2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 1 单元质量检测(一) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 单元质量检测一 WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 外研版 高中英语 必修 三培优新 方案 练习 MODULE
- 资源描述:
-
1、Module 1 单元质量检测(一).阅读理解 (共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ADo you like chocolate? Maybe most people do. A box of it can be a great gift. Buy one for a friend and give it as a surprise. See how happy that person gets.Say you just got a box of chocolate. Which piece do you pick first
2、? A man has studied peoples choices. He says they tell something about the person. Did you choose a round piece? You are a person who likes to party. Did you choose an oval shape? You are a person who likes to make things. Picking a square shape shows something else. The person is honest and truthfu
3、l. You can depend on him or her.What kind of chocolate do you pick? Maybe you like milk chocolate. This shows you have warm feelings about the past. Dark chocolate means something else. A person who chooses it looks toward the future. What about white chocolate? Would you choose it? If so, you may f
4、ind it hard to make up your mind. Some people like chocolate with nuts (果仁). These are people who like to help others.Do you believe these ideas? Can candy tell all these things? It doesnt really matter. There is one sure thing about eaters of chocolate. They eat it because they like it.语篇解读:本文主要谈论了
5、巧克力有不同的颜色、形状以及口味。选择不同,人的个性特征也不同,也就是说选择不同的巧克力表现出不同的性格特征。1. This passage mainly tells us .A. why people like chocolateB. almost everyone likes chocolateC. about different kinds of chocolateD. different choices may show different characters解析:选D主旨大意题。本文主要谈论了巧克力有不同的颜色、形状以及口味。选择不同,人的个性特征也不同,也就是说选择不同的巧克力表
6、现出不同的性格特征。故选D项。2. Picking a round shape of chocolate shows that a person .A. likes singing, dancing and drinkingB. likes to do something for othersC. is good at making thingsD. can be depended on解析:选A细节理解题。本文第二段“Did you choose a round piece? You are a person who likes to party.” 所表示的意思为选择圆形的巧克力表示的意思
7、是你是一个喜欢聚会的人,也就是说你是一个喜欢唱歌、跳舞的人,故选A项。3. From this passage we can see that a helpful man may choose chocolate .A. in oval shapeB. in square shapeC. with nuts D. with coffee解析:选C细节理解题。本文第三段“Some people like chocolate with nuts (果仁). These are people who like to help others.”所表示的含义为喜欢果仁巧克力的人乐于帮助别人,故本题选C项
8、。4. The last paragraph suggests that the writer .A. believes all the information about chocolateB. does not believe the information about candyC. is trying to get you to believe false informationD. doesnt think it important whether you believe the ideas解析:选D推理判断题。本文最后一段所表示的含义为你喜欢什么种类的巧克力无关紧要;只要你喜欢吃就
9、行了,也就是你信不信作者的话都不重要,故本题选D。BMy husband, my four-month-old daughter and I set out on a five-day driving journey from California to Washington. We had to stop frequently because our little child needed to stretch from the car seat.One of our stops, once we crossed the Oregon border, was at a Black Bear
10、Diner. Walking towards the front door we noticed a gentleman standing at one side. He was clearly untidy, without shoes and wearing worn clothing. We passed right by him and opened the restaurant door. Then something told me to go back.Holding my daughter, I turned around and said to the gentleman,
11、“Sir. Are you hungry?” He said, “Yes.” I then asked, “May we buy you something to eat?” He responded with, “Sure, I can order something myself.”My husband opened the door and the gentleman went straight to the counter. I told him to order whatever he wanted. The manager of the restaurant came over q
12、uite quickly and looked frightened. I spoke before he had an opportunity to. “This gentleman will have lunch with us today,” I said. “Please add his order to our bill.” The manager said with a frown(皱眉), “Okay.” We turned to our table and the gentleman said, loudly and quickly, “Thank You!” We were
13、seated and upon completing our meal we were handed our bill. I asked my husband what the gentleman had ordered. One fresh orange juice, one coffee, one breakfast combination with a side of hash browns.When we left the restaurant I looked for the gentleman but didnt see him, but that very small act j
14、ust made my day. I hope in some small way we were able to add some joy to his life, even if only for a few minutes.语篇解读:作者在旅游途中偶遇一个乞丐,在饭店请乞丐吃了一顿饭。作者的善举换来了乞丐的感谢和自己心情的愉悦。5. From the appearance of the gentleman, we can guess he was probably a(n) .A. waiterB. actorC. beggar D. worker解析:选C细节理解题。根据第二段“He
15、was clearly untidy, without shoes and wearing worn clothing.”和第三段可知这个人穿的破破烂烂并且没饭吃应该是个乞丐,故选C。6. The manager of the restaurant looked frightened because .A. the man was not friendly B. the man had stolen something from the restaurant C. he had fired the man before D. he was afraid the man wouldnt affo
16、rd to pay the food解析:选D推理判断题。根据第四段“I spoke before he had an opportunity to. This gentleman will have lunch with us today, I said. Please add his order to our bill.”以及上文可知,这个人是乞丐并且饭店的人都认识他,店主看他进来害怕他吃饭不给钱,故选D。7. From the passage, we can infer the man .A. was thankful for their kind actB. felt ashamed
17、and went awayC. was hungry and ate a lot of foodD. was too proud to accept their offer解析:选A细节推理题。根据第四段“We turned to our table and the gentleman said, loudly and quickly, Thank You!”可知那个人对作者的善举表示感谢,故选A。8. The phrase “made my day” in the last paragraph probably means “ ”. A. wasted my moneyB. made me
18、very happyC. made me feel sorryD. moved me deeply解析:选B词义猜测题。根据下句的“we were able to add some joy to his life”可知本句句意,指那个人的一声谢谢使我很高兴,故选B。CLike human beings, dogs may catch cold because of cold weather, wet conditions or can also get it from other sick dogs. If a dog has a running nose and watery eyes, c
19、oughs or sneezes (打喷嚏), then it is quite probable that the dog has caught cold.A dogs cold can get over after a few days without treatment but it totally depends upon the owner to treat it with medications or improve its immune power (免疫力) to get rid of the cold naturally. Following are some of the
20、things you can do if your dog gets a cold.You can improve its immune power by giving it proper nutrient diet. Healthy food can really do wonders. Try to give it food which is either suggested by the vet (兽医) or is healthy for your pet. Increase the intake of food which is rich in vitamins A, C and E
21、.Keep your dog warm. The best place for your dog in winter is inside your house. Do not keep your dog outside when it is cold and wet. At home you can also keep the dog warm with the help of carpets. This will make him comfortable and help him to recover fast.Increase the fluid (流质) intake as it hel
22、ps a lot. Water can be the best choice but you can also add broth (肉汤) in water which will give your dog strength. Warm water will make your dog more comfortable and will also keep the dog away from the respiratory infections (呼吸道感染). Steam treatment is considered to be effective in getting rid of c
23、old. It makes the nasal (鼻的) passage wet, which helps proper breathing. Just fill your bathroom with steam and leave your dog inside the bathroom for 15 minutes. Do it nearly 2 to 3 times a day and you will see your dog recovering.These are some of the things you can do to help your dog recover from
24、 cold. However, if you are not able to find any improvement in its health, then turn to the vet for help immediately. Take your dog for regular checkups so as to avoid complications (并发症). 语篇解读:狗也会感冒,文章介绍了几种帮助狗恢复健康的方法。9. From the first paragraph we know about .A. the difficulty in keeping a dog as a
25、 pet B. characteristics (特征) of sick dogsC. the similarities between dogs and human beingsD. causes and symptoms (症状) of cold in dogs解析:选D细节理解题。第一段第一句讲狗患感冒的原因,第二句讲狗感冒的症状。故选D。10. When your dog catches cold, you should feed it on .A. its favorite foodB. the suggested food by the vet C. some meat and w
26、aterD. food rich in vitamin B解析:选B细节理解题。根据第三段“Try to give it food which is either suggested by the vet (兽医) or is healthy for your pet.”可知应按兽医建议喂狗食物,故选B。11. When a dog catches cold, it is WRONG to .A. keep it inside during cold and wet weather B. leave it inside the bathroom full of steam C. let it
27、eat too much solid (固体) foodD. keep it sleeping on carpets at home解析:选C正误判断题。根据第四段“Keep your dog warm. The best place for your dog in winter is inside your house.”可知A正确;根据倒数第二段“Just fill your bathroom with steam and leave your dog inside the bathroom for 15 minutes.”可知B正确;根据第四段“At home you can also
28、keep the dog warm with the help of carpets.”可知D正确;根据第五段“Increase the fluid (流质) intake as it helps a lot.”可知C错误。12. It can be learnt from the text that .A. a dogs cold can always disappear naturallyB. its quite easy to make a sick dog recover from coldC. treating a dogs cold sometimes needs a vets h
29、elp D. cold in dogs wont spread between each other解析:选C推理判断题。根据第二段“A dogs cold can get over . improve its immune power (免疫力) to get rid of the cold naturally.”可知A、B错误;根据最后一段“if you are not able to find any improvement in its health, then turn to the vet for help immediately”可知C正确;根据第一段“dogs may catc
30、h cold because of cold weather, wet conditions or can also get it from other sick dogs”可知D错误。故选C。DReading is very important to help you learn English. To learn as much as you can from reading, you need to read different kinds of English. This book provides not only different kinds of English but als
31、o a good way to check your reading ability.There are four parts in the book:Part 1 is Messages: In this part somebody wants to give information in writing to somebody else. There is a test on timetables and a test on text messages.Part 2 is People: In this part all the tests are about people. For ex
32、ample, there is an informal letter between friends. There is formal (正式的) English in biography (传记). There is a job application as a model to help with your writing, as well as testing your reading.Part 3 is Places: In this part, too many different kinds of English are shown, some informal and some
33、formal. There is the informal English of a holiday postcard. There is also the formal English in a letter of complaint.Part 4 is Things: You will find some descriptive writing in this part. There are descriptions of clothes and of a computer.You can do these tests in any order you like, or you can d
34、o all the tests with a formal or informal text. I enjoyed writing this book and I hope you enjoy using it.语篇解读:文章介绍了一本既能提高英语阅读又能帮助测试英语水平的书。13. We can find the introduction to a product in .A. Part 1B. Part 2C. Part 3 D. Part 4解析:选D细节理解题。根据“Part 4 is Things: You will find some descriptive writing in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436719.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
六年级上册英语课件-UNIT 3 INTERESTING HOLIDAYS LESSON 19 课件2|清华版(一起) (共17张PPT).ppt
