2020届高考艺考英语复习作业:选修七UNIT 4 SHARING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020届高考艺考英语复习作业:选修七UNIT SHARING WORD版含解析 2020 高考 英语 复习 作业 选修 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、基础巩固单句语法填空1The species that fail to adjust to the changing condition of existence will gradually become extinct.2The doctors distributed the medicines to the people in the flooded area.3Ask not what your country can do for you but what you can do for your country.4After supper,he usually stood near
2、the window,from where he could see the tower,the tallest building in this city.5During the last three decades,the number of people participating (participate) in physical fitness programmes has increased sharply.6In the west of China,the hot sun in summer and cold winds in winter can soon dry out yo
3、ur skin.7He donated part of his liver to_save (save)the stranger,which was really a touching story.8The parents were shocked by the news that their son needed an operation (operate) on his knee.9He has made arrangements(arrange) for the collection of his baggage from the airport.10Last Sunday,our cl
4、ass launched a voluntary (volunteer) activity whose theme is to make the city more beautiful and advocate a lowcarbon lifestyle.能力提升 .阅读理解A 7yearold boy in Ohio tried to sell his toy dog,police in Franklin said.“We heard about the boy from a man who came into the police station and said there was a
5、small child carrying a stuffed animal in a busy street of Franklin,”Franklin Police Officer Steve Dunham said.When officers went to the area,Dunham spotted the boy in front of a shop and got out of his car to speak with him.“The boy was really nervous at first,”Dunham said.“He told me he was hungry
6、and needed food.”Chief Russ Whitman added the boy said he had not eaten for several days.While other officers went to the childs home,Dunham took the boy to a fast food restaurant and the two had dinner together.The officers who went to investigate the boys home reported that it was in terrible cond
7、ition and there were other children there,adding that they found garbage and liquor bottles everywhere.Four other children11,12,15 and 17also lived in the house.The parents,who were home at the time,were each charged with child neglect.Child Protective Services contacted other family members to pick
8、 up the children.The 7yearold watched cartoons at the police station with a policeman for a few hours until a family member picked him up.The boys parents were not jailed,but the children remained in the care of relatives,according to Franklin Police.St.Vincent De Paul at St.Marys Church in Franklin
9、 is organizing a donation drive to raise money for the family,according to Whitman.“Im very proud of my officers for what they did,but officers across the nation go above and beyond every single day,”Whitman said.“You can find stories like this everywhere with police officers every day.Thats why we
10、get into the businessto help people.”语篇导读本文是一篇记叙文,主要叙述了富兰克林的警察帮助一位七岁的男孩的经历以及这次经历带给Whitman的感悟。1Why did the 7yearold boy try to sell his toy dog?ABecause he wanted to get money for food.BBecause he was concerned with the police.CBecause he needed to own a stuffed animal.DBecause he had no time to do s
11、ome cooking.解析:A考查细节理解。根据第二段中的“He told me he was hungry and needed food”可知,这个七岁的男孩努力卖他的玩具狗是因为他想得到钱买食物。2What did Dunham do when other officers went to the boys home?AHe bought the toy from the boy.BHe took the boy to his own home.CHe took the boy to the police station.DHe bought the boy some food.解析:
12、D考查细节理解。根据第三段中的“While other officers went to the childs home,Dunham took the boy to a fast food restaurant and the two had dinner together”可知,当其他的警察去那个男孩的家的时候,Dunham带这个男孩去了快餐店,两人一起吃了饭。故选D。3How many children are there in the boys home?A4.B5.C6. D7.解析:B考查细节理解。根据文中的“Four other children11,12,15 and 17al
13、so lived in the house”可知,男孩家中另外还有4个孩子,加上这个男孩一共有5个孩子。4What makes Whitman proud?AHelping people in need.BGoing across the nation.CBeginning the business.DFinding the parents guilty.解析:A考查推理判断。根据最后一段“Im very proud of my officers for what they did.Thats why we get into the businessto help people”可知,使Whi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403781.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
