2021_2022学年新教材高中英语课时性评价七Unit3Startingout.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 评价 Unit3Startingout
- 资源描述:
-
1、七Unit 3Starting out& Understanding ideas. 单句语法填空1. When I entered the room, I found him seated (seat) in an armchair, deep in thought. 2. The only approach to solving (solve) the problem is to turn to others for help. 3. Being ignorant (ignore) of laws, they settled the matter out of court. 4. Assum
2、ing (assume) that the work will be finished ahead of time, what should we do next? 5. You are very talented (talent) and we admire your passion for the arts. 6. This kind of soil is not suitable for growing peanuts. 7. If you are serious about getting rich, you need to get your mind focused on incom
3、e. 8. Several options (option) are offered for the students senior year. 9. Basketball is my favourite sport and Id love to be a professional (profession) basketball player one day. 10. I often have a chat with my friends on the telephone. . 选词填空turn to, calm down, at the same time, in surprise, foc
4、us on, relate to,jump in with both feet, be interested in, be proud of, take ones advice1. A lot of countries have turned to our country for help to fight against COVID-19. 2. When going for a job interview, forget all your problems and focus on the positive things to make a good first impression. 3
5、. When faced with an emergency, calm down instead of getting nervous, and youll find a way out. 4. We are proud of the traditional culture of our nation which influences the world greatly. 5. Parents should try to relate to their children. 6. You had better not jump in with both feet before you know
6、 what really happened. 7. I am all for your good, so I hope you can take my advice and keep a balanced diet. 8. Not knowing his intention, I looked at my brother in surprise, asking, “What do you mean, Bob? ”9. Its impossible to get everybody together at the same time. 10. You have drive and energy
7、for those things you are interested in. . 完成句子1. I asked the students seated around Mary if they knew why she was absent from school. 我问坐在玛丽周围的学生是否知道她为什么没来学校。2. Look! In front of the students stands their P. E. teacher, explaining how to do a warm-up before the football match. 看! 站在学生面前的是他们的体育老师, 他正
8、在讲解足球比赛前如何热身。3. Seen from space, the earth looks blue. This is because about seventy-one percent of its surface is covered by water. 从太空看去, 地球看起来是蓝色的。这是因为它的表面大约百分之七十一都被水覆盖着。4. Traveling along the Silk Road is an interesting and rewarding experience. 沿着丝绸之路旅行是有趣的、有益的经历。5. The National Day is around t
9、he corner. What about visiting Shanghai during the holiday? 国庆节就要来了。假期去参观上海怎么样呢? . 阅读理解A(2021双鸭山高一检测)Family fights are never enjoyable. Whether you are dealing with a loud sister or a stubborn (固执的) mom or dad, the situation can be bad. At least thats what we have learned to expect. What if it could
10、 be different? What if family fights and conflicts(冲突) could be turned into chances to become closer? What if problems could be solved with everyone walking away feeling more deeply cared for and loved? Family fighting is, on one level, about power. Someone is telling someone else what to do. In a s
11、hort moment, emotions(情绪) can be brought out and the fight is on. You can go down that old road or you can try something different. In any fight, you have a need to be listened to and understood. People raise their voices and shout at each other because theyre not being listened to. Its totally unco
12、nscious(无意识的). You want your mom or dad to listen and understand. You want your brother or sister to listen and care. But you always seem to forget that the person youre fighting with has the same need to be listened to. So if you can put aside your need for a few minutes, the situation will change
13、quickly. Give the other person some time to express his or her feelings, and you will earn your turn to be listened to. And while you are listening, you have to listen for the right information. The best way to do this in emotional situations is to ignore(忽略) most of the words because many people ca
14、nt express what they are feeling with words alone, especially when they are upset. But if the situation starts to get out of control, it will be wise to just calm down and leave the problem until later because many fights happen at the wrong time. The situation will die down quickly, usually in less
15、 than 30 seconds. You can either move on to problem solving or reach an agreement to work on it at a better time. This way, everyone will feel respected and listened to, even when there is a conflict. Emotions will be understood and respected, and it will bring your family closer together. 【文章大意】本文是
16、一篇说明文。作者在这篇文章中针对家庭争斗提供一些建议和意见, 从而缓和家庭矛盾。1. The first three paragraphs mainly want to show that _. A. people had better avoid family fightsB. family members fight to control each otherC. family fights are easy to happenD. family fights can be turned into something positive【解析】选D。推理判断题。根据文章第二段What if
17、family fights and conflicts could be turned into chances to become closer? 和第三段You can go down that old road or you can try something different. 可知, 家庭争斗可能会转变为使家人变得更亲近的机会, 即家庭斗争有一定积极作用, 你可以接受争斗也可以做一些积极的改变来调节和缓和争斗, 因此D项符合文意。2. In the authors opinion, the key to dealing with family fights is to _. A.
18、meet the need to be listened to firstB. make sure that youre the first to be listened toC. ignore what others say in these emotional situationsD. stop saying anything when you feel you are giving orders【解析】选A。细节理解题。根据文章第四段In any fight, you have a need to be listened to and understood. 和第四段的内容可知, 在任何
19、家庭矛盾中你都需要被倾听和理解。如果你可以将自己的需求搁置几分钟, 情况将会迅速改变。给对方一些时间来表达他或她的感受, 你将有机会被他们聆听。因此, 在作者看来, 解决家庭矛盾的关键在于首先满足对方的需求。3. When the situation gets out of control, its best to _. A. wait for a better moment to speakB. let the other person express his feelingsC. work on a written agreement firstD. move on to problem
20、solving【解析】选A。细节理解题。根据文章第五段可知, 如果情况开始失控, 明智的做法是冷静下来, 将问题留到以后再解决, 因为许多矛盾是在错误的时间发生的。你可以继续解决问题, 也可以达成协议在更好的时间进行解决。因此, 当争吵难以控制时, 最好等冷静下来, 换个合适的时间再说。4. What does the underlined word “this” in Paragraph 4 refer to? A. Ignoring most of the words. B. Listening for the right information. C. Expressing what t
21、hey are feeling with words. D. Spending time listening to others. 【解析】选B。词义猜测题。根据第四段最后一句话可知, 在聆听时, 你必须聆听正确的信息。在情绪激动的情况下, 做到这一点的最佳方法是忽略大多数话语, 因为许多人无法仅凭话语来表达自己的感受, 尤其是在生气时。因此, this指代的内容是前一句中“聆听正确的信息”。B(2021银川高一检测)After Mom died, I began visiting Dad every morning before I went to work. He was weak and
22、 moved slowly, but he always had a glass of freshly squeezed orange juice on the kitchen table for me, along with an unsigned note reading, “Drink your juice. ” Such a note, I knew, was as far as Dad had ever been able to go in expressing his love. In fact, I remember, as a kid I had questioned Mom,
23、 “Why doesnt Dad love me? ” Mom frowned, “Who said he doesnt love you? ” “Well, he never tells me, ” I complained. “He never tells me either, ” she said, smiling. “But look how hard he works to take care of us, to buy us food and clothes, and to pay for this house. Thats how your father tells us he
24、loves us. ”I nodded slowly. I understood in my head, but not in my heart. I still wanted my father to put his arms around me and tell me he loved me. Dad owned and operated a small scrap (片)metal business, and after school I often hung around while he worked. Dad hand fed scrap steel into a device t
25、hat chopped (剁碎) it as cleanly as a butcher chops a rack of ribs. The machine looked like a giant pair of scissors, with blades thicker than my fathers body. If he didnt feed those terrifying blades just right, he risked serious injury. “Why dont you hire someone to do that for you? ” Mom asked Dad
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369563.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
高二英语测试报:U2第三部分课件 READING(牛津译林版必修3).ppt
