2019-2020学年新培优同步人教版英语必修二练习:UNIT 2 SECTION Ⅲ WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步人教版英语必修二练习:UNIT SECTION WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 人教版 英语 必修 练习 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Section Using Language,Summing Up & Learning Tip课时过关即时巩固一、选词填空bargainmarrythatdeserveone after another1.He was given a free five-day trip to Hainan.He it since he has worked so hard.答案:deserves2.Your dress is quite beautiful on you.Thank you.I got it when it was on sale.It was really a .答案:bargain3.
2、The two boys look so much alike no one can tell them apart.答案:that4.The soldier jumped into the water and saved the children .答案:one after another5.The girl was made to a man she didnt like at all.答案:marry二、单句改错1.The wind was such strong that we could hardly open our eyes.答案:suchso2.The man and the
3、woman have got married for two years.答案:gotbeen3.Only in this way can we win the matches one after other.答案:otheranother4.They sold their house for only 12,000 dollars,so the buyer got wonderful bargain.答案:got后加a三、完成句子1.他们三人一个个相继入睡。They three fell asleep .答案:one after another2.你已经工作了一上午了,该休息一下了。You
4、have been working all the morning.You .答案:deserve a rest3.这件夹克衫价格这么低,真便宜。This jacket was at that low price.答案:a real bargain4.她太小了,还不能照顾自己。She is she cant look after herself.答案:so young that5.在一些商店中你必须要讨价还价。In some shops you .答案:have to bargain四、阅读理解AChildren have their own rules in playing games.Th
5、ey seldom need a referee(裁判) and seldom trouble to keep scores.They dont care much about who wins or loses,and it doesnt seem to worry them if the game is not finished.Yet,they like games that depend a lot on luck,so that their personal abilities cannot be directly compared.They also enjoy games tha
6、t move in stages,in which each stage,the choosing of leaders,the picking-up of sides,or the determining of which side shall start,is almost a game in itself.Grown-ups can hardly find childrens games exciting,and they often feel puzzled at why their kids play such simple games again and again.However
7、,it is found that a child plays games for very important reasons.He can be a good player without having to think whether he is a popular person,and he can find himself being a useful partner to someone of whom he is ordinarily afraid.He becomes a leader when it comes to his turn.He can be confident,
8、too,in particular games,that it is his place to give orders,to pretend to be dead,to throw a ball actually at someone,or to kiss someone he has caught.It appears to us that when children play a game they imagine a situation under their control.Everyone knows the rules,and more importantly,everyone p
9、lays according to the rules.Those rules may be childish,but they make sure that every child has a chance to win.1.What is TRUE about children when they play games?A.They can stop playing any time they like.B.They can test their personal abilities.C.They want to pick a better team.D.They dont need ru
10、les.答案:A解析:由第一段中的“They dont care much about who wins or loses,and it doesnt seem to worry them if the game is not finished.”可知,孩子们对游戏的结果以及是否结束并不在意,说明孩子们玩的游戏随时都可中止。2.To become a leader in a game the child has to .A.play wellB.wait for his turnC.be confident in himselfD.be popular among his playmates答
11、案:B解析:由第二段中的“He becomes a leader when it comes to his turn.”可推知孩子们在做游戏时轮流当领导者。3.What do we know about grown-ups?A.They are not interested in games.B.They find childrens games too easy.C.They dont need a reason to play games.D.They dont understand childrens games.答案:B解析:由第二段开头可知答案:。4.Why does a child
12、 like playing games?A.Because he can be someone other than himself.B.Because he can become popular among friends.C.Because he finds he is always lucky in games.D.Because he likes the place where he plays a game.答案:A解析:由第二段可知孩子们喜欢做游戏的原因是:在游戏中,他可以变成另外一个人。5.When the children play games,.A.they need a r
13、eferee otherwise they will have troubles in keeping scoresB.they feel worried before the game is finishedC.they can be confident,especially in some particular games that it is his place to give ordersD.they like to compare their personal abilities with others directly答案:C解析:由文章最后一段可知,孩子在游戏中可以学会按规则去做
14、事情,每个人都有获胜的机会,从而使他们树立起信心,对他们的未来是大有好处的。BThe Winter Olympics are also called the White Olympics.At this time,many colourful stamps are published to mark the great Games.The first stamps marking the opening came out on January 25,1932 in the United States for the 3rd White Olympics.From then on,publish
15、ing stamps during the White Olympics became a rule.During the 4th Winter Olympic Games,a group of stamps were published in Germany in November 1936.The five rings of Olympics were drawn on the front of the sportswear.It was the first time that the rings appeared on the stamps of the White Olympics.I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434355.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
