高中英语新课标(人教版选修9)课件 UNIT 5 INSIDE ADVERTISING READING课件 选修九 (1) WORD版含解析.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高中英语新课标人教版选修9课件 UNIT INSIDE ADVERTISING READING课件 选修九 1 WORD版含解析 高中英语 新课 人教版 选修 课件 READING WORD 解析
- 资源描述:
-
1、How advertising worksHow advertising worksLets enjoy two advertisements!1.Do you like McDonalds better than KFC because of the advertisement?AdvertisementsWHERE?On billboardsOn busesOn TVOn the radioIn train stationsIn newspapersIn magazinesAt the cinemaAt the airportEverywhereCompare advertisements
2、Compare the advertisements,which one is easier for you to remember?Why?Understanding the advertisements on page 42.1.Water A.What is the most common name for H2O?Why did they call it H2O?Water.Because it rhymes with“slow”.B.What is the purpose of this advertisement?To encourage people to use water w
3、isely and to save water where they can.A.What group of people is the advertisement made for?Young people who like sports,the latest fashions and like to be part of a group.2.Super ShoozeB.What message does the advertisement give?If you wear our shoes youll have an exciting life,and be popular and ha
4、ve fun.C.Do you think the message is true?Give reasons.No,because just wearing a certain brand of shoes wont make you exciting,popular or have funit takes much more effort than that.A.Why are the first two lines written bigger than the rest of the advertisement?These lines appear bigger so that they
5、 are the first thing people notice about the ad.3.Refresh waterB.The advertisement says that when you buy two,they will give you two more at no extra cost.Does this mean the advertiser will lose money on the sale?No,the advertiser will have worked out a price that will still give him a profit even i
6、f he is giving away two bottles free.The advertiser also benefits by selling more bottles than he would have if he hadnt offered the free bottles.C.Why do advertisers often use the“Buy one get one free”message?People love a bargain,so they are attracted to free offers and are more likely to buy the
7、product if they think they are getting something for free.A.What does this advertisement encourage you to think?It encourages us to think of the sky,air and our environment and about how the environment is being spoiled.4.EnvironmentB.What do you think causes air pollution?Human beings cause air pol
8、lution by burning fossil fuels,such as gas,oil,coal,etc by using some modern machines,transportation vehicles and also by manufacturing modern products.C.How else can advertisers make people more aware of our fragile environment?Tell people more and help them to be more aware of the importance of pr
9、otecting our environment.5.“Speeding”and“How fast am I going”?A.Both of these advertisements have the same purpose.What do both ads want people to do?They want people to stop speeding.B.Both ads target a certain group of people.Who are they?Drivers.C.If you were a driver,which advertisement would ha
10、ve most effect on you?Why?Students give their own answers.HOW ADVERTING WORKSScan the headings of each section and get a general understanding of the text.ScanningSection I(para.1)Section II(para.2)Section III(para.3-7)Section IV(para.8-9)IntroductionWhat is an advertisement?How do advertisers make
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-373084.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
