2019-2020学年同步北师大版高中英语选修七培优新方案练习:UNIT 21 课时跟踪检测(十一) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步北师大版高中英语选修七培优新方案练习:UNIT 21 课时跟踪检测十一 WORD版含答案 2019 20
- 资源描述:
-
1、课时跟踪检测(十一) Warm-up & Lesson 1 Pre-reading阅读理解AOnce upon a time, when you first attended a youth sporting event, your parents probably werent expecting you to become a professional athlete.They signed up for a basketball, football or swimming course for you in the hope that you might learn lessons ab
2、out winning gentlemanly, losing with dignity (尊严) and insisting on it when things get hard.Yes, playing games is good exercise, but it is the life lessons that matter most.For many of us, instead of looking to improve our minds and spirits, we began judging progress only by the size of our muscles o
3、r the numbers on a weighing machine.The thought that athletic competition is about greater life lessons and the building of character has been further undermined (削弱) by headlines about professional athletes.“And yet theres still strong evidence that sports strongly improve certain personal qualitie
4、s,” says Angela Lumpkin, Professor of the Department of Health, Sport and Exercise Sciences at the University of Kansas.And thats true for athletes of any age.Amateur sports (业余体育运动) provide a safe place for competition.They also provide a practice ground for managing stress.The advantages of taking
5、 part in a sport can seep (渗透) into your professional life, too.In basketball, for example, “Getting everyone to play the right role on the court is the key to success,” says Alan Arlt, the founder of the Life Time Fitness basketball program Ultimate Hoops.“That is certainly useful in the business w
6、orld, where everyone understands their role in the organization.”“In athletic events, you go through good and bad times often in the period of two hours,” says former NBA head coach Flip Saunders.“Do you have the calm manner to settle yourself down, or do you totally lose it and get thrown out of th
7、e game which hurts both you and your team? All of that oncourt experience has a real effect on how you deal with reallife situations.”语篇解读:参加体育运动不仅是为了强身健体,更重要的是为了提高人的智商和情商。1What would parents expect when their children joined in sports?ATo win as many games as possible.BTo improve their health.CTo m
8、ake more friends.DTo get through difficulties.解析:选D细节理解题。根据第一段的“.in the hope that you might learn lessons about winning gentlemanly, losing with dignity (尊严) and insisting on it when things get hard”可知,家长让孩子参加体育运动是希望孩子在运动的过程中学会如何面对困难。2What can we learn from Paragraph 2?APeople play sports to build t
9、heir character.BPeople still hold the idea that sports can keep us fit.CPeople keep playing sports to improve minds and spirits.DPeople pay more attention to the news of professional athletes.解析:选D推理判断题。根据第二段的“The thought that athletic competition is about greater life lessons and the building of ch
10、aracter has been further undermined (削弱) by headlines about professional athletes.”可知,运动对人性格的培养并没有被大家过多关注,反倒是专业运动员的一些花边新闻引起人们的更多关注。3Amateur sports are mentioned in Paragraph 3 in order to _.Asupport Lumpkins ideaBintroduce the next topicCshow another piece of evidenceDshow the main idea of the parag
11、raph解析:选A推理判断题。根据第三段内容可知,列举业余运动是为了证明Lumpkin的观点。4According to the last paragraph, the sports experience has a real effect on _.Ahow to succeed in the futureBhow to keep calm in certain situationsChow to deal with reallife situationsDhow to understand the role on the court解析:选C细节理解题。根据最后一段的“All of tha
12、t oncourt experience has a real effect on how you deal with reallife situations.”可推知,运动体验对如何处理真实的生活情境有真正的影响。BMany people wake up feeling not rested in the morning. And many of us ignore this problem as the day goes on, forgetting that the restlessness we carry throughout the day might have a cause.
13、We simply do not give ourselves enough of a chance to sleep. A survey of over 74,000 people found that 35 percent reported sleeping less than seven hours per night on average. Even more, the amount of sleep we allow ourselves has changed greatly over the past 15 years.This lack (缺乏) of sleep can lea
14、d to many problems. One study found that simply limiting yourself to six hours of sleep a night for two weeks made performance on a task as poor as if you had stayed up all night on a single night. Now consider ruling out a few things.If you intend to try extending (延长) your sleep period, consider g
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436710.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
