分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型专题68 善行义举-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练(中考真题 各地模拟题).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:835941
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:188.72KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题68 善行义举-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练中考真题 各地模拟题 专题 68 善行 义举 备战 2022 中考 英语 阅读 理解 热点话题 体裁 分类 训练 各地 模拟
    资源描述:

    1、备战2022中考英语阅读理解热点话题+体裁分类训练(中考真题+各地模拟题)专题68 善行义举(2021江苏淮安中考真题)Christmas was coming. There was a man in rags (衣衫褴褛) walking in a hurry on the road. You might think he was a beggar (乞讨者), but actually he was an artist. His name was Vincent Willem Van Gogh. With a painting he had just finished, the poor

    2、Vincent entered a painting store.“Can you buy this painting to help me pay the rent (房租)?” Vincent asked in a low voice. “I dont really like your painting, but it is said that you are hard-working and I want to help you, Here is five francs (法郎),” the storekeeper answered.Although it was only five f

    3、rancs, Vincent was very happy. He took the money and said thanks, thinking that he could buy some food and pay the rent.Near his home, Vincent saw a little girl in old clothes standing in the snow.The girl smiled sadly at the artist asking for some help. Clearly, the girl was hungry and cold.“Poor c

    4、hild! I should help her,” he thought.Vincent put the five francs into the girls hands, completely forgetting that he still needed money to pay the rent. Before the girl said thanks to him, Vincent had hurried away with his empty stomach.1The story happened in _.AspringBsummerCautumnDwinter2Vincent W

    5、illem Van Gogh was a(n) _.AbeggarBartistCfarmerDstorekeeper3The storekeeper gave Vincent five francs because _.Ahe thought Vincent was a beggarBhe liked Vincents painting very muchChe wanted to help the hardworking manDhe wanted to make friends with Vincent4What did Vincent do to help the poor girl?

    6、AHe painted a picture for her.BHe paid the rent for the girl.CHe bought her some food and clothes.DHe gave the girl five francs.5From the story, we know that Vincent was _.AkindBrichCfamousDcreative(2021青海西宁中考真题)On a Sunday night, a poor young artist stood at the gate of the railway station, playing

    7、 his violin. The music was so great that many people stopped to put some money into his hat.After an hour, a man rushed through the crowd to the artist and said, “Yes, its you. I knew you were honest and would certainly come here.” The artist asked politely, “Are you Jack?” The man nodded. “Did you

    8、lose anything?” “Yes. Its a lottery ticket(彩票),” said the man. The artist took out a lottery ticket with Jacks name on it and returned it to the man.The next day, the young artist came to the same place and played the violin again. He laid a small board beside his hat. Soon people were attracted(吸引)

    9、by the words on it. It said, “Last night, a gentleman with the name of Jack put an important thing into my hat by mistake. Please come to get it soon.”Later his classmate asked the artist, “You are a student and you need money to pay the tuition for further study in the college. Why dont you keep th

    10、e lottery ticket to yourself?” The artist said, “Although I dont have much money, I live happily. But if I lose honesty, I wont be happy forever.”6The right order of this passage should be _.ABCD7What did the young artist do at the gate of the railway station on a Sunday night?AHe played the violin.

    11、BHe met his classmate.CHe bought a train ticket.DHe waited for the train.8The artist came to the same place the next day to look for _.Ahis hatBa lottery ticketChis classmateDthe owner of a lottery ticket9The underlined word “tuition” in paragraph means _ in Chinese.A房费B药费C学费D车费10From this article,

    12、we can learn that _.Akeep the lottery ticket if you find oneBplaying the violin is the only way to make moneyCdo not share important things with our classmatesDwe should know the importance of honesty and keep it forever(2021湖北荆门中考真题)Mr. Brown is already 89 years old. He used to sell ice-cream in Ne

    13、w York. Last month, his daughter died and left him with two grandchildren. He had to look after them.“What should we do? We have to make money,” Mr Brown said to his wife. Then he decided to sell ice-cream again. He got up early every morning and worked until midnight.Steve is a reporter. He often b

    14、ought ice-cream from Mr. Brown. Soon he learned about his story. He wanted to help the old man, so he posted a photo online. Lots of people read Mr. Browns story and came to buy ice-cream. That was not enough. Steve started to raise money for Mr. Brown. He planned to raise $3,000, but in fact, he go

    15、t more than $201,000.Now Mr. Brown is rich. He doesnt need to make money. But he says, “Im really thankful to Steve and other kind people for helping me. I want to help others, too.” He keeps on selling ice-cream. He gives ice-cream to kids for free. He also gives his money to poor families.Just as

    16、the saying goes, “We make a living by what we get, but we make a life by what we give.” Try to help, and you will feel different.11Mr. Brown began to sell ice-cream again at 89 because _.Ahe had to support his grandchildrenBhis wife was seriously illChe loved selling ice-creamDhis grandchildren love

    17、d ice-cream12People learned about what happened to Mr. Brown _.Aon the radioBon the InternetCfrom a newspaperDfrom a TV report13According to the story, which of the following is TRUE?ASteve made a lot of money.BMr. Brown used all the money on himself.CMr. Brown is still selling ice-cream.DSteve rais

    18、ed $3,000 for Mr. Brown.14What is the story mainly about?AA grandfather who raised money.BA reporter that made a difference.CAn old man who touched our hearts.DA program that helped save people.(2021陕西交大附中分校模拟预测)How time flies! Year in and year out, another is just gone. Was it a good one for you? D

    19、id it bring you wealth and wisdom? Whether it did or not, here are some good stories that can warm you up. Lets take a look.In order to reduce waste, Air New Zealand has started to sell coffee in edible cups. The cups are very delicious. You can eat them after you finish your coffee.Students at a pr

    20、imary school in Maine, the United States, are learning sign language. They are doing this to help a six-year-old deaf student feel welcome at school.Sweden has carried out a new blood donor policy (政策). Those who give their blood for medical treatment of someone else will get a text message whenever

    21、 their blood saves a life.Sea turtles are making a big comeback. The number of sea turtles has risen to 980 percent worldwide, thanks to the laws and rules that protect them.In Rome, you can now pay subway tickets with plastic bottles. More than 350,000 plastic bottles have been recycled this way so

    22、 far.The worlds first colorful cabbagea cabbage with a core (菜心) mixed by orange and purple was recently developed by Chinese scientists from Northwest A&F University in Yangling, northwest Chinas Shaanxi province. The new kind was created by a team of scientists led by Professor Zhang Lugang with t

    23、he university.15The first story tells us that the coffee cups can be _.AeatenBreusedCself-cleanedDcollected16The following are all about the topic of “green world” EXCEPT the _ story.Asea turtlesBcoffeeCnew blood donor policyDsubway tickets17Whats the best title of the passage?AIts true that time ca

    24、n really fly.BNews stories that can warm your heart.CThe stories that can make us laugh.DChina has made new achievements.18When do you think the passage was written?AAt the beginning of the year.BIn the middle of the year.CDuring the second half of the year.DAt the end of the year.(2021四川成都二模)Claude

    25、 and Louis are “giraffes”. So are police officers Hankins and Pearson. These men and women dont look like giraffes; they dont look like you and me. Then, why do people call them “giraffes”?A giraffe, they say, is an animal that sticks out, its neck can see places far away and has a large heart. It l

    26、ives a quiet lie and moves about in an easy and beautiful way. In the same way, a “giraffe” can be a person who likes to “stick out his or her neck” for other people, always watches for future happenings, has a warn heart for people around, and at the same time lives a quiet and beautiful life himse

    27、lf or herself.“The giraffe Project” is a 10-year-old group which finds and honors “giraffes” in the US and in the world. The group wants to teach people to do something to build a better word. The group members believe that a person shouldnt draw his or her head back; instead, they tell people to “s

    28、tick their neck out” and help others. Claude, Louis, Hankins and Pearson are only a few of the nearly 1,000 “giraffes” that the group found and honored.Claude and Louis were workers in the factory when they were young. When they were getting old and they left their work with some money that they sav

    29、ed for future use. One day, however, they saw a homeless man looking for a place to keep warm and they decided that they should “stick their neck out” and give him some help. Today, they lived in Friends House, where they invite twelve homeless people to stay every night. Police officers Hankins and

    30、 Pearson work in a larger city. They see crimes(犯罪) every day and their work is sometimes dangerous. They work hard for their money. However, the two men put their savings together and even borrowed money to start an educational center to teach young people in a poor part of the city. Hankins and Pe

    31、arson are certainly “giraffes”.19People call Claude, Louis, Hankins and Pearson “giraffes” because _.Athey like giraffesBthey look like giraffesCthey have something in common.20Whats the meaning of the underlined words “stick out his or her neck”?AGive others a handBEat delicious foodCWatch beautifu

    32、l things21How many “giraffes” are found and honored according to the article?AFourBNearly 1,000COnly a few22Why is “The Giraffe Project” set up?AIt tells people how to live in an easy and beautiful way.BIt tells people how to take action to protect giraffes.CIt finds and honors warm heart people.23T

    33、he main idea of the article is about _.AGiraffes are beautiful animals.B“the Giraffe Project makes the world more beautiful.CPeople should give their own money to help homeless and the young(2021江苏苏州市振华中学校二模)The “59 smiles” on a smart phone by an old woman in Wuhan, Hubei province in about six month

    34、s tell a big story. The smiles are from the 59 people who offered her seats on buses.“Everybody can be a good citizen, because in many cases a friendly smile is all that is needed to build a better world,” says Zhang Yongsheng in an article on .The 69-year-old Wuhan woman has taken photographs of th

    35、e people who offered their seats to her on buses. The 59 photographs are good memories for her. Some of the smiles are shy, some friendly, while others are like sunshine.The old lady is not good at taking photographs with her smart phone, because some of them are of poor quality, but in spite of tha

    36、t, the series of photographs has become famous immediately on the Internet.The smiles that the old lady has taken show peoples care and love for others, which is becoming valuable in todays society. Her act also expressed her thanks to those who have helped her, says Zhang.Offering ones seat to elde

    37、rly people on buses has become a hot topic of discussion. There have been many cases of quarrels between young and aged people recently. They could have been avoided if we had thought more about others and also had been more thankful when others offered help.24Why has the woman taken so many photos?

    38、ABecause she has a smart phone of good quality.BBecause she wants to show thanks in this way.CBecause she decides to become famous.DBecause she is good at taking photos.25Which of the following words cant describe the smiles that the old lady has taken?AfriendlyBshyCsurprisingDsunny26We should _ to

    39、make a better world according to the passage.Alove ourselves firstBtake many photosCavoid quarreling with old peopleDcare about others and be thankful(2022河南郑州二模)Imagine this, somebody hides free books on the subway for you to find and read. Sounds exciting? Well, British actress Emma Watson, 26, is

    40、 doing it! She is known for acting as Hermione Granger in the Harry Potter movies. Watson hid 100 copies of a book called Mom&Me&Mom (2013) on Londons subway. The book is from US writer Maya Angelou. It tells about the writers relationship with her mother. Watson wrote of the book. “This book is one

    41、 I have read before and is one of my favorites. I cant wait to hear your thoughts!” These books were put in different places on the subway. People saw Watson doing the same thing on the New York Subway this month.With each book, there is a handwritten note by Watson. She asked people to “take specia

    42、l care of the books” if they found them. She also wrote that “when you are finished, please leave it on the subway again for someone else to find”.Watsons work is part of a movement called Books on the Underground. It calls on people to leave their books on the subway, so other people can enjoy them

    43、 too.Hollie Belton, a woman in London, started the movement in 2012. She loves reading on the subway. She noticed that a lot of people shared her habit, so she got the idea. Over the years, Belton has left over 2,000 books of her own. The movement has attracted more and more people.Watson is a book

    44、lover as well. Thats why she tried it. Earlier this year, Watson set up her own online book club Our Shared Shelf. She reads a book every month with others. Mom&Me&Mom is the clubs book for November.根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。27Who wrote the book Mom&Me&Mom?AMaya Angelou.BHollie Belton.CEmma Watson.D

    45、Harry Potter.28What can we know about Emma Watson from the text?AShe often takes the subway.BShe loves reading on the subway.CShe is an actress who loves reading.DShe often writes books on the subway.29What can we infer (推断) from the text?ASubways are the best place to sell books.BMore and more peop

    46、le begin to take the subway.CEmma Watson made a lot of money by selling books online.DEmma Watson likes sharing her feelings about books with others.30If a passenger finds a hidden book on the subway, _.Ahe must return it to Emma WatsonBhe can find a photo of Emmas in the bookChe can read it for fre

    47、e without taking it awayDhe can exchange his thoughts with Emma on the subway31The text mainly talks about _.AEmma Watsons favorite bookBhow kind and helpful Emma Watson isCwhy Hollie Belton started the reading projectDa movement called Books on the Underground(2021广东铁一中学三模)Born in Shenzhen, Luo Yis

    48、 idea on life was shaped by the time she spent in the countryside.The 28-year-old girls studies and work have seen her life in major cities around the world, such as London, Shanghai, Shenzhen and Beijing. But her interest remains in the countryside. This interest was developed by her father who lov

    49、es outdoor activities. By the age of 4, she was travelling with her father and taking 10-kilometer bicycle rides in the countryside.In 2011, Luo went to the US to study history and environment. During vacations, she returned to China and studied the projects in the countryside. When she worked as an

    50、 intern in Wenchuan Sichuan province in 2012, she noticed that some local traditions and culture were disappearing even though some historical buildings were rebuilt. Also, the younger generations seemed to have no interest in their own culture. In 2015, Luo graduated from the University of Chicago.

    51、 She set up Laotu in 2016. It helps develop the countryside and youth education.Laotu also educates young people in cities about rural lives and culture. Its course in the Mountain Program takes them to rural areas. There they can learn the villagers work and life. The program is designed to improve

    52、 their understanding of the relationship between people and nature.“Rural areas are part of our culture,” Luo said. “We, as the new generation, should play a role in bringing rural China a better future.”32Which of the following is TRUE about Luos father?AHe loves outdoor activities.BHe cares about

    53、the environment.CHe advised Luo to study abroad.DHe has lived in many major cities.33What did Luo find in Wenchuan?AWild animals were in danger.BThere were no historical buildings there.CThe young generations loved their own culture.DSome local traditions and culture were disappearing.34What does th

    54、e word “they” refer to in Paragraph 5?ABig cities.BThe courses.CYoung people in cities.DThe villagers35What can we learn from Luos story?AWe should help develop rural areas.BThe people in rural areas are in need of help.CThe younger generations enjoy the life in rural areas.DPeople should visit the

    55、rural areas as much as possible.参考答案:1D2B3C4D5A【解析】【分析】文章讲述了著名艺术家梵高的一则故事。圣诞将至,梵高付不起房租,没钱买食物,只得把自己的画作便宜地卖了;在回家途中遇到一个又饿又冷的小女孩,他还是把身上仅有的卖画所得的五法郎给了她,自己饿着肚子走了。1判断推理题。根据倒数第四段“Near his home, Vincent saw a little girl in old clothes standing in the snow.”可知梵高在雪地里看到一个小女孩,所以推断出故事发生在冬天。故选D。2细节理解题。根据第一段中“You mi

    56、ght think he was a beggar (乞讨者), but actually he was an artist.”可知,梵高是一名艺术家。故选B。3细节理解题。根据第二段中店主的话“I dont really like your painting, but it is said that you are hard-working and I want to help you”可知店主听说梵高刻苦勤奋,所以决定帮助他。故选C。4细节理解题。根据最后一段第一句“Vincent put the five francs into the girls hands, completely f

    57、orgetting that he still needed money to pay the rent.”可知,梵高把卖画所得的五法郎都给了雪地中的小女孩。故选D。5判断推理题。结合全文语境,尤其是最后一段可知,尽管梵高自己穷困潦倒,他还是倾尽一切去帮助别人,说明他是个好心善良的人。故选A。6B7A8D9C10D【解析】【分析】本文主要叙述了一个年轻的艺术家在火车站门口拉小提琴卖艺,在收到杰克误放进帽子里的彩票之后,再一次来到火车站门口等待失主,并最终把彩票还给了杰克。故事告诉我们一定要诚实。6推理判断题。通读全文可知,第一段主要讲述这个年轻的艺术家在火车站门口拉小提琴;第二段讲述艺术家把彩

    58、票还给杰克的过程;第三段主要讲述了年轻艺术家在寻找彩票的主人;最后一段主要阐述了故事告诉我们的道理。故从时间顺序看,文章的顺序是。故选B。7细节理解题。根据“On a Sunday night, a poor young artist stood at the gate of the railway station, playing his violin”可知这个艺术家在火车站门口拉小提琴。故选A。8细节理解题。根据“The artist took out a lottery ticket with Jacks name on it and returned it to the man”可知这

    59、个艺术家为了找到彩票的主人才再一次来到火车站门口。故选D。9词义猜测题。根据“pay the tuition for further study in the college”可知在大学学习需要支付学费。故选C。10推理判断题。根据“Although I dont have much money, I live happily. But if I lose honesty, I wont be happy forever”以及整个故事可知,文章主要告诫我们一定要诚实。故选D。11A12B13C14C【解析】【分析】本文布朗先生因为要照顾两个孙子,不得不重操卖冰淇凌的旧业,一位经常在他那买冰淇凌

    60、的记者知道了他的困难,不但把他的照片放到网上,而且还帮他筹集到了一笔巨款,虽然这些都让布朗先生变得富有了,但是他还是继续卖冰淇凌来帮助有需要的人。11细节理解题。根据“Last month, his daughter died and left him with two grandchildren. He had to look after them”可知,因为他要照顾两个孙子,故选A。12细节理解题。根据“He wanted to help the old man, so he posted a photo online. Lots of people read Mr. Browns sto

    61、ry and came to buy ice-cream”可知,人们是从网上得知了布朗先生的情况,故选B。13推理判断题。根据“He keeps on selling ice-cream”可知,他仍然继续卖冰淇凌,C表述正确,故选C。14主旨大意题。本文主要介绍了一位卖冰淇凌的老人在得到他人的帮助之后,仍然坚持卖冰淇凌想要帮助跟多人的故事,C选项“一位触动我们心灵的老人”符合本文主旨大意,故选C。15A16C17B18D【解析】【导语】本文主要介绍了在过去的一年里发生的一些暖心的故事。15细节理解题。根据“The cups are very delicious. You can eat the

    62、m after you finish you coffee.”可知这些杯子可以被吃掉。故选A。16推理判断题。阅读文章可知,C项new blood donor policy“新的献血政策”,是献血帮助别人的话题,与环保无关。故选C。17最佳标题题。阅读全文可知,本文主要介绍了在过去的一年里发生的一些暖心的故事,B项News stories that can warn your heart“暖心的新闻故事”符合题意。故选B。18推理判断题。根据“How time flies! Year in and year out, another is just gone.”可知,本文是在年底总结全年情况。

    63、故选D。19C20A21B22C23B【解析】【导语】本文主要介绍了美国Claude、Louise、Hankings和Pearson被叫做“长颈鹿”的故事。19细节理解题。根据“a “giraffe” can be a person who likes to “stick out his or her neck” for otherpeople, always watches for future happenings, has a warn heart for people around, and at the same time lives a quiet and beautiful li

    64、fe himself or herself.”和“The group wants to teach people to do something to build a better wordClaude, Louis, Hankins and Pearson are only a few of the nearly 1,000 “giraffes” that the group found and honored.”可知,人们称Claude、Louise、Hankings和Pearson为“长颈鹿”,是因为这些人像长颈鹿一样有共同之处关心他人,乐于助人。故选C。20词义猜测题。根据句中“be

    65、a person who likes to for other people”和下文“ always watches for future happenings, has a warn heart for people around, and at the same time lives a quiet and beautiful life himself or herself.”可知,因为这类人时刻关注未来的事情,对周围的人有一颗警觉的心,所以推断,这样的人对他人就像长颈鹿伸出脖子一样伸出援助之手,“stick out his or her neck”意为“帮助他人”,故选A。21细节理解题

    66、。根据第三段“Claude, Louis, Hankins and Pearson are only a few of the nearly 1,000 “giraffes” that the group found and honored.”可知,有几乎1000个“长颈鹿”被发现并受到尊敬,故选B。22细节理解题。根据第三段“The giraffe Project is a 10-year-old group which finds and honors giraffes in the US and in the world.”可知,设立“长颈鹿项目”是为了发现并尊重热心的人,故选C。23主

    67、旨大意题。本文主要讲了这四个人被称为“长颈鹿”的原因,讲他们的故事主要是告诉我们“长颈鹿计划”让世界变得更加美丽,故选B。24B25C26D【解析】【导语】本文是一篇记叙文,讲述了湖北武汉的一位老人,因为别人在公交上给她让座而心存感激,拍下了59张让座人的笑脸照片的故事,这个故事告诉我们要关心他人,学会感恩。24推理判断题。根据“The 59 smiles on a smart phone by an old woman in Wuhan, Hubei province in about six months tell a big story. The smiles are from the

    68、59 people who offered her seats on buses.”可知,她想表达对给她让座的人们的感激。故选B。25细节理解题。根据“Some of the smiles are shy, some friendly, while others are like sunshine.”可知,有些微笑是害羞的,有些是友好的,而另一些则像阳光。故选C。26推理判断题。根据“They could have been avoided if we had thought more about others and also had been more thankful when othe

    69、rs offered help.”可知,如果我们多想想别人,对别人提供的帮助多一点感激,这些问题就可以避免。所以我们应该关心别人,心存感激。故选D。27A28C29D30C31D【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了一个叫“地铁上的书本”的活动。27细节理解题。根据第二段“The book is from US writer Maya Angelou.”可知,这本书的作者是Maya Angelou。故选A。28细节理解题。根据第一段“She is known for acting as Hermione Granger in the Harry Potter movies.”可知,E

    70、mma Watson是电影哈利波特中女主角的扮演者;根据最后一段“Watson is a book lover as well.”可知,她也是一个爱书的人;由以上可知,Emma Watson是一个爱读书的女演员。故选C。29推理判断题。根据最后一段“.Watson set up her own online book club Our Shared Shelf. She reads a book every month with others.”可知,Watson成立了自己的线上读书俱乐部,并每个月和成员们一起读一本书,由此可知她喜欢和他人分享自己的读书感受。故选D。30推理判断题。根据第一段

    71、“Somebody hides free books on the subway for you to find and read.”可知,当乘客找到书本之后是可以免费阅读它的;根据第三段“.when you are finished, please leave it on the subway again for someone else to find”可知,书本读完之后要放回地铁,也就是说书本是不能带走的;由以上可知选项C符合文意。故选C。31主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了一个叫“地铁上的书本”的活动的相关信息。故选D。32A33D34C35A【解析】【导语】本文是一篇记叙文。

    72、讲述了罗伊成立老图帮助发展农村和教育青年人,希望给中国农村带来更好的未来。32推理判断题。根据“This interest was developed by her father who loves outdoor activities.”可知,罗伊的爸爸喜欢户外活动。故选A。33细节理解题。根据“When she worked as an intern in Wenchuan Sichuan province in 2012, she noticed that some local traditions and culture were disappearing even though some historical buildings were rebuilt.”可知,罗伊发现一些当地的传统和文化正在消失。故选D。34推理判断题。根据“Laotu also educates young people in cities about rural lives and culture.”可知,老图还向城市里的年轻人传授农村生活和文化知识。此处they指的是城市里的年轻人。故选C。35推理判断题。根据文中最后一段可知,我们应该在为中国农村带来更美好的未来方面发挥作用,可推出我们应该帮助发展农村地区。故选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题68 善行义举-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练(中考真题 各地模拟题).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-835941.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学二年级下册数学期末测试卷a4版.docx人教版小学二年级下册数学期末测试卷a4版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(预热题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(预热题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(重点班).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(重点班).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(达标题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(达标题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点精练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点精练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(网校专用).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(网校专用).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精选题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精选题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精品).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精品).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精华版).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精华版).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(满分必刷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(满分必刷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(必刷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(必刷).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1