分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型吉林专版2020中考英语复习方案阶段模拟测试02试题.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:943242
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:10
  • 大小:89.06KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    吉林 专版 2020 中考 英语 复习 方案 阶段 模拟 测试 02 试题
    资源描述:

    1、阶段模拟测试(二)(范围: 八年级上册时间:120分钟分值:120分)题 号一二三四五总分总分人核分人得 分一、听力(共20分).情景反应根据你所听到的句子,选择恰当的应答语。(5分)1.A.Well done. B.Never mind. C.Youre welcome.2.A.No problem. B.Wait a minute. C.No, I dont.3.A.In three hours. B.Twice a week. C.For a long time.4.A.Good idea. B.Lets have a try. C.I dont think so.5.A.Yes, Id

    2、 love to. B.OK. C.Yes, I can.对话问答根据你所听到的对话及问题,选择正确答案。(5分)6.A.In a hospital. B.In a shop. C.In a restaurant. 7.A.One hour. B.Two hours. C.Three hours. 8.A.To a supermarket. B.To a library. C.To a park. 9.A.The yellow one. B.The pink one. C.The red one. 10.A.Two. B.Three. C.Six. .图片理解看图听描述,选择与你所听到的描述内

    3、容相符合的选项(下列图中有一幅图片与描述内容无关)。(5分)ABCDEF11. 12. 13. 14. 15. .短文理解根据你所听到的短文内容, 判断下列各句正(T)、误(F)。(5分)16.Michael is a math teacher at the Darwin school of online education. ()17.Michaels students are usually from 8 years old to 11 years old.()18.These students hand in their homework by e-mail. ()19.In Micha

    4、els opinion, the biggest difference is the classroom.() 20.Michael cant see the students in class, but they can see him. ()二、基础知识(共15分).句意填词根据所给句子,填入一个恰当的单词,使句意完整。(5分)21. my teachers help, I cant get good grades.22.People will live to be 200 years old in the .23.If you want to get green, you can blu

    5、e and yellow.24.Mr.Green is going to his old friends to his 98th birthday party next week.25.My dream is to become a because I like planes and flying in the sky.单项选择从每小题所给的三个选项中,选出一个正确的答案。(10分)26.Lee Min-ho is actor from South Korea. He sang Chinese pop song on the 2014 CCTV New Years Gala.A.the; an

    6、B./; theC.an; a27.Thank you a lot for giving me so much on how to learn English well.A.ideaB.adviceC.hope 28.This is fascinating town I have ever visited.Yes, Ive never seen a one.A.the worst; biggerB.the most; betterC.the better; best29.I eat birthday cakes on my birthday.What about you?In China, o

    7、ur food for birthday is long noodles.A.educationalB.traditionalC.personal 30.How often do you exercise?I exercise because I am too busy.A.oftenB.usuallyC.hardly ever 31.Would you like to go out to eat?Sorry, there a soccer game on TV in one hour.A.willB.will beC.will have 32.Your dream will not come

    8、 true you keep trying your best.A.whenB.unlessC.because33.There is in Tinas WeChat shop.So thats why I decide to buy the present in shop.A.special something; the otherB.nothing special; another C.something special; other 34.What did your Chinese teacher say just now?She asked us to a story about a t

    9、rip to the moon.A.make upB.work outC.leave out35.My friends and I are going out for a picnic tomorrow.A.My pleasure.B.Have a good time!C.Help yourselves.三、交际运用(共15分).完成对话从方框中选择正确选项(方框中有一个选项与对话内容无关)。(5分)Doctor: Good morning, young man! Whats your name, please?Zhang: My name is Zhang Ming. I come here

    10、 to see my eyes.36.Doctor: Doctors in this hospital fly to different poor places. People with eye problems can come to us as well.Zhang: 37.Doctor: We give medicine to the poor or do operations(手术) on them.Zhang: I started to have problems with my eyes when I was seven. Now, I cant see things clearl

    11、y. Can you help me?Doctor: 38. Well try our best.Zhang: My parents dont have enough money for the medicine or the operation.Doctor: Dont worry.We get donation(捐赠) from all over the world.39.Zhang: I really want to be able to see my parents and you clearly.Doctor: 40.A.That means you dont have to pay

    12、.B.What do you do exactly?C.That means you have to pay much money.D.Well bring you new hope and light.E.Yes, of course.F.Whats the Flying Eye Hospital?.补全对话根据所给对话,填写适当的内容,使其完整、正确(每空词数不限)。(10分)Anna: Good morning, Mary!Mary: 41., Anna!Anna: Junior high school days are over.Ill miss all of my teachers.

    13、Mary: 42.?Anna: Mr.Brown.I like him best.Mary: I like him, too.His classes were great and we were 43. at English than before.Anna: Because of him, my English scores doubled.Mary: Shall we do something to express our thanks before leaving? Anna: Sure. 44. singing a song for him?Mary: That will be gre

    14、at.We can sing in the party.Anna: Do you mean the party on Wednesday? Mary: 45.Lets start to practice right now.四、阅读(共50分).短文填空从方框中选择正确选项,完成短文(方框中有两个选项是多余的)。(10分)A.littleB.get upC.happilyD.whatE.howF.someoneG.WithH.tookI.givingJ.dress upK.familiesL.difficult Ewan Drum has always liked superheroes.He

    15、 admires how they help people.At the age of seven, he told his parents, “I want to 46. like a superhero and help the homeless.” A few months later, Ewans family planned a day of 47.Wearing his red superhero costume, Ewan 48. helped pass out 70 bag lunches to hungry people in a park in Detroit, Michi

    16、gan.Thats 49. Super Ewan was born.Word spread about Ewans good deeds(事迹).People donated(捐赠) money and something else, and Ewan handed them out to those in need.When 50. donated bottles of water, Ewan and his family held a drive to get even more.They 51. the water to Flint, Michigan, a city that had

    17、unsafe drinking water.Another time, a business donated six turkeys for Thanksgiving.52. his parents help, Ewan used social media(媒体) to ask for more turkeys, plus side dishes.“In the end,” he says, “we handed out 64 turkey dinners to 53. all around Detroit.”Ewan has a motto: Everyone can be a superh

    18、ero to someone.At an event called the Hero Round Table, Ewan told the listeners, “Its not 54. to help people.You can keep some socks and snacks in your car to help people in need.Every 55. thing helps and can make someone feel happy.” .阅读理解(40分)AFriendship RestaurantWe have different kinds of Chines

    19、e food here. The food menu is in English and Chinese. All the waiters and waitresses can speak at least one foreign language.Tel:312-9997Volunteer Project(志愿者行动)Maybe you want to help others but dont know how to do it. Then Volunteer Project will help you. Here you will get the best idea of voluntee

    20、ring.Call 822-5566 to join it.E-mail address: LisaDream CornerDo you want to improve your English? Do you want to practice your English with English speakers? If yes, why not join Dream Corner? Come here on Friday afternoon every week.Tel: 846-3809Red Bird ClubDo you like dancing? Do you want to sho

    21、w off your cool dance at parties? Join us and youre making your dream come true.Closed on Tuesday.Call 822-3331 for more information.Underwater WorldHere you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks. You will feel you are in the sea but of course this is not true. If you lik

    22、e fishes, I advise you to pay a visit to it.Time: 9:30 a.m.5:30 p.m.阅读上面的信息,选择正确答案。(5分)56.In Friendship Restaurant you can eat food.A.ChineseB.EnglishC.AmericanD.Japanese57.Sarah wants to do some volunteer work. She can call to get some ideas.A.846-3809B.312-9997C.822-3331D.822-556658.Red Bird Club

    23、is closed on .A.TuesdayB.MondayC.SaturdayD.Thursday59.We can see in Underwater World.A.volunteersB.excellent dancersC.sea animalsD.waiters and waitresses60.If you want to practice English with English speakers, you can join .A.Red Bird ClubB.Dream CornerC.Volunteer ProjectD.Underwater WorldBIf you g

    24、row up in America,you must know this little foodie rhyme. “You scream! I scream! We all scream for ice-cream!” For most Americans, the phrase “ice-cream” brings out memories of summer. Ice-cream is the oldest-fashioned treat, and it has an ancient history.The emperors of the Tang Dynasty(618-907 AD)

    25、 are believed to have been the first to eat “a frozen milk-like dessert”, which was made with milk heated with flour. Later, camphor(樟脑) was added to improve the taste.In Medieval Times Arabs enjoyed an icy drink called sherbet(冰冻果子露). This cold drink often went with fruits. Over time, the drink bec

    26、ame popular with the European upper class. Italians were said to have learned this drink-making skill, with the French following soon after. In the 17th century ice drinks were made into frozen desserts. With sugar added, sorbet(雪酪) was created. Antonio Latini(1642-1692) is the first person to creat

    27、e a milk-based sorbet, which is considered as the first “official” ice-cream.It is impossible to say how exactly ice-cream reached America, but it probably arrived with European settlers in the early 1700s. In 1790, the first ice-cream store opened in New York. During the summer of the same year, ou

    28、r first president, George Washington, was said to have spent $200 to satisfy his thirst for the lovely treat.Ice-cream has become one of the most popular desserts in America. Apple pie might be the most traditional American dessert, but what is served as its most popular close friend? Vanilla(香草)ice

    29、-cream, of course! This creamy iced treat has strongly planted itself in the hearts of foodies across America.根据短文内容,选择正确答案。(5分)61.Why does the writer mention the rhyme at the beginning of the passage? A.To explain why ice-cream is popular.B.To support his view.C.To introduce the topic.D.To advertis

    30、e ice-cream.62.What does the underlined word “dessert” mean in Chinese?A.沙漠B.甜点C.果冻D.糖果63.In which order did ice-cream develop?a.milk-based sorbetb.frozen milk-like dessertc.Vanilla ice-creamd.cold drinks with fruitsA.bdacB.dacbC.cadbD.badc64.Which of the following statements is NOT true?A.Camphor b

    31、rought a better taste to the milk-like dessert.B.Sherbet was often mixed with fruits.C.Sugar was added to frozen dessert in the 17th century.D.In America, apple pies are usually served with strawberry ice-cream.65.According to Paragraph 4, we can infer that .A.it must be European settlers who introd

    32、uced ice-cream to AmericaB.ice-cream was so expensive that only American presidents could afford itC.when he was thirsty, George Washington never bought ice-creamD.the writer is an AmericanC“Eat like a king in the morning, a prince at noon, and a peasant at night.” This saying is about the importanc

    33、e of breakfast. And now scientists can tell us just why its so important. According to a study carried out at Imperial College London, the UK, skipping the first meal of the day not only means you eat more at lunch, but also that your brain wants to find more unhealthy foods.The study suggests that

    34、there is a special part of our brain called the orbitofrontal cortex(眶额皮层), which plays an important part in making choices about what we eat. It is used for identifying the taste of food, especially when skipping breakfast. It is more likely to target high-calorie foods when youre on an empty stoma

    35、ch.Scientists did an experiment on this. Dr. Tony Goldstone from Imperial College London, scanned(扫描) the brains of 21 men and women, around the age of 25. On the first day, these people skipped breakfast before the scans. On the second day, they had cereal(谷物), bread and jam as breakfast. After the

    36、 scan on both days, they had their lunch.When the volunteers had skipped breakfast, they ate around 20 percent more at lunch, compared with days when they had eaten breakfast. Their brain scans also showed the orbitofrontal cortex was especially responsive to high-calorie foods. “We believe that bit

    37、 identifies the value of foodshow pleasant, how delicious something is,” Goldstone told The Guardian.根据短文内容,判断下列各句正(T)、误(F)。(5分)66.Scientists found out why eating breakfast is important.()67.The orbitofrontal cortex tells people to eat breakfast.()68.The first step for the experiment is that the vol

    38、unteers skipped breakfast on the first day.()69.In the experiment, the volunteers without breakfast ate about 20% of the usual lunch at lunch.()70.The title for this passage is “Experiment on Breakfast”.()DHello! Boys and girls, I think most of you like traveling. Usually, people feel excited before

    39、 a tour. 71. Then how can you make your tour more interesting and meaningful? Here is some advice.First, look! Certainly we should look at the scenery(风景) very carefully. 72. We should first know something about the place, such as its geography, its history and its famous people, etc. When we are re

    40、ady for the tour, we can really understand the place during our tour even if we dont have much time.Second, take photos! When we visit a place of interest, most of us take cameras. 73. Third, tastes! Some people like to buy some food because they like it most during their tour. My suggestion is: don

    41、t buy the food that you can buy in your own city or town. 74. Maybe you have only one chance to taste it in your life.Fourth, write! 75. So you can write something down about what you see and what you think during the tour. Later, when you read it, you will find that you have pleasure during the tou

    42、r.Have a good trip!根据短文内容,将下面方框内的句子还原到文中空白处,使短文内容完整、通顺(每个选项只能用一次)。(5分)A.When you visit a place, you should take a pen and a note.B.But during it or after it, they feel it is a waste of time.C.You had better taste something special in the place of interest.D.If you want to take some photos, remember

    43、to choose the most special scenery.E.Before we leave our house, we should find some books about the place of interest.E76.When you are learning English, listening, speaking and writing are important, but reading can also be very helpful.When you read, you can not only learn some new words, but also

    44、you can learn how to use these English words.I think the following tips are useful for you.77.Read something that you can (more or less) understand.If you need to stop every three words to use a dictionary, it is not interesting.78.If there are four or five new words on a page, write them down in yo

    45、ur notebook.But you dont have to write them down while you read.Instead, try to guess their meanings as you read, and mark them with a pen.Then come back when you have finished reading to look them up in a dictionary and write them down in your own vocabulary book.Then try to remember them.79.For ex

    46、ample, read for a short time once a day. Fifteen minutes every day is better than two hours every Sunday.Fix (固定) a time to read and keep to it.You could read for fifteen minutes when you go to bed, or when you get up or at lunchtime.80.Choose a book or a magazine about a subject that you like, beca

    47、use you are going to spend time and money reading it.So, choose an interesting book.You can also read newspapers.There are many English newspapers in China.For example, 21st Century Teens. It is easy enough for you to understand it.There is something interesting in it.(a)根据短文内容,从方框中选出每段的主旨大意。(5分)A.T

    48、ry to read at the right level(水平).B.Try to read regularly.C.Read what interests you.D.Try to increase the number of your new words.E.Reading is also useful for improving your English.76.77.78.79.80.(b)根据短文内容,完成关于“良好阅读”的表格。(每空不得超过两个词)(5分)Good Reading TipsIts hard for you to 81. if you have to stop ev

    49、ery three new words.Dont write down new words when you are reading, and just try to 82. their meanings and mark them.Youd better try to remember the new words after you look them up and write them down in your own 83.Read for a short time once a day.84. every day is better than two hours every Sunda

    50、y.Its a good idea to choose a book that youre 85.FSnowy was a little cat.He lived with a little old lady who loved Snowy very much.Sometimes the old lady would sit in her rocking chair, rocking backwards and forwards until she fell asleep or sometimes she would play little tunes(曲子) on her piano.One

    51、 sunny day, Snowy jumped up on the window sill(窗台).Snowy wanted to go out and play with the pretty butterflies, but the window was shut and the old lady had fallen asleep in her rocking chair.He ran to the door but that was shut, too.He sat down near the old ladys feet and said, “Miaou?” That was hi

    52、s way of saying, “May I go out to play, please?” The old lady didnt hear him but stayed fast asleep.He rubbed his soft head against the old ladys legs.Still the old lady slept.So Snowy sat down and thought hard.Then he had an idea.He would jump up on the piano and play a tune.That might wake her up.

    53、So Snowy jumped up onto the piano and was a little scared of the loud, big, deep drum sound he made as he landed.He took another little step.It wasnt quite such a loud note(调子).Up and down the notes he walked until he reached the very high notes which sounded like lots of bells.But still the old lad

    54、y slept.Snowy kept dancing about on them and made quite a pretty tune.At last the old lady woke up.“What are you doing, Snowy?” she asked but she wasnt angry.“Miaou,” said Snowy, running to the closed door.“How clever you are to wake me up by playing the piano!” said the old lady as she let Snowy ou

    55、t into the sunshine.根据短文内容,回答下列问题。(10分)86.Where did the old lady often fall asleep?(within 4 words) 87.What did Snowy want to do by jumping onto the window sill?(within 10 words) 88.What did Snowy jump on the piano to do?(within 10 words) 89.How did Snowy feel when he jumped upon to the piano? (with

    56、in 5 words) 90.What did the old lady do in the end? (within 10 words) 五、书面表达(共20分).(A)请将下面卡片的信息补充完整。(每空一词)(5分)Online ShoppingThere are many new ways of shopping, and online shopping is one of them. You can 91. almost everything on the Internet, and its very easy. You choose something and pay 92. it.

    57、 You can receive it a few days later by post.Online shopping has several advantages. First, you can shop at any 93. because the shops are always open. Second, online shopping is cheap, so you can buy the same product at a 94. price. You can save some money. But many people like going out and shoppin

    58、g with friends. They dont like shopping on the Internet because they cant see the clothes or try 95. on. Also paying over the Internet isnt always safe. In a word, online shopping is changing our way of life.(B)在你的成长历程中一定收到过礼物。有些礼物不一定贵重,但是在你看来却非常珍贵。某英语杂志以“A Precious Present(一件珍贵的礼物)”为题举办征文活动,请你写一篇英语

    59、短文,跟大家分享。(15分)内容包括(1)这件礼物是什么?(2)你为什么觉得它珍贵?(3)它背后有什么故事?写作要求(1)90词左右。(2)文中不得出现真实姓名及校名。 【参考答案】.15CABAA.610BCBAC .1115AFBEC.1620FFTTT .21.Without 22.future23.mix24.invite25.pilot.26.C27.B28.B29.B本题考查形容词辨析。educational意为“有教育意义的”;traditional意为“传统的”;personal意为“个人的”。根据句意可知答案为B。30.C本题考查频度副词辨析。根据回答“I am too bu

    60、sy.”可知,“我”几乎不锻炼。故答案为C。31.B考查There be句型的将来时态。There be 句型的一般将来时是There will be或There be going to be,故答案为B。32.B33.B34.A35.B.3640FBEAD.41.Good morning/Morning/Hello/Hi42.Who is your favorite teacherWhich teacher/Who will you miss (the) mostWhich teacher/Who do you like best43.(much/even/far/a lot)better/

    61、greater/cleverer/more excited/more expert/more skilled/more skillful44.How about/What about/Why not consider/Why dont you consider45.Yes/Thats right/Youre right/Right/Of course/Certainly.46.Jdress up意为“打扮,装扮”。根据句意“我想要装扮成超级英雄,帮助无家可归的人”可知,答案为J。47.I本题为名词所有格,of前后要使用名词。根据下文可知,Ewan的家人策划了一次分享的活动。故答案为I。48.C

    62、此处需要一个副词,修饰动词passed,故答案为C。49.E50.F51.H52.GWith sb.s help意为“在某人的帮助下”,故答案为G。53.K根据前文,Ewan通过媒体筹集火鸡可知,这里指把火鸡分发给一些家庭,故答案为K。54.L根据下文“you canin need”可知,帮助他人是不难的,故答案为L。55.A根据句意“一个小忙就能让他人感到开心”可知,本题答案为A。 .A主旨大意本文是一篇广告应用文,主要介绍了友谊饭店、志愿者行动、梦想之角、红鸟俱乐部和水下世界等的相关信息和联系方式。56.A细节理解题。从Friendship Restaurant广告中“We have di

    63、fferent kinds of Chinese food here.”可知,在友谊饭店,人们能享用各种不同的中国食物。故选A。57.D细节理解题。从Volunteer Project广告中“Call 822-5566 to join it.”可知,志愿者行动组织的电话号码为822-5566。故选D。58.A细节理解题。从Red Bird Club广告中“Closed on Tuesday, June 6, 2017”可知,红鸟俱乐部在每周二关门。故选A。59.C细节理解题。从Underwater World广告中“Here you will find different kinds of f

    64、ishes and even some kinds of sharks. You will feel you are in the sea”可知,在水下世界里会发现不同种类的鱼,甚至鲨鱼,你仿佛置身于海里。由此可知,在水下世界我们能看见海洋动物。故选C。60.B细节理解题。从Dream Corner广告中“Do you want to practice your English with English speakers? If yes, why not join Dream Corner?”可知,如果要想同英语为母语的人练习英语,就加入梦想之角。故选B。B主旨大意这是一篇说明文,主要介绍了冰

    65、淇淋的由来与发展。61.C推理判断题。根据文章第一段中的“you must know this little foodie rhyme. You scream! I scream! We all scream for ice-cream! For most Americans, the phrase ice-cream brings out memories or summer. Ice-cream is the oldest fashioned treat, and it has an ancient history.”可知借用这句韵文是为了引出本文的主题“冰淇淋”,故选C。62.B词义猜测

    66、题。根据文章第二段中的“which was made with milk heated with flour. Later, camphor was added to improve the taste.”可知这里指代的是“冰冻牛奶样甜点”,dessert意为“甜点”,故选B。63.A64.D细节理解题。根据文章最后一段中的“Apple pie might be the most traditional American dessert, but what is served as its most popular close friend? Vanilla ice-cream”可知不是草莓冰

    67、淇淋,故选D。65.D推理判断题。根据文章第四段中的“During the summer of the same year, our first president, George Washington, is said to have spent $200 to satisfy his thirst for the lovely treat.”可知作者应该是美国人,故选D。C主旨大意本篇是一篇说明文。通过科学家做实验调查,告诉我们吃早餐的重要性。66.T细节理解题。由第一段中现在科学家们能告诉我们为什么吃早餐很重要。67.F细节理解题。由第二段中的“which plays an import

    68、ant part in making choices about what we eat.”可知眶额叶皮层在我们选择吃什么方面起重要作用,而不是告诉人们要吃早餐。68.T细节理解题。由第三段中的“On the first day, these people shipped breakfast before the scans.”可知实验的第一步是志愿者在第一天的时候不吃早餐。69.F细节理解题。由最后一段比起他们吃早餐时,不吃早餐的志愿者在午饭时要多吃20%,而题干译为吃平时午餐的20%。70.F主旨大意题。由文章第一段和最后一段判断本文主要讲述吃早餐的重要性。D主旨大意很多人都喜欢旅行,那么

    69、怎样让你的旅行更有趣、更有意义呢?在这篇短文中作者给了我们一些很好的建议。71.B上一句话中“Usually, people feel excited before a tour.”说到的是旅行之前人们的感受,这一句应该是承接上句话,说一下旅行中和旅行之后人们的感受,故应选B。72.E根据下句话“We should first know some-thing about the place, such as its geography, its history and its famous people, etc.”可知,作者让我们先了解一下我们要去的地方,因此要找一本关于那个地方的书来了解,

    70、故应选E。73.D由这一段的开头“Second, take photos!”可知,这里说的是拍照片的事情,D选项中提到了If you want to take some photos,故这里应选D。74.C根据这一段的内容可知,这里介绍的是关于食物方面应注意的事情,这一段中“Some people like to buy some food becauseMy suggestion is: dont buy the food that you can buy in your own city or town.”可知作者建议我们不要买在自己的城市可以买到的食物,也就是说是要品尝一下那个地方的特色

    71、食物,下一句作者也解释了或许在你的一生中你只有一次机会去品尝它(特色食品)。故应选C。75.A这一段的建议是写,写的话就需要带着笔和笔记本,A选项中提到了“you should take a pen and a note”,故应选A。E7680EADBC 81.understand82.guess 83.vocabulary book84.Fifteen minutes85.interested in F86.In her rocking chair.87.To go out and play with the pretty butterflies.88.To play a tune and

    72、wake up the old lady.89.A little scared.90.She let Snowy out into the sunshine.(A)91.find/buy92.for93.time94.low95.them(B)One possible version:A Precious PresentI have received lots of presents so far.Among the presents, the most precious present Ive received is a book.Five years ago, I hurt my legs

    73、 because of an accident. So I had to stay at home for a few months and I fell behind others. I didnt study any more. My good friend, Jack, gave a book written by Nick who was born without arms or legs. The book encouraged me not to be afraid of difficulties. Later, my study got better and better, bu

    74、t Jack moved to another city.Whenever I read the book, I think of my friend Jack. The book not only shows friendship between us, but also tells me not to give up easily. Ill keep it forever.听力材料一、听力(共20分).情景反应根据你所听到的句子,选择恰当的应答语。(共5分,每小题1分)1.Thanks for helping me.2.Could you please help me clean the

    75、classroom?3.How often do you exercise?4.Why not put off your meeting?5.Would you like to come to my birthday party?.对话问答 根据你所听到的对话及问题,选择正确答案。(共5分,每小题1分)6.M: What can I do for you?W: Id like a sweater for my mother.Q: Where does this dialogue happen?7.W: When will you take the train, Tom?M: I will ge

    76、t on the train at 7:30 and get off at 10:30.Q: How long will Tom spend on the train?8.M: Excuse me, could you please tell me where I can borrow books?W: Sure. A library is near here. Go straight and then turn left.Q: Where does the man want to go?9.W: Which one do you like best, the yellow one, the

    77、pink one or the red one?M: Is it hard to choose? The red one and the pink one are both for girls.Q: Which one does the man like best?10.W: Is there anything serious?M: Nothing serious. Take this medicine for 2 days and 3 times a day after meals.Q: How many times does the woman need to take the medic

    78、ine in total?.图片理解 看图听描述,选择与你所听到的描述内容相符合的选项。(下列图中有一幅图片与描述内容无关) (共5分,每小题1分)11.The traffic was too heavy. I was late this morning.12.The knife is used for cutting up fruit.13.What a lovely boy Tom is! Look! He is playing soccer.14.There are only several thousand whales left on the earth.15.Air polluti

    79、on is more and more serious. We should try our best to protect the environment.短文理解根据你所听到的短文内容,判断下列各句正(T)、误(F)。(共5分,每小题1分)Im Michael and Im a science teacher at the Darwin school of online education. We teach students aged 11 to 18. In many ways, teaching at an online school is just like teaching in

    80、 a normal high school. Students hand in their homework by e-mail. We read and mark it. The biggest difference I think is the classroom. Its a small room and there is nobody in it but me. The other difference is that I give the class in front of the camera. Another difference, and this is the most difficult thing for me, is that I cant see any of the students. They can see me, but I cant see them. So I dont know if they are interested or bored in the lesson.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:吉林专版2020中考英语复习方案阶段模拟测试02试题.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-943242.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(名师推荐)word版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(名师推荐)word版.docx
  • 2016年秋高中地理选修六(人教版)课件:专题一 .ppt2016年秋高中地理选修六(人教版)课件:专题一 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(各地真题)word版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(各地真题)word版.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(各地真题).docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(各地真题).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(原创题).docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(原创题).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(历年真题)word版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(历年真题)word版.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(典型题)word版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(典型题)word版.docx
  • 2016年秋高中地理选修二(人教版)课件:第五章 海洋开发 第三节 .ppt2016年秋高中地理选修二(人教版)课件:第五章 海洋开发 第三节 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(典型题).docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(典型题).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(典优).docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(典优).docx
  • 2016年秋高中地理选修二(人教版)课件:第三章 海洋水体 第二节 .ppt2016年秋高中地理选修二(人教版)课件:第三章 海洋水体 第二节 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(全国通用)word版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(全国通用)word版.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(全优)word版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(全优)word版.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(全优).docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(全优).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(word).docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(word).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(b卷)word版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(b卷)word版.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(b卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(b卷).docx
  • 2016年秋高中地理人教版选修三课件:第五章 做一个合格的现代游客 第二节 .ppt2016年秋高中地理人教版选修三课件:第五章 做一个合格的现代游客 第二节 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(a卷)word版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题(a卷)word版.docx
  • 2016年秋高中地理人教版选修三课件:第二章 旅游资源 阶段复习课 .ppt2016年秋高中地理人教版选修三课件:第二章 旅游资源 阶段复习课 .ppt
  • 2016年秋高中地理人教版选修三课件:第三章 旅游景观的欣赏 第一节 .ppt2016年秋高中地理人教版选修三课件:第三章 旅游景观的欣赏 第一节 .ppt
  • 2016年秋高中历史人教版必修2课件:第9课 近代中国经济结构的变动 .ppt2016年秋高中历史人教版必修2课件:第9课 近代中国经济结构的变动 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题附解析答案.docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题附解析答案.docx
  • 2016年秋高中历史人教版必修2课件:第5课 开辟新航路 .ppt2016年秋高中历史人教版必修2课件:第5课 开辟新航路 .ppt
  • 2016年秋高中历史人教版必修2课件:第2课 古代手工业的进步 .ppt2016年秋高中历史人教版必修2课件:第2课 古代手工业的进步 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题附答案(黄金题型).docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题附答案(黄金题型).docx
  • 2016年秋高中历史人教版必修2课件:第1课 发达的古代农业 .ppt2016年秋高中历史人教版必修2课件:第1课 发达的古代农业 .ppt
  • 2016年秋高中历史人教版必修2课件:第18课 罗斯福新政 .ppt2016年秋高中历史人教版必修2课件:第18课 罗斯福新政 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题附答案(预热题).docx小学二年级数学《1--9的乘法》同步练习题附答案(预热题).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1