《创新设计-课堂讲义》2016-2017学年高中英语(人教版必修四)习题 UNIT 4 单元检测 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-课堂讲义
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家单元检测第卷第一部分听力(略)第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ACan you communicate with others when you live in a foreign country with no or little knowledge of its language? Of course,it is possible.You can communicate your moods and intentions to one an
2、other without words,because all human beings share a lot of common visual(看见的)signals.These signals are as effective(有效的)as words during communication.The gestures of the head play a key role in body language.The movements of eyes and eyebrows are as important as head movements in body language.Besi
3、des the gestures of the head or the movements of the eyes and eyebrows,the action of arms,hands and legs is also a large part of body language.Extending ones arm and shaking hands with others is a greeting in both formal and informal cases.This part of body language might date back to primary tribes
4、(原始部落).Like handshaking,there are still many other forms of body language presented by hands.Raising ones hand and making a circle with his thumb(拇指)and forefinger signals that something is OK.Clasped(握紧的)hands raised above the head,a traditional picture accepted by sportsmen after winning a fight,i
5、s a display of triumph that grows out of a kind of feeling following a victory.Waving ones hands,a speaker can make his words more powerful and vigorous(有活力的).Besides hand gestures,there are times when a person says something with his legs as well as with his head and eyes.The leg gestures often ref
6、lect ones attitude towards something or someone that person is with.According to the above facts,body language has offered a more reliable(可靠的)way to understand ones mind by means of gestures.Though it is soundless and wordless,once you understand it,you will feel the world is bigger than you realiz
7、ed.21.Which of the following is the proper title for this passage?A.Body LanguageB.How to Communicate with the People Around YouC.The History of Body LanguageD.Gestures and Languages答案A解析标题归纳题。根据文章大意和最后一段的“According to the above facts,body language has offered a more reliable(可靠的)way to understand o
8、nes mind by means of gestures.”可知,最适合的标题是Body Language(肢体语言),故选A。22.After reading the passage we can conclude that .A.hand shaking suggests that the speaker is excitedB.head plays a less important part in body languageC.actors and actresses are good at gesturesD.people began to use body language lon
9、g long ago答案D解析推理判断题。根据文章第三段最后一句“This part of body language might date back to primary tribes(原始部落).”可知,人们使用肢体语言已经有很久的历史了,故选D。23.Whats the characteristic(特点)of body language?A.Soundless and wordless.B.Difficult to understand.C.Powerful and vigorous.D.Effective and normal.答案A解析细节理解题。根据文章最后一句话“Though
10、it is soundless and wordless.”可知肢体语言的特点是没有声音也不用词句,故选A。24.When sports men win a match,they probably .A.clasp their hands to announce their victoryB.clasp their hands to express their excited feelingC.have a picture taken as soon as possibleD.show a sign of thankfulness答案B解析细节理解题。根据第四段的“Clasped(握紧的)ha
11、nds raised above the head,a traditional picture accepted by sportsmen after winning a fight,is a display of triumph that grows out of a kind of feeling following a victory.”可知,运动员在获胜后他们会将握紧的拳头举过头顶来表现他们激动的心情,故选B。BEach Indian tribe had a different language.Many Indians never learned any languages exce
12、pt their own.Do you know how Indians from different tribes talked to each other? They had two ways to talk without sound.One way was by sign language; another way by signals.Sign language is a way of talking by using signs.Indians used sign language when they met strangers.In this way,they could fin
13、d out whether the stranger was a friend or an enemy.In Indian sign language,signs were made with the hands.One sign meant “man”.Another meant “horse”.To tell the time of day when something happened,an Indian pointed to the sky.He showed where the sun had been at the time.Indians usually used signals
14、 when they wanted to send messages to someone far away.To make signals,an Indian might use a pony.He might use a blanket.Or he might use smoke,a mirror or fire arrows.To signal that he had seen many animals,an Indian rode his pony in a large circle.Sometimes the Indian gave a signal like this and th
15、en went away to hide.This meant that there was danger.The blanket signal was visible from far away.An Indian held the corners of a blanket in his hands.Then he began to swing the blanket from side to side in front of him.An Indian could send many different signals with his blanket.He could also send
16、 many signals with a mirror.He usually used the mirror to warn someone of danger.Of course,mirrors could be used only when the sun was shining.At night,Indians used fire arrows for signaling.Now you can see that Indians didnt need to learn each others language.They could talk to one another by using
17、 signals or sign language.25.Blanket signals .A.could be seen far awayB.could be seen at nightC.were used only for warningD.were considered the best way of sending messages答案A解析细节理解题。根据第五段第一句“The blanket signal was visible from far away.”可知选A。26.Indians didnt need to learn each others language becau
18、se .A.they could use signals or sign languageB.they never met each otherC.they could write messagesD.they thought they could easily make themselves understood答案A解析细节理解题。根据最后一段“.Indians didnt need to learn each others language.They could talk to one another by using signals or sign language.”可知,印第安人并
19、不需要学习对方的语言,他们可以通过信号或手语彼此对话。故选A。27.Sign language is .A.a language only for IndiansB.a way of taking by signing on paperC.a way to express ones ideas by making gesturesD.a secret way of talking to strangers答案C解析细节理解题。根据第二段第一句“Sign language is a way of talking by using signs.”可知,手语交流是通过手势表达的。故选C。28.The
20、 story tells about .A.people living in IndianB.how Indians communicate between different tribesC.the Indians who didnt use their languagesD.the Indians who had many kinds of languages答案B解析主旨大意题。本文主要讲述了不同部落的印第安人之间是如何交流的。故选B。CFootball is,I believe,the most popular game in England:one has only to go to
21、 the important matches to see this.Rich and poor,young and old,one can see them all there,shouting for one side or the other.To a stranger,one of the most surprising things about football in England is the great knowledge of the game which even the smallest boy seems to have.He can tell you the name
22、s of the players in most of the important teams.He will tell you who he expects will win such a match,and his opinion is usually as good as that of men three or four times of his age.Most schools in England take football seriouslymuch more seriously than nearly all European schools,where lessons are
23、 all very important and games are left for the children themselves.In England,it is believed that education is not only a matter of filling a boys mind with facts in the classroom:education also means the training of character; and one of the best ways of training character is by means of games,espe
24、cially team games,where a boy or girl has to learn to work with others for his or her team,instead of working for oneself alone.The school therefore plans games and matches for its students.Football is a good team game.It is good both for the body and the mind.Thats why it is every schools game in E
25、ngland.29.In Paragraph 1,by “this” the author means .A.people often go to see football gamesB.people,rich and poor,young and old,play footballC.football is the most popular game in EnglandD.people usually shout at each other in a football match答案C解析细节理解题。根据第一段第一句“Football is,I believe,the most popul
26、ar game in England:one has only to go to.”(我认为足球在英国是最受欢迎的运动:你只有去看一次重要的比赛,才能明白这个。)可知,“this”指的是“足球是最受欢迎的运动”。故选C。30.In England school boys seem about football games.A.not to know much B.to know a great deal C.to know little D.to know nothing答案B解析细节理解题。根据第一段第三句“To a stranger,one of the most surprising t
27、hings about football in England is the great knowledge of the game which even the smallest boy seems to have.”可知,英国的男孩子们非常了解足球。故选B。31.In England,a boys opinion of a match is often .A.three or four times better than that of adultsB.worse than that of adultsC.as good as that of adultsD.worth consideri
28、ng three or four times than adults答案C解析细节理解题。根据第一段最后一句“He will tell you who he expects will win such a match,and his opinion is usually as good as that of men three or four times of his age.”,他将会告诉你谁将会赢得这一场比赛,他的观点通常能和成年人的观点相媲美。故选C。32.In England,education means .A.filling a boys mind with storiesB.mo
29、re than the teaching of knowledgeC.the teaching of knowledge onlyD.training character by means of football games答案B解析细节理解题。根据第二段第二句“In England,it is believed that education is not only a matter of filling a boys mind with facts in the classroom; education also means the training of character.”可知,在英国
30、,教育不仅是在教室里传授知识,教育也意味着通过运动进行个性的培养。故选B。DHave Fun with Funny FacesHere is a great new toy just for you! It is called FUNNY FACES.It is small enough to fit in your hand,but you can do so many things with Funny Faces!With Funny Faces,you can shape a mouth into a happy smile,or you can make a sad face.If
31、you want to show an angry face,you can make it appear to be fierce.The eyebrows(眉毛) move up and down,the eyes turn from side to side,and the ears move slightly.It is lots of fun to play with Funny Faces,by yourself or with your friends.Make up stories about the different faces.Put on a Funny Faces s
32、how and invite your friends to watch it.A Funny Faces toy costs only five dollars.It is a super toy that every child should have.Buy Funny Faces today! You will find it in many stores in your city or town.And if you buy Funny Faces now,we will send you a FREE gift.It is a special case for your toy.Y
33、ou will not find this case in stores.Here is all you have to do:Cut off the top of the Funny Faces box.It writes “A Great New Toy!”Write your name and address on a piece of paper.Mail both pieces to the Funny Faces address on the front of the box.Act today! This offer is good only until June 30.33.W
34、ith Funny Faces,we can .A.make our friends angryB.write names and addressC.shape a mouth into a smileD.turn our eyes from side to side答案C解析细节理解题。根据第二段第一句“With Funny Faces,you can shape a mouth into a happy smile,or you can make a sad face.”可知选C。34.Why does the author write this passage?A.To tell us
35、how to get a free gift.B.To encourage us to buy Funny Faces.C.To show us how to enjoy Funny Faces.D.To advise us to put on an interesting show.答案B解析写作意图题。本文开篇即点明主题:作者向我们推荐一种好玩的玩具Funny Faces,并对此进行介绍并鼓励我们购买。故选B。35.We can see the passage is .A.a story B.a news reportC.a letter D.an advertisement答案D解析推理
36、判断题。本文向我们推荐一种好玩的玩具Funny Faces,下文对此进行介绍并鼓励我们购买。因而可推知这是一则广告。故选D。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Most people who move to a foreign country or culture may experience a period of time when they feel very homesick and have a lot of stress.This feeling is often called “culture
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360706.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
