《创新设计》2014-2015学年高中英语课时精练:UNIT 10 PERIOD 2(北师大版必修四广东专用).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计 创新设计2014-2015学年高中英语课时精练:UNIT 10 PERIOD 2北师大版必修四,广东专用 创新 设计 2014 2015 学年 高中英语 课时 精练 UNIT 北师大
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 10 Money Period Two Lesson 2 and Lesson 3 课时精练(北师大版必修4,广东专用)时间:30分钟.语法填空阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或作用括号中的词语的正确形式填空。Last summer,I went to Hanwang,an area severely damaged during the Wenchuan Earthquake.I visited some of the_1_(survive)and helped the local volunteers.
2、At Hanwang,there were no tall buildings and the air was very dirty and people were crowded.I lived with volunteers_2_all around China in makeshift(临时的)accommodation.They had been working there for more than six months,some giving up jobs to help with educating the kids.They never complained_3_the po
3、or conditions that I coudnt bear at first.Rather,they were thankful to have the chance_4_(rebuild)the damaged areas.I respected their work.My main task was to visit some of the children_5_charity organization was supporting.One of them was disabled,having broken a leg during the earthquake.A_6_(pois
4、on)spider had biten another girl while she_7_(live)in a tent after the earthquake.She had had to endure(忍爱)the transplant of a piece of skin from one leg to the other.These children had had terrible bad luck,_8_they were still full of hope despite the situation.Their grades were amazingly good,_9_wa
5、s one reason the charity group chose to help them.All the people I visited were grateful,not only for surviving but to the country for helping_10_.答案1.survivors2.from3.about4.to rebuild5.a6.poisonous7.was living8.but9.which10.them.阅读理解ABy analyzing academic data from 10 states,representing the testi
6、ng of more than 7.2 millions of youths,U.S.researchers found that gender differences in math scores were extremely small among all ethnic groups in grades 211.These findings are in contrast to earlier results from 1990 that indicate measurable differences favoring males in complex problemsolving,beg
7、inning in the high school years.Janet Hyde from University of Wisconsin and colleagues reported their study results in the journal Science on Friday.Currently,women are largely absent from the highest levels of careers in mathematics,the physical sciences,and engineering. In the United States,Ph.D.p
8、rograms in engineering currently average only about 15 percent women,and similar statistics have led to stereotypes(成见) about girls and women lacking in mathematical ability.Now,it is clear that the general population no longer shows a gender difference in mathematical skills,according to this lates
9、t report.And this new data on academic performance in the United States shows that students are tested frequently on“recall”and“skill/concept”items,but rarely on“strategic thinking”(战略思维) or “extended thinking”concepts.If standardized tests do not assess the sorts of reasoning that are crucial to ca
10、reers in science and math,the skills may not be taught,putting American students at a disadvantage to students in other countries where testing and instruction focuses on more challenging content.“This is a gap that should be fixed,”Hydesaid.【语篇解读】以前的调查发现,女生在高难度的数学题的解决方面要远远落后于男生;而最新的研究发现,在数学上根本就不存在性
11、别差异。11What is the best title of the passage?AA new study result about math.BNo gender differences in math.CGirls are not good at math.DGirls do better in math than boys.答案B标题判断题。这是一篇科普类的研究报告,该类型文章的主题一般在第一段揭示。第一段的“.researchers found that gender differences in math scores were extremely small.”即是文章的主题
12、句,下文都是围绕该发现进行解释和说明,由此可以看出,B项最符合语境。12Earlier research results_.Aare the same as that of this latest reportBsupport gender differences in mathCindicate girls prefer to solve complex problemsDare the roots of many stereotypes about women答案B细节理解题。由第二段的内容可以看出,这次的研究发现和早期的研究发现相反(in contrast to):measurable
13、differences favoring males in complex problemsolving,男孩子在解决复杂的数学问题上很有优势。由此可知B项正确。13The underlined word “crucial”in the last paragraph most probably means_. Alimited Bavailable Cimportant Dequal 答案C词义推断题。由后面的“.putting American students at a disadvantage to students in other countries.”,这些没有评估的方面对于学生未
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361089.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
