分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型专题27 节假日活动-备战2023中考英语阅读理解热点话题分类训练(中考真题 名校最新模拟题).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:834184
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:219.89KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题27 节假日活动-备战2023中考英语阅读理解热点话题分类训练中考真题 名校最新模拟题 专题 27 节假日 活动 备战 2023 中考 英语 阅读 理解 热点话题 分类 训练 名校 最新 模拟
    资源描述:

    1、备战2023中考英语阅读理解热点话题分类训练(中考真题+名校最新模拟真题)专题27 节假日活动(2022湖南张家界中考真题)There are many holidays and festivals in China. One of them is International Labor Day. Its on May 1st. People enjoy a one-day holiday. They often go shopping or traveling.The Dragon Boat Festival is on lunar May 5th. On this day, people

    2、have dragon boat races in many places and eat zongzi to remember Qu Yuan. People can enjoy a one-day holiday, too.October 1st is the National Day of China. It is a very important holiday. All the people in the country celebrate the birthday of China on this day. In Beijing, many people go to Tiananm

    3、en Square to watch the national flag rise.1How many holidays and festivals are mentioned(提及)in the passage? _A2.B3.C4.2According to the passage, what do people often do on International Labor Day? _AGo shopping or traveling.BWatch the national flag rise.CWatch dragon boat races.3People eat zongzi to

    4、 remember _ on the Dragon Boat Festival.ALi BaiBQu YuanCLu Yu.4When is the National Day of China? _AOn May 1st.BOn lunar May 5th.COn October 1st.(2022湖北随州中考真题)My mom told me a story that was about the school picnic. At that time, schools didnt have a field day. The biggest day for them was School Pi

    5、cnic Day.School Picnic Day was usually held on the last day of school in June. On that day, kids played simple games. No one cared who won or who lost.Before the school picnic, parents always packed picnic baskets for the kids. They filled them with a lot of good food.There was a poor family. They h

    6、ad no picnic lunch that year. When my mom noticed this, she tried to help them.Just then, the teacher said there was going to be one final race before lunch. It was the sack race, in which two people get inside a sack and hop as fast as they can to the finish line. The winner would receive a special

    7、 lunch basket.My mom wanted to enter this race. She waited until she saw Mary, the eldest sister of the poor family, stand up. She asked Mary if she could be her partner, and Mary agreed. My mom went out of her way to make Mary win.Later, Mary came and thanked my mom for being her partner. She said

    8、that her brothers and sisters really enjoyed the picnic lunch. According to mom, it was the best school picnic in the whole world.5What did children usually do on School Picnic Day?APlay simple games.BMake delicious food.CMeet family members.DPick up apples.6Who always packed the baskets for kids be

    9、fore the school picnic?ATheir parents.BTheir teachers.CTheir friends.DTheir partners.7Why did the writers mother want Mary to win the game?ABecause Mary could run really fast.BBecause she never took part in games like this.CBecause she wanted to help the poor family.DBecause she liked Mary.(2022江西中考

    10、真题)Indonesians love to celebrate. They believe that celebrating and eating together brings good luck. Lets party Indonesia-style.Would you be surprised to find a New Years Day in March? Indonesians on the island of Bali are getting ready to ring in Nyepi, their New Year. It falls in March or April o

    11、n the night of the new moon and is a symbol of a fresh start for the people and the island of Bali. On the eve of Nyepi, families and friends get together in the market. They carry a huge monster which is made of wood and other materials around the village three times. After that, people set it on f

    12、ire, hoping to drive out evil (邪恶的) spirits.After Nyepi, a Turun tanah ceremony begins in honor of a childs first steps. At the Turun Tanah, parents invite friends and family to a party to introduce the baby. They put different objects such as a bracelet (手镯), pen, mirror or toy computer around thei

    13、r baby. If the baby picks up a pen, he or she may be a writer. A child who picks up a gold bracelet may be rich.While Turun tanah celebrates the future of a family. Galungan celebrates its past. Ancestors who have died return home during this ten-day celebration. And living relatives do their best t

    14、o make them happy. Tall bamboo poles line the street. People attend the ceremonies and visit their family and village temples. Actors and dancers give performances that tell stories of good fighting against evil.A year of festivals has come to an end. Dont worry: next year, Indonesia will be buzzing

    15、 (发出嗡嗡声) again with celebrations, so welcome to the party!8Whats the theme (主题) of the passage?ACelebrations.BFeelings.CFamily.DHealth.9What do people do during Galungan? Check and choose the right answer.Watch performances.Discuss new babies future.Visit their family and village temples.Put the bam

    16、boo poles along the street.Carry a huge monster around the village.ABCD10Which of the following is TRUE according to the passage?AThe baby who picks up a pen may be a writer.BNyepi usually comes after Turun tanah in Bali.CNew Years Day in Indonesia begins in February.DPeople fire bamboo poles to dri

    17、ve away the monster.11Which of the following best shows the structure of the passage?ABCD12What is the writers purpose according to the passage?ATo welcome us to the festivals.BTo show us how to treat the ancestors.CTo tell us how to hold the party.DTo teach us how to fight against the evil.(2022重庆开

    18、州一模)Three students are talking about the last Winter Holiday. Li Yufang: I went to Chongqing with my cousin. We visited Chaotianmen. We ate the most famous foods there. Chongqing is a beautiful city with a long history. I like it very much. We stayed there for two days. Zhang Xin: My parents took me

    19、 to Beijing by plane. We visited the Great Wall, the Birds Nest and the Palace Museum. We had planned to visit the Beijing Expo, but the tickets were too difficult to buy. My parents said they would take me there this summer. Liu Liang: My uncle and aunt work in Shanghai. I took a train to visit the

    20、m with my sister. They took us to Shanghai Disneyland. It opened on June 16th, 2016. It is the sixth Disney Theme (主题) park in the world. It is different from the others.13Li Yufang visited Chaotianmen with her _ during the winter Holiday.AfatherBuncleCcousinDsister14Liu Liangs uncle and aunt work i

    21、n _.AChongqingBBeijingCShanghaiDHaikou15Zhang Xin couldnt visit _ with his parents during the holiday.Athe Great WallBthe Palace MuseumCthe Birds NestDthe Beijing Expo(2022山东临邑县教育局教研室二模)In many countries around the world, May 1st is a holiday which is called Labor Day or Workers Day. It is an intere

    22、sting holiday that honors (授予荣誉) working men and women and their jobs. During the late 1880s, in many parts of the world, people worked for fourteen to sixteen hours a day in factories, but made very little money. Later, in the United States and Canada, working people got together to set up unions (

    23、工会). The union leaders asked factory bosses for shorter working days and higher salaries (工资), but many of the bosses .On May 1st, 1886, men and women in the United States and Canada stopped working and went onto the streets. They walked through cities and towns to force bosses to let them work eigh

    24、t hours a day. In the city of Chicago, several people died in fighting with the police. Over the next few years, people in cities around the world stopped working on May 1st to honor workers everywhere. By the early twentieth century, the first of May became a national holiday in many countries. How

    25、ever, in the United States and Canada, May 1st is not a holiday. North Americans celebrate Labor Day on the first Monday in September. Today in the Unites States, Labor Day is mostly about having fun. People enjoy a long weekend, and often celebrate it by having picnics with friends or family. In ma

    26、ny parts of the Unites States, Labor Day is also the last day of summer vacation, and students return to school the next day.16How long did people work a day in factories in the late 1880s?AFor 8-10 hours.BFor 10-12 hours.CFor 12-14 hours.DFor 14-16 hours.17Which can be the best for “_”?Arefused the

    27、ir ideasBaccepted their ideasCagreed with themDunderstood them18What does the underlined word “force” mean?A感激B迫使C宣扬D欣赏19How do people often celebrate Labor Day in America now?ABy working all day.BBy giving gifts to working people.CBy having fun with friends or family.DBy having a big party.20Which

    28、of the following is true?ALabor Day is an interesting holiday that honors working men.BDuring the late 1880s, people made much money.CMen and women walked through cities and towns to force bosses to let them work fourteen hours a day.DIn the Untied States, Labor Day is also the last day of summer va

    29、cation.(2022湖北湖北模拟预测)Every year on April 22, Earth Day is celebrated (庆祝) all over the world. It is a time to work towards keeping our earth clean. People plan projects to clean up the land, air and water.U. S. Senator Gaylord Nelson first thought of the idea for Earth Day in 1962 when he saw pollut

    30、ed rivers and cities covered with smoke. Senator Nelson needed to get support from Americans to clean up the earth. Finally. on April 22, 1970, 20 million Americans celebrated the first Earth Day! Now many countries around the world celebrate it, and so can you.How can you celebrate Earth Day? Here

    31、are a few ideas:Join a clean-up projectClean up your street or a favorite beach.Save energyTurn off the tights when you leave a room, and use public transportation.Use less water.Reduce (减少)/Reuse/ RecyclePractice the three Rs: First, reduce how much you use. Then reuse or recycle what you can.You c

    32、an make a difference on Earth Day and every day!21_ made Gaylord Nelson first think of the idea for Earth Day.AThe beautiful environmentBProjects to clean up the landCSupport from AmericansDSeeing polluted rivers and cities covered with smoke22How do people around the world celebrate Earth Day?ABy u

    33、sing more cars.BBy helping to clean up the land, air and water.CBy polluting rivers and cities.DBy taking fewer buses.23The best title of this passage is _.AThree RsBA Clean-up ProjectCCelebrate Earth DayDSave Energy(2022湖北随州外国语学校模拟预测)Rotorua Grammar School Holiday ClubsDo something different. Dont

    34、just watch TV.Come and join us and have some real fun!There are lots of different ways to spend your free time. You can choose as many clubs as you like. You dont need to have any special skills to join us. They are also FREE for all our students.Photography ClubJoin us to learn about choosing a cam

    35、era and advice on taking successful photos. We will also teach you how to use your PC to store and print your photos.9 a.m. to 11 a.m. MondayRoom 308Art ClubIf you like art, spend a day in the Art Room. During the day, well use different things: pencils, watercolors, oil paints.Well also have a spec

    36、ial lesson from a guest cartoonist, who will teach us how to draw cartoons.8 a.m. to 4 p.m. MondayScience ClubEinstein, Edison, Newtonthey learntabout science when they were young. If you want to try out new ideas, come to our club. We do lots of things in the lab to see what happens. We meet twice

    37、a week in the science club.8:30 a.m. to 4:30 p.m. Thursday & FridayCollecting ClubIf you like collecting stamps, tickets or postcards, come to our club! You can share what you collect and swap(交换)things with other members to build your collection. We have lots of ideas about what to do to add to you

    38、r collection without spending lots of money.Meet in Room 5102 p.m. to 4 p.m. Wednesday24 If students join the clubs, they_.Adont need to payBcant choose over twoCmust go every dayDmust have special skills25Why do members in the Collecting Club swap things?ATo make postcards.BTo make money.CTo make f

    39、riends with each other.DTo make their collection better.26Which of the following is TRUE?ACollecting Club meets in Room 308.BMembers learn how to paint on Friday.CArt Club has a special lesson on Monday.DMembers can print photos in Science Club.(2022湖北随州模拟预测)Carnival (狂欢节) is the most famous holiday

    40、 in Brazil. It is not about an important time in history or about a famous person, but it is important for the people because its a time of friendship, freedom, and almost a whole week without work. People can have parties or have a rest, and most people choose parties, day after day, night after ni

    41、ght.It starts forty days before Easter (复活节). It lasts four days and four nights. It starts on Saturday and finishes on Wednesday. People wear their colourful clothes and go out into the streets or to the clubs. There are also groups of people who make a parade (游行) showing their music and cars. Eve

    42、ry year the parade tells a different story. Each city has at least one group like this.In the south, life returns to normal by Wednesday. However, it is not accepted by the church in the northwest, where Carnival is more common. There people dont respect its end and continue to have parties until th

    43、e next Sunday.I like Carnival, but I dont agree that the party should keep going on for so many days. Unfortunately, some people arent responsible and give it a bad name, and that makes people remember the bad things about this. However, it is the only national holiday that brings together the whole

    44、 country and its different people and cultures.27Why is Carnival important for the people in Brazil?ABecause its a time of friendship and freedom.BBecause its about an important time in history.CBecause its a time of almost a whole month without work.DBecause its a time to remember a famous person.2

    45、8People choose ways to celebrate Carnival EXCEPT _.Ahaving partiesBhaving a restCmaking a paradeDgoing shopping29In the following descriptions of Carnival, which one is NOT true?AIt starts forty days before Easter.BIt starts on Saturday and finishes on Thursday.CThere are groups of people who make a

    46、 parade showing their music and cars.DEvery year the parade tells a different story.30What does the author think of Carnival?AThe author doesnt care for Carnival.BThe author never joins in Carnival.CThe author does not like Carnival.DThe author likes Carnival, but he doesnt agree the party goes on s

    47、o many days.(2022辽宁沈阳二模)After the Lantern Festival, the next one on the Chinese lunar calendar (农历) is the Huazhao Festival. It has been held in celebration of the flower goddess birthday since the times of ancient China. Since the weather is different in different places, people celebrate on the 2n

    48、d, 12th, or 15th day of February on the Chinese lunar calendar. Here is a list of customs (风俗) for you to spend the festival.Praying (祈祷) to the flower goddessOffering flowers, drinks or fruits to the flower goddess for good luck is a famous activity in many places in the hope of winning protection

    49、from the flower goddess.Having a spring outingSince the festival is in early spring, it is just the time to have an outing to enjoy all the wonderful nature.Planting flowers and vegetablesPeople grow flowers and vegetables to celebrate the festival. It was believed that flowers and vegetables plante

    50、d on that day would be more likely to survive (存活).Picking wild vegetablesWild vegetables in early spring were believed to have the function (功能) of improving health and stopping illness. So people nowadays still do that.31What can we learn about the Huazhao Festival in the first paragraph?AIt doesn

    51、t have a long history.BIts before the Lantern Festival.CIts celebrated on the same day.DIts a Chinese traditional festival.32What do people do to celebrate the Huazhao Festival?Grow flowersGo on a picnicPlant wild vegetablesOffer fruits to the flower goddessGo hikingABCD33Why are flowers and vegetab

    52、les planted during the Huazhao Festival?ABecause they can be sold at a better price later.BBecause they can bring people good luck in the new year.CBecause they can grow better in a difficult natural environment.DBecause they can help improve peoples health and drive away illness.34Which column (栏目)

    53、 of a magazine can we read the passage?ATravel.BFestival.CHabit.DCountry.参考答案:1B2A3B4C【导语】本文介绍了中国有很多节日,详细的介绍了劳动节,端午节和国庆节。1细节理解题。根据“One of them is International Labor Day”“The Dragon Boat Festival is on lunar May 5th”及“October 1st is the National Day of China”可知,共提到了三个节日,故选B。2细节理解题。根据“They often go s

    54、hopping or traveling”可知,人们在劳动节通常去购物或旅游,故选A。3细节理解题。根据“On this day, people have dragon boat races in many places and eat zongzi to remember Qu Yuan”可知,吃粽子是为了纪念屈原,故选B。4细节理解题。根据“October 1st is the National Day of China”可知,10月1日是国庆节,故选C。5A6A7C【导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一次学校野餐日,作者的妈妈想办法帮助玛丽一家获得野餐饭篮的故事。5细节理解题。根据“

    55、On that day, kids played simple games.”可知,孩子们通常在学校野餐日玩简单的游戏。故选A。6细节理解题。根据“Before the school picnic, parents always packed picnic baskets for the kids.”可知,是孩子们的父母为他们准备食物篮。故选A。7推理判断题。根据“When my mom noticed this, she tried to help them.”可知,作者母亲的举动是为了帮助这个贫穷的家庭。故选C。8A9B10A11D12A【导语】本文主要介绍了印度尼西亚人们庆祝节日的活动。

    56、8主旨大意题。根据“Dont worry: next year, Indonesia will be buzzing again with celebrations, so welcome to the party!”及全文内容可知本文主要介绍了印度尼西亚人们庆祝节日的活动,主题是“庆祝活动”。故选A。9细节理解题。根据“Galungan celebrates its past. . Tall bamboo poles line the street. People attend the ceremonies and visit their family and village temples

    57、. Actors and dancers give performances that tell stories of good fighting against evil.”可知在Galungan期间人们看表演、拜访他们的家人和乡村寺庙并沿街放竹竿。故选B。10细节理解题。根据“If the baby picks up a pen, he or she may be a writer.”可知拿起钢笔的婴儿可能是作家。故选A。11篇章结构题。第一段引出印度尼西亚人喜欢庆祝这个事实;第二、三、四段分段介绍了几个节日庆祝活动;第五段收尾,邀请读者到印度尼西亚参与节日庆祝活动。D项符合文章结构。故选

    58、D。12推理判断题。根据“Dont worry: next year, Indonesia will be buzzing again with celebrations, so welcome to the party!”可知文末邀请读者到印度尼西亚参加节日庆祝活动,这也是作者的目的。故选A。13C14C15D【导语】本文主要介绍了三位同学的寒假是如何度过的。13细节理解题。根据“I went to Chongqing with my cousin.”可知,Li Yufang跟她的表兄去参观了朝天门,故选C。14细节理解题。根据“My uncle and aunt work in Shang

    59、hai.”可知,他的叔叔、阿姨在上海工作,故选C。15细节理解题。根据“We had planned to visit the Beijing Expo, but the tickets were too difficult to buy. My parents said they would take me there this summer.”可知,Zhang Xin的父母没有带她去世博会,故选D。16D17A18B19C20D【导语】本文是一篇说明文,介绍了关于劳动节的相关信息。16细节理解题。根据原文“During the late 1880s, in many parts of th

    60、e world, people worked for fourteen to sixteen hours a day in factories”可知,19世纪80年代末,许多地方的人们每天在工厂工作14到16个小时。故选D。17词句猜测题。根据上文“The union leaders asked factory bosses for shorter working days and higher salaries (工资), but ”可知,此处存在转折关系,由此可推测指的是许多老板拒绝了工会的要求。故选A。18词句猜测题。根据上文“On May 1st, 1886, men and wome

    61、n in the United States and Canada stopped working and went onto the streets”可知,美国和加拿大的工人通过罢工的方式试图强迫老板们同意8小时工作制。故“force”有“迫使”之意。故选B。19细节理解题。根据原文“Today in the Unites States, Labor Day is mostly about having fun. People enjoy a long weekend, and often celebrate it by having picnics with friends or fami

    62、ly”可知,如今在美国,人们会通过和朋友家人一起玩乐来庆祝劳动节。故选C。20细节理解题。根据原文“In many parts of the Unites States, Labor Day is also the last day of summer vacation”可知,在美国的许多地方,劳动节也是暑假的最后一天。故选D。21D22B23C【导语】本文是一篇说明文。主要介绍了世界地球日的目的以及人们应该如何庆祝世界地球日。21细节理解题。根据“U. S. Senator Gaylord Nelson first thought of the idea for Earth Day in 1

    63、962 when he saw polluted rivers and cities covered with smoke”可知,当美国参议员盖洛德纳尔逊看到被污染的河流和城市被烟雾覆盖时,他第一次想到了设立地球日的想法,故选D。22细节理解题。根据“People plan projects to clean up the land, air and water.”可知,通过帮助清理土地、水和空气来庆祝地球日,故选B。23最佳标题题。根据“Every year on April 22, Earth Day is celebrated(庆祝) all over the world”及全文的内容可

    64、知,本文主要介绍了世界地球日,故选C。24A25D26C【导语】本文是一篇应用文。本文向学生们介绍了Rotorua Grammar School的四个假期俱乐部,呼吁同学们积极参与,充实自己的课余时间。24细节理解题。根据“You can choose as many clubs as you like. You dont need to have any special skills to join us. They are also FREE for all our students.”可知,学生们可以选择任何喜欢的俱乐部,加入时不需要什么特殊技能,对所有的学生都是免费开放的。故选A。25

    65、细节理解题。根据“You can share what you collect and swap(交换)things with other members to build your collection.”可知,你和其他成员交换你所收集的东西来建立你的收藏。故选D。26细节理解题。根据Art Club中的“Well also have a special lesson from a guest cartoonist , who will teach us how to draw cartoons.”和“8 a.m. to 4 p.m. Monday”可知在周一,美术俱乐部有一节特别的课程,一

    66、位特邀动画嘉宾会教大家如何画动画。故选C。27A28D29B30D【导语】本文主要介绍了巴西的狂欢节,并介绍了南部和西北部的不同庆祝方式,并且作者发表了自己对于这个节日的一些看法。27细节理解题。根据“but it is important for the people because its a time of friendship, freedom, and almost a whole week without work”可知,因为这是友谊、自由和几乎一整个星期不用工作的日子,故选A。28细节理解题。根据“People can have parties or have a rest, a

    67、nd most people choose parties, day after day, night after night”及“There are also groups of people who make a parade (游行) showing their music and cars”可知,人们可以举行聚会,休息或游行,没有提到“购物”,故选D。29推理判断题。根据倒数第二段可知,在南部,生活不迟于周三就恢复正常了,在西北部直到下周日才结束,所以B表述错误,故选B。30细节理解题。根据“I like Carnival, but I dont agree that the part

    68、y should keep going on for so many days”可知,作者喜欢狂欢节,但不同意派对要持续这么多天,故选D。31D32B33C34B【导语】本文主要介绍了中国传统节日“花朝节”的庆祝方式和习俗。31细节理解题。根据“After the Lantern Festival, the next one on the Chinese lunar calendar (农历) is the Huazhao Festival.”可知,“花朝节”是中国的传统节日。故选D。32细节理解题。根据每段的小标题可知,人们在“花朝节”的时候会“给花神供水果、远足、种花和蔬菜、采摘野菜”。符合题意。故选B。33推理判断题。根据“It was believed that flowers and vegetables planted on that day would be more likely to survive (存活).”可推断在“花朝节”种的蔬菜和水果在恶劣的自然环境中会长得更好。故选C。34推理判断题。本文主要讲了一种传统节日,因此最有可能在杂志的“节日”栏目读到。故选B。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题27 节假日活动-备战2023中考英语阅读理解热点话题分类训练(中考真题 名校最新模拟题).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-834184.html
    相关资源 更多
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》66(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》66(人民版必修1).ppt
  • 天津市部分区2021-2022学年高三上学期期中练习化学试题.docx天津市部分区2021-2022学年高三上学期期中练习化学试题.docx
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》63(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》63(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》62(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》62(人民版必修1).ppt
  • 天津市部分区2021-2022学年高一下学期期末考试道法试题含解析.docx天津市部分区2021-2022学年高一下学期期末考试道法试题含解析.docx
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》56(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》56(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》54(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》54(人民版必修1).ppt
  • 天津市部分区2021-2022学年高一下学期期末考试道法试题.docx天津市部分区2021-2022学年高一下学期期末考试道法试题.docx
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》53(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》53(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》52(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》52(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》51(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》51(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》49(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》49(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》45(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》45(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》44(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》44(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》42(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》42(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》37(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》37(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》34(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》34(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》32(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》32(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》31(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》31(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》30(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》30(人民版必修1).ppt
  • 天津市部分区2021-2022学年高一下学期期末考试英语试题.docx天津市部分区2021-2022学年高一下学期期末考试英语试题.docx
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》28(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》28(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》27(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》27(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》26(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》26(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》23(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》23(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》18(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》18(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》17(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》17(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》15(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.1《第一节中国早期政治制度的特点》15(人民版必修1).ppt
  • 天津市部分区2021-2022学年高一下学期期末考试生物试题.docx天津市部分区2021-2022学年高一下学期期末考试生物试题.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1