《高优指导》2017英语牛津译林版一轮考点规范练26(模块八 UNIT 3) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017英语牛津译林版一轮考点规范练26模块八UNIT 3 WORD版含解析 指导 2017 英语 牛津 译林版 一轮 考点 规范 26 模块 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、考点规范练26(模块八Unit 3)考点规范练第52页.阅读理解A new system has been developed to measure the health of the worlds oceans.Scientists say the system will change the way we think about oceans and how they affect our lives.It is called the Ocean Health Index.The index is designed to tell if anything is wrong with the
2、 oceans and,if so,what can be done about it.Whether you live in the United States or in the middle of Africa,you should care about what happens to the oceans.Most of the oxygen that you breathe comes from the ocean.The oceans are the primary climate adaptation system.They absorb carbon.If you want t
3、o know what the Earth would be like without an ocean youve got plenty of examples in our solar systemall those hot,dusty,dry,cold inhospitable(荒凉的) places are basically that way because they do not have a liquid ocean to provide all these benefits,including food.One out of four people on the planet
4、get their daily source of protein from the ocean.The Ocean Health Index uses two hundred separate measurements.Once a year,scientists will use it to announce whether the oceans successfully passed the test.People have looked to nature for medicines since ancient times.And modern scientists have sear
5、ched the worlds rainforests for new medicines.But the ocean may be an even better source.At least twenty-six drugs that come from sea organisms(有机体) are currently being used or developed.And a new generation of chemists hopes to increase that number.Many drugs are in development,and there will be ma
6、ny discoveries of ocean-based medicines.A small blood-sucking creature has been discovered in the Caribbean waters off the Virgin Islands.The creature may help increase scientists understanding of how disease is passed among marine animals.This discovery will lead to more information about parasites
7、(寄生生物)and the effect they can have on marine environments.【语篇导读】本文属于科普类文章,介绍了一种检测海洋的科学方法:the Ocean Health Index。1.The purpose of the text is to .A.introduce a scientific system to monitor the oceanB.talk about the character of the oceanC.present the importance of the oceanD.introduce a rich source f
8、or new medicines答案:A解析:推理判断题。文章的目的是介绍一种检测海洋的体系。由第一段“A new system has been developed to measure the health of the worlds oceans.”得出答案为A项。2.The Ocean Health Index can be described as .A.a protector of the oceanB.the oceans doctorC.an observer of the oceanD.the oceans mirror答案:B解析:细节理解题。该系统能检测出海洋出了什么问题
9、、人类该如何应对,就像是海洋的医生一样。由第一段“The index is designed to tell if anything is wrong with the oceans and,if so,what can be done about it.”得出。3.We can infer from the text that .A.the worlds rainforests are not good places for new medicinesB.more medicines are made from the ocean than from rainforestsC.the oce
10、an is a very good place for medicine sourceD.the ocean will replace the rainforests for medicine source答案:C解析:推理判断题。海洋是新药制作的很好来源。概括第五段得出答案为C项。4.Why do the scientists value the small blood-sucking creature?A.Because it can help them find out how disease spreads among sea creatures.B.Because it can be
11、 used to make medicine to cure marine animals of disease.C.Because it can lead to information to get rid of sea parasites.D.Because it can improve the marine environments for marine animals.答案:A解析:细节理解题。这种动物的发现,有助于让科学家确定海洋中的疾病是如何传播的。由最后一段“The creature may help increase scientists understanding of ho
12、w disease is passed among marine animals.”得出答案为A项。.完形填空(2015河北邢台高三摸底)My 13-year-old son and I had quite the adventure this morning!We frequently passed by a 1 landscaped yard with a nice little flower garden.I wanted to 2 my thanks for the time and effort put in by the 3,but Ive never seen him or he
13、r,so we went to a local nursery and bought a gift card that I would leave with a 4 and a smile card the next time that I passed by.We also ran to Walmart and5 a few $10 gift cards along with some note cards and our other 6.While we were putting our things away in the car,my son 7 that a lady that ha
14、d just parked next to us looked a little 8.As soon as she entered the 9,we grabbed a note card,made a note 10,and added a gift card for her to find when she got back to her 11,hoping to comfort her feelings.After that,we went for a(n)12breakfast.The restaurant was pretty 13 and the people working in
15、 the kitchen seemed to be busy forever.A young couple 14 across the dining table from us was having some trouble with their 15,who looked to be about four or five.He grew 16and impatient with the wait and they had their hands 17 keeping him from making troubles.I remember being in their18,so I stopp
16、ed their 19 and had their breakfast added to my check.Great 20 to my day,and I cant wait to do it again! 【语篇导读】作者讲述了自己和儿子的一次美好经历。1.A.smoothlyB.carelesslyC.roughlyD.beautifully答案:D解析:根据此空后的“landscaped yard with a nice little flower garden”可推断,此处表示“一个经过美化的漂亮的院子”。故选D项。smoothly“平稳地,顺畅地”;carelessly“粗心地”;
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-795560.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
