2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优练习:MODULE THE WORLDS CULTURAL HERITAGE 课时跟踪检测一 WORD
- 资源描述:
-
1、Module 6 课时跟踪检测(一) Introduction & Reading Pre-reading阅读理解AAn ancient Egyptian mummy thought to be that of Pharaoh Ramses has returned home after more than 140 years in North American museums. The body was carried off the plane in Cairo in a box covered with Egypts flag.The Michael Carlos Museum gave
2、 it back after tests showed it was probably that of the man who ruled 3,000 years ago. The US museum acquired it three years ago from a Canadian museum, which in turn is thought to have bought it from Egyptian grave robbers in 1860. The mummy was welcomed back home with songs and military band music
3、 during a ceremony at the national museum in Cairo.Zahi Hawass, head of Egypts Supreme Council of Antiquities (文物最高委员会), traveled from the US with the body and said it would be moved next year to the Luxor Museum in southern Egypt. “We are not 100% sure that the mummy is that of Ramses .” said Mr Ha
4、wass. “But we are 100% sure that it is of a king.”Atlantas Michael Carlos Museum acquired the mummy in 1999, but offered to return it after hitech scanning (扫描) equipment indicated it was likely to be that of Ramses . The museum website said it had been acquired from the Niagara Falls Museum. It is
5、thought a Canadian collector bought the mummy for the Niagara Falls Museum around 1860 from an Egyptian family which had stumbled on (偶然发现) a tomb filled with royal mummies at a site near Luxor. Mr Hawass praised the handover as “a great civilized gesture”. And he appealed to other world museums to
6、return Egypts antiquities, particularly the Rosetta Stone in the British Museum and the Bust of Nefertiti in the Berlin Museum.语篇解读:本文讲了埃及珍贵文物Ramses木乃伊重返埃及的经过。1Just before the handover, Ramses mummy was kept in _.Athe Luxor MuseumBthe Michael Carlos MuseumCthe Niagara Falls MuseumDa Canadian museum解
7、析:选B细节理解题。从第二段的第一句“The Michael Carlos Museum gave it back after tests showed it was probably that of the man who ruled 3,000 years ago.”可知答案为B。2Which is the correct order of the following events according to the passage?aThe mummy returned home.bThe mummy was kept in the Niagara Falls Museum.cEgypti
8、an grave robber sold the mummy.dA Canadian collector bought the mummy.eThe mummy was kept in the Michael Carlos Museum.AcdebaBcbedaCadcbe Dcdbea解析:选D细节理解题。通读全文可得出事件的来龙去脉和先后次序,因此答案选D。3Which of the following statements is TRUE according to the passage?AAll the Egypts antiquities have returned home aft
9、er the handover.BNiagara Falls Museum is an American museum.CBuying the mummy from the Egyptian family was a civilized gesture.DRamses Mummy had been kept in Canada for more than a century.解析:选D推理判断题。根据第四段“Atlantas Michael Carlos Museum acquired the mummy in 1999.”和“a Canadian collector bought the m
10、ummy for the Niagara Falls Museum around 1860 from an Egyptian family”可推断答案为D。4What would be the best title for the passage?AThe history of Ramses mummyBThe handover ceremony of Ramses mummy from CanadaCThe returning of Ramses mummy to its homeland EgyptDThe history of the royal family of Ramses解析:选
11、C标题归纳题。第一段的第一句是说埃及珍贵文物Ramses木乃伊重返埃及,全文主要是围绕这一主题进行阐述的。所以答案选C。BYosemite is a national park in California. It is very beautiful and big. The park includes more than 760,000 acres in the California Mountains. Most of the park is wilderness.The part of Yosemite that everyone likes is Yosemite Valley. It
12、is a tiny valley that is 7 miles long and less than 1 mile wide. It has tall rock walls and streams that splash down in waterfalls. More than two million visitors come to the valley each year.One ranger (护林人) says the number of visitors is more than the land can handle. The valley has 4,500 camping
13、spots. It has a hotel that can hold 4,000 families. This is still not enough to handle all of the visitors. The valley has grown so big that it has a lot of traffic and crime.A worker says the park is trying to keep the beauty of the park and let everyone visit. Some areas have been fenced off from
14、people and planted with seeds to try to keep them beautiful.A former worker thinks Yosemite should get more money to take better care of the park. He would also like to teach people what the park service is trying to do.Some people are trying to save Yosemite Valley. A plan has been made to get rid
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437034.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年秋七年级语文上册人教版(广东专版)习题讲评课件:16(共32张PPT).ppt
