2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE THE WORLDS CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测三 WORD
- 资源描述:
-
1、Module 6 课时跟踪检测(三) Other Parts of the Module.根据提示写出单词的正确形式1More and more people advocate (主张) the environmental protection concept of lowcarbon.2The monument (纪念碑) is in honour of a scientist.3Its a pity if we cannot compromise (折中) on it.4Women are only asking to be given equal status (法律地位) with m
2、en.5The company is planning to enlarge (扩大) its production scale.6The best way to deal with an impolite person is to ignore (ignorance) him.7Under your guidance (guide), they will improve a lot.8Wash your hands thoroughly (thorough) with hot soapy water before handling any food.9The teacher was angr
3、y with your absence (absent)10The speaker said that he was feeling highly honoured (honour) as one of the guests invited to the press conference.选词填空go through, remind sb. of sth., at the mercy of, in return, be honoured for, in the absence of, consist of, be ignorant of1I dont want to be at the mer
4、cy of him because I want to have my own life.2I forgot the name of his company. Can you remind me of it?3Can I invite you for dinner in return for your help?4Just let it go. He is going through a very difficult time.5Our professor is honoured for his knowledge and kindness, so we all respect him ver
5、y much.6In the absence of firm evidence, the prisoner was set free.7The accident happened because he was ignorant of the safety measures.8The team consists of ten students who share the same interest.完成句子1他们比赛获胜的消息很快传遍了整个学校。The news that they had won the game soon spread over the whole school.2我口袋里碰
6、巧有点钱。There happened to be some money in my pocket.3这些照片使我们想起了在校园里一起度过的那些快乐的时光。The photos reminded us of the happy days which we spent together on the campus.4我们庆祝母亲节是对母亲表示感谢和敬意。We celebrate Mothers Day in honour of our mothers.5我们应该对罪犯严厉打击,毫不留情。We should be tough with criminals and dont have mercy o
7、n them.完形填空One afternoon I touredanartmuseumwhilewaitingformyhusbandtofinishabusinessmeeting. I was looking forward to a quiet 1 of the splendid artwork.A young 2 viewing the paintings ahead of me 3 nonstop between themselves. I watchedthemamoment and decided the lady was doing all the talking. I ad
8、mired the mans 4 for putting up with her 5 stream of words. 6 by their noise, I moved on.I met them several times as I moved 7 the various rooms of art. Each time I heardhercontinuous flow of words, I moved away 8 .I was standing at the counter of the museum gift shop 9 when the couple approached th
9、e 10 . Before they left, the man 11 into his pocket and pulled out a white object. He 12 it into a long stick and then 13 his way into the coatroom to get his wifes jacket.“Hes a 14 man,” the clerk at the counter said. “Most of us would give up if we were blinded at such a young age. During his reco
10、very, he made a promise his life would go on as it was. So, as before, he and his wife come in 15 there is a new art show.”“But what does he get out of the art?” I asked. “He cant see.”“Cant see! Youre 16 . He sees a lot. More than you and I do.” the clerk said. “His wife 17 each painting so he can
11、see it in his head.”I learned something about patience, 18 and love that day. I saw the patience of a young wife describing paintings to a person without 19 and the courage of a husband who would not allow blindness to 20 his life. And I sawthelovesharedbytwopeopleasI watched this couple walk away a
12、rm in arm.语篇解读:本文讲了作者在艺术博物馆所经历的事。1A.viewBtouchCwander Dstare解析:选Aview“观看”;touch“触摸”;wander“漫步;闲逛”;stare“凝视”。在美术博物馆肯定是欣赏这些艺术品,所以答案选A。2A.lady BcoupleCman Dclerk解析:选B根据下文中的them一词可推断是两个人,所以答案选B。3A.discussed BarguedCscreamed Dchatted解析:选Ddiscuss“讨论”;argue“争论”;scream“尖叫”;chat“聊天”。根据语境可知答案选D。4A.attempt Bin
13、dependenceCpatience Dwisdom解析:选C根据下文put up with “忍受”可知此处是说“我”佩服的是这位先生的耐心。所以答案选C。5A.constant BvividCcasual Dtemporary解析:选A根据上文nonstop可知此处填constant,意为“不停的”。6A.Adopted BAttractedCDisturbed DGuided解析:选C因为他们在艺术博物馆里不断地聊天说话,所以是“我”受到了打扰。所以答案选C。7A.from BtoCtowards Dthrough解析:选Dmove through意为“穿梭”。此处指穿梭在各个美术室之
14、间。所以答案选D。8A.anxiously BquicklyCurgently Dsensibly解析:选B根据语境可知作者受到打扰,所以一听到他们聊天就赶快离开,所以答案选B。9A.commenting BbargainingCmeasuring Dglancing解析:选B根据前文“the museum gift shop”可推断在商店应该是讨价还价。所以答案选B。10A.exit BentranceCfront Dlift解析:选A根据下文“Before they left”可推断他们要离开,所以来到出口。答案选A。11A.slid BreachedCheld Dbent解析:选Bsli
15、de“滑行”;reach“到达”,reach into ones pocket意为“伸进某人的口袋里”;hold“握住;抓住”;bend“弯曲”。此处是说他把手伸进口袋,拿出了一个东西。所以答案选B。12A.unfolded BmadeCbrought Dstrengthened解析:选A在口袋里放着的东西应该是折叠好的,拿出来后就展开,所以答案选A,意为“展开;打开;推开”。13A.led BfoundCfelt Dforced解析:选Cfeel ones way意为“摸索前进”。所以答案选C。14A.generous BroughCsmart Dbrave解析:选D根据最后一段“the c
16、ourage of a husband .”,可知这是一个勇敢的人。generous“慷慨的,大方的”;rough“粗野的”;smart“聪明的”。所以答案选D。15A.wherever BwhateverCwhenever Dwhichever解析:选C根据语境可知是指每次有新的画展他们都会来。所以答案选C。16A.upset BsillyCequal Dwrong解析:选D根据前后语境可知是说作者错了,所以答案选D。17A.decorates BdrawsCshares Ddescribes解析:选D因为他看不见,妻子会为他描述每幅画。decorate“装饰”;draw“画画”;share
17、“分享”。所以答案选D。18A.kindness BprideCcourage Denthusiasm解析:选C根据下文可知从这个故事中学到的是妻子对丈夫的耐心和爱心以及丈夫永不放弃的勇气。所以答案选C。19A.sight BsupportCexpectation Dconfidence解析:选A根据上文的blinded可知近义词是without sight,所以答案选A。20A.convey BchangeCappeal Devaluate解析:选Bconvey“传达,传递”;change“改变”;appeal“呼吁;请求”;evaluate“评价;评估”。根据语境选B。.阅读理解AWhat
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437035.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022届新高考语文人教版一轮复习课件:专题9 第4讲 正确使用修辞手法 .pptx
