分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2021年高中英语 Unit 3 Fasterhigherstronger Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:382406
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:34.58KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021年高中英语 Unit Fasterhigherstronger Section Starting out Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册 2021
    资源描述:

    1、Unit 3Faster,higher,strongerSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.Their lives are a far cry his own poor childhood.答案from2.If poisonous chemicals get into food,they can kill (live)things.答案living3.Read these leaflets from the Sports (associate),and compare them with his/h

    2、er daily routine.答案Association4.In the lack of (prove),the police could not take action against the suspect.答案proof.短语填空aim at;give up;end up;set out;follow in ones footsteps;in a row;in all directions;carry on1.Its hard to see your closest friends grow apart and go in different directions,but dont

    3、.答案follow in their footsteps2.She ignored him and with her work.答案carried on3.They on the last stage of their journey.答案set out4.The usages of vehicle-to-vehicle communication contain vehicles driving together.答案in a row5.Earthquakes send out waves .答案in all directions6.Taking advantage of the new t

    4、echnologies,the scammer can victims precisely.答案aim at7.Emily looked for it,but at last she.答案gave up8.Its exciting to in different cities and different countries day after day.答案end up.翻译句子1.我认为你应该在每件行李上都贴上一个标签。(attach)答案I think you should attach a label to each piece of luggage.2.他没有明说何时何地开会。(wher

    5、e)答案He didnt make it clear when and where the meeting would be held.3.尽管有雾,飞机照常起飞了。(despite)答案The plane took off despite the fog.4.他的音乐才能来自对他母亲的怀念。(inspire)答案His music talent was inspired by the memory of his mother.5.如果你继续这样捉弄别人,你可能会失去很多朋友。(end up)答案If you keep playing tricks on others like this,yo

    6、u might end up losing many friends.关键能力提升练.阅读理解AKeeping fit often means sharing a busy pathway with cyclists,runners and walkers,but imagine facing the task of doing it all without being able to see or hear.It is a challenge many disabled athletes face,unless someone agrees to be their eyes and ears

    7、.Newly formed group Achilles Brisbane pairs visually and audibly impaired (视觉和听觉受损的) athletes with people who would like to guide them.Jane Britt,president of Achilles Brisbane,who isvision and hearingimpaired,said,“When we go out,its much less frightening to have someone beside us that has full hea

    8、ring to listen for us and tell us whats there.”Ms.Cullen and Ms.Britt meet up most Saturday mornings to take part in the five-kilometer park run.Their partnership is built on trust,but Ms.Britt said that it took time to develop.Ms.Britt said it took an unexpected storm for her to trust Ms.Cullen com

    9、pletely.“There was violent rain,my glasses were broken and we were walking together.I suddenly had to tell her I couldnt see anything,and I was going to have to completely trust her.From that time I knew it was going to work because she was so good about dealing with the special situation we both fo

    10、und ourselves in,” she said.Isabella Allen and her seeing eye dog Tatum are two new additions to the Achilles Brisbane.Ms.Allen kept active by rowing,running and cycling but found it difficult to keep going as her vision became worse.After nearly giving up completely,she worked up the courage to ask

    11、 Achilles Brisbane to find someone to share a boat with her.Ms.Allen said the fear of not finding anyone to row with almost stopped her from reaching out to Achilles Brisbane.“But,they found people and matched me to them,” she said.“Its the best thing Ive ever done.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。残疾人参加体育锻炼与正常人是不同的,

    12、他们常常面临各种挑战,因此有人专门成立了一个锻炼帮扶组织。文章讲述了该组织帮扶的两个具体事例。1.What does Paragraph 1 try to show?A.The danger of walking on a busy road.B.The difficulty the disabled athletes face.C.The exercise people do to keep fit.D.The necessity of building roads for the blind.答案B解析推理判断题。根据第一段内容可知,对于视觉和听觉受损的运动员来说,参加锻炼是一项挑战,除非

    13、有人做他们的耳朵和眼睛。由此可推知,第一段旨在说明残疾人运动员所面临的困难,故B项正确。2.How does Jane Britt feel about going out alone? A.Relaxed.B.Excited.C.Worried.D.Bored.答案C解析推理判断题。根据第三段中Jane Britt说的话可知,Jane Britt认为,他们出去的时候,如果身旁有听力正常的人为他们去听并告诉他们那里有什么,就没有那么可怕了。由此可推知,Jane Britt对独自外出感到担忧,故C项正确。3.What happened in the heavy rain according to

    14、 Ms.Britt?A.She developed a strong sense of teamwork.B.She led Ms.Cullen forward on the road.C.She began to rely on Ms.Cullen as her guide.D.She fell down on the ground.答案C解析细节理解题。根据第五段的内容可知,Britt的眼镜在大雨中碎了,她看不到任何东西,完全依靠Cullen女士做她的向导,故C项正确。4.What was the best thing Ms.Allen has done?A.Asking Achilles

    15、 Brisbane for help.B.Working in Achilles Brisbane.C.Exercising non-stop.D.Meeting Tatum.答案A解析细节理解题。根据最后一段最后两句内容可知,Allen女士认为她做的最好的事情是向Achilles Brisbane求助,故A项正确。BRunning is often tiring and a lot of hard work,but nothing beats the feeling you get after finishing a long workout around the track.But whi

    16、le its long been believed that endorphins (内啡肽) chemicals in the body that cause happinessare behind the so-called “runners high”,a study suggested that there may be more to this phenomenon than we previously knew.According to a recent study published by a group of scientists from several German uni

    17、versities,a group of chemicals called endocannabinoids (内源性大麻素) may actually be responsible for this familiar great feeling.To test this theory,the scientists turned to mice.Both mice and humans release high levels of endorphins and endocannabinoids after exercise,along with many other chemicals.Aft

    18、er exercising on running wheels,the mice seemed happy and relaxed and displayed no signs of anxiety.But after being given a drug to block their endorphins they changed.However,when their endocannabinoids were blocked with a different drug,the runners high symptoms seemed to fade.“The long-held notio

    19、n of endorphins being responsible for the runners high is false.Endorphins are effective pain relievers,but only when it comes to the pain in your body and muscles you feel after working out,” Patrick Lucas Austin wrote on a science blog.Similar studies are yet to be carried out on humans,but its al

    20、ready well known that exercise is a highly effective way to get rid of stress or anxiety.The UKs National Health Service even prescribes (开药方) exercise for patients who are suffering from depression.“Being depressed can leave you feeling low in energy,which might put you off being more active.Regula

    21、r exercise can boost your mood if you have depression,and its especially useful for people with mild to moderate (中等的) depression,” it wrote on its website.【语篇解读】这是一篇说明文。文章主要探究了影响跑步者情绪高涨的因素。5.What did scientists from German universities recently discover?A.Working out is a highly effective way to tr

    22、eat depression.B.The “runners high” could be caused by endocannabinoids.C.Endorphins may contribute to ones high spirits after running.D.The level of endorphins and endocannabinoids could affect ones mood.答案B解析细节理解题。根据第三段内容可知,德国一些大学的科学家们最近发现了跑步者情绪高涨是由内源性大麻素引起的,故选B项。6.The scientists gave mice drugs i

    23、n their experiment to .A.find what reduces the runners high symptomsB.see the specific symptoms of the runners highC.identify what is responsible for the runners highD.test what influences the level of endocannabinoids released答案C解析推理判断题。根据对第二段和第三段的整体理解,并结合第四段“To test this theory,the scientists turn

    24、ed to mice.”可推知,科学家们在实验中给老鼠药物是为了确定究竟是哪种物质会引起跑步者的情绪高涨,故选C项。7.The underlined word “notion” in Paragraph 7 has the closest meaning to “”.A.effectB.goalC.questionD.belief答案D解析词义猜测题。根据对全文内容的理解可知,该词所在句子与第二段内容相呼应,结合本句句意可推知,此处notion与第二段的believed相呼应,故选D项。8.According to the UKs National Health Service,regular

    25、 workouts .A.are the best way to treat depressionB.can help ease depression symptomsC.only work for those with serious depressionD.can help people completely recover from depression答案B解析细节理解题。根据倒数第二、三段和最后一段第二句“Regular exercise can boost your mood if you have depression,and its especially useful for people with mild to moderate depression.”可知,常规锻炼有利于情绪好转及缓解抑郁症状,故选B项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021年高中英语 Unit 3 Fasterhigherstronger Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382406.html
    相关资源 更多
  • 六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc
  • 六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc
  • 2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1