英语必修5外研版MODULE2四川宜宾市PPT:S-Ⅰ.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 英语 必修 外研版 MODULE2 四川 宜宾市 PPT
- 资源描述:
-
1、Section Introduction&Reading and VocabularyWarming Up预习多维感知Section 预习多维感知Step One:Ask and discuss1Which job do you prefer in the future?_2Why do you prefer to choose that job?_Step Two:Fast reading1La Paz,in Bolivia is the highest capital in the world.For some reasons traffic accidents are frequent.
2、But thanks to Timoteo Apaza,the death toll has fallen.To know more about the man,read the text and then find answers to the following questions.(1)Why are there so many accidents on the worlds most dangerous road?_答案:Because the condition of the road is bad and few drivers respect the traffic rules.
3、(2)Being a human traffic signal,what does he do to direct the traffic?_答案:He stands on the bend holding a large board to direct the traffic when two vehicles approach from the opposite directions.2Scan the text and then choose the best answer according to the text.(1)Which is NOT true according to t
4、he text?AMany roads in La Paz are in bad condition.BThere were many accidents in La Paz before.CIn practice,many drivers do not respect the rules.DIn theory the road can be used by traffic all the day.答案:D(2)Which is TRUE about the particularly dangerous thing according to Passage 1?AThere is one ve
5、hicle falling from the road every three weeks.BMost of the drivers on the road respect the rules.CThe road going south from the capital is particularly dangerous.DIt runs north from the capital,La Paz.答案:D(3)Why has the death toll fallen according to Passage 2?ABecause Timoteo works as a traffic sig
6、nal to direct the traffic for free.BBecause more drivers start obeying the rules when seeing Timoteo work as a traffic signal.CBecause they have made some changes to the bend to make it less dangerous.DBecause Timoteos effort finally affected the drivers on the road.答案:A(4)Why does Timoteo do the jo
7、b?ABecause he feels it his duty to help those who are facing difficulties.BBecause he has no other skills and is not qualified to do anything else.CBecause he is fond of being a human traffic signal.DBecause he has to do this job as the local government requires him to.答案:A(5)We can see from the las
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
五年级下册语文课件-双休提升练习(二)|人教新课标 (共7张PPT).pptx
