2019-2020学年同步北师大版高中英语选修八培优新方案练习:UNIT 22 课时跟踪检测(二) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步北师大版高中英语选修八培优新方案练习:UNIT 22 课时跟踪检测二 WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 北师大 高中英语 选修 八培优新 方案 练习 UNIT
- 资源描述:
-
1、Unit 22 课时跟踪检测(二) Warmup & Lesson 1 Language Points.单句语法填空1What you said was not relevant (relate) to the matter.2She was looking forward to putting her ideas into action.3We insist that the tour guide (should)_inform (inform) us immediately of any change of the plan.4All theories originate from pra
2、ctice and in turn serve practice.5Who did you refer to when you said someone was selfish?6Im sure your suggestion will contribute to solving (solve) the problem.7Thanks to your help, we accomplished the task ahead of schedule.8In that way, it might be possible to predict which patients are at risk.完
3、成句子1考虑她喜欢看书,你可以买一本书给她作为生日礼物。Given_her_interest_in_reading,_you had better buy her a book as the birthday present.2没有空气和水人类就不能生存。Man couldnt_live without air or water.3他把杯子弄掉了,杯子摔得粉碎。He dropped the glass, breaking_it_into_pieces.4开着窗户你就会呼吸到新鲜空气。Leave_the_window_open and youll breathe in fresh air.5这个
4、问题看起来太难了我们解决不了。It_seems_that the problem is too difficult for us to work out.课文缩写语法填空Scientists have reached consensus 1.that human beings are causing global warming. They claim that it 2.is_seen (see) as a danger and is relevant 3.to_ our lives.4Global (globe) warming refers to an average increase
5、in the Earths temperature that, in turn, leads 5.to climate change. Over the last 100 years, plenty of carbon dioxide goes into the atmosphere every year and the temperature has increased 6.by 1F. And this will cause 7.terrible (terribly) climate changes. Governments all over the world have a 8.resp
6、onsibility (responsible) to take action to prevent this 9.from going on. And a lot of things can be recycled 10.to_save (save) natural resources.完形填空When the expedition was announced, I was only twenty and I had always dreamed of adventure. So it was with great _1_ one morning in July 1914 that I re
7、ad this advertisement:Men wanted for a _2_ journey: small wages, bitter cold, months of complete darkness, and safe return uncertain. Honor and reward will _3_ if it is successful.Sir Ernest ShackletonAn expedition with the great Sir Ernest Shackleton to the South Pole I was hooked! I was an amateur
8、 but I was young, fit and _4_. I secretly _5_ aboard the ship, Endurance, in a small cupboard. Nobody found me _6_ the ship had sailed and I was _7_ badly from seasickness. _8_, Shackleton seemed interested in my silly behavior and _9_ the situation. He made me a steward to help cook twentyeight mea
9、ls three times a day.On January 18th, 1915, the Endurance became _10_ in pack ice as we approached Antarctica. The ice froze around us and we were well and truly stuck! The ship was _11_ crushed in front of our eyes. I believed Shackleton must have mourned this _12_ end to his expedition, but he did
10、 not waste time on _13_. Calling us calmly together, he made an urgent _14_ that we must save only essential _15_ before the ship sank, particularly the small boats, food, cooking equipment, candles, bedding and clothes. To show his _16_, Shackleton threw some gold coins and his gold watch onto the
11、ice. To my _17_, he encouraged Hussey to bring his banjo, describing it as vital for keeping us cheerful.His perseverance _18_ our complete faith in him. He was always honest with us and never gave _19_ to disappointment. Our teamspirit _20_ the morale of the crew and saved our lives.语篇解读:作者回忆了自己跟随沙
12、克尔顿船长到南极探险的故事。1A.excitementBpanicCdisappointment Danxiety解析:选A根据第一段第一句中的“I had always dreamed of adventure”可推断,作者一直梦想去探险,现在机遇来临,满心激动(excitement)。故选A项。panic意为“惶恐;惊恐”;disappointment意为“失望;扫兴;沮丧”;anxiety意为“焦虑;不安”。2A.fruitful BrespectableCdangerous Dcomfortable解析:选C根据设空后对此次出行的描述“small wages, bitter cold,
13、 months of complete darkness, and safe return uncertain”可知,本次旅行是一次危险的(dangerous)探险之旅。故选C项。fruitful意为“富有成效的;多产的”;respectable意为“受人尊敬的;体面的”;comfortable意为“舒适的”。3A.pay off BriseCset up Dfollow解析:选D根据语境,此处是说如果探险成功,荣誉和报酬会随之而来(follow)。故选D项。pay off意为“付清债务;取得成功”;rise意为“上升;(数量)增加”;set up意为“建立;安排”。4A.greenhande
14、d BenergeticCsick Dabsentminded解析:选B作者虽是业余爱好者,但觉得自己年轻、健康、精力充沛(energetic)。but之后的内容突出作者的优势,故B项符合语境。greenhanded意为“新手的”;sick意为“生病的”;absentminded意为“心不在焉的”。5A.hid BlivedClaid Djumped解析:选A根据设空前的“secretly”及下文中的“Nobody found me”可知,作者藏在船上的一个橱柜里。hide意为“把藏起来;隐藏;藏身”,符合语境。故选A项。6A.unless BuntilCwhen Din case解析:选B根
15、据下文中的“Shackleton seemed interested in my silly behavior”可知,直到(until)船起航后才有人发现了作者。故选B项。unless意为“除非”;when意为“当时候”;in case意为“万一;假使”。7A.recovering BdatingChearing Dsuffering解析:选D此处suffer from与seasickness搭配,意为“受到晕船的折磨”,符合语境。故选D项。recover from意为“从恢复”;date from意为“始于”;hear from意为“收到的来信;从处听到”。8A.Besides BFurth
16、ermoreCOtherwise DAnyhow解析:选D根据后文可知,船长让作者留了下来,因此,此处指不管怎样(Anyhow),沙克尔顿船长似乎对作者荒唐的行为感兴趣。故选D项。besides意为“此外;而且”;furthermore意为“此外;更有甚者”;otherwise意为“否则”。9A.changed Bmade use ofCaccepted Dtalked about解析:选C根据下文他安排作者做一名服务员可知,沙克尔顿船长接受了(accepted)这种状况。故选C项。change意为“改变”;make use of意为“利用”;talk about意为“谈论”。10A.stuc
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436712.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
