(河北专用)2023八年级英语下册 Unit 6 Be a Champion单元综合检测作业课件 (新版)冀教版.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河北专用2023八年级英语下册 Unit Be Champion单元综合检测作业课件 新版冀教版 河北 专用 2023 年级 英语 下册 Champion 单元 综合 检测 作业 课件 新版 冀教版
- 资源描述:
-
1、单元综合检测第一至第五大题 听力部分 略六、单项选择(每小题1分,共10分)31.we do for other people,we will be.A.Much;happyB.More;happierC.The more;the happierD.The most;the happiest32.Bob first place in the high jump and the school record yesterday.A.wins;breaksB.wins;brokeC.won;brokeD.won;breaks答案31.C 句意:我们为别人做得越多,我们就越开心。The+比较级,the
2、+比较级表示越,越,为固定用法。32.C 句意:昨天Bob在跳高比赛中赢得了第一名并且打破了学校纪录。由时间状语yesterday可知,此处应用一般过去时,故选C。33.The Internet has a great on peoples life.A.reason B.influence C.purposeD.danger34.Mum always tells me that nothing can be learned hard work.A.withB.byC.forD.without35.Four children were walking under a small umbrell
3、a.of them got wet.Can you guess why?Because it was not raining!A.AllB.NoneC.MostD.Some36.Not only I but also she this kind of game.A.likesB.like C.is likingD.are liking答案33.Bhave an influence on对有影响,为固定搭配。34.D without没有,符合题意。35.B 根据Four children及Because it was not raining可知,这四个小孩都没有被淋湿,故选B。36.Anot o
4、nly.but also.连接两个主语时,谓语动词与but also后面的主语在人称和数上保持一致,且like无进行时,故选A。37.NBA National Basketball Association.A.looks forB.waits forC.stands forD.pays for38.Sometimes the smog(烟雾)was so that people could not see anything clearly.A.dirtyB.freshC.thinD.thick答案37.Clook for意为寻找;wait for 意为等待;stand for意为代表;pay
5、for意为付款。由题干可知选C。38.D 联系空后的people could not see anything clearly可知,此处指有时烟雾太浓,故用thick。39.The Wenchuan earthquake has passed for over ten years.During these years,great changes in Sichuan and this province is becoming better and better.A.took placeB.take placeC.have taken placeD.are taking place40.Dont
6、 stop your kids doing something again and again,but you should why they do so.A.find outB.look outC.give outD.turn out答案39.C 根据时间状语During these years和and后的分句可知,此处应用现在完成时,故选C。40.A 句意:不要阻止你的孩子们一再做某事,但你应该弄清他们为什么这样做。find out查明,弄清;look out当心,留神;give out发出;turn out结果是。七、完形填空(每小题1分,共10分)A group of boys fro
7、m a primary school soccer team in Anshun,Guizhou Province,are doing daily training on the playground.The team was made 41their P.E.teacher Mr.Zeng.And their headmaster Mr.Xiong 42them a lot.Although the members practice 2 hours every day,playing soccer does not 43their studies or farm work.Most of t
8、hese boys parents work in big cities far from the village.In the past,they were afraid of showing themselves in public,44now through soccer,they have become outgoing,active and brave.And their skills in soccer have improved rapidly by working hard.In a short time,they have 45the other teams from nea
9、rby schools.41.A.in B.by C.from D.of42.A.celebrated B.changed C.supported D.achieved43.A.influence B.shake C.affordD.cover44.A.or B.so C.forD.but45.A.directed B.compared C.beatenD.interviewed To open 46minds,Mr.Xiong encouraged them to join in a Whos the King national soccer game.They did not play w
10、ell in the 47.However,with the physical advantages they controlled the game.Unluckily,they were short of 48in such competitions,so they finally lost.49,after Mr.Zeng was moved to another school,Miss Yu took his place.The young teacher who was born in 1985 volunteered to teach there.She is their socc
11、er coach and also teaches them English,maths and other subjects.To her surprise,these village boys are not like what she thought.She says that every time the team travels to another city to take part in a soccer game,the kids are just very 50in themselves.Soccer gives these kids a chance to see the
12、wonderful things of the outside world.And it makes them strongly believe that they would go out of the mountains one day.46.A.her B.our C.his D.their47.A.end B.beginning C.middle D.process48.A.experience B.development C.progressD.information49.A.Now B.Later C.Before D.Firstly50.A.confident B.talente
13、d C.interested D.rich答案【解题导语】本文主要讲述了一群留守儿童接受足球训练,从而变得自信的故事。41.B 这支队伍是由他们的体育老师,曾老师创建的。by被,由,符合语境。42.C 并且他们的校长熊老师给予了他们很大的支持。celebrate庆祝;change改变,变化;support支持;achieve实现。根据句意可知选C。43.A 虽然这些队员每天训练两个小时,踢足球并没有影响他们的学习和农活。influence影响,符合语境。shake摇动;afford支付得起;cover覆盖。44.D 空处前后是转折关系,因此应用but。45.C 根据上下文可知,在很短的时间内,
14、他们击败了附近学校的其他球队。direct管理;compare 比较;beat 击败;interview采访。根据上下文可知选C。46.D 此处指那些球员们的思想,故用their。47.B 根据下文中对比赛过程的描写可知,开始(in the beginning)他们表现得并不好。48.Aexperience经验;development发展;progress进步;information信息。根据上下文可知,他们缺乏这种比赛的经验,故选A。49.B 后来,曾老师被调到其他的学校,于老师接替了他的位置。根据句意可知选B。50.A 根据上下文,尤其是文章的最后一句可知,孩子们都对自己很有信心。conf
15、ident自信的;talented有天赋的;interested感兴趣的;rich富有的。八、阅读理解(每小题2分,共30分)A51.If you want to join the team,you must.A.be 8 years old or olderB.attend six practicesC.be good at playing golfD.have a physical examination52.How can we learn more about the team?A.By sending an email to Deb Nolan.B.By calling Deb No
16、lan at 378-3364.C.By visiting Deb Nolan.D.By reading the local newspaper.53.What is the passage mainly about?A.The history of Olympic Games.B.The different kinds of sports.C.The advertisement of a golf team.D.The importance of doing sports.答案A 【解题导语】本文是一则广告。文中主要介绍了一个高尔夫球队招收队员的消息。51.A 细节理解题。根据文中信息Ath
17、letes must be 8 or older可知,参加者必须年满8岁。52.B 细节理解题。根据文中信息Questions Call Deb Nolan at 378-3364可知,我们可以通过拨打电话378-3364来了解更多信息。53.C 主旨大意题。阅读短文可知,文中主要介绍了一个高尔夫球队招收队员的消息。BI am a karate(空手道)player.I still remember my first karate competition.Like other players,I was very excited about my event.I watched every p
18、layers techniques(技巧)so that I could carefully avoid their moves.Somehow I got into the semifinals.In the semifinals,I got injured.I still didnt give up and got into the final.After all,getting the gold medal was my dream.In the final competition,there were no supporters on my side,as I was a new fa
19、ce.Instead,the crowd was cheering for my opponent.I could hear only my opponents name.I ignored(不理)the crowds cheers.I kept one thing in mind:focus,wait and attack.I had confidence in myself,and I knew that no matter how strong my opponent was,I had to do my best and fight well.When the time was up,
20、I was leading with a 3-0 score.One thing I learned from that event is,no matter how strong your opponent is,dont think you are weak or strong.Just give it your best shot,and you will make your way to success.Win or lose,you will learn from every step you take.54.The writer in the semifinals.A.was in
21、jured B.gave up fighting C.was beaten D.got the gold medal55.According to the passage,what didnt help the writer win?A.Good preparation.B.Having a dream.C.Self-confidence.D.The cheers for the opponent.56.In the passage,the writer implies(暗示).A.how we can do well in a competitionB.what is the fast wa
22、y to get a gold medal in a competitionC.its useful to study techniques before a competitionD.its important to learn something and get experience from what you do答案B 【解题导语】本文主要讲述了作者第一次参加空手道比赛时的情况。54.A 细节理解题。根据第二段中的In the semifinals,I got injured可知答案。55.D 细节理解题。通读全文可知,A、B、C三个选项的内容对作者的成功能有帮助,故选D。56.D 推
23、理判断题。根据最后一段中的Just give it your best shot,and you will make your way to success.Win or lose,you will learn from every step you take可推知选D。CNadia Comaneci,a famous gymnast(体操运动员),was born in Romania in 1961.When she was doing cartwheels(侧手翻)on the playground at the age of 7,a PE teacher saw her.He told
24、 her family that she was very good and advised Nadia to train in the capital of Romania.Although it was a long way from her home,Nadia went because she loved gymnastics(体操).After that,she trained hard and took part in lots of competitions.In 1975,she was named as one of the Athletes of the 20th Cent
25、ury.In 1976,Nadia went to the Olympics in Canada.She was so fantastic in the competition that everyone waited for the score,a high score.But the scoreboard showed 1.00!Everyone was surprised.There wasnt a sound for a moment.Then a voice came,Ladies and gentlemen,Nadia Comaneci.10!The audience(观众)che
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-355945.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
四年级下册语文课件-8盗火的英雄_湘教版(共24张PPT).ppt
