分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019-2020学年新培优同步人教版英语必修二练习:UNIT 2 SECTION Ⅲ WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:434355
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOCX
  • 页数:7
  • 大小:27.23KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年新培优同步人教版英语必修二练习:UNIT SECTION WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 人教版 英语 必修 练习 UNIT WORD 解析
    资源描述:

    1、Section Using Language,Summing Up & Learning Tip课时过关即时巩固一、选词填空bargainmarrythatdeserveone after another1.He was given a free five-day trip to Hainan.He it since he has worked so hard.答案:deserves2.Your dress is quite beautiful on you.Thank you.I got it when it was on sale.It was really a .答案:bargain3.

    2、The two boys look so much alike no one can tell them apart.答案:that4.The soldier jumped into the water and saved the children .答案:one after another5.The girl was made to a man she didnt like at all.答案:marry二、单句改错1.The wind was such strong that we could hardly open our eyes.答案:suchso2.The man and the

    3、woman have got married for two years.答案:gotbeen3.Only in this way can we win the matches one after other.答案:otheranother4.They sold their house for only 12,000 dollars,so the buyer got wonderful bargain.答案:got后加a三、完成句子1.他们三人一个个相继入睡。They three fell asleep .答案:one after another2.你已经工作了一上午了,该休息一下了。You

    4、have been working all the morning.You .答案:deserve a rest3.这件夹克衫价格这么低,真便宜。This jacket was at that low price.答案:a real bargain4.她太小了,还不能照顾自己。She is she cant look after herself.答案:so young that5.在一些商店中你必须要讨价还价。In some shops you .答案:have to bargain四、阅读理解AChildren have their own rules in playing games.Th

    5、ey seldom need a referee(裁判) and seldom trouble to keep scores.They dont care much about who wins or loses,and it doesnt seem to worry them if the game is not finished.Yet,they like games that depend a lot on luck,so that their personal abilities cannot be directly compared.They also enjoy games tha

    6、t move in stages,in which each stage,the choosing of leaders,the picking-up of sides,or the determining of which side shall start,is almost a game in itself.Grown-ups can hardly find childrens games exciting,and they often feel puzzled at why their kids play such simple games again and again.However

    7、,it is found that a child plays games for very important reasons.He can be a good player without having to think whether he is a popular person,and he can find himself being a useful partner to someone of whom he is ordinarily afraid.He becomes a leader when it comes to his turn.He can be confident,

    8、too,in particular games,that it is his place to give orders,to pretend to be dead,to throw a ball actually at someone,or to kiss someone he has caught.It appears to us that when children play a game they imagine a situation under their control.Everyone knows the rules,and more importantly,everyone p

    9、lays according to the rules.Those rules may be childish,but they make sure that every child has a chance to win.1.What is TRUE about children when they play games?A.They can stop playing any time they like.B.They can test their personal abilities.C.They want to pick a better team.D.They dont need ru

    10、les.答案:A解析:由第一段中的“They dont care much about who wins or loses,and it doesnt seem to worry them if the game is not finished.”可知,孩子们对游戏的结果以及是否结束并不在意,说明孩子们玩的游戏随时都可中止。2.To become a leader in a game the child has to .A.play wellB.wait for his turnC.be confident in himselfD.be popular among his playmates答

    11、案:B解析:由第二段中的“He becomes a leader when it comes to his turn.”可推知孩子们在做游戏时轮流当领导者。3.What do we know about grown-ups?A.They are not interested in games.B.They find childrens games too easy.C.They dont need a reason to play games.D.They dont understand childrens games.答案:B解析:由第二段开头可知答案:。4.Why does a child

    12、 like playing games?A.Because he can be someone other than himself.B.Because he can become popular among friends.C.Because he finds he is always lucky in games.D.Because he likes the place where he plays a game.答案:A解析:由第二段可知孩子们喜欢做游戏的原因是:在游戏中,他可以变成另外一个人。5.When the children play games,.A.they need a r

    13、eferee otherwise they will have troubles in keeping scoresB.they feel worried before the game is finishedC.they can be confident,especially in some particular games that it is his place to give ordersD.they like to compare their personal abilities with others directly答案:C解析:由文章最后一段可知,孩子在游戏中可以学会按规则去做

    14、事情,每个人都有获胜的机会,从而使他们树立起信心,对他们的未来是大有好处的。BThe Winter Olympics are also called the White Olympics.At this time,many colourful stamps are published to mark the great Games.The first stamps marking the opening came out on January 25,1932 in the United States for the 3rd White Olympics.From then on,publish

    15、ing stamps during the White Olympics became a rule.During the 4th Winter Olympic Games,a group of stamps were published in Germany in November 1936.The five rings of Olympics were drawn on the front of the sportswear.It was the first time that the rings appeared on the stamps of the White Olympics.I

    16、n the 1950s,the stamps of this kind became more colourful.When the White Olympics came,the host countries as well as the non-host countries published stamps to mark those Games.China also published four stamps in February 1980,when the Chinese sportsmen began to take part in the White Olympics.Japan

    17、 is an Asian country that has ever held the White Olympics.Altogether 14,500 million stamps were sold to raise money for this sports event.Different kinds of sports were drawn on these small stamps.People can enjoy the beauty of the wonderful movements of some sportsmen.6.The world made it a rule to

    18、 publish stamps to mark the great world Games .A.after the year 1936B.after the 3rd White OlympicsC.before the 3rd White Olympics D.before the year 1932答案:B解析:由第一段中的“The first stamps marking the opening came out on January 25,1932 in the United States for the 3rd White Olympics.From then on,publishi

    19、ng stamps during the White Olympics became a rule.”可知选B项。7.The Winter Olympics are held once .A.every two yearsB.every three yearsC.every four yearsD.every five years答案:C解析:因为1932年第三届冬季奥运会举办,1936年第四届冬季奥运会举办,故应为每四年一次。所以选C项。8.Which of the following is TRUE?A.Only the host countries can publish stamps

    20、to mark those Games.B.Only the non-host countries can publish stamps to mark those Games.C.All the countries can publish stamps to mark those Games.D.Non-host countries cant publish stamps to mark those Games.答案:C解析:根据第三段中的“the host countries as well as the non-host countries published stamps to mar

    21、k those Games”可知C项正确。9.What may appear on the stamps of the Winter Olympics?A.Basketball.B.Table tennis.C.Football.D.Skating.答案:D解析:通读全文可知只有滑冰才是在冬季奥运会中举行的。五、七选五阅读理解It is a great honour to be asked for advice,but it is also a big responsibility.Good advice can help people make proper decisions or fin

    22、d the right path in life.1. Fortunately,with the following tips you will know how to give people good advice.Listen to the person asking you for advice.Every situation is different,so never think you know all you need to know about a problem.Listen carefully to the person who wants advice,and learn

    23、as much as possible about this situation.2. Being an active listener will not only help you to give good advice,it will also increase the chances that the person will take your advice.Put yourself in the advisees shoes.3. If youve been in a similar situation,think about what you learned,but dont dep

    24、end on your experiences to give advice.Try to imagine that you are giving yourself advice for the unique circumstance that the other person is facing.4. While youre at it,think about the results of not taking your advice.If theres no significant difference between the two results,your advice might n

    25、ot be useful.If your suggestions lead to a worse result,probably your advice is bad.So think long and hard about all the possible courses of action and consider the benefits and costs of each.This is especially important for more complex problems.Understand that the person may not take your advice.T

    26、hough someone asks for your advice,they are not obligated to take it.5. Live with it,and let the person live with his or her decision.A.If you need further information,ask questions.B.Think about the results of taking your advice.C.Try to imagine yourself in the other persons situation.D.However,bad

    27、 advice can have unfortunate results.E.So dont be surprised if your good advice is not taken.F.Dont give advice that you yourself would not follow.G.If you do as you say,people will be more likely to respect your advice.答案:15 DACBE六、语篇填空Once,a king showed two men a large basket in the garden.He told

    28、 them to fill it 1 water from a well.After they began their work,he left them,2(say),“When the sun is down,I will come and see your work.”At last one of them said,“Whats the use of doing this 3(fool)work?We can never fill the basket.” The 4 man answered,“That is none of your business.” The first man

    29、 said,“You may do as you like,5 I am not going to work at something so foolish.” He picked up his bucket and went away.The other man said no word,and kept on 6(carry)water.At last the well was almost empty.As he poured the last bucket of water into the basket,he saw a bright thing in it.He picked it

    30、 up.It was a beautiful gold ring.Just then the king 7(come).As soon as he saw the ring,he knew that he 8(find)the kind of man he wanted.He told him to keep the ring for 9(him).“You have done so well in this little thing,” he said,“10 now I know I can believe you with many things.”答案:1.with2.saying3.foolish4.other5.but6.carrying7.came8.had found9.himself10.that

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年新培优同步人教版英语必修二练习:UNIT 2 SECTION Ⅲ WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434355.html
    相关资源 更多
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 2 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 2 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 1 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 1 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY PERIOD 5 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY PERIOD 5 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY PERIOD 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY PERIOD 4 WORD版含答案.doc
  • 仁爱版 英语八年级上册Unit2topic1 SectionC(共21张PPT).ppt仁爱版 英语八年级上册Unit2topic1 SectionC(共21张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 11 THE MEDIA单元跟踪测评 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 11 THE MEDIA单元跟踪测评 WORD版含答案.doc
  • 仁爱新版英语八年级上册unit3--topic1-复习课件(共24张PPT).ppt仁爱新版英语八年级上册unit3--topic1-复习课件(共24张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY课后限时作业3 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY课后限时作业3 WORD版含答案.doc
  • 仁爱初中英语八年级上册Unit1 topic2 SectionA 课件(共13张PPT).ppt仁爱初中英语八年级上册Unit1 topic2 SectionA 课件(共13张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY课后限时作业1 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY课后限时作业1 WORD版含答案.doc
  • 仁爱初中英语八年级上册 Unit2 topic1 SectionD (共18张PPT).ppt仁爱初中英语八年级上册 Unit2 topic1 SectionD (共18张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY单元跟踪测评 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY单元跟踪测评 WORD版含答案.doc
  • 仁爱初中英语八年级上册 Unit1 topic2 SectionB 1a--1c (共25张PPT).ppt仁爱初中英语八年级上册 Unit1 topic2 SectionB 1a--1c (共25张PPT).ppt
  • 仁爱初中英语九年级上册第一单元Topic 1SectionD(共17张PPT).ppt仁爱初中英语九年级上册第一单元Topic 1SectionD(共17张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 5 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 5 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 3 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 3 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 2 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 2 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 5 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 5 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 4 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 3 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 3 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 2 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 2 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 7 THE SEA PERIOD 3 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 7 THE SEA PERIOD 3 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 7 THE SEA PERIOD 2 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 7 THE SEA PERIOD 2 WORD版含答案.doc
  • 云南省玉溪第一中学2014-2015学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省玉溪第一中学2014-2015学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课时作业20 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课时作业20 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课时作业17 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课时作业17 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课后限时作业9 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课后限时作业9 WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1