分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:437028
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:581KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 课时跟踪检测一 WORD版含解析 2019 2020 学年 外研版 高中英语
    资源描述:

    1、Module 2 课时跟踪检测(一) Introduction & Reading Pre-reading阅读理解AMany parents are beginning to demand less technology use in the primary classroom due to the amount of screen time children have at home. This raises the question about whether technology in the classroom helps or stops learning.We often hear

    2、 complaints that children have lost the ability to carry out simple calculations (计算) because of the reliance on calculators in primary schools. This is not the case. In fact, calculators are not a significant feature of primary school maths lessons. When calculators are used in primary classrooms,

    3、its usually to help children develop number sense or to study number patterns and relationships. It allows them to apply their knowledge of place value and other number related concepts rather than using a traditional method.In Australia, the use of digital technologies in the primary maths classroo

    4、m is not an option. To change the situation, the government has taken measures to make it feasible for teachers to apply technologies in all subject areas. Fortunately, schools have access to more powerful, affordable devices than ever before. These are the same devices that many children have alrea

    5、dy had access to at home.In a recent research evaluation of the Matific digital resources, the students found that they enjoyed using the resources on iPads and computers, and went from thinking about maths as something boring to something that is fun to learn. The children also voluntarily started

    6、to use their screen time at home to do maths. Pretest and posttest data also showed improved scores.Many would consider that the use of mobile devices in maths would consist of simple game playing. The appearance of many lowquality apps makes it hard for children to get learning chances. Luckily, th

    7、eres much that teachers can do and are doing with technology.Just as the world has changed, the mathematics classroom has also changed. When it comes to technology in the classroom, its all about balance.语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了在小学数学学习中引入科技手段的必要性。1Calculators mainly help primary students _.Asave more t

    8、ime for studyBfinish complex calculationsCbuild mathematical conceptsDpractice calculation methods解析:选C推理判断题。根据第二段“its usually to help children develop number sense . rather than using a traditional method.”可推断,计算器主要帮助小学生们建立数学概念。2What does the underlined word in Paragraph 3 mean?ASecure.BPossible.CD

    9、ifficult. DStressed.解析:选B词义猜测题。根据第三段“the use of digital technologies in the primary maths classroom is not an option. To change the situation .”可推断,政府已经采取措施让科技在各学科中的应用成为可能,可推测feasible意为“可行的,可能的”。3What do we know about the Matific digital resources?AThey dont contribute to maths results.BThey are not

    10、 accessible on mobile phones.CThey can help reduce childrens screen time.DThey can develop childrens interests in maths.解析:选D细节理解题。根据第四段“the students found that they enjoyed using the resources . voluntarily started to use their screen time at home to do maths”可知,Matific数字资源可以帮助培养小学生们对数学的兴趣。4What do

    11、es the text mainly talk about?AHow to teach primary maths.BHow to use calculators properly.CThe problems facing primary education.DThe role of technology in primary maths.解析:选D主旨大意题。本文主要介绍了科技手段在小学生数学学习上的应用情况。BWhen you put down your pens at the end of the college entrance exam, 12 hard years of study

    12、 will have come to an end. Forget your studies for a while. Its time to enjoy yourselves!There are many ways to celebrate this special month of graduation. You can have photos taken with your classmates and teachers, or dine out together and exchange gifts.High school students in Western countries s

    13、uch as the United States and Canada usually have a prom to mark their graduation. Its to mark the time kids turn into young men and women. After the prom, teenagers either go to college or find a job. It means they are no longer as dependent on their parents as they were before.At the prom, boys usu

    14、ally dress in dinner jackets and bow ties, though many different types of formal clothes are worn. Traditionally, girls give boys matching boutonnieres (a small collection of flowers they pin to their jackets). Girls traditionally wear formal dresses, or dress to shock or be noticed, in shiny or bri

    15、ghtly colored materials.Common prom activities include dining, dancing, the crowning of a Prom King and Queen, and just talking to friends. In some cases, high school students collect funds for their class prom through the four years of their high school. High schools in or near large cities may ren

    16、t ballrooms at expensive hotels or, to be unusual, on a pleasure cruise boat (游船). But often costs are cut by simply using the school gym. Students make a lot of effort to decorate the gym to make the event special. The music played at the prom will be the most popular kinds, like rock and hiphop.Th

    17、e students elect the Prom Queen. She is partnered with a Prom King who is elected similarly. These are great honors that the pair take very seriously. The two dance with each other to celebrate their election.Sometimes teachers and parents also go to the prom. But others like to go with friends, to

    18、whom they are soon going to be saying goodbye.If you like the idea of a prom, why dont you and your classmates organize one for your graduation?语篇解读:本文主要介绍了在美国和加拿大等西方国家,高中生在毕业前夕会举行毕业舞会。舞会上男女生都穿着漂亮的衣服,并且还举办各种活动,还会选出舞会之王和舞后等。5What does the word “prom” probably mean in the passage?AA dancing competitio

    19、n.BA party held to celebrate graduation.CA fashion show.DAn election.解析:选B词义猜测题。根据上下文可知,prom指“毕业舞会”。6Why do the students hold a prom?ATo be elected as the Prom King or Queen.BTo relieve themselves from the study pressure.CTo say goodbye to their friends.DTo mark the graduation and their independence

    20、.解析:选D细节理解题。根据第三段的内容可知,举办毕业舞会,标志着他们的毕业和独立。7Which of the following clearly indicates that the prom is very important to students?AThey take pictures at the prom.BThey wear formal clothes or special clothes.CMusic is played at the prom.DTeachers and parents attend it.解析:选B推理判断题。根据第四段中的内容可知,男女生都穿着正式的漂亮

    21、的衣服。由此可知,毕业舞会对学生来说很重要。8Which of the following is an economical way to hold the prom?ARenting a ballroom.BTaking a cruise boat.CHolding it in the school gym.DDining in a famous restaurant.解析:选C推理判断题。根据第五段的内容可知A、B两项会花费很多。另外,根据常识可知,D项也会花很多。由第五段的“But often costs are cut by simply using the school gym.”可

    22、知C项是非常节约的做法。CAs a senior, I realised it was time to make one of the biggest decisions of my life, but I was absolutely short of talent. My friends were applying to schools like Tufts and Berkeley, while the only planning I had done was for the coming weekend. I wasnt ready for college. I was frighte

    23、ned and didnt know what to do.My parents agreed that I was short of talent. “Maybe you should go to preparatory school (预科学校) for an additional year,” my mother suggested. Preparatory school? Was she crazy? I wasnt the greatest student, but I couldnt go to a preparatory school. I thought that was fo

    24、r stupid kids kids who dont get good jobs or succeed in life.My grandfather, who recently passed away, has had the greatest influence on my life. I knewthathe graduated from a top college, Bowdoin, but I didnt know whether this was my best bet, and feared finding the perfect school would be difficul

    25、t.Then, I heard about New Hampton School from a friend and decided to visit. I was blown away and immediately felt comfortable. I became hesitant (犹豫的) to visit other schools because I couldnt imagine any other would be as educating as New Hampton. The staff gave me a warm feeling, which meant a lot

    26、 to a kid from a small town. Even though Im a senior, I will be able to better prepare myself for college at New Hampton School. I feel the staff will help me get that extra year of development to make sure that I will be ready for college. Then Ill go.语篇解读:本文讲述了作者高中毕业没有达到心仪大学的录取标准,最后决定去预科学校的故事。9Why

    27、 didnt the author apply to Tufts or Berkeley?AHe didnt want to go to college.BThey were common universities.CHe didnt reach their admission standards.DHe wanted to go to a university better than them.解析:选C推理判断题。根据第一段可知,作者才疏学浅且没有为申请上这两所大学做好准备。由此可以推断,原因在于作者没有达到这两所大学的录取标准。10The author didnt want to go

    28、to preparatory school at the beginning because _.Ahe was a kid from a small townBit was difficult to find a good preparatory schoolCgoing to preparatory school was his mothers choiceDhe thought only stupid kids would go to preparatory school解析:选D细节理解题。根据第二段最后三句可知,作者认为预科学校是为笨孩子准备的,只有笨孩子才去上预科学校,所以他一开始

    29、不想上预科学校。11The fact that the authors grandfather had attended preparatory school _.Aencouraged the author to go to top college, BowdoinBmade the author find the perfect school more easilyCchanged the authors original idea about preparatory schoolDmade the author find the perfect school with more diff

    30、iculty解析:选C推理判断题。根据第三段和文章结尾作者对预科学校的态度可知,作者的祖父曾上过预科学校这一经历使作者改变了最初对预科学校的抵触态度。12What attracted the author most in New Hampton School?AThe name of the school.BThe staff of the school.CThe location of the school.DThe living conditions of the school.解析:选B细节理解题。根据最后一段第四句可知,这里的教职工给了作者温暖的感觉;根据文章倒数第二句可知,作者觉得这里的教职工会帮助自己得到提升。综上可知,这所学校最吸引作者的是其教职工。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437028.html
    相关资源 更多
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业12 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业12 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业10 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业10 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课后限时作业12 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课后限时作业12 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 3 THE VIOLENCE OF NATURE课后限时作业9 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 3 THE VIOLENCE OF NATURE课后限时作业9 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 2 DEVELOPING AND DEVELOPED COUNTRIES课时作业6 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 2 DEVELOPING AND DEVELOPED COUNTRIES课时作业6 WORD版含答案.doc
  • 云南省蒙自县文澜高级中学2011-2012学年高一上学期期中考试(英语).doc云南省蒙自县文澜高级中学2011-2012学年高一上学期期中考试(英语).doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课时作业3 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课后限时作业2 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 1 EUROPE课后限时作业2 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 单元加餐练 WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 单元加餐练 WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA 单元加餐练 WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA 单元加餐练 WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 3 LITERATURE 课时跟踪检测(二) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 3 LITERATURE 课时跟踪检测(二) WORD版含解析.doc
  • 云南省蒙自一中2014届高三5月月考 英语试题 WORD版含答案.doc云南省蒙自一中2014届高三5月月考 英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 1 BASKETBALL 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 1 BASKETBALL 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 1 BASKETBALL 单元加餐练 WORD版含解析.doc2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 1 BASKETBALL 单元加餐练 WORD版含解析.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 3-SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 3-SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 3-SECTION Ⅱ GRAMMAR——过去分词作定语和一般过去时的时间状语 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 3-SECTION Ⅱ GRAMMAR——过去分词作定语和一般过去时的时间状语 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 2-SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc2019-2020学年外研版高中英语必修一讲义:MODULE 2-SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语BOOK7单元词汇检测 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语BOOK7单元词汇检测 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语BOOK5单元词汇检测 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语BOOK5单元词汇检测 WORD版含答案.doc
  • 云南省茚旺高级中学2018_2019学年高二英语上学期12月月考试题.doc云南省茚旺高级中学2018_2019学年高二英语上学期12月月考试题.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:阶段达标检测(三) WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:阶段达标检测(三) WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:模块达标检测 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:模块达标检测 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 6 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 6 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 5 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 5 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 4 SECTION Ⅲ CULTURAL CORNER .doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 4 SECTION Ⅲ CULTURAL CORNER .doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1