分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型《金牌学案》2016秋英语北师大版必修1练习:1.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:345230
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:17.54KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    金牌学案 金牌 2016 英语 北师大 必修 练习
    资源描述:

    1、Section 单元语法突破课时训练基础夯实.用所给动词的正确形式填空1.We often(play) in the playground.答案:play2.He (get) up at six oclock every day.答案:gets3.you (brush) your teeth every morning?答案:Do;brush4.What (do) he usually (do) after school?答案:does;do5.Danny(study) English,Chinese,maths,science and art at school.答案:studies6.Wh

    2、at are you (do) now?I (eat) bread.答案:doing;am eating7.Its nine oclock.My father(work) in the office.答案:is working8.Look, the boy(put) the rubbish into the bin.答案:is putting9.he(clean) the classroom? No, he isnt.He (play).答案:Is;cleaning;is playing10.Where is Mike?He(run) on the playground.答案:is runni

    3、ng11.(2015重庆,2改编)The meeting (hold) in September,but nobody knows the date for sure.答案:will be held 12.(2015北京,30改编)Dr.Jackson is not in his office at the moment.All right.I (call) him later.答案:will call.单句改错1.By the time you finished this book,your meal will get cold.答案:you后加have2.Dont worry.The ha

    4、rd work that you do now will be repay later in life.答案:repayrepaid3.Close the door of fear behind you,and you see the door of faith open before you.答案:第一个you后加will4.Lets to keep a secret.答案:去掉to5.There might have a dolphin show in the zoo tomorrow evening.答案:havebe6.Planning so far ahead made no sen

    5、seso many things will have changed by next year.答案:mademakes7.All visitor to this village are treated friendly.答案:visitorvisitors8.That piece of music sound familiar.答案:soundsounds9.Ill go to the library as soon as I will finish what I am doing.答案:去掉will10.In the near future,more advances in the rob

    6、ot technology will made by scientists.答案:made前加be能力提升.阅读理解A(导学号52000009)Every day is a gift,and if you look forward to spending each day with happiness, wake up every morning with a positive attitude and enjoy a beautiful day!Set up a daily plan for yourself and ensure that you reserve enough time f

    7、or your homework.Also,dont forget to spare some time for play!Stop being lazy and start participating in your life instead of just watching it pass by.Try to do something fun and constructive every day.Read a book,write something interesting in your diary,try a new hobby,spend time with your friends

    8、,or just watch your favorite show on television,and you will see how every moment of your day unfolds.Youll achieve better results,and ultimately greater success.However,every day will not be the way you want it to be.Some days will be good,while some will be bad.You wont be always happy and smiling

    9、.You may come across many challenges.Dont forget to remind yourself to slow down and take care of yourself.In todays busy lifestyle,it is necessary to relax to bring balance and joy back into your life.So,take charge of your life.Enjoy and appreciate the small things around you.Do a good deed and ma

    10、ke others happy.Sometimes,doing something as simple as having a cup of tea with an old friend or a family member,listening to a cheerful song,or just writing down all the things that make you happy could indeed turn your day around!Review and analyze your day before you retire at night.Reward yourse

    11、lf for completing the set goals and prepare the stage for the next day.This will impact your sleep and overall happiness levels.Plan for the next day,take a good rest,and wake up fresh the next morning!If you feel you are doing the same things every day,step out of your comfort zone and set aside so

    12、me time to do things you have never done before.Stretch your limits.Not only will it make a boring day exciting but it will also build your confidence.1.Who are the intended readers of the passage?A.Teachers.B.Students.C.Workers.D.People in general.答案:B提示:考查细节理解。根据第二段的前两句可知,每天都需要留出足够的时间来完成家庭作业,还要挤出时

    13、间玩耍,这样的读者最有可能是学生。2.Why is “read a book” mentioned in the second paragraph?A.To show readers how to make them happy.B.To tell readers to learn hard for their future.C.To supply readers with ways of killing time.D.To offer readers suggestions on hobbies.答案:A提示:考查细节理解。根据第二段中的“Try to do something fun an

    14、d constructive every day.”可知,作者提到“阅读一本书”,就是为了告诉读者一些让自己快乐而又同时有益于自己的方法。3.What can we infer from the third paragraph?A.Every day is beautiful and worth-remembering.B.Your future is up to yourself and your friends.C.A good start is definitely good for the future.D.You should make a difference in your da

    15、y.答案:D提示:考查推理判断。根据第三段的“So,take charge of your life.Enjoy and appreciate the small things around you.Do a good deed and make others happy.”可知,生活中有欢乐也有忧愁,重要的是要照顾好自己的生活。感恩生活的同时也要做善事给别人带来快乐,也就是个人要有所作为。4.What would be the best title for the passage?A.How to make the most of your dayB.How to lead a happy

    16、and satisfying lifeC.Act now without delay to change your lifeD.Spare time to focus on daily responsibilities答案:A提示:考查标题判断。文章第一段就提到要想每天生活幸福,早上起来就要有一个积极的态度。接着文章谈到既要认真学习,也要会玩。生活中有欢乐也有忧愁,要正确面对。晚上要做好总结,规划第二天,保障睡眠。还要不断尝试,勇于创新。这实际上就是不要虚度每一天。B(导学号52000010)If you are living in the city, have you ever consid

    17、ered going to live in the country for a change?Many people want to move from the country to the city because they think life in the city is more exciting and better than that in rural areas, especially young people who like new and modern things.Often people feel that they can find the latest styles

    18、 only in the city.Other people are interested in technological things and high-tech jobs and think they can find them only in a big city if they want to find a job, especially a good position in a company.They feel they have to live in a city.To get these jobs, they are willing to put up with many o

    19、f the disadvantages of city life such as heavy traffic and pollution.However, it is now possible to enjoy a higher quality of life in the countryside and still enjoy some of the advantages of living in the city.Nowadays, travel is fast and information is available on the Internet, so many people are

    20、 able to do their work in home offices.Because they have e-mail and personal computers, they dont have to be in big cities to do their business.It is not important where they actually work because the results of their work can be sent everywhere with technology.Now they can enjoy life in the country

    21、side and still be able to do good business and successful careers.5.The author begins with a question in the passage because she/he wants to.A.save roomB.persuade readersC.get readers attentionD.make most readers laugh答案:C提示:推理判断题。要求考生推测作者的写作意图。文章以问题开头, 其目的是为了吸引读者的注意力,为下文作者陈述自己的观点奠定基础。6.The underlin

    22、ed phrase “put up with” in Paragraph 3 probably means “”.A.standB.changeC.be angry withD.be pleased with答案:A提示:词义猜测题。根据put up with所在句子后面一部分的意思:城市生活的许多不利因素,诸如拥挤的交通等,可知put up with表示“忍受”,与stand同义。7.What is the writers opinion?A.She/He prefers to live in the city rather than live in the countryside.B.Sh

    23、e/He prefers to live in the countryside rather than live in the city.C.She/He likes both city life and countryside life.D.It is not clear which life she/he prefers.答案:B提示:推理判断题。作者说明了乡村生活的许多优点,从而隐含了对乡村生活的肯定和向往。8.What would be the best title for the passage?A.Life in the cityB.Life in the countryC.Go and live in the cityD.Go and live in the country答案:D提示:主旨大意题。全文将城市生活和乡村生活进行了比较,并说明了在乡村也可享受城市的生活,从而说明了作者的倾向:想在乡村生活。故D项符合作者的写作意图。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《金牌学案》2016秋英语北师大版必修1练习:1.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345230.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1