2021版高考英语大一轮复习 核心素养测评十六 Unit 1 Laughter is good for you 牛津译林版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021版高考英语大一轮复习 核心素养测评十六 Unit Laughter is good for you 牛津译林版选修6 2021 高考 英
- 资源描述:
-
1、核心素养测评十六 Unit 1Laughter is good for you(限时35分钟). 阅读理解ADo you want to live a happier, less stressful (有压力的) life? Try laughing for no reason at all. Thats how thousands of people start their day at Laughter Clubs around the world and many doctors now think that having a good laugh might be one of the
2、 best ways to stay healthy. The first Laughter Club was started in Mumbai, India, in 1995 by Dr Madan Kataria. “Young children laugh about 300 times a day. Adults laugh between 7 and 15 times a day, ” says Dr. Kataria. “Everyones naturally good at laughingits a universal language. We want people to
3、feel happy with their lives. ” There are now more than 500 Laughter Clubs in India and over 1, 300 worldwide. Many doctors are also interested in the effects of laughter on our health. According to a 5-year study at the UCLA School of Medicine in California, with laughing there is less stress in the
4、 body. Laughter improves our health against illness by about 40%. So, what happens at a Laughter Club? I went along to my nearest club in South London to find out. I was quite nervous at the beginning of the class, to be honest I wasnt interested in laughing with a group of strangers, and I was worr
5、ied about looking stupid. Our laughter teacher told us to clap our hands and say “ho ho ho, ha ha ha, ” while looking at each other. However, our bodies cant tell the difference between fake laughter and real laughter, so they still produce the same healthy effects. Surprisingly, it works! After ten
6、 minutes everybody in the room was laughing for real and some people just couldnt stop! At the end of the class I was surprised by how relaxed and comfortable I felt. So if youre under stress, then start laughing. You might be very pleased with the results! 【文章大意】本文为说明文。如果你感到生活中有压力, 可以加入“笑声俱乐部”, 因为笑
7、可以缓解压力, 并对身体健康有好处。1. In which country was the first Laughter Club started? A. Britain. B. America. C. Australia. D. India. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段第一句“The first Laughter Club was started in Mumbai, India . . . ”可知。2. How did the writer feel at the beginning of the class? A. Surprised. B. Pleased. C. Nervo
8、us. D. Stressful. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段第三句“I was quite nervous at the beginning of the class. . . ”可知。3. When did the people in the club begin to laugh for real? A. After a few minutes. B. After a few hours. C. After a few seconds. D. After a few days. 【解析】选A。细节理解题。根据最后一段第二句“After ten minutes everybody
9、 in the room was laughing for real . . . ”可知答案为A。4. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Fake laughter and real laughter are both good for health. B. 40% of the people in Laughter Clubs are good friends. C. Adults laugh more often than children in a day. D. Laughing is the bes
10、t way to prevent illness. 【解析】选A。推理判断题。根据第四段最后一句可判断A项正确。BThe theatre in Shakespeares time was much different than it is today. Authors wrote plays for the masses, especially those who couldnt read or write. The theatre changed a lot during Shakespeares lifetime. The authorities didnt like it and did
11、nt allow acting in the city itself: They thought it had a bad influence on people and kept them from going to church. Queen Elizabeth, on the other hand, loved acting and helped the theatre become popular. The theatre in Shakespeares time was full of life. People did not sit all the time and it was
12、not quiet during the performance. The audience could walk around, eat and drink during the play. Theatres were open arenas or playhouses that had room for up to three thousand people. There was almost no scenery because the dialogue was the most important part of the play. Colourful and well-designe
13、d costumes were very important and told the people about the status of a character. Women never performed in plays, 80 young boys played female characters. The performances took place in the afternoon because it was too dark at night. There was no stage crew as there is today. Actors had to do every
14、thing themselvesfrom making costumes to setting the stage. Plays were organized by acting companies. They performed about 6 different plays each week because they needed money to survive. They had almost no time to rehearse (排练). The companies in Shakespeares time had a rank system. The company belo
15、nged to shareholders and managers. They were responsible for everything and got most of the money when the company was successful. Sometimes they even owned their own buildings. Actors worked for the managers and after some time became a permanent member of the company. Apprentices (学徒) were young b
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-357843.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
