2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 3 LITERATURE 课时跟踪检测(二) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE LITERATURE 课时跟踪检测二 WORD版含解析 2019 2020 学年 外研版 高中英语 必修 七培优 练习 MODULE
- 资源描述:
-
1、Module 3 课时跟踪检测(二) Introduction & Reading Language Points.根据提示写出单词的正确形式1Do you know what they are whispering (小声说) behind doors?2Clouds are formed from drops of liquid hanging (悬挂) in the air.3Not having heard of the missing boy for half a month, his family became desperate (绝望的)4Jim was a great sup
2、port (支持) to us when our father died.5The scenes (景象) after the earthquake were terrible, the houses damaged, people buried or dead.6Although my uncle is old, he looks very strong and healthy (health)7As we know, a novelist (novel) creates characters and a plot.8The death of their daughter was a cru
3、el (cruelty) blow, which made them sad all day.9They serve (service) a wonderful meal to their guests.10My grandpa has a good appetite (食欲) and can have a large bowl of rice and many vegetables.选词填空feed on, as if, in a .voice, in astonishment, hold on to, take place, stare at, be eager for1.He watch
4、ed the game in astonishment for a while, “I can hardly believe my eyes!” he exclaimed.2He announced the news in a high voice to the people present at the meeting.3The evening party will take place on New Years Eve.4Its not polite to stare at a girl in the face.5I can remember it well as if it were y
5、esterday.6He held on to the rock to stop himself slipping.7As we know, such deer feed on green grass.8The boy studied day and night because he was eager for knowledge.完成句子1他一上台,观众就爆发出掌声。No sooner had he stepped on the stage than the audience broke into applause.2直到我们失去健康才知道它的价值。Not until we lose hea
6、lth do we know its value.3我没有想到他会来参加我的生日宴会,因此我惊讶地凝视着他。Little did I think that he would come to my birthday party, so I stared at him in astonishment.4他们低声交谈,以便不被其他人听到。They talked in a low voice in order that they should not be heard.5突然汤姆捡起一根棍子打在小偷的头上。Suddenly Tom picked up a stick and hit the thief
7、 on the head.阅读理解ARonald Chernow was born in Brooklyn on March 3, 1949. His father was the creator of a stock brokerage firm while his mother was an accountant (会计). Chernow graduated with honors from Yale University and further studied in Cambridge University, where he began but did not finish a Ph
8、D program due to health concern. And then he moved to a farm.Chernow began his career as a journalist. He wrote more than 60 articles in newspapers and magazines from 1973 to 1982. In 1983, he put his writing activity aside when he began serving as the director of financial policy studies with the T
9、wentieth Century Fund, which is based in New York. In 1986, he left the organization and refocused his efforts on writing. In addition to his backgrounds of writing nonfiction works and biographies, Chernow continued to write articles for The New York Times and The Wall Street Journal. He has also p
10、rovided commentary (现场解说) on business, politics, and finance on national radio and television shows while additionally appearing as an expert in documentary films (纪录片)It was in 1990 that Chernow published his first book, The House of Morgan, which dates back to the history of four generations of th
11、e JP. Morgan financial empire. The reviewer for The New York Times Book Review said, “It is, quite simply, a tour de force.” It is no doubt that this is a great achievement in history. Soon the book was honored with the National Book Award for Nonfiction.In 1993, Chernow published The Warburgs, whic
12、h is a description of the Warburg family, who immigrated to the US from Germany in 1938. The Warburg family was an outstanding financial dynasty of German Jewish, known for their accomplishments in physics, classical music, art history and finance. The book was awarded the Columbia Business Schools
13、George S. Eccles Prize for Excellence in Economic Writing.In 1998, Chernow published Titan. The book reflected Chernows continued interest in financial history, especially when shaped by renowned individuals. Time magazine named it as “one of the great American biographies”. He also won the 2011 Pul
14、itzer Prize for Biography and the 2011 American History Book Prize for his book, Washington: A Life.语篇解读:本文介绍了美国当代作家、历史学家Ronald Chernow的文学成就。1Why did Chernow stop his writing for 3 years?ABecause he took part in financial studies.BBecause he prepared to change his profession.CBecause he wanted to pl
15、ay a role in some films.DBecause he was busy making comments on TV.解析:选A细节理解题。根据第二段的“In 1983, he put his writing activity aside when he began serving as the director of financial policy studies with the Twentieth Century Fund, which is based in New York.”可知,他当时终止了写作是因为他加入了金融政策的研究工作。2What does the un
16、derlined sentence in Paragraph 3 probably mean?AIt is a simple story. BIt is an enjoyable trip.CIt is an excellent work. DIt is a big pressure.解析:选C句意理解题。根据画线句后的“It is no doubt that this is a great achievement in history.”可知,这本书是一部优秀作品,并且获奖了。由此可知,纽约时报的评论家是说这本书是一部杰作。3What can we infer about Chernow?A
17、He has a poor family to support.BHe is actually a famous economist.CHe has won prizes for all his works.DHe enjoys a great reputation in his country.解析:选D推理判断题。根据文章内容可知,Ronald Chernow出版了很多作品,也得过很多国际知名的奖项。由此可以推断,他在自己的国家享有盛誉。4The passage is mainly about .Athe whole life of Ronald ChernowBthe prizes Ro
18、nald Chernow has receivedCthe introduction to some famous books in AmericaDthe early experiences and some achievements of Ronald Chernow解析:选D主旨大意题。文章主要介绍了作家Ronald Chernow早年的一些经历和他的文学成就。BSusan Sontag (19332004) was one of the most noticeable figures in the world of literature. For more than 40 years
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437031.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
