分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 2 课时跟踪检测(一) INTRODUCTION .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:436724
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:504.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 课时跟踪检测一 INTRODUCTION 2019 2020 学
    资源描述:

    1、Module 2 课时跟踪检测(一) Introduction & Reading Pre-reading阅读理解ATwo billion children in the developing world cant receive good education the key to human development. However, technology offers an answer which allows the poor in developing countries to learn. It is a tool which holds the ability to change

    2、 the lives of the poor, as it provides a means of learning and communicating. Educational programs must break away from old systems. New companies such as One Laptop(笔记本电脑) Per Child (OLPC), an organization founded by MIT Professor Nicholas Negroponte have been active in solving the worlds education

    3、 problem.The Internet has changed the world, allowing educational services to help with the global fight against poverty. Khan Academy is one such service. Like OLPC, it is an organization founded by Harvard Business School graduate Salman Khan with the task of “providing a world-class education to

    4、anyone, anywhere.” The education offered includes a large number of math-related topics.The GMAT Pill Review is another company that trains MBA candidates(应考人) worldwide to prepare for the GMAT exam on both the Quant and Verbal section. Founded by Stanford graduate Zeke Lee,the company offers servic

    5、es which are priced at about 75% less than other similar programs. It allows students from developing countries who might not be able to afford similar courses to have access to these services.Whether paid or free these services provide educational opportunities to those who would never have had the

    6、 chance in the past. As a result of the technology revolution(革新), business schools may see more students from different corners of the world. Because of the Internet, people in developing nations have access to better and more affordable educational opportunities. More and more people will try to i

    7、mprove their lives through educational opportunities outside of their homeland an idea usually uncommon in developing countries.语篇解读:本文主要介绍了发达国家通过科技手段帮助发展中国家的人们接受教育的几个组织。1According to the text, technology can .Aimprove peoples reading abilityBsolve the problems facing the whole worldChelp the poor t

    8、o reduce povertyDcause poverty in developing countries解析:选C细节理解题。根据第一段第三句“It is a tool which holds the ability to change the lives of the poor, as it provides a means of learning and communicating.”可知,由于科技提供学习和交流的方法,所以它是能够改变穷人命运的工具。2We can learn from the text that Khan Academy aims to .Ahelp the poo

    9、r pay for good coursesBprovide every child with a computerChelp train MBA candidatesDmake everyone receive good education解析:选D细节理解题。根据第三段第三句“Like OLPC . with the task of providing a world-class education to anyone, anywhere.”可知,该组织的目的是使每一个人都得到世界一流的教育。3Which of the following about GMAT Pill Review is

    10、 TRUE?AIt only accepts students from developing countries.BIt was started by Professor Nicholas Negroponte.CIt charges students about 25 percent of other similar programs.DThe education it offers includes a lot of math-related topics.解析:选C细节理解题。根据第四段第一句可知,GMAT Pill Review在全世界范围内招生,A项错误;由第四段第二句可知,它由Z

    11、eke Lee创办,学费比其他同样的学校便宜75%,因此B项错误,C项正确;D选项是叙述Khan Academy的,因此错误。4In the past,people in developing countries .Ahad no educational opportunities in their homelandBseldom thought of receiving foreign education to change themselvesCalways believed education was of great importanceDwouldnt leave their hom

    12、eland to reduce poverty解析:选B推理判断题。由文章最后一句可知,现在越来越多的人通过本国之外的教育机会来改善他们的生活,这一点在过去的发展中国家是不常见的。由此可以推断出,过去发展中国家的人们很少想到通过接受国外的教育来改变自己的命运。BUsing too much water or throwing rubbish into our rivers are clear ways that humans can put our water supply in danger, but we also affect our water supply in less obvio

    13、us ways. You may wonder how paving (铺砌) a road can lead to less useable fresh water. A major part of the water we use every day is groundwater. Groundwater does not come from lakes or rivers. It comes from underground. The more roads and parking lots we pave, the less water can flow into the ground

    14、to become groundwater. Human activity is not responsible for all water shortages (短缺). Drier climates are of course more likely to have droughts (干旱) than areas with more rainfall,but in any case, good management can help to make sure there is enough water to meet our basic needs. Thinking about the

    15、 way we use water every day can make a big difference, too. In the United States, a family of four can use 1.5 tons of water a day!This shows how much we depend on water to live, but theres a lot we can do to lower the number. You can take steps to save water in your home. To start with,use the same

    16、 glass for your drinking water all day. Wash it only once a day. Run your dishwasher (洗碗机) only when it is full. Help your parents fix any leaks in your home. You can even help to keep our water supply clean by recycling batteries instead of throwing them away.语篇解读:本文为一篇议论文。文章讨论的是人类活动对于水供应的隐形影响。5Whi

    17、ch of the following is most likely to lead to less groundwater?AUsing river water.BThrowing batteries away. CPaving parking lots.DThrowing rubbish into lakes.解析:选C细节理解题。根据第一段最后一句“The more roads and parking lots we pave, the less water can flow into the ground to become groundwater.”可知选C项。6What can b

    18、e inferred from the text? AAll water shortages are due to human behavior. BIt takes a lot of effort to meet our water needs. CThere is much we can do to reduce family size.DThe average family in America makes proper use of water.解析:选B推理判断题。根据第二段首句“Human activity is not responsible for all water shor

    19、tages (短缺)”可排除A项。本文强调的是减少用水量,而不是家庭的人数,故C项错误。根据第三段最后一句“This shows how much we depend on water to live, but theres a lot we can do to lower the number.”可知D项不正确。根据全文的内容可推知,水浪费、水污染和水需求不断增长,解决水短缺问题需要付出大量的努力。故选B项。7The last paragraph is intended to . Ashow us how to fix leaks at home Btell us how to run a

    20、dishwasher Cprove what drinking glass is best for us Dsuggest what we do to save water at home解析:选D写作意图题。最后一段首句“You can take steps to save water in your home.”为主题句,接下来从四个方面就steps进行了展开,即四个方法或措施。显然,本段主要是讨论我们在家里如何节约用水。故选D项。8The text is mainly about . Awhy paving roads reduces our water Bhow much we dep

    21、end on water to live Cwhy droughts occur more in dry climates Dhow human activity affects our water supply解析:选D主旨大意题。本文为议论文,文章开门见山直入主题“. clear ways that humans can put our water supply in danger,but we also affect our water supply in less obvious ways.”讨论的是人类对于水供应的显性和隐性影响。故选D项。CPearl Buck(1892 1973)

    22、was born in Hillsboro, West Virginia. She grew up in China, but was educated at Randolph-Macon Womans College. After her graduation she returned to China and lived there until 1934 with the exception of a year spent at Cornell University, where she took an MA in 1926. Pearl Buck began to write in th

    23、e twenties; her first novel, East Wind; West Wind, appeared in 1930.It was followed by The Good Earth (1931), Sons (1932), and A House Divided (1935), together forming a trilogy (三部曲) on the stories of the family of Wang. The Good Earth stood on the American list of bestsellers for a long time and e

    24、arned her several awards, including the Pulitzer Prize and the William Dean Howells Medal. She also published The First Wife and Other Stories(1933), All Men are Brothers(1933),The Mother (1934), and This Proud Heart (1938)The biographies (传记) of her mother and father, The Exile and Fighting Angel,

    25、were published in 1936 and later brought out together under the title of The Spirit and the Flesh(1944)Pearl Bucks works after 1938 are too many to speak about. Her novels have continued to deal with the differences between East and West. Her interest has spread to such countries as India and Korea.

    26、Pearl Buck was active in many charity (慈善) organizations; in particular she set up an organization for the adoption of Asian-American children and took an active interest in children with low IQ.语篇解读:本文属于人物传记类短文,介绍了美国作家、人权和女权活动家赛珍珠的一生及个人成就。9What is the correct time order of the following events?aPea

    27、rl Buck took an MA at Cornell University.bPearl Buck published The First Wife and Other Stories.cPearl Bucks first novel, East Wind; West Wind appeared.dPearl Buck published the biographies of her mother and father.Aa,b,c,dBa,d,c,bCa,c,b,d Da,d,b,c解析:选C细节理解题。根据文章第一段“After her graduation she returned

    28、 . appeared in 1930.”以及“The biographies (传记) of her mother and father, The Exile and Fighting Angel, were published in 1936”可知C项顺序是正确的。10We can learn from the passage that .APearl Buck attended a college in ChinaBThe Good Earth was well-received by American readersCPearl Buck stayed in China in 1926

    29、DPearl Buck stopped writing in 1938解析:选B细节理解题。根据第一段“The Good Earth stood on the American list of bestsellers for a long time and earned her several awards, including the Pulitzer Prize and the William Dean Howells Medal.”可知The Good Earth 这本书让她赢得了很多名誉并在美国文学界有一席之地。故B正确。11According to the passage, Pear

    30、l Buck was interested in .AAmerican historyBpolitics in India and KoreaCwriting novels about warDdoing charity work解析:选D细节理解题。根据文章最后一段“Pearl Buck was active in many charity (慈善) organizations” 可知她对慈善事业很有兴趣。故D正确。12In which part of a magazine would you probably read the passage?APeopleBPolitics CTravel DBusiness解析:选A推理判断题。本文属于人物传记类短文,介绍了美国作家、人权和女权活动家赛珍珠的一生及个人成就。所以最可能在杂志中的人物专栏中看到这样的文章。故A正确。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 2 课时跟踪检测(一) INTRODUCTION .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436724.html
    相关资源 更多
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业12 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业12 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业10 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业10 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课后限时作业12 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课后限时作业12 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 3 THE VIOLENCE OF NATURE课后限时作业9 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 3 THE VIOLENCE OF NATURE课后限时作业9 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 2 DEVELOPING AND DEVELOPED COUNTRIES课时作业6 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 2 DEVELOPING AND DEVELOPED COUNTRIES课时作业6 WORD版含答案.doc
  • 云南省蒙自县文澜高级中学2011-2012学年高一上学期期中考试(英语).doc云南省蒙自县文澜高级中学2011-2012学年高一上学期期中考试(英语).doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课后限时作业2 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课后限时作业2 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 单元加餐练 WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 单元加餐练 WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA 单元加餐练 WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA 单元加餐练 WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 3 LITERATURE 课时跟踪检测(二) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 3 LITERATURE 课时跟踪检测(二) WORD版含解析.doc
  • 云南省蒙自一中2014届高三5月月考 英语试题 WORD版含答案.doc云南省蒙自一中2014届高三5月月考 英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 1 BASKETBALL 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 1 BASKETBALL 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 1 BASKETBALL 单元加餐练 WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 1 BASKETBALL 单元加餐练 WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 3-SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 3-SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 3-SECTION Ⅱ GRAMMAR——过去分词作定语和一般过去时的时间状语 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 3-SECTION Ⅱ GRAMMAR——过去分词作定语和一般过去时的时间状语 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 2-SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 2-SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语BOOK7单元词汇检测 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语BOOK7单元词汇检测 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语BOOK5单元词汇检测 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语BOOK5单元词汇检测 WORD版含答案.doc
  • 云南省茚旺高级中学2018_2019学年高二英语上学期12月月考试题.doc云南省茚旺高级中学2018_2019学年高二英语上学期12月月考试题.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:阶段达标检测(三) WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:阶段达标检测(三) WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:模块达标检测 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:模块达标检测 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 6 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 6 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 5 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 5 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 4 SECTION Ⅲ CULTURAL CORNER .doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 4 SECTION Ⅲ CULTURAL CORNER .doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1