2019-2020学年高中英语 Unit 7 The Sea Section Ⅰ Warm up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit The Sea Section Warm up 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Warm up & Lesson 1ComprehendingA卷 阅读理解ASome scientists say that animals in the oceans are increasingly threatened by noise pollution caused by human beingsThe noise that affects sea creatures comes from a number of human activitiesIt is caused mainly by industrial underwater explosions, ocea
2、n drilling, and ship enginesSuch noises are added to natural soundsThese sounds include the breaking of ice fields, underwater earthquakes, and sounds made by animals themselvesDecibels(分贝) measured in water are different from those measured on landA noise of one hundred and twenty decibels on land
3、causes pain to human earsIn water, a decibel level of one hundred and ninetyfive would have the same effectSome scientists have suggested setting a noise limit of one hundred and twenty decibels in the oceansThey have observed that noises at that level can frighten and confuse whales(鲸鱼)A team of Am
4、erican and Canadian scientists discovered that louder noises can seriously injure some animalsThe research team found that powerful underwater explosions were causing whales in the area to lose their hearingThis seriously affected the whales ability to exchange information and find their waySome of
5、the whales even diedThe explosions had caused their ears to bleed and become infectedMany researchers whose work depends on ocean sounds are against a limit of one hundred and twenty decibelsThey say such a limit would mean an end to important industrial and scientific researchScientists do not know
6、 how much and what kinds of noises are harmful to ocean animalsHowever, many scientists dont think that noise is a greater danger than they believedThey want to prevent noises from harming creatures in the ocean【解题导语】研究表明噪音污染会引起海洋生物的危险,科学家将要采取措施拯救海洋生物,阻止噪音对海洋生物的伤害,提醒我们也要意识到保护海洋生物的重要性。1According to t
7、he passage, natural sounds include all of the following EXCEPT _Asounds made by animals themselvesBocean drillingCunderwater earthquakesDthe breaking of ice fieldsB解析:细节理解题。从文章第二段能直接找出那些对海洋生物产生影响的噪音,一些来源于人类活动,例如:工业水下爆炸、海洋钻探、和船舶发动机。还有一些来自于冰域破裂、水下地震、动物自身发出的声音之类的自然界的噪音。B选项“海洋钻探”,是人为因素,并非自然所为。2Which of
8、the following is true of whales?AThey wont be confused by noisesBThey are deaf to noisesCTheir ability to reproduce will be lowered by highlevel noisesDTheir hearing will be damaged by highlevel noisesD解析:细节理解题。文章倒数第三段讲的就是噪音对鲸鱼的影响影响到其听力。“This seriously affected the whales ability to exchange informa
9、tion and find their way”即“噪音会影响鲸鱼的交流和辨识路径的能力”。故A错误。B项“be deaf to”意为:“对充耳不闻”,“鲸鱼对噪音充耳不闻”这显然和文章内容相悖。而文中并未提到噪音对鲸鱼的繁衍能力的影响,所以C项也不正确。3According to the passage, what will scientists most probably do in the future?AThey will work hard to reduce ocean noise pollutionBThey will protect sea animals from harmf
10、ul noisesCThey will try to set a limit of 120 decibelsDThey will study the effect of ocean noise pollutionB解析:推理判断题。由文章的最后一句话They want to prevent noises from harming creatures in the ocean可知科学家将来要采取阻止噪音对海洋生物的伤害的措施,故选B。BSoft winds blew throughout the Windy City today We welcomed the winds, as it was
11、another hot day in Chicago The wind blew, bringing us some coolness and making the weather not that hot But it was a beautiful summer day with a blue skyChicago is a great city for eating, and we have enjoyed tasting the different foods Last night, we tried one of the citys most famous foods: deepdi
12、sh pizza Chicago is famous for the rich and cheesy thickcrust pizza, covered with a sweet tomato sauce We topped it with olives and green peppersWe were touring the city, mainly looking for delicious local foods Today, we enjoyed a Polish specialty at lunch: Pierogis, an Eastern European dumplinglik
13、e dish, filled with foods like potatoes, cheese, mushrooms, cabbage and meat Polish immigrants started settling in Chicago in the 1850s, and the city has one of the largest Polish communities in the USWe took a break from exploring the city to talk with some of you! Ashley and Caty logged onto the I
14、nternet for an ontheroad version of TALK2US We spoke to an English teacher in Tokyo, Japan, and a graduate student in IndiaMeanwhile, Adam searched for some places around the city to shoot some video He chose a spectacular spot: Navy Pier, Chicagos mostvisited attraction The winds from Lake Michigan
15、 keep visitors cool, and the view of the Chicago skyline never fails to impress In fact, the view made all of us head_over_heels!Our time in Chicago has come to an end Tomorrow, the true journey begins, as we pass through Illinois and into Missouri via Route 66 Springfield, the home of Abe Lincoln,
16、and StLouis, the “gateway to the West,” wait for us【解题导语】作者在本文中介绍了在芝加哥所能享受的美好的天气、美食和风景。4Why did the author and her friends like the soft winds?AIt brought warmth to themBIt left the sky blue and beautifulCIt improved the quality of the airDIt made them feel comfortableD解析:细节理解题。根据文中的The wind blew, b
17、ringing us some coolness and making the weather not that hot可知,芝加哥的风让他们觉得很舒服。故选D项。5What did the author and her companions mainly do in Chicago?AThey enjoyed famous local foodsBThey visited Polish communitiesCThey studied the history of the cityDThey explored for foreign customsA解析:细节理解题。根据文中的Chicago
18、 is a great city for eating, and we have enjoyed tasting the different foods 和We were touring the city, mainly looking for delicious local foods可知,作者和伙伴在芝加哥主要是享受美食。故选A项。6The author and her companions stayed online _Asharing their travel plan with strangersBcommunicating with strangers abroadCasking
19、for information on foreign foodsDlearning about different cultures in the worldB解析:细节理解题。根据文中的We spoke to an English teacher in Tokyo, Japan, and a graduate student in India可知,作者和伙伴上网和一些外国人交流。7The underlined part “head over heels” in Paragraph 5 can be replaced by _AcalmBrelaxedCattracted Ddisappoin
20、tedC解析:词义猜测题。根据上文的and the view of the Chicago skyline never fails to impress可知,那里的景色从来都是给人留下深刻印象,所以此处的单词意为:被吸引。CDonald John Trump (born June 14,1946), is an American businessman and politician who became the Presidentelect of the United States on November 8,2016 Since 1971 he has chaired The Trump O
21、rganization, the principal holding company for his real estate ventures and other business interests During his business career, Trump has built office towers, hotels, casinos, golf courses, and other branded facilities worldwideTrump was born and raised in New York City and received a bachelors deg
22、ree in economics from the Wharton School of the University of Pennsylvania in 1968 In 1971, he was given control of his father Fred Trumps real estate and construction firm Trump has appeared at the Miss USA pageants, which he owned from 1996 to 2015, and has made cameo appearances in films and tele
23、vision seriesTrump and his businesses, as well as his three marriages, have received prominent media exposure He hosted a popular NBC reality show, The Apprentice, from 2004 to 2015 As of 2016, he was listed by Forbes as the 324th wealthiest person in the world, and 156th in the United States, with
24、a net worth of $37 billion in October 2016Trump first campaigned for the US presidency in 2000, winning two Reform Party primaries On June 16, 2015, Trump again announced his candidacy for president, this time as a Republican Trump became known for his opposition to illegal immigration and free trad
25、e agreements, as well as his frequently noninterventionist views on foreign policy, and quickly emerged as the Republican nomination frontrunner As of March 23, 2016, Trump has won 21 contests in the 2016 Republican presidential primariesHe was elected as the 45th US president in the 2016 election o
26、n the Republican ticket, defeating Democratic nominee Hillary Clinton, and took office on January 20, 2017 At 70 years old, he became the oldest person to ever assume the presidency【解题导语】本文介绍了美国新当选总统特朗普的一些情况。8This passage is mostly probably taken from _Aa story book Ba biography bookCa science book
27、Dan advertisementB解析:推理判断题。本文主要介绍了特朗普的一些情况,所以应该是出自人物传记的书中。故选B项。9Where is Donald Trumps hometown?ALondon BParisCNew York DBeijingC解析:细节理解题。根据文中的Trump was born and raised in New York City可知,特朗普的家乡是纽约。10From the passage, we can know that Donald Trump was _Awealthy and successfulBintelligent but meanCgo
28、odtempered and tolerantDforgetful and sensitiveA解析:推理判断题。根据第一段的介绍和文中的As of 2016, he was listed by Forbes as the 324th wealthiest person in the world, and 156th in the United States, with a net worth of $37 billion in October 2016可知,特朗普是成功并富有的。故选A项。11We can learn from the passage that _ADonald Trump
29、is only successful in business fieldBDonald Trump was born in a poor familyCDonald Trump is in favor of illegal immigrationDDonald Trump was the oldest president of the United StatesD解析:细节理解题。根据文中的At 70 years old, he became the oldest person to ever assume the presidency可知,特朗普将成为美国最老的总统。故选D项。 七选五In
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417903.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018年秋江西人教部编版七年级上册语文习题课件:第三单元名著导读(共29张PPT).pptx
