2021_2022版高中英语Module5TheGreatSportsPersonalityIntroduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 高中英语 Module5TheGreatSportsPersonalityIntroduction
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十三Module 5Introduction & Reading and Vocabulary. 单句语法填空1. They have an advantage over the visiting team in players skills. 2. During the past year, the number of traffic accidents in that city has increased (increase). 3. It was with the help of the local guide that the mountain climber was re
2、scued. 4. The main disadvantage(advantage) of being a nurse is working irregular hours. 5. This hall is five times bigger(big) than our classroom. 6. In China, the peach is a symbol of long life and therefore it becomes an ideal birthday present. 7. Johnson is a very successful fashion designer(desi
3、gn) and many people enjoy his thoughts of fashion. 8. The man above 60 years can select the time of retirement(retire). 9. Tickets may be purchased(purchase) in advance from the box office. 10. Yvonne Castillo works as a personal trainer(train) in a fitness center in New York. . 选词填空as well as, make
4、 a list of, together with, perform well, be made up of, on the increase, have an advantage over, even though, retire from, the number of1. Even though I am not together with my friends, we keep in touch with one another. 2. Those with a higher education will have an advantage over others when applyi
5、ng for a well-paid job. 3. I believe that my life will turn out all right, even though it will not be that easy. 4. The community committee which is made up of five members is responsible for the relevant community affairs. 5. The number of shared bikes is on the increase for they are bringing great
6、 convenience for our getting around. 6. Before shopping, you need to make a list of all the things needed in case you forget some. 7. The research shows that black tea, as well as green tea, oolong tea and Puer tea, ranks the top four choices. 8. Much to my satisfaction and joy, my son performed wel
7、l in the English Speech Contest. 9. In the 1994 Diego played the world Cup in America, he wanted to lead his team to the final victory and then retire from football. 10. The number of applicants for the course has been tapering off recently. . 完成句子1. There is no guarantee that we will succeed. 不能保证我
8、们会成功。(guarantee)2. Whenever/No matter when I am in trouble, he offers to help me. 无论我何时有困难, 他总是主动帮助我。3. The chances are that he will come at any time. 他可能随时会来。(the chances are. . . )4. It is not their interest but the need of the market that influences students choices of college major. 不是兴趣而是市场需求影响
9、着大学生的专业选择。(强调句型)5. The new stadium is five times as big as the previous one. 新体育场是原来那个的五倍大。(as. . . as). 阅读理解(2020青铜峡高二检测)It seems that the Englishmen just cannot live without sports of some kind. A famous French humorist once said that this is because the English insist on behaving like children al
10、l their lives. Wherever you go in this country, you will see both children and grown-ups knocking a ball about with a stick or something, as if in Britain men shall always remain boys and women girls! Still, it can never be bad to get exercise, can it? Taking all amateur(业余)and professional sports i
11、n Britain into consideration, there can be no doubt that football is at the top of the list. It is called soccer in the United States. The game originated(起源于)in Britain and was played in the Middle Ages or even earlier, though as an organized game, or “association football”, it dates only from the
12、beginning of the 19th century. The next is rugby, which is called “football” in the United States. It is a kind of football played by two teams of fifteen players than eleven. In rugby, an oval-shaped ball is used which can be handled as well as kicked. It is a pretty rough game. In summer, cricket
13、is the most popular sport. In fact, it has sometimes been called the English national game. Most foreigners find the game rather slow or even boring, but it enjoys great popularity among the British. Tennis rates high on the list, too. It was introduced into England from France in the 15th century,
14、but it was from England that it spread to practically every country in the world. Table tennis, or “ping-pong”, surely is not played on a great scale as it is in China or Japan. Basketball and volleyball were introduced into Britain during the late 19th century from America and are gaining popularit
15、y. Horse-back riding, swimming, rowing and golf all attract a lot of people. 【文章大意】本文是一篇说明文。本文主要说明了英国人热爱运动, 似乎他们离开运动就无法生存。还介绍了英国人的足球, 橄榄球, 板球, 网球及乒乓球运动。1. The main purpose of Paragraph 1 is to tell us that the English_. A. are all sports loversB. behave like childrenC. like to kick a ball aroundD. c
16、an remain young all their lives【解析】选A。推理判断题。根据文章第一句“It seems that the Englishmen just cannot live without sports of some kind. ”英国人离开运动之后似乎就无法生存。及第三句“Wherever you go in this country, . . . women girls! ”可知英国到处都可以看到在运动的人。因此说明了英国人都是运动爱好者。故选A。2. According to the passage, which of the following is NOT t
17、rue about football and rugby? A. They differ in the shape of the ball. B. They are played by different numbers of players. C. They both can be handled. D. They both can be kicked. 【解析】选C。细节理解题。由第三段对橄榄球的介绍“It is a kind of football. . . an oval-shaped ball is used which can be handled as well as kicke
18、d. ”可知橄榄球是橄榄形状的球既可手传又可脚传, 而足球只可脚传。故选C。3. The game that was never played in Britain until the late 19th century is_. A. basketballB. tennisC. rugbyD. football【解析】选A。细节理解题。由最后一段“Basketball and volleyball were introduced into Britain during the late 19th century from America and are gaining popularity.
19、 ”19世纪末, 篮球和排球从美国传入英国, 并越来越受欢迎。因此直到19世纪英国人才开始打篮球。故选A。4. What would be the best title for this passage? A. The Most Popular SportsB. The English SportsC. History of SportsD. Sports in Britain【解析】选D。主旨大意题。文章第一段说明了英国人热爱运动, 似乎他们离开运动就无法生存。第二段开始直到最后一段介绍了英国人玩的体育运动, 有足球, 橄榄球, 板球, 网球及乒乓球运动。因此D项在英国的体育运动为最佳标题。
20、. 阅读填句(2020泸县高二检测 )Sports offer kids the ability to exercise while having fun, the chance to learn how to play as a team, and a good way to develop athletic skills. Despite these benefits, 70% of kids quit sports by the age of 13. 12Have you ever watched kindergarteners play soccer against another t
21、eam of kindergarteners? It is both enjoyable and amusing. No matter what the score, all the kids have a good time and are happy. 3 The focus changes from having fun to practicing skills. Only the pre-teens with the best skills can get the most time in the game. What was a fun activity at age 5 becom
22、es a source of stress and pressure for a pre-teen. Those who are not among the most talented players tend to quit and find something else they might be good at. It costs more. 4 Parents of a pre-teen are going to need to purchase a uniform, gear, and equipment. Teams need to travel to compete agains
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369923.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
