分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit5 单元测试卷(含答案解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:807799
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:12
  • 大小:29.13KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 【新教材】人教版2019高一英语必修第一册Unit5 单元测试卷含答案解析 人教版 2019 英语 必修 一册 Unit5 单元测试 答案 解析
    资源描述:

    1、【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit5 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解Chinese Culture Day of Confucius Institute held in Egypt The Chinese Culture Day of Confucius Institute in Cairo University was held for the first time at the Egyptian National Museum in the capitals Tahrir Square on Monday, Oct 8, 2019. A teac

    2、her from Confucius Institute in Cairo University performed Wushu. Meanwhile, a woman performed Chinese calligraphy and a student from Confucius Institute in Cairo University performed Chinese folk dance.Chinese opera legends make UK stage return People in the UK will have an opportunity to enjoy Chi

    3、nese culture when the China National Peking Opera Company returns to the country for the fourth time, for a series of workshops and performances. Activities will be held at the British Library, Oxfords Ashmolean Museum. Lisa Lu, a respected actress will lead a group of artists from China, the US and

    4、 the UK to discuss their experiences of working across a variety of artistic fields in different cultures over many years.China Reading Corner opens in Fiji National Library China Reading Corner opened here on Friday in the Fiji National Library to help strengthen the cultural exchanges between Chin

    5、a and Fiji. The China Reading Corner contains over 6,000 books, 20,000 e-books and other hardware given by Chinas Zhengzhou Library. Chinese Ambassador to Fiji Qian Bo said, With this reading corner, Fijian people know where to find the information they are interested in and the reading corner will

    6、serve as a window for Fijian people to look out to the outside world. The Chinese and Fijian people will further deepen their friendship and have a better understanding of each other, he said.1.If you want to enjoy Chinas National Peking Opera, where should you go?A.China Reading Corner.B.Confucius

    7、Institute in Cairo.C.Oxfords Ashmolean Museum.D.Egyptian National Museum.2.Which of the following statements is TRUE?A.Fijian people will have a better relationship with China.B.Lisa Lu will perform Peking opera in Britain.C.Fiji library gave over 6,000 books to China Reading Corner.D.The China Nati

    8、onal Peking Opera Company went to UK for the first time.3.What topic do the three events mentioned have in common?A.Artist.B.Library.C.University.D.Culture.My mother has a dining table which sits right in the middle of her dining room. It was once buried beneath piles of papersmagazines, articles, c

    9、opies of schedules for vacations she took back in the 1990s, and baby pictures of grand children who are now paying off their college loans. My brother Ross and I recently flew to New York to visit my mother. “Mom,why dont we go through all that stuff?” Ross said. “No. Dont touch it!” my mother said

    10、. The next afternoon, when she couldnt find a bill she needed, Ross suggested it might be put somewhere in the dining room and that we find it together. “ Besides,” he said,“ all those papers are clearly stressing you out. ”However, my mother just said, “Are you boys hungry? ”And then she seemed to

    11、have lost herself in deep thought. On our last night there, my mother walked up to us with a small pile of unopened mails, which she had collected at the western edge of the dining table, and said,“ Help me go through these. Sure,”I said. When we had succeeded in separating wheat from chaff (谷壳) , I

    12、 asked,“ Would you want to deal with another little pile of papers? ” My mother led the way, walking into the dining room the way an animal manager might be while entering a cage with tigers in it. Ross and 1 came in behind her and suddenly he reached for a pile of the papers on one side of the tabl

    13、e. “No! ”my mother said sharply. “Lets start at the other end. Thats where the older stuff is. ” Finally,we threw 95 percent of the stuff into paper shopping bags. Then I asked what she wanted us to do with them, and she surprised us all by saying, “Put them in the incinerator (垃圾焚化炉). ” When I retu

    14、rned home, inspired by the visit to my mother, I sorted out my own accumulated (积累的) piles of papers, sold or gave away half of my possessions, and moved into a smaller house. It seems that my life has been cheaper and easier since then. And it proves that a small change does make a big difference.1

    15、. What did the mother ask her children to do with these unopened mails?A. To bum them.B. To read them for her.C. To collect them together.D. To pick out the important ones among them.2 When the mother walked into the dining room, she was _.A. angryB. afraidC. impatient D. careful3. Whats the author

    16、s attitude towards his mother s cleaning up the dining table?A. Positive.B. Negative.C. Uncertain.D. Unknown.4. What might be the best title of the passage?A. The precious mailB. A visit to my motherC. A happy family reunionD. The lesson of the dining table If you enjoy reading, the world in books w

    17、ill become a place which is not to be experienced in watching television only for entertainment. Studies have shown how those who read for pleasure achieve more in literacy (读写能力) and thinking abilities than those who dont. Actually, there is nothing else that will expand your language skills and ma

    18、ke your imagination fly. To begin with, language skills can be better learned through reading for pleasure than through watching TV for entertainment. At its best, television can be educational as well as entertaining, but nobody wishes to improve his literacy by simply sitting in front of a TV box.

    19、 Therefore, only by reading can you enlarge your vocabulary. However, it must be made clear that the relation between literacy and reading is like comparing health to sport. One is something practical and the other is something you do because you enjoy it. The books that help you most in imagination

    20、 are those that make you think most. In this point, reading for pleasure, both paper-based and on-screen, is far more helpful than watching TV. For example, there is always a book which is opened with expectation and closed with profit: imagination. Unluckily, some peoples love of books is lost infl

    21、uenced by television, which is considered as a decline in thinking abilities. On the whole, watching TV is largely harmless as an entertainment and information tool, but there is no better way to improve your language skills and imagination than reading for pleasure. For those who would continue to

    22、enjoy reading, there is a paradise (天堂) not yet being lost. Having got an amount of language skills through wide reading, you might as well imagine that such a paradise would not be very unlike a kind of library.1.What does the writer mainly talk about in Paragraph 1?A.The advantage of reading books

    23、.B.The way of improving language skills.C.The pleasure in watching TV.D.The advantage of our imagination.2.What does the writer say about reading in the text?A.People can get the latest information through it.B.It offers more pleasure than watching TV.C.It plays a bigger role in kids growth than wat

    24、ching TV.D.More language skills will be gained as people read more.3.Which word can replace the underlined word decline in Paragraph 3?A.Development.B.Decrease.C.Destroy.D.Improvement.4.What does the writer think of watching TV?A.Its a waste of time and energy.B.Its a paradise for those who like wat

    25、ching TV.C.Its helpful in some aspects.D.Its done only for entertainment. On Tuesday, the Shenzhen team of Blue Sky Rescue, a domestic non-profit civil rescue team, confirmed that two of its members had died trying to rescue 24 tourists who had got into difficulties. According to the official news,

    26、it was on Monday that the rescue team received a telephone call from 24 travelers, who were trapped in a river valley, with a storm on the way and one of the female travelers being badly injured. The team responded immediately. However, when they helped the travelers, two team members got trapped by

    27、 the rising river water. The next day, they were confirmed dead. The two heroes who gave their own lives to save others are being mourned by all. Who can rescue the rescuers? The question aroused a heated discussion among people. Most of them think we would rather such heroic deeds were not required

    28、. However, that depends on people being more sensible. In the past several years, there have been many cases in which travelers, ignoring the signs saying certain areas are dangerous and off-limits, still have kept on exploring unpaved and unmarked regions and ended up needing to be rescued. By doin

    29、g so, they put not only their own lives at risk but also the lives of those who go to their aid. In this case, although the travelers may have been in an authorized area, they ignored the warnings of an approaching typhoon. It was extremely reckless (鲁莽的) of them to travel into the wild on such a da

    30、y, as the local weather forecast had warned people against the impending typhoon. Two rescuers have lost their lives because of the thoughtlessness of others. Although the majority of travelers behave properly, some attempt challenging tasks that are obviously beyond their abilities.The law has alre

    31、ady made it clear that if a traveler or group gets into difficulties when entering unauthorized regions, they must bear the costs of the rescue operations. The regulations need strengthening to deter travelers from putting their own lives and the lives of others at risk.1.What happened to a woman tr

    32、aveler?A.She lost her way.B.She was trapped on the mountain.C.She died in the storm.D.She was seriously hurt.2.What is the writers attitude towards some tourists?A.Critical.B.Sympathetic.C.Understanding.D.Admiring.3.What does the underlined word deter in the last paragraph mean?A.Protect.B.Keep.C.Ex

    33、cuse.D.Separate.4.What can be a suitable title for this passage?A.The blue sky rescueB.Who can rescue the rescuers?C.Who should bear the costs?D.A deadly typhoon二、七选五 Americans use many expressions with the word dog. People in the United States love their dogs and treat them well._ However, dogs wit

    34、hout owners to care for them lead a different kind of life. The expression, to lead a dogs life, describes a person who has an unhappy existence. Some people say we live in a dog-eat-dog world._ They say that to be successful, a person has to work like a dog. This means they have to work very, very

    35、hard. Such hard work can make people dog-tired. And, the situation would be even worse if they became sick as a dog. _ This means that every person enjoys a successful period during his or her life. To be successful, people often have to learn new skills. Yet, some people say that you can never teac

    36、h an olddog new tricks. They believe that older people do not like to learn new things and will not change the way they do things. _ People who are unkind or uncaring can be described as meaner than a junkyard(废品场) dog. Junkyard dogs live in places where people throw away things they do not want. Me

    37、an dogs are often used to guard this property. They bark or attack people who try to enter the property. However, sometimes a person who appears to be mean and threatening is really not so bad. We say his bark is worse than his bite. Dog expressions are also used to describe the weather. The dog day

    38、s of summer are the hottest days of the year. A rainstorm may cool the weather. But we do not want it to rain too hard. _A.Still, people say every dog has its day.B.We do not want it to rain cats and dogs.C.Dogs are peoples loyal friends all the time.D.Sometimes, morning rain can light up the day.E.

    39、Some people are compared to dogs in bad ways.F.That means many people are competing for the same things, like good jobs.G.They take their dogs for walks, let them play outside and give them nice meals.三、完形填空(15空)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 When I was a little girl, there was the magic o

    40、f Mercurochrome(红药水). It was good for cuts, scratches(抓痕), or other wounds. My brother and I tested and 1 the powers of Mercurochrome many years ago. It was summer and hot. Mama was not feeling well and had become2 tired. She told us that she was going to3 on her bed. Only a few minutes had passed w

    41、hen Ronnie4 a scratch on his knee that needed immediate5 We tiptoed (踏脚走) into Mamas room and asked her if we could put Mercurochrome on Ronnies scratch. Flat on her back, Mama had fallen into a deep sleep and made no answer. We stole into the bathroom, took the Mercurochrome and6 Ronnies knee. Undo

    42、ubtedly, he immediately began to feel better.7 , we tiptoed into Mamas room to show her that we had taken care of our scratches without8 her. But she was in sound sleep. Then we whispered that since Mama didnt feel well, perhaps Mercurochrome would make her feel9 . Twenty minutes 10 , we painted eve

    43、ry scratch and every freckle(雀斑) of Mamas skin. She had Mercurochrome on her legs, arms and face. At Ronnies encouraging, we 11 tried to paint her fingernails and toenails. When Mama screamed in 12 , we knew that she was awake. With all the 13 , it didnt seem at first that she was feeling better, 14

    44、 she burst into laughter as she stared at her image in the mirror. We laughed a lot the next few days. If anyone had asked us, we would have 15 that Mama had been cured by the magic of Mercurochrome.1.A.markedB.provedC.collectedD.ignored2.A.suddenlyB.graduallyC.hardlyD.extremely3.A.lie downB.settle

    45、downC.go downD.look down4.A.doubtedB.learntC.noticedD.recognized5.A.serviceB.attentionC.adviceD.study6.A.paintedB.designedC.completedD.decorated7.A.PolitelyB.ProudlyC.CarelesslyD.Properly8.A.pleasingB.botheringC.excitingD.worrying9.A.betterB.rarerC.worseD.stranger10.A.earlierB.agoC.laterD.ahead11.A.

    46、alwaysB.everC.evenD.only12.A.disappointmentB.shameC.horrorD.excitement13.A.laughingB.talkingC.screamingD.joking14.A.soB.althoughC.becauseD.but15.A.pretendedB.expectedC.insistedD.accepted四、语法填空 English _(become) the global language in the last few decades. In todays world, being able to speak English

    47、 is how you stand out and get ahead. However, learning English as a foreign language_ (be) very difficult in the absence of a native language environment. We have little chance to live in an English-speaking country. Therefore, we have to rely on knowledge_ we can learn at school. Teachers must make

    48、 sure that there is_ adequate (充足的) amount of input in English conveyed to the students through_(vary) mediums. This input must be of high quality. After all, high quality output_ (base) on high quality input. To really get ahead, however, it means_ (put) in extra work outside of the classroom. Expe

    49、rts say that just 15 minutes of extra-curricular study a day can really speed up foreign language learning. Besides, you need to keep_ mind why you are learning English. Quite_(simple), in todays world, learning English is one of major_ (factor) leading to a brighter future and a world of possibilit

    50、ies.五、书面表达假定你是中学生李华,得知2022年北京冬奥 会组委会正通过China Daily招募志愿者。请根据以下要点,给组委会写一封英文信,提出申请。内容包括: 1.写信目的; 2.说明个人优势:精通英语,热爱运动,有类似经历; 3.希望申请成功。注意: 1.词数80左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯; 3.开头和结尾已为你写好,不计入总词数。Dear Sir/Madame,_ Im looking forward to your early reply.Yours,Li Hua阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。It was summer, and

    51、my dad wanted to treat me to a vacation like never before. He decided to take me on a trip to the Wild West.We took a plane to Albuquerque, a big city in the state of New Mexico. We reached Albuquerque in the late afternoon. Uncle Paul, my dads friend, picked us up from the airport and drove us up t

    52、o his farm in Pecos.His wife Tina cooked us a delicious dinner and we got to know his sons Ryan and Kyle. My dad and I spent the night in the guestroom of the farm house listening to the frogs and water rolling down the river nearby. Very early in the morning, Uncle Paul woke us up to have breakfast

    53、. The day starts at dawn on my farm, he said. After breakfast, I went to help Aunt Tina feed the chickens, while my dad went with Uncle Paul to take the sheep out to graze(吃草). I was impressed to see my dad and Uncle Paul riding horses. They looked really cool.In the afternoon, I asked Uncle Paul if

    54、 I could take a horse ride, and he said yes, as long as my dad went with me. I wasnt going to take a horse ride by myself anyway. So, my dad and I put on our new cowboy hats, got on our horses, and headed slowly towards the mountains. Dont be late for supper, Uncle Paul cried, and keep to the track

    55、so that you dont get lost! OK! my dad cried back. After a while Uncle Paul and his farm house were out of sight. It was so peaceful and quiet and the colors of the brown rocks, the deep green pine trees, and the late afternoon sun mixed to create a magic scene. It looked like a beautiful woven(编织的)

    56、blanket spread out upon the ground just for us.注意:1. 所续写短文的词数应为150左右;2. 至少使用5个短文中标有下划线的关键词语:3. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4. 续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1 : Suddenly a little rabbit jumped out in front of my horse._Paragraph 2: We had no idea where we were and it was getting dark._参考答案阅读一答案:1-3.CAD解析

    57、:1.细节理解题。根据 Chinese opera legends make UK stage return 部分中 Activities will be held at the British Library, Oxfords Ashmolean Museum.可知,如果想欣赏京剧,你应该去牛津阿什莫尔博物馆,故选C。2.细节理解题。根据最后一段中The Chinese and Fijian people will further deepen their friendship and have a better understanding of each other, he said.可知

    58、,中斐两国人民将进一步加深友谊,增进了解,也就是说斐济人民将与中国建立更好的关系,故选A。3.细节理解题。通读全文的三个部分可知,埃及举办孔子学院中国文化节、中国京剧重登英国舞台以及斐济图书馆开设中国读书角这三个活动的共同点是都涉及中国文化,故选D。 阅读二答案:1.D 2.D 3.A 4.D解析:1. D 细节理解题=根据第三段中的“Help me go through these.” 和 “When we had succeeded in separating wheat from chaff”,可知,母亲要求孩子们查看邮件并从 这些邮件中挑出重要的邮件。故选D项。2. D 细节理解题。根

    59、据第四段第一句“My mother led the way, walking into the dining room the way an animal manager might be while entering a cage with tigers in it.” 可 知,母亲就像动物管理员走进老虎笼中一样,那么谨慎地 进入餐厅。故选D项。3. A 推理判断题。根据最后一段“When I returned home, inspired by the visit to my mother, I sorted out my own accumulated piles of papers,

    60、sold or gave away half of my possessions.”可知,作者受母亲清理餐桌行为的影响, 回家之后也对自己的物品进行了归类清理。故可推断,作 者的态度是积极的。故选A项。4. D 主旨大意题。根据全文(以餐桌清理为主线,讲 述了在我们的生活中要把无用之物抛弃,以使我们生活更 加简易)和最后一段最后一句“And it proves that a small change does make a big difference.” 可知,D 项(有关餐桌 的一课)可作为本文的标题。故选D项。阅读三答案:1-4 ADBC解析:1.主旨大意题。通读第一段可知,该段主要讲的

    61、是阅读能给人们带来许多好处,如提升语言技能和增强我们的想象力。故选A。2.细节理解题。根据第一段的内容可知,人们读的书越多,获得的语言技能就越多。故选D。3.词义猜测题。根据本段第一句The books that help you most in imagination are those that make you think most. 可知,培养想象力的书可以帮助你更多地思考,因此不看书会使人思考能力下降。因此该词在句中意为下降,减少。故选B。4.细节理解题。根据第四段中On the whole, watching TV is largely harmless as an enterta

    62、inment and information tool 可知,整体而言,看电视作为娱乐和信息工具并没有害处,故可推知从某些方面来说,看电视是有益的。故选C。阅读四答案:1-4.DABB解析:1.细节理解题。根据第二段中with a storm on the way and one of the female travelers being badly injured.可知当时风暴即将来临,其中一名女游客严重受伤。故选D。2.推理判断题。第五段中 we would rather such heroic deeds were not required. However, that depends

    63、on people being more sensible.提到我们宁愿不要这种“英雄事迹”。再根据倒数第三段中It was extremely reckless (鲁莽的)of them to travel into.可知他们在这样的日子里到野外去旅行真是太鲁莽了,由此可知,作者是批评这些不听劝阻的游客的。critical意为“批判的”;sympathetic意为“有同情心的”; understanding意为“理解的”;admiring意为“钦佩的,赞赏的”。故选A。3.词义猜测题。根据 The regulations need strengthening to deter travele

    64、rs from putting their own lives and the lives of others at risk.可知,这些规定需要加强,以阻止游客将自己和他人的生命置于危险之中。由此可知,此处deter.from.与stop/keep.from.意思一致,应该是意为“阻止”。故选B。4.主旨大意题。文章表达了对死去的两名救援人员的惋惜以及对那些不遵守规定的游客的批判,再结合文章中出现的Who can rescue the rescuers?可知,文章的最佳标题应该是B选项。 七选五答案:GFAEB解析:根据上文People in the United States love t

    65、heir dogs and treat them well.可知,美国人对狗很不错,由此可知,他们带狗散步,让它们在外面玩,给它们好吃的食物,故选G。 根据下文They say that to be successful, a person has to work like a dog.可知,为了成功,一个人不得不像狗一样工作,由此可知,F项“这意味着很多人在为同样的东西竞争,比如好的工作。”符合语境。根据下文This means that every person enjoys a successful period during his or her life.可知 A 项“Still,

    66、people say every dog has its day.(人们还说每个人都会有成功的时候)”。符合语境, 故选A。根据下文都是一些不好的含义可知,一些人被以不好的方式比喻成狗,故选E。根据上文 But we do not want it to rain too hard.可知我们不想rain cats and dogs(下倾盆大雨),故选B。完形填空答案:1-5.BDACB; 6-10.ABBAC; 11-15.CCCDC解析:1.句意:我和我哥哥在许多年前测试并证明了红药水的威力。由下文可知,红药水可以让伤口愈合,也可以让妈妈看到自己全身都是红药水后突然大笑,这都证实(prove)

    67、 了红药水的力量。2.由not feeling well可知,妈妈感觉不舒服,所以判断出妈妈已经感到很累了。extremely为副词修饰形容词tired。3.根据下文Flat on her back可知,妈妈是平躺在床上的。 所以判断出妈妈要躺(lie down)在床上休息。4.句意:仅仅过去了几分钟,龙尼就注意到(notice)他的膝盖上有一处划痕,需要立即处理。5.根据生活常识,无论是大伤小伤都需要处理一下。 attention除了表示“注意力”,也可以表示“特别照料”。6.句意:我们偷偷溜进浴室,拿了红药水,在龙尼的膝盖上涂了红药水。受了外伤,所以要把药涂在伤口处。paint在此处意为“

    68、涂抹”。7.因为作者和哥哥自己拿的药,成功地处理了伤口,所以他们觉得做了这件事很自豪(proudly)。8.由前文可知,他们偷偷地进了浴室,拿出了红药水,成功地处理了伤口。所以并没有打扰到(bother)妈妈。9.由前文 Undoubtedly, he immediately began to feel better. 可知,龙尼的膝盖在涂抹红药水后,他感觉好多了。所以他们判断妈妈要是涂上红药水也会感觉更好(better)。10.句意:二十分钟后,我们在妈妈皮肤上的每处划痕和雀斑上都涂了红药水。事情是按照时间的先后发生的。11.句意:在龙尼的鼓励下,我们甚至设法给她的手指甲和脚趾甲上都涂了药水

    69、。even表示递进关系,用来说明涂药水的身体部位多。12.妈妈醒来时看到身体的多个部位被涂上红颜色的东西, 而不知道是什么时,会惊恐地尖叫。horror意为“害怕,惊慌”。13.句意:伴随着所有尖叫(scream),起初她似乎并没有感觉更好,但是当她盯着镜子里自己的形象时,突然大笑起来。14.结合上一题可知,设空处前后为转折关系,需用but。15.作者和哥哥不希望自己的“愚蠢”的行为被其他人知道。 所以坚持说(insist)妈妈的病已经被红药水的魔力治愈了。 语法填空答案:has become is which/that an various is based putting in simpl

    70、y factors解析:考查时态。根据时间状语in the last few decades可知,此处应用现在完成时,故用has become。 考查时态与主谓一致。learning English as a foreign language是动名词短语作主语,谓语动词用第三人称单数形式;这里说的是一般事实的情况,故用一般现在时,故用is。考查定语从句。设空处引导定语从句,先行词为knowledge,指物,关系代词在从句中作learn的宾语,故填which或者that。考查冠词。an amount of 意为 大量的, 修饰不可数名词,且adequate的发音以元音音素开头,故填an。考查词性

    71、转换。空格处需用形容词various修饰复数名词mediums, 指各种各样的媒体。考查时态和语态。句意:毕竟,高质量的输出是以高质量的输入为基础的。此处含有短语be based on, 且根据语境可知需用一般现在时,故填is based。考查非谓语动词。mean doing sth. 意为意味着做某事, 故用putting。考查介词搭配。keep in mind意为“记住”。考查副词。设空处修饰整个句子,需填simple的副词形式simply。考查名词的数。one of. 后接名词的复数,故填factors。作文答案:Dear Sir/Madame,Im Li Hua, a high sch

    72、ool student from Beijing. Interested in the 2022 Winter Olympics, Im writing to apply to be a volunteer in the games. I feel I have the necessary qualifications and experience needed for the voluntary job. Above all, Im a fluent English speaker so that I have no difficulty communicating with the vis

    73、itors. Besides, keen on sports, Im quite familiar with different events and the locations of the venues as a local. Equally importantly, I previously served as a volunteer several times, which is also an advantage over other candidates. As a warm-hearted and unselfish teenager, I do believe I can do

    74、 the job well if Im granted a chance. Any favorable consideration of my application or a personal interview would be appreciated. Im looking forward to your early reply.YoursLi Hua 作文续写答案:Paragraph 1:Suddenly a little rabbit jumped out in front of my horse. My horse turned to the left to avoid the l

    75、ittle rabbit as I held on tightly and tried not to fall. Then my dad turned around and shouted, “Hold on!” All of a sudden the horse began to run. My dad tried to keep up behind us. For a few minutes my horse slowed down to a trot and then stopped beside a river. I looked around and realized that we

    76、 were way off the track.Paragraph 2:We had no idea where we were and it was getting dark. Luckily the stars came out and gave us a little light when we were looking for the way to the farm house. After what must have been several hours, we suddenly heard the sound of sheep in the distance. My dad and I both rode our horses towards the sound of the sheep. As we got closer we saw Uncle Paul with a flashlight waving us over. What a night!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit5 单元测试卷(含答案解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-807799.html
    相关资源 更多
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx
  • 人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1