《新教材》2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 5 SECTION C DEVELOPING IDEAS .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材 新教材2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 5SECTION CDEVELOP
- 资源描述:
-
1、Unit 5A delicate worldSection CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.They had low social(地位) at that time.答案status2.The Norman (入侵) stopped its development.答案invasion3.(另外),his own life situation influenced his poetry greatly.答案Additionally4.Let us take you deep into t
2、he ocean,and discover m wildlife.答案mysterious5.In my opinion,I agree to clone the e animals but disagree with cloning human.答案endangered.短语填空on behalf of;a variety of;thanks to;add.to;in return;be regarded as;result in;due to1.We offer an excellent education to our students., we expect students to w
3、ork hard.答案In return2.This accident was the drivers carelessness.答案due to3.Calling the police the most efficient way to solve such a problem.答案is regarded as4.This decision can problems.答案result in5. everyone here,I wish you a pleasant journey back to your country.答案On behalf of6.Please some sugar t
4、he milk to make it more delicious.答案add;to7.Snowshoes have been a common form of transport in this country for hundreds of years the creativity of the native people.答案thanks to8.Community colleges offerlanguage classes.答案a variety of.翻译句子1.和我们竞争者的产品比较起来,我们的产品质量更好,价格更低。(compare with)答案Our products ar
5、e of higher quality and lower prices when compared with those of our competitors.2.我想我之所以长寿而且精力充沛,要归功于我的健康生活。(due to)答案I think my long and active life must be due to the healthy life I live.3.多亏你不断地鼓励,我在学习上取得了显著的进步。(thanks to)答案Thanks to your constant encouragement,I have made/been making remarkable
6、 progress in my studies.4.我昨天是在博物馆遇到汤姆的。(强调句)答案It was in the museum that I met Tom yesterday.5.如果可能的话, 您能帮我个忙吗?(省略句)答案If possible,could you please do me a favour?关键能力提升练.阅读理解Birds in eastern North America are picking up the pace along their yearly migratory(迁移的) paths.The reason,according to researc
7、hers,is rising temperatures due to climate change.Using migration information collected in eBird,a citizen science program database containing 10 years worth of observations from amateur birdwatchers,assistant professor of biology Allen Hurlbert,Ph.D.,and his team analysed when 18 different species
8、of birds arrived at various points across their migration journeys.“Pushing migration earlier in the year could negatively affect birds over the long term,”Hurlbert said.“Timing of bird migration is something critical for the overall health of bird species,” he said.“They have to time it right so th
9、ey can balance arriving on breeding(繁殖) grounds after theres no longer a risk of severe winter conditions.If they get it wrong,they may die or may not produce as many young.”According to Hurlbert,the speed at which a species migrates is the biggest influence on how strongly it responds to increasing
10、 temperatures.Slow migrators are the most adaptable to changes.Additionally,the length of the migration path affects how quickly birds move from one location to another.“It makes sense that if you take your time to move north,youre sort of checking out the surroundings around you,” he said.“If the c
11、onditions seem too cold,you can decide theres no point in moving on that day.Species that tended to advance quickly,as well as those migrating from greater distances,such as Central or South America,were less able to adapt to temperature changes.”However,being a slow traveller does not free a specie
12、s from all climate change-induced migration challenges.Because they stay in one spot longer,such birds have heavier habitat and food requirements,making them more dependent upon the resources that are available along their paths.That reliance could become a greater problem if climate projections for
13、 the next 50 years to 75 years hold true,Hurlbert said.Climatologists predict the Northeast will continue to warm at a faster pace than the Southeast,potentially forcing slow migrators to move even slower and put greater difficulty on their migratory routes.【语篇解读】本文是一篇议论文。文章主要讲述了科研人员对北美洲东部的鸟类的迁徙进行了研
14、究,研究人员发现,鸟类迁徙速度加快的原因是气候变化导致的气温上升。从数据库的分析来看,鸟类迁徙的时机对鸟类的整体健康至关重要,此外研究人员还对影响鸟类迁徙速度的因素进行了探究。1.The rising temperatures led to .A.the speed-up of birds migrationB.the weakness of the birds physical healthC.the birds less demand for foodD.the variation of breeding grounds答案A解析细节理解题。根据文章第一段可知,气温上升会导致鸟类迁徙速度加
15、快。结合选项,故选A项。2.According to Hurlbert,wrong timing of bird migration can lead to .A.a risk of wrong migration pathsB.change in life habitsC.a lack of natural resourcesD.decrease in bird population答案D解析细节理解题。根据文章第三段中“If they get it wrong,they may die or may not produce as many young.”可知,赫尔伯特说不正确的鸟类迁徙时间
16、会导致鸟的数量减少。结合选项,故选D项。3.What is the most important factor in adapting to climate change for birds?A.The cycle of migration.B.Migration speed.C.Their local habitat.D.The temperature along the migratory path.答案B解析细节理解题。根据文章第四段中“Hurlbert said,the speed at which a species migrates is the biggest influence
17、 on how strongly it responds to increasing temperatures.”可知,鸟类适应气候变化过程中最重要的因素是迁徙速度。结合选项,故选B项。4.What does the last paragraph mainly talk about?A.Climatologists prediction.B.Climate changes bad effects.C.Challenges of slow migrators migration.D.Changes of birds migratory routes.答案C解析段落大意题。根据文章第六段中“ Ho
18、wever,being a slow traveller does not free a species from all climate change-induced migration challenges.”可知,文章最后一段主要讲的是鸟类迁徙速度减慢所带来的挑战。故选C项。.应用文写作在我们的成长过程中,我们心中总有特别向往的工作,我们学校将以“My dream job”为题举办演讲比赛。请你根据以下要求写一篇英语演讲稿,要点如下:1.你理想的工作;2.选择的理由。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考范文My dream jobGood morning,ev
19、eryone.I feel honoured to deliver a speech here sharing my dream with you.I hope to be a teacher in the future.The main reason is that I get a lot of positive energy from my English teacher.As a teacher Ill be motivated to keep updating what I have learned through lifelong learning so as to keep pac
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-791379.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
