新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:UNIT 2 PERIOD 3 READING FOR WRITING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:UNIT PERIOD 3READING FOR WRITING 新教材 2021 2022 学
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Unit 2Travelling AroundPeriod 3Reading for Writing &Assessing Your Progress & Video Time.单词拼写1.Pygmalion made a stone statue (雕像) of a beautiful woman.2.The Great Wall is one of the most breathtaking sights (名胜) in the world.3.The archaeo
2、logists found some ancient copper coins in the tomb (坟墓).4.Jerry did not regret making the comment (评论) but felt that he could have expressed it differently.5.Scientists have unearthed (挖掘) eight more skeletons at Pompeii.单句语法填空1.He reminded me to leave the boss a good impression at first sight.2.Wo
3、uld you care to comment on/upon every student in your class?3.I cant wait to get (get) out of these wet clothes.4.Apart from its low price, the advantage of this car lies in its good quality.5.We learn a language in order to communicate (communicate) better.6.The Chinese couple have travelled (trave
4、l) to more than 30 countries so far.7.Joseph Haydn was an Austrian composer and is known as “the father of the symphony”.8.I hear from my cousin every two months.9.He is sure to come (come).Ive persuaded him to join in our conversation.10.Over/During the next week, we exchanged more letters.根据汉语提示补全
5、句子1.令人惊奇的是这个男孩解出了这道难题。Its amazing that the boy worked out the difficult problem.2.你看起来不太好,最好赶紧去看医生。You dont look well.Youd better go and see a doctor right away.3.我妈妈想去购物,但爸爸更愿意去徒步旅行。My mother wants to go shopping, but my father would rather go hiking.4.你觉得这件白色长裙怎么样?What do you think of this long wh
6、ite dress?5.你们决定到哪里去度假了吗?Have you decided where to spend your holiday?6.直到亲眼见到,我才会相信。I wont believe it until I have seen it with my own eyes.7.除了你以外,我不认识别的法国人。Other than you, I dont know any French people.8.警方不到两个小时就查出了这个杀人犯。It took the police less than two hours to find out the murderer.语法填空London
7、is one of the largest cities in the world. 1 population is smaller than that of Tokyo or Shanghai, but it is one of the most popular tourist 2(destination) of all.London is probably most famous 3 its museums, galleries, palaces and other sights, but it also includes a 4(wide) range of peoples, cultu
8、res and religions than many other places.People used 5 (say) that it was the dirtiest city too, but it is now much cleaner than it 6 (be).To the surprise of many people, it now has some of the best restaurants in Europe too, 7 makes London the most exciting city in Europe.8 (unfortunate), London is
9、definitely not the least expensive city in Europe, though 9 holiday in London is good value for money, 10(consider) what there is to see and do in it.1.Its2.destinations3.for 4.wider5.to say6.was7.which8.Unfortunately9.a 10.considering.阅读理解话题体裁词数建议用时旅行前准备说明文2896分钟If you are planning on travelling, t
10、here are a few simple rules about how to make life easier both before and after your journey.First of all, always check and double check departure (启程) time.It is amazing how few people really do this carefully.Once I arrived at the airport a few minutes after ten, my secretary had got the ticket fo
11、r me and I thought she had said that the plane left at 10:50.When I arrived at the airport, the clerk at the departure desk told me that my flight was closed.Therefore, I had to wait three hours for the next one and missed an important meeting.The second rule is to remember that even in this age of
12、credit cards, it is still important to have some local cash with you when you arrive in a country.Once I arrived at a place at midnight and the bank at the airport was closed.The only way to get to my hotel was by taxi and because I had no dollars, I offered to pay in pounds instead.“Listen! I only
13、take real money!” the driver said angrily.Luckily I was able to borrow a few dollars from a clerk at the hotel, but it was embarrassing.The third and last rule is to find out as much as you can about the weather at your destination before you leave.I feel sorry for some of my workmates who travel in
14、 heavy suits and raincoats in May, when it is still fairly cool in London or Manchester, to places like Athens, Rome or Madrid, where it is already beginning to get quite warm during the day.【语篇概述】这是一篇说明文。文章从三个方面介绍了在旅行前需要做哪些准备。1.According to the passage, the driver was angry because the writer .A.di
15、d not give him the local moneyB.gave him false moneyC.offered to pay by credit cardD.had no enough change【解析】选A。推理判断题。根据第三段第一句(第二条规则是要记住,即使在这个使用信用卡的时代,当你到达一个国家时,携带一些当地现金仍然很重要)和后文(到我的旅馆的唯一办法是坐出租车,因为我没有美元,我提出用英镑付款。“听着!我只收真钱!”司机生气地说。幸运的是,我从旅馆职员那里借到了几美元,但这很尴尬)可推知司机很生气是因为作者没有给他当地的钱。故选A。2.Generally, in Ma
16、y the weather in London is .A.warm and dryB.cold and dryC.hot and wetD.cool and rainy【解析】选D。推理判断题。根据最后一段第二句(我为我的一些同事感到遗憾,他们穿着厚重的西装和雨衣,在伦敦或曼彻斯特的五月天气还比较凉爽的时候,去雅典、罗马或马德里这样的地方,那里白天已经开始变得相当暖和了)可推知五月伦敦的天气一般凉爽多雨。故选D。3.The writer mainly tells us .A.how to plan our tripB.how to enjoy ourselves on tripC.how t
17、o make life easierD.how to be well prepared for a trip【解析】选D。主旨大意题。第一段(如果你计划去旅行,这里有一些简单的规则可以让你在旅行前后的生活更轻松)是全文的主题句,结合下文从三个方面介绍了在旅行前需要做哪些准备,可知这篇文章主要讲了如何做好旅行准备。故选D。.阅读填句话题体裁词数建议用时绿色出行说明文2296分钟Tips for Green Travel with KidsTravelling doesnt mean letting go of all the eco-friendly choices we work so har
18、d to achieve in our daily life.Here are a few tips for green travel with kids:Booking non-stop flights whenever possible will reduce carbon emissions (碳排放).If the closest local airport doesnt have non-stop flights to a certain place, check in with other local airports to see if non-stop flights are
19、available.1.Whether youre flying or driving, its easy when travelling to pull into fast food restaurants for snacks.2.My kids love to help plan snacks.I let them create their own snacks for the trip at home.3. At the airport, keep your reusable bottles empty until you have passed through the securit
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-346970.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
