Bbelieve it must be very easy.Ctell him some ways of improving it.DWant to know why he chose this kind of work.7Which of the follo

    11、wing does the writer do in his work?selling chocolate machinestesting and tasting chocolatebuying chocolate of different tasteschoosing raw materials of chocolateABCD8The underlined word “that” in Paragraph 4 refers to _.Aeating too much chocolateBgoing to a different countryCliving a different life

    12、 every dayDworking a long time in the kitchen9What does the writer think of his job?ABoring.BEnjoyable.CTiring.DWorrying.10Whats the best title of the passage?AMy jobBThe beginning of my careerCLoving chocolateDMaking chocolate(2021浙江八年级课时练习)When I was young, I had a dream. It was to become a police

    13、man. But now thats not my dream job anymore. I want to be a doctor. It is my dream job because I can help people and being a doctor sounds nice.If you want to be a doctor, you have to work very hard. First, you have to pass the high school subjects math, physics and chemistry. Thats the only problem

    14、 for me. Im not very talented at school, but Im trying my best. After high school you have to study hard for 4-5 years at university before you can become a doctor.When you are a doctor, you can help more people although you have long working hours. I hope my dream will come true.11What did the writ

    15、er want to be when he was young?AA nurse.BA policeman.CA teacher.DA doctor.12The writer wants to be a doctor because _.Ahe can make enough money for his familyBhe can pass all the subjects easily at schoolChe doesnt have long working hours in the hospitalDhe can help people and being a doctor sounds

    16、 nice13The writer will study in university _ years before he can become a doctorAtwo to threeBthree to fourCfour to fiveDnine to ten14If the writer wants to be a doctor, he must pass the following high school subjects except _.AphysicsBchemistryCmathDmusic15What is the best title of the passage?AMy

    17、dream travelBA doctor.CA policeman.DHow to realize your dream job of being a doctor?(2021江苏八年级课时练习)I often think about my future and talk about it with my friends. I want to know what it would be like. Now I am a middle school student. It is important for me to listen to the teacher carefully in cla

    18、ss. When I finish middle school, I will take the entrance exam to high school. Id like to study law. It is something that interests me and it would be helpful for my work because I want to be a lawyer in the future. I dont know what my family will be like in the future. I would like to have a big ho

    19、use in New York. I hope that one day I will get married and have four childrentwo boys and two girls. When I have time, I will play and travel with them by car.16The writer often thinks about his _.AparentsBfutureCjobDfriends17The writers ambition is to become a _ in the future.AteacherBwriterCdocto

    20、rDlawyer18The underlined word “law” in the second paragraph means “_” in Chinese.A法律B管理C政治D经济19The writer mainly talks about his future _ in the last paragraph.AwifeBjobCfamilyDincome(收入)20Whats the best title for the passage?AMy Plans for the FutureBThe Real Meaning of LifeCEducation and LifeDI Lik

    21、e Talking about Dream(2021湖南八年级课时练习)Like many other young boys, I didnt know what I wanted to be when I was a middle school student. My mother advised me to be a teacher like her, but it seemed that I was not interested in it. My father wanted me to be a pianist. However, I couldnt stand spending al

    22、l of my time in front of a piano. I got my goal (目标) after I went to high school. I got a part-time job at the school radio station and I found it was interesting. I loved to discuss school life and my favorite music with my schoolmates on the radio. I kept doing this job during the next six years.

    23、When I left the university, I got a full-time job at our local (当地的)radio station. My career (事业) began. My program is successful and I have a lot of fans. I enjoy my job and my life now.21What did the writers mother do?AA pianist.BA teacher.CA doctor.DA scientist.22When did the writer start working

    24、 at a radio station?AWhen he was ten years old.BAfter he left the university.CWhen he studied at the university.DWhen he was a high school student.23What did the writer talk about on the radio in the beginning?ASchool news.BFamous films.CSchool life.DFamous people.24Which of the following is TRUE?AT

    25、he writers program is popular now.BThe writer liked playing the piano.CThe writer often interviews (采访) stars.DThe writer was interested in teaching.25Which is the best title of the passage?ANever listen to your parentsBStudy hard to make your dream come trueCNo job is easy to getDThe part-time job

    26、helped me find my career(2020全国八年级单元测试)In December or early January, almost everyone wants to plan for a wonderful new year! We plan vacations, and we hope that we can achieve our goals. We make New Years resolutions and set big goals! If you carry out(实施) your plan successfully, you can improve you

    27、r life or break your bad habits. Here are some tips for New Years resolutions:Think about the resolution you made last year. Have you succeeded? If not, why? Find out the reason and try this year.Do not make too many resolutions at a time. You had better go with one at a time.Let it be for the whole

    28、 year not a day.Set goals that you need to do for the whole year, instead of a few days. Once you have made up your mind, try your best to achieve them.26When do we usually make New Years resolutions?AAlways on January 1st.BOnly in December.CAt any time of the year.DAt the end or the beginning of a

    29、year.27Why do we make New Years resolutions?ABecause theyre exciting.BBecause we have to do that.CBecause theyre relaxing.DBecause we hope to improve our life.28How should we make New Years resolutions?AWe should make new resolutions every day.BWe should make lots of resolutions at the same time.CWe

    30、 should make a resolution for the whole year.DWe should plan the resolution that we can do in a very short time.29What does the underlined phrase instead of mean in Chinese?A可是B而不是C只是D但是30Which is the best title of the passage?AWhen to Make New Years ResolutionsBTry Your Best in the Whole YearCRemem

    31、ber to Make A Plan on New Years DayDHow to Make New Years Resolutions(2022全国八年级课时练习)Let us suppose (假设) it is now about AD2060. People go to the moon every day. It is as easy to take a holiday on the moon today as it was for the people in 1960 to take a holiday in Europe. What are people eating now?

    32、 People are still eating food. But many foods now come in pill (药丸) form. Farming, of course, is very highly developed. Very few people have to work on the farm. People are now largely vegetarians (素食者) and we are healthier both in our bodies and in our minds, and we dont have any diseases (疾病). No

    33、one has to be ill any more.31The writer thinks in 2060 people can go to the moon _.Aevery dayBevery hourCevery minuteDevery second32Now people are eating _.AgrassBflowersCfoodDbooks33Many foods in 2060 come in _ form.AwaterBpillCairDtrees34In 2060, _ have to work on the farm.Ano peopleBno farmersCma

    34、ny peopleDvery few people35No one has to be ill any more because _.Athere is much medicineBthere are few peopleCthere are no diseasesDthere are no doctors(2022全国八年级课时练习)What do you want to be?I dont know what Im going to do.I used to(过去常常)think about getting a job as a policewoman but I dont like st

    35、udying very much.I enjoy playing football,but I cant really get a job doing that.Really,I want a parttime job which gives me lots of money!My mom says Im lazy,but I just want an easy life.So do my friends.AnneI know what Im going to do.I have always loved cooking so Im going to be a chef.Ill go to c

    36、ollege for about two years where Ill learn all about cooking.Then Ill work in a kitchen until I can become a real chef.Im going to buy a restaurant and have lots of staff who do everything I ask!If Im lucky,Ill even have a TV show like Jamie Oliver.Most famous chefs are men but therere a lot of very

    37、 good women chefs,too.Ill be one of them!LindaI love animals more than anything else.Ive wanted to be a vet(兽医)since I was ten.To be a vet,you have to study for about seven years,and you have to be very clever and get good marks for all your exams.You must have work experience with animals before yo

    38、u study,too.Im sure I can do all these things. The only thing I dont like about this job is that you can get very sad when animals die.Betty36Annes friends want to live a(n)_life.AhardBcomfortableCbusyDexciting37Linda dreams of_Aplaying soccerBbeing a policewomanCtaking care of animalsDhaving her ow

    39、n restaurant38If you want to be a vet,you dont need to _Astudy for about seven yearsBbe very cleverCbe tall and strongDdo well in your exams39It is clear that_doesnt want to do a fulltime job.ABettyBAnneCLindaDJamie(2021浙江八年级单元测试)Imagine 50 years from now. Imagine the perfect school. Getting to scho

    40、ol is already difficult because of traffic. In 50 years time, it will be even more difficult. A solution is needed. Imagine one big school in your city, a big cyber school(网络学校), but the classes are in many different places. In fact there would be classes all around, both in the suburbs and in the c

    41、ity. You would never need to walk more than 10 minutes to get to school. Once you get there, there is no teacher speaking at the front of the classroom. Instead, there is a large screen playing a video of the teacher. There is a classroom helper who walks around helping you with your problems. You c

    42、an get the best teaching there, and you have a helper who can help you understand your work. You listen to the teacher for only 15 minutes. Then you work in teams to do group projects and solve problems together. The days of pen and paper are gone. You each have your own computer and you do all your

    43、 work and assignments on it. After classes finish, you can stay there and talk with your school friends. You each have a locker to keep your personal things. There is a fridge to keep your lunch and a microwave to warm it. There are sofas to sit on when its time to read a book. Your classroom would

    44、always be cool in summer and warm in winter. There is solar and wind power on the roof of the building. Each room is kept at a comfortable temperature automatically. The school of the future is hightech, but it is a friendly place to be.40How long might it take you to walk to a cyber school in the f

    45、uture?AMore than ten minutes.BLess than ten minutes.CMore than thirty minutes.DLess than five minutes.41If you have a problem in class, who can you ask for help?AYour classmates.BYour teacher.CA classroom helper.DA large screen.42What can we learn from the passage?AStudents listen to the teacher for

    46、 only 15 minutes.BThere are no sofas to sit on when its time to read a book.CStudents can keep their lunch in their lockers.DStudents still use their pens and paper.43Which of the following can be a proper title for the passage?ALife in the FutureBThe School of the FutureCThe Computer of the FutureD

    47、The Classroom of the Future参考答案:1D2D3C4D5C【导语】本文主要介绍了三名同学将来的打算。1细节理解题。根据“I am going to study English, Italian and math in Grade 12 and then go to a good university to study languages.”可知,Lance将学习英语、意大利语和数学,没有提到医学。故选D。2细节理解题。根据“Before this, I am going to travel to Africa and volunteer (当志愿者) in hospi

    48、tals.”可知,Rosie将去非洲的医院当志愿者。故选D。3推理判断题。根据“ However, the teachers say our school will start another four subjects next year!”可知,Laurent的学校明年将开设另外四门课程;由此推知,Laurent的学校明年将开始更多的课程。故选C。4细节理解题。根据“I am 15 years old.”可知,Lance现在15岁;根据“I am 17 years old.”可知,Rosie17岁;根据“I will go back there when Im 20. It will be

    49、 2 years from now.”可知,Laurent现在是18岁。综上,Laurent的年龄最大。故选D。5推理判断题。根据“Before this, I am going to travel to Africa and volunteer (当志愿者) in hospitals. I know it will be difficult, but I will be strong and wont get scared even if things get hard. I want to be the best!”可推知,Rosie是一个善良勇敢的女孩,喜欢帮助别人。故选C。6A7D8B

    50、9B10A【导语】本文主要讲述了作者的工作,是负责检验并品尝巧克力,外出购买巧克力原料等,可能有人觉得作者的工作很无聊,但是他喜欢他的工作。6细节理解题。根据“But when I tell others what I do for a living, they can hardly believe this career exists(存在). But I m not joking at all”可知,当作者告诉别人他的工作时别人并不相信,而认为他是在开玩笑,故选A。7细节理解题。根据“I test and taste chocolate I make there”及“Sometimes I

    51、m out of the country buying the raw materials we need”可知作者有时测验并品尝巧克力,有时去购买所需要的巧克力原料,故选D。8词义猜测题。根据that所在的句子“Sometimes Im out of the country buying the raw materials we need and because I have a young family, that can be difficult”可知,因为作者有一个年轻的家庭,所以出国购买所需要的原材料变得很困难。所以这里的that指的是“出国购买原材料这件事”,故选B。9细节理解题。

    52、根据“But I love this job.”可知,作者很喜欢他的工作,故选B。10最佳标题。阅读全文可知,本文作者主要介绍了他的工作是什么,工作都做哪些事情,以及自己对工作的感觉,A选项“我的工作”符合本文标题,故选A。11B12D13C14D15D【分析】本文作者介绍了自己小时候的理想以及现在的理想。同时告诉我们如何才能实现当医生的理想。11细节理解题。根据“When I was young, I had a dream. It was to become a policeman.”可知,作者小时候想当警察。故选B。12细节理解题。根据“It is my dream job becaus

    53、e I can help people and being a doctor sounds nice.”可知,当医生能帮助别人,听起来不错。故选D。13细节理解题。根据“After high school you have to study hard for 4-5 years at university before you can become a doctor.”可知,成为医生之前必须在大学学习4-5年。故选C。14细节理解题。根据“First, you have to pass the high school subjectsmath, physics and chemistry.”可

    54、知,数学、物理和化学必须过关,没有提到音乐。故选D。15最佳标题。通读全文可知,本文主要是围绕如何实现当医生的理想展开的论述。故选D。16B17D18A19C20A【分析】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者未来的计划。16细节理解题。根据文中第一段“I often think about my future”可知作者经常思考自己的未来。故选B。17细节理解题。根据文中第二段“I want to be a lawyer in the future.”可知作者想要成为一名律师。故选D。18词句猜测题。根据文中第二段“because I want to be a lawyer in the fut

    55、ure.”可知作者想将来成为一名律师。可见上句中的“law”意思是法律。故选A。19细节理解题。根据文中第三段“I dont know what my family will be like in the future.”可知这一段主要讲述自己未来的家是什么样的?故选C。20最佳标题题。根据文中第一段可知“I often think about my future and talk about it with my friends. I want to know what it would be like.”可知本文讲述了作者对未来的计划。故选A。21B22D23C24A25D【分析】本文作者

    56、主要讲述自己的成长史,父母建议作者从事的工作,作者自己不感兴趣。而进入高中以后的兼职工作为作者以后的工作打下了基础,现在作者很喜欢自己的这份工作。21细节理解题。根据文中“My mother advised me to be teacher like her.”可知,作者的妈妈是一名老师。故选B。22细节理解题。根据文中“I got my goal after I went to high school. I got a part-time job at the school radio station and I found it was interesting.”可知,当作者还是一名高中生

    57、的时候,他在一家广播电台干兼职工作。故选D。23细节理解题。根据文中“I loved to discuss school life and my favorite music with my schoolmates on the radio.”可知,作者在广播里谈论的是校园生活。故选C。24推理判断题。根据文中“My program is successful and I have lot of fans.”可推理出,作者的节目现在很受欢迎。故选A。25最佳标题。通读全文可知,短文主要讲述了父母建议作者从事的工作,作者自己不感兴趣。而进入高中以后的兼职工作为作者以后的工作打下了基础,现在作者很

    58、喜欢自己的这份工作。故文章的最佳标题应是“兼职工作帮助我找到了职业”。故选D。26D27D28C29B30D【分析】本文是一篇说明文,介绍了一些如何制定新年计划的方法。26细节理解题。根据原文“In December or early January, almost everyone wants to plan for a wonderful new year!”可知,新年计划通常会在年末或年初制定。故选D。27细节理解题。根据原文“If you carry out(实施) your plan successfully, you can improve your life or break y

    59、our bad habits”可知,制定新年目标是为了改善生活或者改掉坏习惯。故选D。28细节理解题。根据原文“Set goals that you need to do for the whole year, instead of a few days”可知,制定计划应以一整年为单位,而不是一些天。故选C。29词句猜测题。根据上文“Set goals that you need to do for the whole year”可知,制定计划应以一整年为单位,而不是一些天。故instead of意为“而不是”,故选B。30最佳标题。通读全文可知,这篇短文主要讲述了如何制定新年计划。故选D。3

    60、1A32C33B34D35C【分析】这是一篇记叙文,文章主要讲述在2060年人们的生活。31细节理解题。根据第一段“Let us suppose it is now about A.D.2060. People go to the moon every day”可知作者认为在2060年,人们每天去月球,故选A。32细节理解题。根据第二段“People are still eating food”可知人们仍吃食物。故选C。33细节理解题。根据第二段“But many foods now come in pill form”可知许多食物是以药丸的形式,故选B。34细节理解题。根据第二段“Very

    61、few people have to work on the farm”可知在2060年,将有很少的人在农场上工作,故选D。35细节理解题。根据第二段“People are now largely vegetarians(素食者)and we are healthier both in our bodies and in our minds, and we dont have any diseases(疾病). No one has to be ill any more”可知在2060年,因为没有疾病,所以没有人生病,故选C。36B37D38C39B【分析】文章大意:短文主要叙述了Anne、L

    62、inda、Betty三个人将来想干的职业。36细节理解题。根据文中I want a parttime job which gives me lots of money!My mom says Im lazy,but I just want an easy life.So do my friends.我想有一份赚钱很多的兼职工作,我妈妈说我很懒,但是我就想要一种容易的生活。我朋友就是这样,可知安妮朋友的生活很舒服。故答案为B。37细节理解题。根据文中Im going to buy a restaurant and have lots of staff who do everything I as

    63、k!可知Linda梦想有自己的饭店。故答案为D。38推理判断题。根据文中To be a vet,you have to study for about seven years,and you have to be very clever and get good marks for all your exams.要想成为兽医,你必须学习七年,你必须聪明和所有考试有好成绩可知你不必长得高和壮。故答案为C。39细节理解题。根据文中Really,I want a parttime job which gives me lots of money!真的,我想有一份赚钱很多的兼职工作可知安妮不想干全职工

    64、作。故答案为B。40B41C42A43B【分析】本文主要是讲述因为交通问题上学很难,五十年后将会变得更难,需要解决这个问题,建立一个网络学校,走路不到十分钟去学校,教室没有老师讲课,没有笔和纸,每个人一台电脑,在上面学习,设想将来学校是高科技的。40细节理解题。根据文中You would never need to walk more than 10 minutes to get to school.你到学校走路再也不需要超过10分钟。可知答案,故选B。41细节理解题。根据文中There is a classroom helper who walks around helping you wi

    65、th your problems.教室有个帮手在帮你解决问题。可知,故选C。42细节理解题。根据文中You listen to the teacher for only 15 minutes. Then you work in teams to do group projects and solve problems together.你只听老师讲15分钟。然后你们一起合作做小组项目,一起解决问题。可知,故选A。43标题归纳题。根据整篇文章的介绍以及文中The school of the future is hightech, but it is a friendly place to be.未来的学校是高科技的,但它是一个友好的地方。可知,是讲述未来学校的,故选B。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 6 单元话题阅读理解专项练习-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-782833.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题精品.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题精品.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题有答案解析.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题有答案解析.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题最新.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题最新.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题新版.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题新版.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带精品答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带精品答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案(培优a卷).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案(培优a卷).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案(a卷).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案(a卷).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案解析.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案解析.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带下载答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带下载答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题完整版.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题完整版.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题完整参考答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题完整参考答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含解析答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含解析答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含精品答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含精品答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(轻巧夺冠).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(能力提升).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(能力提升).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(综合题).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(综合题).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(突破训练).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(突破训练).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(巩固).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(巩固).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(夺分金卷).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(典型题).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(典型题).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【轻巧夺冠】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【能力提升】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【能力提升】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【精练】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【精练】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【突破训练】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【突破训练】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【研优卷】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【研优卷】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【最新】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【最新】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【新】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【新】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【实用】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【实用】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1