2022秋新教材高中英语 Unit 8 Green Living Period 4 Lesson 3 White Bikes on the Road课时作业 北师大版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Green Living Period Lesson White Bikes on the Road课时作业 北师大版必修第
- 资源描述:
-
1、UNIT 8 Period Four 题组 A 基础练(建议用时:10 分钟).单词拼写 1There is a major problem with the (停放)of cars in big cities like London.2The (小径)serves as an approach to the boathouse.3Much to our astonishment,this kind of animals had completely (消失)4With the old man leading the way,we started towards the (目的地)5He fo
2、rgot the work his manager had told;(因此),he was scolded severely by the manager and fined heavily.【答案】1.parking 2.path 3.disappeared 4destination 5.therefore.单句语法填空 1The person is known for his great scientific achievements a scientist to all over the world.2My secretary will call you to arrange a (c
3、onvenience)time to meet.3The website is very popular.And its (amaze)that the designer of it is just a nineyearold child.4Finally,the salesman came up a new idea for increasing sales of the products.5It is so cold here in Zhengzhou this winter that it seems as if we (be)in Iceland.6Thanks the governm
4、ents policy of making people rich,gone are the days when the peasants are poor in China.7 He will come to understand your efforts sooner or later.It s just matter of time.8Train tickets are allowed to (book)online or by phone,a good way to make purchasing train tickets more accessible.【答案】1.as 2.con
5、venient 3.amazing 4.with 5were 6.to 7.a 8.be booked.完成句子 1If I it with my own eyes,I wouldnt have believed it.如果不是我亲眼看到,我是不会相信的。2A good idea that may solve the problem about environment pollution at the meeting.一个有可能解决环境污染的好主意在这个会议上被提了出来。3The issue is not simply what we eat,but how we eat.问题不仅仅是我们吃什
6、么这么简单,还关乎我们怎么吃。4We for Mary for half an hour,but she hasnt turned up until now.我们已经等玛丽半个钟头了,但是到现在她仍旧没有来。5Bamboo grows best in places and often rains.温暖而多雨的地方最适合于竹子生长。【答案】1.hadnt seen 2.came up 3.a matter of 4have been waiting 5.where its warm 题组 B 提升练(建议用时:30 分钟).阅读理解 Wildlife faces threats(威胁)from
7、habitat destruction,pollution,and other human actions.Although protecting wildlife may seem too hard at times,even small actions in your own neighborhood can help protect many different animals.Here are some tips on how to protect wildlife through small actions.1Create wildlife friendly areas in you
8、r backyard.When trying to make your garden more beautiful,you can choose plants that can provide food and shelter to native wildlife.This will also help cut down on pollution.Add bird or bat houses to your yard or garden to attract and shelter these species.2Avoid harming the natural ecosystem(生态系统)
9、in your area.Some plants from other places can kill or harm native plants that provide food and shelter for wildlife.3Have a greener lifestyle.By using less water and fewer fuels,you will be helping to protect the wildlife around you.Take buses or the subway when you can,turn off electric devices wh
10、en youre not using them,take shorter showers,and keep your room temperature at or below 68 Fahrenheit degrees during the winter.4Buy products that are wildlife friendly.Dont buy products that are made from endangered animals.Keep in mind that some endangered animals are killed by traps,catches or hu
11、nters who are after other wildlife within the same habitat.5Donate money or time to organizations that protect wildlife and their habitats.You can give money to organizations or groups that protect wildlife species in your neighborhood.()1.We infer that the purpose of this passage is to .Atell us wh
12、y protecting wildlife is extremely important now Bsuggest that we protect wildlife through actions Cexplain why protecting wildlife is not as hard as people think Dgive us some tips on how to protect wildlife through small actions()2.Which of the following threats to wildlife is NOT mentioned in the
13、 passage?AAnimal diseases.BLoss of habitat.CPollution.DHunters.()3.What behaviour do you think the author will disagree with?APlanting right trees in gardens.BBuying an ivory vase for a gift.CDonating some money to WWF.DReading books about wildlife.()4.In which section of a newspaper would you most
14、probably read this passage?AEnvironment.BTeaching.CBusiness.DGeography.【语篇解读】本文就如何保护野生动物方面提出了一些建议。1D 写作意图题。根据第一段最后一句和下文的小标题可知 D 项正确。2A 细节理解题。根据文中的第一段第一句可知 B、C 两项提到了;D 项是在第四条中提到的。纵观全文,只有 A 项没提到。3B 细节理解题。根据文中第四条建议,并结合常识可知 B 项就是作者所不能同意的。4A 文章出处题。本文主要介绍了保护野生动物的一些建议。这些建议与环境有关。阅读加油站 destruction n破坏;毁灭;消灭
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-346351.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
