新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:WELCOME UNIT PERIOD 2 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:WELCOME UNIT PERIOD 2DISCOVERING USEFUL STRUCTURES 新
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Welcome UnitPeriod 2Discovering Useful Structures & Listening and Talking.写出画线部分的句子成分1.The lecture is really interesting.(主语)2.I improved my handwriting.(谓语)3.He designed a postcard.(宾语)4.Peter is in the register office.(表语)5.Leave the cu
2、rious boy alone.(定语)6.I found him friendly.(宾语补足语)7.It was held in the lecture hall.(状语)8.She offered me a ride.(直接宾语)9.He impressed us so much.(状语)10.They are exploring on campus.(状语).判断并选择句子结构类型(SV SP SVO SVA SVOC SVOA SVIODO there be句型)1.Lightning flashed in the sky.(SVA)2.That guy felt awkward.(
3、SP)3.We found him outgoing.(SVOC)4.I enjoy exploring in the old town.(SVOA)5.She found it hard to concentrate.(SVOC)6.There is a flash card on the table.(There be.)7.They are doing an experiment.(SVO)8.My partner told me a new strategy.(S V IO DO)9.The boy looks outgoing and confident.(SP)10.There a
4、re many different kinds of learning styles.(There be.).根据汉语提示和句型结构完成句子1.他已经登记了。(S+V)He has registered.2.我们有同样的学习策略。(S+V+O)We share the same learning strategy.3.她看上去很自信。 (S+P)She looks very confident.4.他给我展示了一种新的学习风格。(S+V+IO+DO)He showed me a new learning style.5.他发现大部分同学很友好、乐于助人。(S+V+O+C)He found mo
5、st of his classmates friendly and helpful.6.他的英语口语极大地提高了。(S+V+A)His spoken English has improved greatly.7.我喜欢在校园里散步。(S+V+O+A)I like walking on campus.8.(2020全国新高考卷)有近200名师生参加了这个越野赛。(there be句型)There were nearly 200 teachers and students taking part in the cross-country running.9.(2020全国新高考卷)研究人员进行了两
6、个实验。(S+V+O)The researchers conducted two experiments.10.阅读给我带来了很多快乐。(S+V+IO+DO)Reading brings me a lot of happiness.语法填空Tian Hua is a new student at a school in America.Shes studying at 1 American high school for one year.In China, Tian Hua was in Grade 1 at senior high school, 2 in America, shes in
7、 Grade 10! She didnt feel 3 (confidence) at all when she arrived.Her first 4 (impress) was that English was difficult and people 5(speak) too quickly.But soon she found that if she concentrated 6 the ideas, not the single words, she could understand! During the first few weeks, she missed her parent
8、s very much. 7(Lucky) she made friends and began to explore the city with them.Her new friends were happy to explain things to 8(she) after class.Her favourite class is chemistry because the teacher 9(let) the students do cool experiments.Tian Hua is not sure 10 well she will do at school this year,
9、 but shes not nervous any more.Shes excited!1.an2.while/but3.confident 4.impression5.spoke6.on7.Luckily8.her9.lets 10.how.阅读理解 A话题体裁词数建议用时高中生的励志故事记叙文3156分钟After watching the 2002 Winter Olympic Games on TV at 3 years old, Little Nathan Chen became interested in winter sports.Nathan wanted to play ic
10、e hockey(冰上曲棍球),but his mom advised him to try figure skating(花样滑冰) first which she said was safer.After practicing a few times, Nathan fell in love with it.Today, Nathan is influenced by all the athletes he meets.From the difficulties the athletes have faced and how they dealt with them, Nathan lea
11、rns to work on dealing with his own difficulties as well.He describes all the athletes he trains with as role models for himself.Nathan won gold at the 2017 ISU Grand Prix Final and 2017 Four Continents Championship, and silver at the 2016 ISU Grand Prix Final.Nathan has also broken a record, becomi
12、ng the youngest man to win a medal at the 2017 U.S.Figure Skating Championships.However, this journey has not come without hard times.Nathan suffered a bad injury during the 2016 season and it took him quite a long time to be able to compete again.At the beginning of the 2018 Olympics, Nathan was ex
13、pected to win gold but got 5th place in the end.Nathan later described the race as “just me being on the ice and enjoying myself”, free from all the pressures.What matters the most isnt the results, but the great memories you get from the experience and the joy of being able to do something you love
14、.This fall, Nathan will be attending Yale University and work on managing his time as a student and athlete.Aside from figure skating, Nathan would like to learn how to box(拳击).Besides, he plans to learn biology and later become a doctor.【语篇概述】本文主要讲的是Nathan从事花样滑冰运动的经历,所取得的成绩以及以后的打算。1.What does the u
15、nderlined word “it” in Paragraph 1 refer to?A.Ice hockey.B.Safe practice.C.Figure skating.D.The 2002 Winter Olympics.【解析】选C。代词指代题。根据第一段内容,内森想打冰上曲棍球,但他妈妈建议他先试试花样滑冰,她说这样比较安全。练了几次之后,内森爱上了它。it指代前面的 figure skating(花样滑冰),因此答案选C。2.What happened to Nathan Chen in 2016?A.He was seriously injured.B.He was acc
16、epted by Yale University.C.He won gold at the ISU Grand Prix Final.D.He won silver at the Four Continents Championship.【解析】选A。细节理解题。根据第四段第二句可知,内森在2016赛季遭受了严重的伤病,他花了相当长的时间才得以再次参加比赛。因此答案选A。3.How did Nathan feel when he failed to win gold at the 2018 Olympics?A.He felt very sad about the failure.B.He f
17、elt the need to become better.C.He couldnt believe what had happened.D.He didnt care too much about the results.【解析】选D。推理判断题。根据倒数第二段“What matters the most isnt the results,but the great memories you get from the experience and the joy of being able to do something you love.”可知,最重要的不是结果,而是你从经历中获得的美好回
18、忆和能够做自己喜欢的事情的快乐,由此可推断出Nathan对结果并不很在乎,因此选D。4.What does Nathan hope to do after university?A.Do boxing.B.Play ice hockey.C.Be a doctor.D.Continue figure skating.【解析】选C。细节理解题。根据最后一段中“Besides,he plans to learn biology and later become a doctor.”可知,他还计划学习生物学,然后成为一名医生。故选C。B话题体裁词数建议用时如何看待友谊议论文3006分钟It is s
19、aid that most people have no more than 30 friends at any given time, and 400 over the whole of their lives.However, on social networking site, most users have about 150 friends. If these numbers are correct, then friendship means different things in different situations.Also, here are no rules about
20、 friendship.There are no instructions about how to make friends, how to keep friendships going and how to finish friendships if we want to move on.People have very different opinions about this.Some people would die for their friends and they value them more than family.Others may say that friends a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347004.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(新教材)2021-2022学年高中英语外研版必修第一册课件:UNIT 3 FAMILY MATTERS-PERIOD 1 STARTING OUT .ppt
