《测控指导》2015-2016学年高一英语外研版必修3 第1模块测评 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 测控指导 测控指导2015-2016学年高一英语外研版必修3 第1模块测评 WORD版含解析 测控 指导 2015 2016 学年 英语 外研版 必修 模块 测评 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第一模块测评(时间:120分钟满分:150分)第卷第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:When can we expect you for dinner?Can you come tonight?W:Not tonight.I promised to go to a concert with my sister.M:Well.How about Frida
2、y then?W:That sounds fine.1.Why does the woman refuse the invitation for tonight?A.She doesnt like the man.B.She has another appointment.C.She is too busy with her work.答案:BM:What kind of music do you like?W:I like classical music.Do you?M:Well,you see,classical music always sends me to sleep.2.What
3、 does the man think of classical music?A.He does not like it at all.B.He prefers it to other music.C.He enjoys it at bedtime.答案:AM:Hi!Werent you two at the English Evening yesterday?W:Yes.How did you like it?M:I thought it was great!Im Jeff.What are your names?W:Im Allison and this is Melissa.M:Nice
4、 to meet both of you.3.What did the two girls do yesterday?A.They went to the English Evening.B.They went to meet Jeff.C.They became friends at the English Evening.答案:AW:Can you take me to the Fairyland Railway Station quickly?Im afraid I wont be in time for my train to Manchester.M:Ill try.But the
5、traffic is so heavy;it will take at least 15 minutes.W:OK.In that case Ill still have another 15 minutes left for my nine-forty train.4.What time is it now?A.9:00.B.9:10.C.9:40.答案:BW:How came you were absent from class yesterday morning,Henry?M:Im sorry,Madam.My cousin was coming home from England,a
6、nd I had to go to the airport with my father to meet him.W:Better ask for permission next time.5.What do we know about the man?A.He saw off his father at the airport yesterday.B.He was late for class yesterday morning.C.He went to meet his cousin yesterday morning.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段
7、对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:Tell me,Jack.Do you look through the Web much?M:Well,to tell the truth,Im so busy with my work.I dont really have much time to surf the Web.Let me think.I suppose I log o
8、n a couple of times a week,for about two or three hours at a time.W:So,what do you do on the Internet when you log on?M:Well,sometimes I look up information I need for my job.It saves a lot of time when you look through books in the library.W:Yes,it sure does.6.What are the two speakers mainly talki
9、ng about?A.When they surf the Web.B.What they do on the Internet.C.How they look up information online.答案:B7.How often does the man probably surf the Internet?A.Once a week.B.Twice a week.C.Several times a week.答案:C8.What do we know about the man?A.He has never sent email.B.He gets some help from th
10、e Web.C.He shows no interest in the Internet.答案:B听第7段材料,回答第9至11题。W:Oh,dear!M:Im sorry.I do hope I havent hurt you.W:Oh,no.I was just a little startled.Thats all right.Its quite all right.M:But it isnt all right.I made you drop your shopping bags.Let me pick these bags up.W:You must have been in a gr
11、eat hurry.Never mind.M:I was only going to catch the bus.Im afraid I wasnt looking where I was going.I hope nothing was destroyed.W:Oh,no.Thank you very much.M:I do apologize.W:Dont worry about it.There is no need to apologize.Look!Here comes the bus.Youll catch it if you run.M:Oh,so I shall.9.Where
12、 does this conversation take place?A.On a train.B.Near a bus stop.C.In a department store.答案:B10.What did the man do?A.He hurt the woman.B.He helped the woman carry the bags.C.He made the woman drop the bags to the ground.答案:C11.What is the woman like?A.She is kind.B.She is rude.C.She is proud.答案:A听
13、第8段材料,回答第12至14题。M:Hello,Ms Thomas.What can I do for you?W:Well,Ive been having bad stomach pains lately,doctor.M:Oh,Im sorry to hear that.How long have you been having them?W:Just in the last few weeks.I get a very sharp pain about an hour after having meals.M:I see.Do you get this after every meal?
14、W:Let me think.No,its usually in the afternoon,after lunch.M:Well,what do you have for lunch?W:Oh,I mostly just have a quick hamburger and rush back to the office.Were very busy at the moment.M:Well,I dont think its a serious thing.Maybe you eat too quickly.Its bad for your health.W:My husband is al
15、ways telling me that.M:Anyway,Ill give you something for it and see what happens.Take the medicine three times a day.W:After meals or before?M:After eating.W:Thank you,doctor.M:Youre welcome.12.Where does this conversation take place?A.In a restaurant.B.In a hospital.C.At the office.答案:B13.When does
16、 the woman get a pain in stomach?A.About an hour after she has eaten.B.About an hour before she has eaten.C.Just when she begins to eat.答案:A14.What can you conclude about the womans husband from this conversation?A.He eats very quickly.B.He doesnt eat as quickly as his wife.C.He sometimes eats more
17、slowly than his wife.答案:B听第9段材料,回答第15至17题。W:Dad,what will we have for dinner?M:I dont know.Maybe fried fish,chicken soup and.W:Oh,no,Im tired of such things now.M:Im sorry.But that is the only thing I can cook.What do you want to have then?W:I do wish Mom were at home.Why dont we go and eat out for
18、a change?M:Oh,thats a good idea.I like Kentucky Fried Chicken very much.W:Dad,you always talk about fried chicken.Lets have something different.Id like to go to McDonalds this time.M:OK then.Youll drive,wont you?W:No,Im a bit tired today.You should drive.M:OK,OK.I always do things like that.I hope y
19、our Mom will be back soon.Ah,here we are.W:Dad,what would you like to have?Id like a hamburger.M:I want one,too.And some French fries,Jill?W:Please buy me some salad instead.And a glass of Coke.OK?M:Hamburger,salad,and a glass of Coke.Is that all for you,Jill?W:Right,and give me an ice cream,too.Ill
20、 go and find the seats.M:And Ill get some vegetables for myself,and a coffee.15.Where did the two speakers go for dinner?A.To McDonalds.B.To KFC.C.To a Chinese restaurant.答案:A16.Why didnt they eat at home?A.Because Jills mother was not in the house.B.Because Jill was tired of her fathers cooking.C.B
21、ecause Jills father wanted to eat fried chicken.答案:B17.What did Jill want for her dinner?A.Hamburger,salad,coffee and chicken.B.Hamburger,salad,Coke,and ice cream.C.Hamburger,vegetables and coffee.答案:B听第10段材料,回答第18至20题。Many years ago,Manhattan Island,which is a part of the great city of New York,was
22、 covered with forest.Along its shores were small Indian villages.In fact,Indians were the only people on the island until 1609.In the spring of that year,Henry Hudson,a famous sea captain,arrived there.He was trying to find a short way to the Far East for Dutch traders.His ship was very small.It was
23、 only about the size of one of the lifeboats you see on modern ocean liners today.Of course,Henry Hudson did not find a shorter way to the Far East.Instead he reached the shores of North America.He came to the mouth of the large waterway now called the Hudson River.As he came near to the shore,he sa
24、w an Indian village.The Indians seemed friendly.They even came out to meet the ship and offered their furs to the Dutch sailor in exchange for glass beads and other small things.When Henry Hudson returned to Holland,he showed everyone the fine furs.He told of the rich soil,and the streams filled wit
25、h fish.Later Dutch traders began to send many ships to the rich new world across the sea.18.What do we know about Manhattan Island?A.It used to be a small country.B.Only Indians lived there before 1609.C.It was controlled by Dutch before 1609.答案:B19.Why did Henry Hudson go to Manhattan Island?A.He w
26、anted to trade with the Indians.B.He hoped to find a shorter way to the Far East.C.He wanted to find more land for his country.答案:B20.How did the Indians react to Henry Hudsons arrival?A.They captured him.B.They didnt allow him to land.C.They were friendly to him.答案:C第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小
27、题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。AEurope is surely among the most popular tourist destinations(目的地) around the world.However,one problem that anyone talks about is how to plan a trip with enough time to the various destinations in Europe.Johnson is one of the travelers extremely intereste
28、d in Europe.Here he uses his experience to tell you about the various Europe tour packages(旅游套票).The Europe tour packages are designed to offer much more than a simple trip around Europe.Usually,a Europe tour package includes all kinds of things for tourists to enjoy their trips to Europe.First the
29、packages offer air tickets for the best flights from the best airlines to tourists and let them fly to Europe from anywhere.Different Europe tour packages also offer chances to stay in the best hotels.Besides,when it comes to sightseeing Europe packages provide a visit to some of the most popular to
30、urist spots around Europe.For example,one day you will be at the Eiffel Tower in Paris,and the very next day you will be in the Swiss Alps.These Europe packages are designed to pack all the beautiful destinations and put them in front of you for a wonderful holiday.This is the most important thing.N
31、ow you must be thinking about how to get one of these Europe packages.The best way is to go on the Internet,and look for the right one for you.There are many Europe packages to choose from,and the key is to simply go for the ones that suit your budget(预算).21.The passage is written to .A.attract more
32、 tourists to European countriesB.tell us something to pay attention to during travelingC.stress the importance of preparations before travelingD.introduce something about Europe tour packages答案:D解析:第一段的末句提出欧洲旅游套票;接下来详细介绍使用欧洲旅游套票的好处及如何获得此类套票。故本文主要介绍了欧洲旅游套票的信息。22.What is many tourists problem when the
33、y plan to visit Europe?A.How to book air tickets in time.B.How to fix time reasonably.C.How to choose famous attractions.D.How to save some time to travel.答案:B解析:根据第一段第二句“However,one problem that anyone talks about is how to plan a trip with enough time to the various destinations in Europe.”可知,在欧洲的
34、游客遇到的问题是如何分配足够的时间到不同的旅游目的地。23.A Europe tour package will make you enjoy the trip by .A.providing best flights,hotels and sightseeing spotsB.letting one visit many places of interest in the worldC.saving a great deal of money for youD.offering excellent online service to you答案:A解析:根据第二段中“Usually,a Eu
35、rope tour package includes all kinds of things for tourists to enjoy their trips to Europe.First.”可知,欧洲旅游套票为游客提供最棒的交通、住宿与景点安排,故这三个方面都会使游客满意。由此可推知答案应为A项。24.If you want to choose from the tour packages,you have to first consider .A.if the time is right for youB.where to get the packageC.how much money
36、 you can affordD.the way of traveling答案:C解析:根据最后一段最后一句可知,在选择旅游套票时,首要的事情是要考虑费用问题。B(2015湖北高考)Hilversum is a medium-sized city between the major cities of Amsterdam and Utrecht in the Gooi area of North Holland,the Netherlands.Unlike most of the Netherlands,Hilversum is actually in a hilly area with th
37、e soil mostly consisting of sand.Once called the Garden of Amsterdam,it still attracts travelers to come over to cycle and walk through the surrounding forests.They visit it for a relaxing day off from the urban madness.For Dutch people,Hilversum is all about textile(纺织) and media industries,and mod
38、ern architecture.In history,Hilversum was largely an agricultural area.Daily life was marked by farming,sheep raising and wool production.A railway link to Amsterdam in 1874 attracted rich traders from Amsterdam to Hilversum.They built themselves large villas(别墅) in the wooded surroundings of the to
39、wn.One of the families moving in was the Brenninkmeijers,currently the wealthiest family of the Netherlands.They moved in after big success in the textile industry and aided a substantial textile industry in Hilversum.But the textile boom lasted only several decades.The last factory closed in the 19
40、60s.The change to a media economy started in 1920,when the Nederlandse Seintoestellen Fabriek(NSF) established a radio factory in Hilversum.Most radio stations settled in the large villas in the leafy areas of the town.Television gave another push to the local economy.Hilversum became the media capi
41、tal of the Netherlands,and Dutch television stars moved into the leafy neighborhoods surrounding the town.In the early 1900s,modern architects W.M. Dudok and J.Duiker placed hundreds of remarkable buildings in Hilversum.These modern architectural masterpieces(杰作) are so many that Hilversum almost fe
42、els like an open air museum.Dudok alone shaped most of 20th century Hilversum and approximately 75 buildings still bear his unique characteristics.His masterpiece,Hilversum Town Hall was built in 1928-1931.It has wide international fame and is included in many architecture textbooks.The building has
43、 a remarkable shape and looks like a combination of “blocks”.Actually,one may start his journey of modern architecture by walking or biking the W.M.Dudok Architectural Route in Hilversum.25.Hilversum is different from most of the Netherlands in that .A.it has a large populationB.it is cut off from b
44、ig citiesC.it has many beautiful gardensD.it is in a hilly area with sandy soil答案:D解析:根据文章第一段第二句“Unlike most of the Netherlands,Hilversum is actually in a hilly area with the soil mostly consisting of sand.”可知,希尔维苏姆的不同之处在于它位于山区,而且是沙土。故选D项。26.What was the greatest contribution of the Brenninkmeijers
45、to Hilversum?A.Building a railway link to Amsterdam.B.Helping its textile industry to develop.C.Constructing large villas for the poor.D.Assisting its agricultural industry.答案:B解析:根据文章第二段倒数第三句“They moved in after big success in the textile industry and aided a substantial textile industry in Hilvers
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-793842.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
