2019-2020学年新培优同步人教版英语必修二练习:UNIT 4 单元检测(B) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步人教版英语必修二练习:UNIT 单元检测B WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 人教版 英语 必修 练习 UNIT 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第四单元检测(B)(时间:120分钟满分:150分)一、听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Excuse me,where is the closest place to eat?W:Down the street about four blocks.I can take you there if you like.1.What is the man going t
2、o do?A.He is going to have dinner.B.He is looking for a hotel.C.He is trying to find the nearest street.答案:AM:I would be happy to teach you Chinese if you want to learn.W:It is not a bad idea.I come to China a lot.2.Does the woman agree to the idea of learning Chinese?A.Yes.She will come to China to
3、 learn Chinese.B.Yes.She is planning to learn Chinese.C.No.She doesnt think it is a good idea.答案:BW:Are these carpets on sale too?M:No.These are selling at the regular price,four hundred and ninety-five.3.Can the woman buy a carpet?A.Yes,but not at a special low price.B.Yes,at a special low price.C.
4、No,they are not for sale.答案:AM:Could you please tell me if the Miami flight will be arriving on time?W:Yes,sir.It should be arriving in about ten minutes.4.Where did the conversation most probably take place?A.In a railroad station.B.In an airport.C.In Miami.答案:BM:Good afternoon.This is Mr White at
5、the Friendship Hotel.Is Mr Black there?W:No,he is out to lunch.Ill be glad to take a message.5.Where is Mr Black now?A.He is at the Friendship Hotel.B.He is in the office.C.He is at lunch.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每
6、小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第67题。M:Hello,Jane.W:Hello,Gill.Have you ever been to the Ocean Park?M:No,but Im going there tomorrow morning.W:Well,youll like it.Youll find a lot of kinds of fish there.What about the Science Museum?Have you been there yet?M:Yes,I went there yesterday af
7、ternoon.We can learn a lot there.W:Yes,all the visitors coming to our city will surely go to visit the museum.By the way,dont forget to try some of the restaurants here.The food is great here.M:Yes,I certainly will.6.When will the man go to the Ocean Park?A.That afternoon.B.The next morning.C.The ne
8、xt afternoon.答案:B7.Where will all the visitors surely go?A.The Science Museum.B.The Ocean Park.C.Restaurants.答案:A听第7段材料,回答第810题。M:And whats the next problem?W:Why do English people so often say something about the weather when they begin talking with strangers?M:Well,of course,the weather in England
9、 is always changing.We never know what to expect.If you were in a country where the weather doesnt change much,it would be difficult to say much about it.But you asked why we talk about the weather to strangers.Thats an interesting question.Its probably because the weather is a safe subject to talk
10、about.W:Its a way of reaching agreement.M:Ah yes.I begin by saying,“A cold morning,isnt it?” The other man says,“It certainly is.” I say,“Its been cold all week.” And the other man says,“Yes,were having a very cold spring.”W:So far youve agreed about everything.M:Yes,then were beginning to feel frie
11、ndly.But if we start with subjects on which disagreement is possible,politics,for example,we might not have become friendly.8.What is the possible relationship between the two speakers?A.Strangers.B.Husband and wife.C.Teacher and student.答案:C9.Why do English people like to talk about weather with st
12、rangers?A.Because it is interesting.B.Because they feel friendly by doing this.C.Because they want to know the weather condition.答案:B10.What will happen if strangers talk about politics?A.They may not agree with each other.B.They may not be safe.C.They may have to stop their talk soon.答案:A听第8段材料,回答第
13、1113题。W:Were going through the Suez Canal now,Mr Hunt.M:Hmm .it doesnt look very wide.How wide is it?W:About 60 meters .and its 162 kilometers long.M:Really?This is a big ship.How deep is the Canal?W:The average depth is about 10 meters .but theyre going to make it deeper.M:That will be a hard job,I
14、m sure.W:Yes,it is.Well,Mr Hunt,are you going to Cairo today?M:Oh yes!How far is it?W:Its about 150 kilometers.M:Good.How long will it take to get there?W:Only three hours.11.What is the average depth of the Canal?A.About 16 meters.B.About 20 meters.C.About 10 meters.答案:C12.How long will it take to
15、get to the capital from the Canal?A.Only three hours.B.About four hours.C.Nearly five hours.答案:A13.How far is it from the capital to the Canal?A.About 15 kilometers.B.About 115 kilometers.C.About 150 kilometers.答案:C听第9段材料,回答第1416题。W:Why are your vegetables so expensive?I can buy them at half the pri
16、ce down the road.M:But are they as good for you?The advantage of these vegetables is that they are green food so they are safe to eat and good for your family.W:But what is the advantage of having green food?I know all vegetables are good for you and those down the road look green too.M:Well!Let me
17、explain.I would rather feed my family on green food than other vegetables because they are grown without chemical fertilizers(肥料).W:But the price is too high!I would prefer to buy good food if I can afford it.M:This is good value for money because youll have healthier children.They will not have to
18、go to the doctor so often and you will not have to go to the doctor so often and you will not have to take time off work.In the long run,youll benefit.W:Certainly Id like to buy what is safe and healthy.Perhaps Ill try some of your vegetables and if they are as good as you say,Ill be back next week!
19、14.What is the advantage of the mans vegetables?A.They are grown with good chemical fertilizers.B.They are safe to eat.C.They look green.答案:B15.What does the woman think of the vegetables?A.They are too expensive.B.They are too green.C.They are grown in the bad environment.答案:A16.What will be the re
20、sult?A.The woman wont buy the vegetables.B.The woman will buy some vegetables.C.The woman will certainly buy the vegetables next week.答案:B听第10段材料,回答第1720题。Could I have your attention,please?Thank you.As I told you yesterday morning,this afternoon is our shopping afternoon.If you look on the back pag
21、e of your tour programme,youll see a little map of the city centre,with the names of some of the shops marked.As you wont have too much time,Im just going to explain to you what they sell.Were now in the Friendship shopping centre.On your right is Larps,a very good place for shoes and boots,rather t
22、han gloves,bags,clothes or others.Opposite that is Li-Ning,a good place for sports goods.Not cheap,but really pretty.Next door to Li-Ning is a place for books.They have got books on almost every subject anyone has ever written about,airplanes to animals,but Chinese onlyso none of your English books,
23、Im afraid.If you walk along,there are shops which sell cameras,radios,and so on,which you wont buy,Im afraid.If you are tired or would like to have a nice cup of afternoon tea,I suggest Splendid Tea Shop,where you can have British afternoon tea,with very good home-made cakes,chocolates and others.Th
24、e shop is two blocks away from here,but within walking distance.17.What does the speaker do most probably?A.Hes a teacher.B.Hes a tour guide.C.Hes a shop assistant.答案:B18.What does Larps sell?A.Bags.B.Shoes.C.Clothes.答案:B19.What does the bookshop sell?A.Chinese books.B.English books.C.English-Chines
25、e dictionaries.答案:A20.Which shop is NOT in the shopping centre?A.Larps.B.Li-Ning.C.Splendid Tea Shop.答案:C二、阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A1970 was World Conservation(自然保护)Year.The United Nations wanted everyone to know that the world is in danger.They hoped
26、that governments would go into action(行动) quickly in order to conserve nature.Here is one example of the problems.At one time there were 1,300 different plants,trees and flowers in Holland,but now only 860 remain.The others have been destroyed by modern man and his technology.We are changing the ear
27、th,the air and the water,and everything that grows and lives.We cant live without these plants.If we continue like this,we will destroy ourselves.What will happen in the future?Perhaps it is more important to ask “What must we do now?”The people who will be living in the world of tomorrow are the yo
28、ung of today.A lot of them know that conservation is necessary.Many are helping to save our world.They plant trees,build bridges across rivers in forests,and so on.In a small town in the United States a large group of girls cleaned the banks of two kilometres of their river.Young people may hear abo
29、ut a conversation through a record called “No Ones Gonna Change Our World”.It was made by the Beatles,Cliff Richard and other singers.The money from it will help to conserve wild animals.21.If we continue to change the earth we live on we shall in the end.A.destroy the air and the waterB.destroy eve
30、rything that grows and livesC.destroy the outer spaceD.destroy ourselves答案:D解析:由第一段最后一句可以得出答案。22.What will happen in the future is decided by .A.the young of todayB.the young of tomorrowC.what we do todayD.how much we know about the earth答案:C解析:由第二段可以推知,我们今天的所作所为决定着这个世界将来会发生什么事情。23.“No Ones Gonna Ch
31、ange Our World” is .A.a call given by the BeatlesB.the name of a popular recordC.the name of a popular bookD.the name of a radio station答案:B解析:由第二段中的倒数第二、三句可以得出答案。24.Some of the world famous singers made a record to collect money for .A.the United NationsB.saving the useful thingsC.the conservation
32、of natureD.the poor people of the world答案:C解析:由短文最后一句可知,这些歌手是为保护野生动物即保护自然而筹资。BAs many as 10 of the 17 kinds of penguins(企鹅) may be in danger of disappearing.The number of penguins has decreased(减少) by 30% since 1987.Penguins are black and white birds that live in the southern part of the world.They
33、are common in South America,New Zealand,Australia and South Africa.Many live near cold waters.But some live near warm waters in Galapagos Islands.Penguins cannot fly,but they are fine swimmers.Penguins eat fish and krill (磷虾).The warming of the earth is the reason for the decrease in the number of p
34、enguins.The heating of the air has caused ocean waters to become warmer.Higher water temperatures have reduced the supply of fish and krill.Some years later these birds are completely unable to reproduce(繁殖).Besides,many adult penguins die of hunger.Widespread(广泛的) fishing,exploration for oil and oi
35、l leaks (漏) also make penguins in danger.Poisonous things in ocean waters are another danger.Penguins also have their enemies,including wild dogs,sharks,seals and sea lions.News about penguins is not all bad,however.Several years ago,oil leaking from a ship hurt 40% of the penguins in South Africa.T
36、he penguins became covered with oil.But thousands of people helped clean and treat the birds well.Then they returned the penguins to the wild.Now these South African penguins are reproducing in higher numbers than before the oil leaking.25.The first paragraph tells us that .A.some new kinds of pengu
37、ins appear B.all the penguins are in danger of disappearing C.for more than 30 years,the number of penguins has decreased by 30% D.there are twenty-seven kinds of penguins in all答案:C解析:由第一段第二句中的since 1987可知是三十多年来企鹅的数量减少了30%。26.What colours are penguins?A.They are black.B.They are white.C.They are bl
38、ack or white.D.They are black and white.答案:D解析:由第二段第一句可以得出答案。27.We can learn from the passage that penguins .A.can swim better than flyB.can be found near Oceania(大洋洲)C.eat fish onlyD.live only in cold waters答案:B解析:企鹅不会飞,因此A项不正确;除了吃鱼,企鹅还吃磷虾,排除C项。而第二段提到人们可以在澳大利亚发现企鹅,因此B项(企鹅能够在大洋洲被发现)是正确的。由第二段第三、四句可知D
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434359.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
