2019-2020学年高中英语 Unit 7 The Sea Section Ⅴ Grammar .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit The Sea Section Grammar 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & WritingA卷 单句语法填空1The teacher from _ I learnt most was Mrs Zhu答案:whom2Whats the name of the sport _ which you go in a boat?答案:for3Mathematics is the subject _ which I am most interested答案:in which4This is the question _ which we have had a discussion答案:about which5This is the house
2、_ which I was born答案:in which6The guest hotel is three times _(big) than that one答案:bigger7He doesnt study as _(hard) as his brother答案:hard8The _(hot) the air is, the more quickly it will rise答案:hotter9The book is no _(heavy) than one half a kilo答案:heavier10This book is _(difficult) than any other o
3、ne here答案:more difficult 阅读理解AI ran into a local store today to pick up a few things With an important meeting to attend, I was in a hurry, so I didnt take a cart on my way inside As I walked between the shelves in the store, I passed by a young couple and their baby I continued going through the st
4、ore, picked up a few items I needed and ended up standing behind this couple in the checkout lineWhile waiting, I noticed that the young father was holding his money tightly and nervously The young mother was carrying a baby in her arms and asked the cashier for a job applicationWhen the total was r
5、ung up, they had to pick items out of their cart because they didnt have enough money But all their items were basic necessities(必需品) that they needed most It just broke my heart to watch the couple try to think about what they could do without However, they were able to whittle_down their items and
6、 paid the bill with the money that they hadAfter they left, I quietly asked the cashier to add those items to mine The cashier rang everything up, and then got me a shopping cart We put in their items and I hurried over to their car“This is for you,”I told themThe young father just looked at me with
7、 such appreciation and thanked me I will never forget the expression in his eyes As I was getting into my car, they drove over The young mother said,“Miss, thank you so much”Tears welled up in my eyesas they are again now, while I write this“You are so welcome Pay it forward some day,”I replied【解题导语
8、】作者去超市,看到一对年轻夫妇买不起生活必需品,于是帮助他们把东西补齐了。1The underlined phrase“whittle down”in Paragraph 3 probably means “_”Aadd toBbreak downCcut down Dpay forC解析:词义猜测题。第三段说的是这对夫妇没有足够的钱。所以在想如何去掉一部分必需品而勉强度日。最后,他们拿出来一部分物品,用手头的钱付了账。所以此处是“删掉,消减”的意思。2The author felt _ to watch the couple taking some items outAsad BangryC
9、excited DinterestedA解析:推理判断题。根据文中的It just broke my heart to watch the couple try to think about what they could do without可知,作者看到这一幕很是难过。3It can be inferred from the passage that _Athe young father felt so sorry to accept helpBthe young mother didnt have a job thenCthe cashier treated the young coup
10、le impolitelyDthe young couple bought something unnecessaryB解析:推理判断题。根据文中的The young mother was carrying a baby in her arms and asked the cashier for a job application(那位抱孩子的年轻妈妈问收银员要一个工作申请表。)可知,当时那位年轻的母亲没有工作。4The authors main purpose in sharing the story is to tell us _Awhat a great plan she madeBto
11、 take a cart while shoppingChow to pick out basic necessitiesDto help those who are in needD解析:写作目的题。根据文章最后的Pay it forward some day可知,作者写这个故事是为了告诉我们去帮助需要的人。BThe morning had been a disaster My tooth was aching,and Id been in an argument with a friend Her words still hurt:“The trouble with you is that
12、 you wont put yourself in my place Cant you see things from my point of view?”I shook my head stubbornlyand felt the ache in my tooth Id thought I could hold out till my dentist came back from holiday,but the pain was really unbearable I started calling the dentists in the phone book,but no one coul
13、d see me immediately Finally,at about lunchtime,I got lucky“If you come by right now,”the receptionist said,“the dentist will fit you in”I took my purse and keys and rushed to my car But suddenly I began to doubt about the dentist What kind of dentist would be so eager to treat someone at such short
14、 notice?Why wasnt he as busy as the others?In the dentists office,I sat down and looked around I saw nothing but the bare walls and I became even more worried The assistant noticed my nervousness and placed her warm hand over my icecold oneWhen I told her my fears,she laughed and said,“Dont worry Th
15、e dentist is very good”“How long do I have to wait for him?”I asked impatiently“Come on,he is coming Just lie down and relax And enjoy the artwork,”the assistant said“The artwork?”I was puzzledThe chair went back Suddenly I smiled There was a beautiful picture,right where I could enjoy it: on the ce
16、iling How considerate the dentist was!At that moment,I began to understand what my friend meant by her words What a relief!【解题导语】作者和朋友吵了一架,朋友让作者换位思考。作者去看了一次牙医,通过这个事情,作者明白了朋友的话。5Which of the following best describes the authors feeling that morning?ACheerfulBNervousCSatisfied DUpsetD解析:推理判断题。根据文中的The
17、 morning had been a disaster My tooth was aching,and Id been in an argument with a friend可知,那天早上作者很是难过。6What made the author begin to doubt about the dentist?AThe dentists agreeing to treat her at very short noticeBThe dentists being as busy as the other dentistsCThe surroundings of the dentists off
18、iceDThe laughing assistant of the dentistA解析:细节理解题。根据文中的But suddenly I began to doubt about the dentist What kind of dentist would be so eager to treat someone at such short notice?可知,牙医那么快就能给作者看病,让作者心生疑惑。7What did the author learn from her experience most probably?AStrike while the iron is hotBHave
19、 a good word for ones friendCPut oneself in others shoesDA friend in need is a friend indeedC解析:推理判断题。根据文中的At that moment,I began to understand what my friend meant by her words What a relief!可知,考虑周到的牙医让作者明白了朋友的话,要学会换位思考。 语法填空Last month, when I knew my family would go on a vacation, I was so excited
20、We were taking a trip to New Zealand 1_ my aunts birthday party I looked forward to the weekend so much,2_ we havent taken a trip abroad for a long timeAfter we arrived at the airport, we 3_(take) to the beach by my aunt That night we had a 4_(wonder) party there, and I met many family members I had
21、 never met before It was so nice just to be with family and talk to everyone We ended up 5_(have) a fire and about twenty of us sat down by the fire, singing, dancing and talking for a couple of hours6_ best part was that we could see beautiful sea from where we were sitting What great 7_ (happy) we
22、 were feeling!When I returned from this trip, I realized how much I 8_ (change) I learned to appreciate everything I had,9_ (especial) my family I now know that I can go to my family for anything and that they are not going to judge me They are just going to try their best 10_(help) me【解题导语】作者讲述了一次和
23、亲属相聚的旅行。1for解析:考查介词。for在这里意为“为了”。2because解析:考查连词。后面的句子是前面句子的原因,故此处用because引导。3were taken解析:考查动词时态和语态。这是讲述过去的事,且we与take之间是被动关系,故要用一般过去时的被动语态。4wonderful解析:考查形容词。此处修饰名词party,要用形容词wonderful。5having解析:考查非谓语动词。end up doing sth意为“最终做某事”。6The解析:考查冠词。修饰形容词最高级要用定冠词the。7happiness解析:考查名词。此句为感叹句,what之后跟名词。8had c
24、hanged解析:考查动词时态。根据前面的内容可知,此处表示作者在还未意识到之前,已经改变了很多,故用过去完成时态。9especially解析:考查副词。根据语境可知句意为:我学会了珍惜一切,特别是我的家人。10to help解析:考查非谓语动词。try ones best to do sth意为“尽力做某事”。B卷 阅读理解AFor many years, artists have flocked to Paris, France, to paint or to learn to paint Perhaps artists first went there because of the ci
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417910.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
